• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

regl oldumm.oruc tutmadim bugun.hamilelik ihtimalim cok cok azdi 1 kere iliski oldu cunku:-)cyclo prognova ile sat yine duzeldi allahtan tam 30 gunde geldi.ptesi doktor randevum var.bakalim neye karar vericez

hamile arkadaslar insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisleriniz.bizleri unutmayin dualarinizda

selamün aleyküm kızlar... nasılsınız? inşallah aranızda beni hatırlayanlar vardır...
uzun zamandır giremedim foruma...
kızlar nasipse haftaya umreye gidiyorum, inşallah aklımda ve duamdasınız... unutmadım sizleri...
Rabbim inşallah hayırlısı ile tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin...

Benn sana sorucammm...sen nerdesinnnn....emin oll cook iyi hatirliyorummm...bakiyorum girmismi hic diyee yookkk...

Nasilsinn..nerelerdesinnn...ne yapiyorsun neden gelmedin hiccc??

Bizidemi merak etmedin hiccc...

Rabbim yolunu acik etsinn...selam gotur bizdendeee....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Aslında hemen abdest alıp sahura kadar az da olsa kuran okurum diyordum ama buraya bakmadan duramadım :1:
Daha yarım saat oldu içeri gireli :1:

Bugün eşim öğleden sonra tam ben parka çıkacağım sırada akşam iftarı dışarda Sultanahmette yapalım mı dedi :1: bende tamam dedim tabi anında :1: aradan biraz vakit geçti tekrar aradı ya aşkım ben birşey yaptım diye :1:
Anam iptal edicek diye korkarken bir arkadaşıyla görüştüğünü ve onun eşininde Sultanahmet diye tutturduğunu söylemiş bizimkide eee biz gidiyoruz sizde gelin demiş :1:
İyi yapmışsın bari daha eğlenceli olur dedim :34:

Nasıl bir trafik varsa tam meydana ayak bastığımızda ezan okundu ( 7de yola çıktık ve normalde 15 bilemedin 20 dakikada orada oluyorduk :1: )
Normalde 5 lira olan otopark ücretini 14 lira yapmış belediye :47::47::47::47:
Dakika bir gol bir hesabı bu sefer ben görevliye söylendim yuh be kardeşim bu ne adammı soyuyorsunuz hesapta belediyenin yeri diye :1: Normalde her sene eşim söylenirdi ben sinir olurdum ne gerek var diye :60: bu sefer ben söylendim :1:
Arkadaşda el insaf bu ne ya dedi :1: eşler tabi sinir oldular yahu boşverin Ramazanda normaldir diye :1:
Yemek yemeyi düşündüğümüz yere bir geldik fiyat sorduk adamlar demezmi kişi başı 40 lira diye :52::52::52::52::52:
Yine başladım söylenmeye be kardeşim hiçmi Allah korkunuz yok Ramazandan önce aynı menü taş çatlasın 20 liraydı diye :1: :1: :1: Allahtan arkadaşda aynı kafada ay boşver birşeyler atıştırırz olmadı başka yere gider yemek yeriz dedi ve en sonunda seyyar Gözlemeci bulduk :60: :60: :60:
5er liraya karnımız doydu sayılır :1:

Küçük dükkanları gezip satılan şeylere baktık ve hepsi çok güzeldi :34: fiyatlarda fena değildi ama benim beğendiğim bir türk kahvesi takımı ( hani şu kapaklı gümüş olanlardan :1: ) 100 liraydı :1: tabi anında vazgeçtim almaktan :1: geçen sene 40 lira dediklerinde almadım :1: bu senede uçmuşlar :1: Neyse bende Ramazandan sonra bakarım :1:

Nasıl olduysa eşim bana hatıra kalsın diye bir yüzük ve bir kolye aldı :1: Çok beğendim tamda benim sevdiğim tarzda :1:
Tabi benden mutlusu yoktu o andan itibaren :1:

Baya gezdik dönüştede bizim arada gittiğimiz dondurmacıya gittik :17:
TAbi iftarda gözleme harici birşey yemeyince dondurmadan birşey olmaz didim ve hüplettim :1:

Baya gezdim bugün yani :1: yarında büyük görümce oğlunun doğum günü bahanesiyle çocuklu akrabaların sadece bayanlarını alacakmış iftara :1: onun hediyesinide hallettik çıkmışken :34:
Yarında rahatım yemek konusunda :1: artık oturup rahat rahat kuranımı gündüzde okurum ( regl olucağım diye tutuşan ceco :1: )

selam kızlar...
Bugün doktora gittim şükür keseyi gördük haftaya da kalp atışı inşallah...
CANKUŞ benim bugün 5+2 günlük gözüktü bende de yağlanma var senin doktordan kaynaklı birşeydir canım o üzülüp stres yapma kendine...

Bencede o doktorlar ağlakalı :34: öyle olsa bende hiç birşey görünmemesi gerekirdi :1:
Birde tabi kullandığı aletlerle alakalı birşeyde olabilir :34: sonuçta onun bile eskisi yenisi çok fark ediyor :34:

Anladim.
Ama her halukarda 7. Haftada bebek gorulmeli degil miydi?
Yada belki kisiden kisye gore degisiyordur. Bunyeyle alakalidir.
Kendimi teselli ediyorum. :(

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hiç kendini üzme canım Rabbim inşallah bir sonraki gidişinde kuzunu net birşekilde görmeyi nasip eder :34:

selamün aleyküm kızlar... nasılsınız? inşallah aranızda beni hatırlayanlar vardır...
kızlar nasipse haftaya umreye gidiyorum, inşallah aklımda ve duamdasınız... unutmadım sizleri...

Canım senin adına çok sevindim :34:
Zaten demişsin ama yine bende diyeyim :1: bizleri dualarında unutma :3: Peygamber Efendimize selamlarımızı ilet :3:
Rabbim inşallah hepimize nasip eder oraları görmeyi :34: Aminnnnnnnn
Hacca gittiğinide görürüz inşallah....aminnnnnnnnnn

Hiç kendini üzme canım Rabbim inşallah bir sonraki gidişinde kuzunu net birşekilde görmeyi nasip eder :34:

Amin. Insallah
Allah razi olsun:)

25 mayis

sarraf ınki de 28 mayıs. onun da ancak kese gözükmüş. hiç üzülme bence de geç döllenme olmuştur.bebeği ondan görememiştir.

hayır canım bebek haftaya..ben şimdi anladım senin endişeni...önce kese oluşur bir veya iki hafta sonra bebek keseye iner ve canlanıp kalp atışı duyulur..hiç korkma bir dahaki gidişinde dinlersin kalp atışını canım bunun kiloyla pek ilgisi yok ben kızımda daha kiloluydum herşey normaldi...

benim kızımın da 8+2 de 6+5 olarak kalp atışını görmüştük

sarraf ınki de 28 mayıs. onun da ancak kese gözükmüş. hiç üzülme bence de geç döllenme olmuştur.bebeği ondan görememiştir.

benim kızımın da 8+2 de 6+5 olarak kalp atışını görmüştük

Karindan bakarken anliyor mu doktor gec gebelik oolup olmadigini??

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Çok geç olsada bir uğrayayım dedim :1:

Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı :34:
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır :34:
Tabi kendi görümceside geldi :27:
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım :1:
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali :1: )
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş :35::35::35::35:

Kulaklarıma inanamadım :19: Ulen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin :20: hadi benim herif sapık diyelim :1: ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez :19:
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsun :34: ben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu :1:

Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece :1:
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı :34:

Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu :34:
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildim :34: tabi o arada bilgisayarada el konmuştu :1:

Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim :34:

Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı :34:
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım :1:
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali :1: )
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş :35::35::35::35:

Kulaklarıma inanamadım :19: Ulen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin :20: hadi benim herif sapık diyelim :1: ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez :19:
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsun :34: ben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu :1:

Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı :34:

Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildim :34: tabi o arada bilgisayarada el konmuştu :1:

Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim :34:

Nasil yani yaaa..o neymiss oylee...kendi hicbiyere yemek gondermezmiymiss...dinen sakincasinida ilk duydumm..cecomm soraydin ben anlamadim sen anladinmi...??yemegi begenirse ne gibi bisi gelirmis esimizin aklina valla anlam veremedimm..bize gelmezdee ben veririmm...guzelde yaparimm...ee nolcek simdii...

Allah allahhh😞😞😞😞

Karindan bakarken anliyor mu doktor gec gebelik oolup olmadigini??

alttan bakmıştık kalp atışları vardı. karından biraz daha geç gözükür diye biliyorum. önemli olan sat göre 8 haftalık bebek gözüktüğünde 6 haftalık çıktı diyelim 1 hafta sonra gittiğinde 7 haftalık çıktıysa hiç bir sorun yok demektir.sadece karından ya da alttan bakarak geç döllenme demek değil mesele

çok komiik benceee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim :1:
Bugün öğleden beri kuran okuyorum :34: tutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye :1:
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için :32::32::32::32::32:

Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle :34:

Nasil yani yaaa..o neymiss oylee...kendi hicbiyere yemek gondermezmiymiss...dinen sakincasinida ilk duydumm..cecomm soraydin ben anlamadim sen anladinmi...??yemegi begenirse ne gibi bisi gelirmis esimizin aklina valla anlam veremedimm..bize gelmezdee ben veririmm...guzelde yaparimm...ee nolcek simdii...

Allah allahhh😞😞😞😞

Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi :20::20::20::20::20:
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diye :34: Allahtan çok sık uzatma huyu yoktu :1:

Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerle :34: BOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar :19:

çok komiik benceee

Valla gayet ciddiydi ama neyin kafasını yaşıyorsa hatun artık baya bir inatlaştı benle o konuda :1: en sonunda öyle düşünenin bence kendi içi fesattır dedim anında konu kapandı :60: :60: :60: :60:

gunaydinnnn

bugun doktor randevum var.tedaviye devam etmeye karar verdim.hayirlisi allahtan

selam kızlar...
Bugün doktora gittim şükür keseyi gördük haftaya da kalp atışı inşallah...
CANKUŞ benim bugün 5+2 günlük gözüktü bende de yağlanma var senin doktordan kaynaklı birşeydir canım o üzülüp stres yapma kendine...

Sarraf ilk muayeneye gidilince bazi tahliller isteniyormus.
Bilmiyorum ozele mi gidiyorsun ama? Biraz pahali tutuyormus bu tahliller.
Ama devlette de yaptirabiliyormussun. Hatta saglik ocagi bile yapiyormus.
Senden istendi mi? Yaptirdin mi?

Sarraf ilk muayeneye gidilince bazi tahliller isteniyormus.
Bilmiyorum ozele mi gidiyorsun ama? Biraz pahali tutuyormus bu tahliller.
Ama devlette de yaptirabiliyormussun. Hatta saglik ocagi bile yapiyormus.
Senden istendi mi? Yaptirdin mi?

benden şimdi istemedi canım ama kalp atışından sonra mutlaka isteniyo tahliller..
ben özel tüp bebek merkezinde tedavi oldum orada gebelik takibi yapılmıyo ben devlete gidicem sezaryen olduğum için özeller pahalı ...

benden şimdi istemedi canım ama kalp atışından sonra mutlaka isteniyo tahliller..
ben özel tüp bebek merkezinde tedavi oldum orada gebelik takibi yapılmıyo ben devlete gidicem sezaryen olduğum için özeller pahalı ...

Evet pahaliymis biraz. Biz napicaz bakalim. Cuma gunu icin heycanli ve endiseliyim.
Bir arkadasa 69 kg oldugu halde doktoru cok fazla yaglanma var bebegi zor goruyorum demis...
Ben ne yapayim ya:(:(

:72: Merhabaa herkese kısa tatilimden geldimmmm hamdolsun biraz enerji ve huzur depoladım
vee tatile gitmeden yeni evlenen çiftimizin bebiş beklediğini öğrenmiştim :nazar: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tatilden geldimmm
gözler yine bana döndü yani bunu tarif etmesi çoook zor aileme yeni bir bebiş geliyor çook mutlu oluyor seviniyorummmm
ben de dünyaya getirmek istiyorum uğraşıyorum yıllardır çevreye bin yalan borçlar var işte evlilik otursun işte zamanı var hayırlısı.... vs
affffffffffffffffffff
gözler bana dönmüşken ve herkes darısı başına derken yüreğimin en ince yeri sızlayarak Amin cümle isteyenlere diyorum sana da diyorlar amin diyorum
ne deyim daha...
neyse bunları aşıyorum sonra en ufak bir şey oluyor başa dönüyorum
yani Allahım ben ne derdimi kimseye anlatabilirim ne içinde bulunduğum garip duyguları kime desem yanlış anlar endişesi
:5::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Tedaviye devam etmeye karar vermişsin hayırlı olur inşallahhh

Merhabalar.
Pazartesi gunu icimde ne var ne yok diye gormeye gittim:)
Icim rahatlasin diye.
Tam da doktoruna denk geldim malesef. Kadin o kadar olumsuz konustu ki kilom hakkinda:(
30 kg alip dogum yaparsin dedi resmen yaaa...
Bidaha ona gitmicem zaten. Asil randevum 25 inde. Umarim o doktor tatli dillidir. Sonucta bende biliyorum kilolu oldugumu yahu. Ama bunu insan gibi tatlilikla soylemek var. Lap diye yize vurmak var.
Neyse bana asil koyan kilom yuzunden bebegimi goremedim daha. Cogu kisi kalp atisini bile duymaya basladi... buna uzuldum. Son adet tarihine gore yedi haftalik ama belkide daha kucuktur. Doktor bisey demedi.
Acaba her halumarda 25 inde gittigimde gorebilir miyim??

cankuş sakin ol canım Rabbimiz inşallah nasip edecektir bebişinizi görmeyi de onu sevmeyi de sana yaptığı kan tahlilinde günü haftası belli oluyor ona göre kalp atışına çağırıyorlarr
doktorlar bize karşı çok acımasız olabiliyor benim eski doktorda öyle demişti onu terk etmiştim
biz gebeliğimizde kilo almayacağız hayırlısı ile inşallah ben hep böyle düşünüyorum

Maşallahh Allah kabul etsinn darısı başımızaa inşalahh :16: Aminnnnn
inşallah senin de hayırlısıyla duaların kabul olsun amin

Evet pahaliymis biraz. Biz napicaz bakalim. Cuma gunu icin heycanli ve endiseliyim.
Bir arkadasa 69 kg oldugu halde doktoru cok fazla yaglanma var bebegi zor goruyorum demis...
Ben ne yapayim ya:(:(

analık hakkın var cankuş tam bilemiyorum ama sanırım ücretsiz bir çok şey yapabiliyorlar
sen kaç kg ? ve moral depolaman gerek herkesin aynı değildirr:16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim :1:
Bugün öğleden beri kuran okuyorum :34: tutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye :1:
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için :32::32::32::32::32:

Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle :34:

Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi :20::20::20::20::20:
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diye :34: Allahtan çok sık uzatma huyu yoktu :1:

Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerle :34: BOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar :19:

Valla gayet ciddiydi ama neyin kafasını yaşıyorsa hatun artık baya bir inatlaştı benle o konuda :1: en sonunda öyle düşünenin bence kendi içi fesattır dedim anında konu kapandı :60: :60: :60: :60:

ayy ceco çok nezaketli bir insansın hem gönlünü incitmezmişsin hem Allah razı olsun diyorsun kadın hakkında
böyle iyi niyetli insanları Allah esirgesin aminnn:16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım :1:

Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu :1:
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı :27:
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye :52: )
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj :1:

Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol :52::52::52::52::52:

Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına :53::53::53:
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim :1:
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler ya :60: benimkide o hesap :1: önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim :1:
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam :60: ) baktım bir mesaj daha :1:

2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar

Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi :52::52::52::52::52:
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık :nazar:

İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun :nazar:
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi :1:
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç :1: )

:72: Merhabaa herkese kısa tatilimden geldimmmm hamdolsun biraz enerji ve huzur depoladım
vee tatile gitmeden yeni evlenen çiftimizin bebiş beklediğini öğrenmiştim :nazar: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tatilden geldimmm
gözler yine bana döndü yani bunu tarif etmesi çoook zor aileme yeni bir bebiş geliyor çook mutlu oluyor seviniyorummmm
ben de dünyaya getirmek istiyorum uğraşıyorum yıllardır çevreye bin yalan borçlar var işte evlilik otursun işte zamanı var hayırlısı.... vs
affffffffffffffffffff
gözler bana dönmüşken ve herkes darısı başına derken yüreğimin en ince yeri sızlayarak Amin cümle isteyenlere diyorum sana da diyorlar amin diyorum
ne deyim daha...
yani Allahım ben ne derdimi kimseye anlatabilirim ne içinde bulunduğum garip duyguları kime desem yanlış anlar endişesi

cankuş sakin ol canım Rabbimiz inşallah nasip edecektir bebişinizi görmeyi de onu sevmeyi de sana yaptığı kan tahlilinde günü haftası belli oluyor ona göre kalp atışına çağırıyorlarr
doktorlar bize karşı çok acımasız olabiliyor benim eski doktorda öyle demişti onu terk etmiştim
biz gebeliğimizde kilo almayacağız hayırlısı ile inşallah ben hep böyle düşünüyorum

Canım kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten insanın içi çız ediyordur :26:
Etrafındakilere izah etmene gerek bile olmamalı :34: Aslında ben evlenenlere her fırsatta yokmu sizde birşey, yok efendim bak bilmemkimin ikinci oluyor sizde hala tık yok, yok tembel çıktınız falan gibi laflarla hamilelik sorgusu yapılmasına karşıyım :20:
Sonuçta Rabbim nasip ederse zaten gelir mucize :34: demekki o ana kadar nasip değilmişki gelmemiş kuzu :34:

İnan bizim ailede bir uzaktan akraba var 20 senelik evliler Rabbim onlara nasip etmemiş ( adam çok fazla alkol tükettiğinden kalitede düşüş olduğu için tutmuyormuş doktorun demesi ) İlk 5 sene çok istemiş sonrada bakmış kocada zaten pek babalık yapacak karakter yok inan tüp bebeğe bile niyetlenmemişler ama sülalede bir Allahın kuluda bir kez olsun sizde hala birşey yokmu yada işte sorun varsa gidip tüp yaptırın dememiş :20:
Aksine sırf incitmemek için ben büyük kızım ilk doğduğunda onun yanında fazla sevmemeye bile çalıştım :19:
Bunun sonuçta nispet yapar gibi bir hava olarak algılanabileceğini düşündüm ( insan psikolojisi sonuçta tuhaf dikkatli olmak lazım )

Bak bu gece mübarek bir gece :16::16::16::16::16:
Regl olmasaydım inan sırf buradaki kızlar için oturup kuran okuyup dua etmeyi çok isterdim ama bitince kesin yaparım bunu :16: zaten her zaman dualarımdasınız :16:
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hatrına, Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed ( s.a.v. ) Hazretlerinin yüzü suyu hürmetine buradaki özlemini çeken tüm yüreği güzel siz arkadaşlarıma en kısa zamanda mucizelerini hayırlısıyla gönderecektir :16::16::16::16::16:
Kuran okuyamıyacağım belki ama kesinlikle bu gece dualarım sizler için :38:

Ben inanıyorum sende bizlere yakında mucizenin müjdesini vereceksin :34: belki hiç tüp bebeğe gerek bile kalmayacak :34:
Zaten herşey vesile :34: belki tüp bebek anne olmana vesile olacaktır :34:
İnancını sakın yitirme ve sabret :34: Rabbim sana dünya güzeli, akılı mı akılı bir kuzu gönderecektir ( Hatta al benden bir tahmin daha :1: bence senin çok tatlı bir kızın olucak gibi bir his var içimde :1: buraya yazıyorum ki söz uçar yazı kalır hesabı :1: demiştim derim o zaman :1: )

tatilden geldimmm
affffffffffffffffffff
ne deyim daha...

Tedaviye devam etmeye karar vermişsin hayırlı olur inşallahhh

Sirineeee anlamaz olurmuyuzz biz anliyoruzz birbirimizii..bende heray kardesimden bekliyorum haberii...tabiki cok sevinirim..ama kuz kardesimin bile cekintisi var ablam bukadar isterken oyle bisi olursa nasil soykerim diyee..rabbim cekemicegimiz yuku vermesinn...

Bu gece cok dua edelimm...dun aksam cok duygulandim..iftarda kalabalim misafirlerim vardi..annemler teyzemler iftar acilirken cok guzel dualar ettilerr..dua bittiginde benim bi kac arkadasimda var dedim onlarada gonullerindekiler icin dua edin dedim..ve ettiler allah razi olsun...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım :1:

Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu :1:
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı :27:
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye :52: )
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj :1:

Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol :52::52::52::52::52:

Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına :53::53::53:
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim :1:
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler ya :60: benimkide o hesap :1: önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim :1:
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam :60: ) baktım bir mesaj daha :1:

2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar

Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi :52::52::52::52::52:
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık :nazar:

İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun :nazar:
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi :1:
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç :1: )

Canım kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten insanın içi çız ediyordur :26:
Etrafındakilere izah etmene gerek bile olmamalı :34: Aslında ben evlenenlere her fırsatta yokmu sizde birşey, yok efendim bak bilmemkimin ikinci oluyor sizde hala tık yok, yok tembel çıktınız falan gibi laflarla hamilelik sorgusu yapılmasına karşıyım :20:
Sonuçta Rabbim nasip ederse zaten gelir mucize :34: demekki o ana kadar nasip değilmişki gelmemiş kuzu :34:

İnan bizim ailede bir uzaktan akraba var 20 senelik evliler Rabbim onlara nasip etmemiş ( adam çok fazla alkol tükettiğinden kalitede düşüş olduğu için tutmuyormuş doktorun demesi ) İlk 5 sene çok istemiş sonrada bakmış kocada zaten pek babalık yapacak karakter yok inan tüp bebeğe bile niyetlenmemişler ama sülalede bir Allahın kuluda bir kez olsun sizde hala birşey yokmu yada işte sorun varsa gidip tüp yaptırın dememiş :20:
Aksine sırf incitmemek için ben büyük kızım ilk doğduğunda onun yanında fazla sevmemeye bile çalıştım :19:
Bunun sonuçta nispet yapar gibi bir hava olarak algılanabileceğini düşündüm ( insan psikolojisi sonuçta tuhaf dikkatli olmak lazım )

Bak bu gece mübarek bir gece :16::16::16::16::16:
Regl olmasaydım inan sırf buradaki kızlar için oturup kuran okuyup dua etmeyi çok isterdim ama bitince kesin yaparım bunu :16: zaten her zaman dualarımdasınız :16:
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hatrına, Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed ( s.a.v. ) Hazretlerinin yüzü suyu hürmetine buradaki özlemini çeken tüm yüreği güzel siz arkadaşlarıma en kısa zamanda mucizelerini hayırlısıyla gönderecektir :16::16::16::16::16:
Kuran okuyamıyacağım belki ama kesinlikle bu gece dualarım sizler için :38:

Ben inanıyorum sende bizlere yakında mucizenin müjdesini vereceksin :34: belki hiç tüp bebeğe gerek bile kalmayacak :34:
Zaten herşey vesile :34: belki tüp bebek anne olmana vesile olacaktır :34:
İnancını sakın yitirme ve sabret :34: Rabbim sana dünya güzeli, akılı mı akılı bir kuzu gönderecektir ( Hatta al benden bir tahmin daha :1: bence senin çok tatlı bir kızın olucak gibi bir his var içimde :1: buraya yazıyorum ki söz uçar yazı kalır hesabı :1: demiştim derim o zaman :1: )

Anammmmm cecommmm...bana geldigini dusunemiyorummm...eee benim esim gece olsun gunduz olsunnn tele benden once ziplarr..ole bisile karsilassa cildirirdiii...

Back