- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
ramazanı da bitirdik allahın izniyle.doktor işi,regl derken 7 gün borçlu bitiyor ramazan.allah tekrarına nasip etsin
bugün doktordaydım.geçen haftaki kontrolde 9 tane küçük yumoş görülüyordu.doktor ilaç içme dedi ama ben içtimbugün tek yumoş 12mm şu an.perşembe ultrason var yine ama önce de çatlayabilir büyürse dedi.ilişki aksatmayın dedi.hayırlısı bakalım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Aslında bir sürü alıntı yapıp bir sürüde şey yazmıştım ama hepsi gittisinir oldum ama neyse özet geçeyim
Bugün eşimin test sonuçları B12 eksikliği gösterdi ve maalesef ondada insülin direnci ve yüksek açlık şekeri çıktı( oda artık benim gibi glukofen kullanacak artık beni baltalayamıyacak çünkü kendide dikkat etmek zorunda )
B12 içinde iki paket iğne verdi ( biri her akşam olucak, ikinci pakete geçincede haftada bire düşürecek )
Daha sonra tekrar doktor aynı iğneden yazıcak ve eşim her ay 1 tane o iğneden ömrü billah kullanmak zorunda kalacakmış
Çok şükür Rabbim beterinden saklasınoda bende pek üzülmedik sonuçta çoğu insan aynı sorunu yaşıyor ve hayatını etkileyecek bir durum değil
waww nerelerdesin canım sen yaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 1206039 Eki Görüntüle 1206050
mınık prensesimm ınsallah yuklemıstır biri bayramda cekıldı
otekındede tam 30 gunluktu ne cabuk gecıyor zaman
Masallahhh kuzumaaa...yerim ben onun yanaklarini ayaklariniii...toprak hanimmm...rabbim nazarlardann korusunn..suslu pakize cokk kokoss masallahh...
Canim rabbim sana bagislasin minnak kuzunu ..evet zaman cabuk geciyorr..farketmeden okula goturdugun gunlerde gelecekk..toprak bizimkilerin ablasi olacak insallah...
Kiloyada gelincee..hic takma verirsin..toprak ayaklaninca sende kilo felan kalmicak zati
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?