Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirineeee anlamaz olurmuyuzz biz anliyoruzz birbirimizii..bende heray kardesimden bekliyorum haberii...tabiki cok sevinirim..ama kuz kardesimin bile cekintisi var ablam bukadar isterken oyle bisi olursa nasil soykerim diyee..rabbim cekemicegimiz yuku vermesinn...
Bu gece cok dua edelimm...dun aksam cok duygulandim..iftarda kalabalim misafirlerim vardi..annemler teyzemler iftar acilirken cok guzel dualar ettilerr..dua bittiginde benim bi kac arkadasimda var dedim onlarada gonullerindekiler icin dua edin dedim..ve ettiler allah razi olsun...
Anammmmm cecommmm...bana geldigini dusunemiyorummm...eee benim esim gece olsun gunduz olsunnn tele benden once ziplarr..ole bisile karsilassa cildirirdiii...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr dun esim tarlusal ve gebelik testi almiss yapmican diye israr ettim kizdi ve yaptimm..negatifti tabikide tarlusale basladimm..
Selamun aleykum arkadaslar. oncelikle insaallah hakkinizi helal edersiniz bana cunku hamilelikte insulin felan kullandigim icin devamli arastirma felan yapiyirdum buraya yazarak sizi mesgul etmek istemedim bazende baya bi netim olmuyordu. ama giris yapmadan arada okuyordum sizleri. Canlarim ALLAH imin izniyle oglusum 2bucuk ay once dunyaya geldi ve saglikli sukur. hep yazmak istedim ama surekli bisiler cikti ve ertelendi. bu arada dogumum biraz sorunlu oldu gununden once dogurtmak istedi doktor ve suni sanci bs cektikten sonra kendi istegimle sezaryen oldum ama cok sukur iyiyim.
ALLAH im bana bir emanet gonderdi insaallah iyi yetistirebiliriz ve saglikli hayirli bir birey olur. Rabbim bugunun hurmetine tum evlat isteyenlerin kucagini saglikli ve hayirli evlatlarda doldursun insaallah. Kadir gecemiz mubarek olsun dualarimdasiniz canlarim
Kizlarr dun esim tarlusal ve gebelik testi almiss yapmican diye israr ettim kizdi ve yaptimm..negatifti tabikide tarlusale basladimm..
Selamun aleykum arkadaslar. oncelikle insaallah hakkinizi helal edersiniz bana cunku hamilelikte insulin felan kullandigim icin devamli arastirma felan yapiyirdum buraya yazarak sizi mesgul etmek istemedim bazende baya bi netim olmuyordu. ama giris yapmadan arada okuyordum sizleri. Canlarim ALLAH imin izniyle oglusum 2bucuk ay once dunyaya geldi ve saglikli sukur. hep yazmak istedim ama surekli bisiler cikti ve ertelendi. bu arada dogumum biraz sorunlu oldu gununden once dogurtmak istedi doktor ve suni sanci bs cektikten sonra kendi istegimle sezaryen oldum ama cok sukur iyiyim.
ALLAH im bana bir emanet gonderdi insaallah iyi yetistirebiliriz ve saglikli hayirli bir birey olur. Rabbim bugunun hurmetine tum evlat isteyenlerin kucagini saglikli ve hayirli evlatlarda doldursun insaallah. Kadir gecemiz mubarek olsun dualarimdasiniz canlarim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım
Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye )
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj
Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol
Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler ya benimkide o hesap önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam ) baktım bir mesaj daha
2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar
Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık
İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç )
cecoo nerden seni bulmuş bu iş çok şaşrdım sonra devamını okuduğumda çok güldüm ay insan böyle bir şey yazarken iki kez bakmalı iyilik edeyim derken fena olacakmışş
Allah esirgesin iyiki enişte hemen öğrenmemiş de adamın hatasını anlamsına fırsat doğmuş
Canım kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten insanın içi çız ediyordur :26:
Etrafındakilere izah etmene gerek bile olmamalı Aslında ben evlenenlere her fırsatta yokmu sizde birşey, yok efendim bak bilmemkimin ikinci oluyor sizde hala tık yok, yok tembel çıktınız falan gibi laflarla hamilelik sorgusu yapılmasına karşıyım
Sonuçta Rabbim nasip ederse zaten gelir mucize demekki o ana kadar nasip değilmişki gelmemiş kuzu
İnan bizim ailede bir uzaktan akraba var 20 senelik evliler Rabbim onlara nasip etmemiş ( adam çok fazla alkol tükettiğinden kalitede düşüş olduğu için tutmuyormuş doktorun demesi ) İlk 5 sene çok istemiş sonrada bakmış kocada zaten pek babalık yapacak karakter yok inan tüp bebeğe bile niyetlenmemişler ama sülalede bir Allahın kuluda bir kez olsun sizde hala birşey yokmu yada işte sorun varsa gidip tüp yaptırın dememiş
Aksine sırf incitmemek için ben büyük kızım ilk doğduğunda onun yanında fazla sevmemeye bile çalıştım
Bunun sonuçta nispet yapar gibi bir hava olarak algılanabileceğini düşündüm ( insan psikolojisi sonuçta tuhaf dikkatli olmak lazım )
Bak bu gece mübarek bir gece
Regl olmasaydım inan sırf buradaki kızlar için oturup kuran okuyup dua etmeyi çok isterdim ama bitince kesin yaparım bunu zaten her zaman dualarımdasınız
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hatrına, Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed ( s.a.v. ) Hazretlerinin yüzü suyu hürmetine buradaki özlemini çeken tüm yüreği güzel siz arkadaşlarıma en kısa zamanda mucizelerini hayırlısıyla gönderecektir
Kuran okuyamıyacağım belki ama kesinlikle bu gece dualarım sizler için
Ben inanıyorum sende bizlere yakında mucizenin müjdesini vereceksin belki hiç tüp bebeğe gerek bile kalmayacak
Zaten herşey vesile belki tüp bebek anne olmana vesile olacaktır
İnancını sakın yitirme ve sabret Rabbim sana dünya güzeli, akılı mı akılı bir kuzu gönderecektir ( Hatta al benden bir tahmin daha bence senin çok tatlı bir kızın olucak gibi bir his var içimde buraya yazıyorum ki söz uçar yazı kalır hesabı demiştim derim o zaman )
Sirineeee anlamaz olurmuyuzz biz anliyoruzz birbirimizii..bende heray kardesimden bekliyorum haberii...tabiki cok sevinirim..ama kuz kardesimin bile cekintisi var ablam bukadar isterken oyle bisi olursa nasil soykerim diyee..rabbim cekemicegimiz yuku vermesinn...
Bu gece cok dua edelimm...dun aksam cok duygulandim..iftarda kalabalim misafirlerim vardi..annemler teyzemler iftar acilirken cok guzel dualar ettilerr..dua bittiginde benim bi kac arkadasimda var dedim onlarada gonullerindekiler icin dua edin dedim..ve ettiler allah razi olsun...
Anammmmm cecommmm...bana geldigini dusunemiyorummm...eee benim esim gece olsun gunduz olsunnn tele benden once ziplarr..ole bisile karsilassa cildirirdiii...
Bnmde regl gecikti ilk gunlerde bi test yaptim cikmadi tabi erken diye dusundum bu haftada yapmadim yrn yapsam mi diye hala dusunuyrm . Biliyrm ki negatif annem her konustugumuzda oldun mu diye soruyor ramazani firesiz gecircen heralde diyor birde hamile yimdir belki diye umutlaniyor kadin. Her zamanki gecikme diyrm ama ...
Slm kızlarrr. Birkaç haftadır yokum :44::44::44: O kadar yoğunum ki anlatamam. Evi tamamen boşaltmaya başladık. Eşyaları sattık sayılır. Çok az birşey kaldı. Tabi eksiklerimi tamamlıyorum. Oraya giderken mutlaka yanımda olsun bulamam diye birsürü şey aldım.
Kızlar yaklaşık 3 hafta sonra gidiyorum. Ama merak yine gireceğim bu sayfaya. Bu aralar giremedim ama telafi edicem. Sizi merak ediyorum çünkü. Az önce hepimiz için dua ettim. Allahım bu sene bize bir melek yazmış olsun inşallah. Bizi cennetine kavuşturacak Salih evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Hepinizi öpüyorum. Bebek bekleyen arkadaşlarıda tebrik ediyorummm..
Allah razı olsun bizleri düşünmen bile öyle güzel ki Allah güzel gönlüne göre güzellikler nasip eylesin sana ve ailene ben de
duanı alabildiysem ne mutlu bana
yazdıklarını okurken tutamadım kendimi Allah da biliyor ya atlatmaya çalıştıkça kabuk tutmayan bir yara gibi kanıyorum senin kadar nezaketli düşünmüyor herkes üstelik malesef en yakınlarım bile yani hamdolsun öyle isteyerek canımı acıttıklarını düşünmüyorum ama işte senin gibi de değiller olamazlar da bekleyemem de
ve kelimelerim tükeniyor inancımı ümidimi kaybetmiyorum inşallah da sabrım gücüm zor durumda
Allah razı olsun inşallah benim durumumda olan tüm kadınlara ve buradaki waw a da diğer tüm arkadaşlarıma da Rabbimiz en kısa en hayırlı zamanda tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin yanı sıra bana da aminnnnnnnnnnn
canım ya içime senin vesilenle ferahlık verdiren Rabbimize şükürler olsun inşallah kızım olduğunu ah o güzel haberi bir alabilsem sağlıcakla dünyaya geldiğini bir görebilsem
selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün miskinlik günüm daha doğrusu şu regl beni bu ay baya bir yamultu
Annem öğlende beklenmeden bir ziyaret yaptı büyük kızla tamir aletlerinden birini istemişti ama kız uyuyor uyanınca gönderirim diyince kendi kalkıp gelmiş oturduk biraz sohbet ettik hatta canîm beyaz koltuğuma oturduğum yerden imzamı atmışım hadi bide onu temizlemeyle uğraştım ama şükür çıktı
Bİraz iş yapar keyifime bakarım derken tam keyif faslına geçince ( bilgisayarımı açıp size bakacakken ) kızkardeşim hadi parkta buluşalım hazır çok sıcak değilken hava dedi bende tamam dedim
Şimdi cimcimemi hazırlayıp çıkmam lazım ama gece yine buralarda olurum nasılsa
Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah gittiğin yerde çok daha mutlu ve huzurlu olursun
Hem ne demişler yeni eve yeni bebek bakarsın senin mucizende yeni evinizde gelir
RAbbim hepimizin dualarını kabul etsin...Aminnnnnnn
Canım Rabbim inşallah sana mucizeni en kısa zamanda gönderir...Aminnnnnnnnnn
Sakın ümidini kaypetme ben inanıyorum gelicek o minik prenses yakında banu demişti dersin
Bgn laboquick gebelik testini yaptim tabiki negatif.10gun geciktim olsa cikardi heralde. Adetimin gecikmesine mi yanayim hamile olamadigima mi yoksa tup bebek sonrasi duzenimin bozulmasina mi bilmiyrm.simdi tam bayramda tatile cikarZve ben regl olup denize giremem
S.aleyküm bir de kan tahlili yaptırında belki de müjde vardır ?
Rabbimiz güneşi gecenin en karanlık saatinde doğdurmuş bizlerde inşallah yavrularımıza kavuşup güneşin ardında kalan gece misali atlatacağız bu sıkıntılarımızı
Arkadasim ne guzel şeyler yazmissin :) ancak 10 gunde idrarda cikar diye düşünüp kan testi yapmadim
Selamunaleykum arkadaslar
Doktordan geldik. Cok sukur insani rahatlatan ilgili bir doktor buldum. Cok rahatladim. Cok mutluyum.
Bebegimi gordum. Kalbini duydum. Megerse sata gore bir hafta geriymis. Ama sati baz alacagiz dedi.
Cok guzeldi.
Girene kadar o kadar heycanliydim ki......
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
A.selam Maşalah cankuş bak ne güzel bir müjde ile geldin her şey yolunda inşallah hep de öyle devam eder aminnnnn
Evet cok sukur.
Gidene kadar gunu gun ettim ama degdi.
Hamd olsun.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...