- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Gecmis olsun ceco. Yazin yani tatlide kacamak yapmazsan denizdi yuruyus du kesin verirsin canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CECOMMMM.....çokk geçmişş olsunn...amann dikkat et kendineee...ohhh tatilee az kalmışş ..git eglenn kafa dinlee hak ettinn....
kızlarr ben geldiimm...dr 12 deydiii....ufaklıkla birlikte gitmiştik dönüşte gezindikk...eve geldik tam yazdım yazıcam derkenn..kv nin babası felç geçirmiş yogun bakıma almışlarr..onun yanına indim..onları yolculadık izmitee...anca şimdi fırsat olduu....
gelelim banaa....15 yumurtadan kalan 3 yumurtaaa 1i önce çatlamıştı diğer 2 side catlamışş..ve kist yokmuşş....kist yok ...bebek yokk...e ben niye adet olamadım o mechull...
4 gün daha bekle dedi...oldun oldunn..olmadın arlusal iç...adet ol....edatin 3.günü...famera diye bi ilaç yazdııı....iğneeler rahime zarar veriyormuş..üstüste veremem dedi...ama ara vermekte istemiyorum dedi...o yüzden ilaç deneyelim bu ay..bidahaki ay iğneye geçeriz dedi..bende okiş dedim ne diyimm....
şincik beklemedeyizzz...bundan sonrası yine hayır olanı beklemekk....
soyledigin iyi oldu canim bende yarin gidip bakayim. Lazere ara vermistim.yeniden basliyorum.bende almak istiyordum.yarin bakarim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldim :122: :122: :122:
Hesapta öğlende sadece manava çıkıp evime dönecektim ama kızıma teyzen sana bisiklet verecekmiş deme gafletinde bulundum
Sabahtan bir başladı ille teyzeme gidip bisikletimi alalım demeye ve sonunda ben pes etmek zorunda kaldım
Annemleride yanıma alıp kardeşime gittik kahve içmeye
Hazır çıkmışken kıza birde sandalet bakayım dedim ama maşallah uçmuş fiyatlar
Çoğu ayakkabıda da az da olsa topuk yapmışlarhatta bir mağazada söylendim küçücük çocuklara topukmu olurmuş ne saçma bir olay sonuçta minicik çocuklar diye ama satıcı aslında haklısınız hanımefendi ama çocuklar isteyince Ailelerdende öyle talep gelince bizde para kazanmak için satmak zorundayız dedi :26:
Her girdiğimiz mağazada aynı şeyi görünce iyice cinlendimbaşladım söylenmeye ulen ufacık çocukları iyice küçük kadın moduna sokuyorlar sonrada kızlar 15 yaşına gelince kendilerini anlamış gibi tutturuyorlar kocada koca diye
Birde bunun üzerine sokakta benim cimcimeyle yaşıt ful makyajlı bir kızı görünce iyice tellendim
Ya bu kadınlar ne yaptıklarını sanıyorlarminicik çocuklarına sırf istiyor diye makyaj yapıyorlar.
Hayır sırf çok az parlatıcı falan olsa kırk yılın başı ( bir düğün falan olur ) ona bir kereye mahsus eyvallah ama normal zamanda alışverişe çıkarken çocuğa koyu kırmızı ruj, yok efendim mor far birde üstüne rimel
Sonrada sapıklar niye çoğaldı, kızımı bulun diye programlara katılmak zorunda kalırlar Allah korusun
Yani anlıyacağınız dışarı çıkıp çok yürüdüm ama bir okadarda gerilip geri geldim :26:
O konuda çok rahatım
Eşimin halalarının yanında kilo almak mümkün değilsağ olsunlar her gün sabah deniz akşamda en az 1.5 saat yürüyüş
Yemekleride hep az yağlı ve az tuzlu
Oranın havasıda dünyanın en temiz havası olan ikinci yer olduğu için bol oksijen sayesinde fazla kaçırsanda anında yakılıyor
Sorma canım yaa daha 2.5 hafta var ama ben şimdiden heycan yaptım
Giderken yanıma rahat ayakkabı alacağım ki bol bol yürüyebileyim
Bugün alışverişe çıktığımda uygun güneş kremi sprey şeklinde bulunca aldım şimdidenZaten tatilede çıkmasam yaz gelince her dışarı çıktığımızda çocuklarla açıkta kalan her yerimizi kremliyorum Işınlardan korunmak amaçlı ki en son gittiğim epilasyonda benimle ilgilenen uzmanda mutlaka kullanmalısınız demişti ( ben kullanıyorum diyincede demek o yüzden cildiniz hiç zarar görmemiş demişti )
Bu arada kızlar ben 50 faktörlüğünü A101den 23 liraya aldımnormalde 40 falan onlar hani almayı düşünen olursa
hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerini alırız
Sabrının karşılığını alıcaksın ben inanıyorum
hastanıza Rabbim acil şifalar versin canım...kızlarr ben geldiimm...dr 12 deydiii....ufaklıkla birlikte gitmiştik dönüşte gezindikk...eve geldik tam yazdım yazıcam derkenn..kv nin babası felç geçirmiş yogun bakıma almışlarr..onun yanına indim..onları yolculadık izmitee...anca şimdi fırsat olduu....
gelelim banaa....15 yumurtadan kalan 3 yumurtaaa 1i önce çatlamıştı diğer 2 side catlamışş..ve kist yokmuşş....kist yok ...bebek yokk...e ben niye adet olamadım o mechull...
4 gün daha bekle dedi...oldun oldunn..olmadın arlusal iç...adet ol....edatin 3.günü...famera diye bi ilaç yazdııı....iğneeler rahime zarar veriyormuş..üstüste veremem dedi...ama ara vermekte istemiyorum dedi...o yüzden ilaç deneyelim bu ay..bidahaki ay iğneye geçeriz dedi..bende okiş dedim ne diyimm....
KIZLAR DUALARINIZA İHTİYACIM VAR....
bugün adet oldum ilaç kullanmadan sürpriz oldu bana...ben de bu fırsat kaçmaz dedim bugün hastaneye gittim yarın için doktorumdan randevu aldım..sabah tahlillerim yapılacak akşam 5 de muayene....yani tedaviye başlamış bulundum kızlar.kendimi bir ay sonraya hazırlamıştım ama vardır bunda da bir hayır...gelişmeleri yazarım size..
anammm nereye gidiyorsunn yaaa..netcenn oradaaa....ailen nerede seninn....puff..sankii çokk yakınımdaydında ayrılıyormuşum gibi hissettimm....bizi bırakmaaa..hakkınızda hayırlısı olsunnn...ne diyelimkii..
aynenn öyleeee...bizde eşimle oyle yorumladık...çünkü sabır her zaman en büyük anahtarr..ee bunu dertte sıkıntıda allahdan istemicezde kimden isticezz...
rabbim sabrında selametinde afiyetinde hayr olanlarını versinn...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn wawcım
canımm süperr kediliğinden adet olmuşsunn bunada binn şükürrr.....inşallah herşeyy yolunda giderr ..
kızlarr ben geldiimm...dr 12 deydiii....ufaklıkla birlikte gitmiştik dönüşte gezindikk...eve geldik tam yazdım yazıcam derkenn..kv nin babası felç geçirmiş yogun bakıma almışlarr..onun yanına indim..onları yolculadık izmitee...anca şimdi fırsat olduu....
Amiiiiiiinnnnn :)Gecen hafta 107.3
Bu hafta 109
Sonunda adet oldum bana pahaliya mal oldu galiba...
Birde iki gun simit yemistim. Onunda etkisi vardir. Sislik te var uzerimde. Ama bu hafta hepsini duzelticem kendime soz veriyorum
Bugunde saban ayina girdik. Yani ramazana kaldi bir ay. Insallah herkes hedeflerine ulasir. Tedaviler olumlu cevaplanir. Kilolar heeeeep eksi olur.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Merhaba arkadaşlarr nasılsınızz
hamdolsun iyiceyim ben
herkese hayırlı Cumalar kilo bildirimi m89,8hamdolsun
canım buda güzel bir gelişme hamdolsun hazırlanıyor demekki bedeninn gelecek bebiş için :)
Rabbimiz yumoşun gelişerek bebiş olmasının vee onuu sağlıcakla dünyaya getirmeyide nasip eder inşallahhhhhhh
Amiiiiiiinnnnn :)
Sanada hayirli cumalar
Guney afrikaya tasinmak nasil bir duygu :)
Baska bir kitaya gidiyorsun yahu allah hayirli etsin
Simdi orada bebegin olursa cifte vatandasmi olacak
Sirine yeni bir yer yeni bir baslangic kafani bir sure mesgul.eder bebek streside olmaz kafan bu konudan uzaklasmisken belki bebek de gelir :)
Gunaydin kizlar
Malum.bugun.bildirim gunu
Baslangic 75
Gecen hafta 71.9
Bu hafta 72.4
Gelen 500 gr
Hedef 69 simdilik
Regl oldum artiyi ona bagliyorum
Canim.hayirlisi insallah. insallah guzel hbrler verirsin bize
Dun.aksam.esimle konustuk. 2 yada 3 ay kendiligine birakalim dr a da gitmeyelim sen korunma dior. Kendisi dr a gidecekmis
Ay walla olsa bir dert olmasa bir dert
Sasirdim
Allah hayirli zaaanda saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Hayirli cumalar kizlar benim icinde dua edin dualarinizda unutmayin.olur mu
Optum hepinizi
canım benim ya umudunu hiç kaybetme nolur bak aynı durumdayız bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama ben 10 yıllık evliyim hala bekliyorum 2 tüp yaptırdım ama ağustosa kadar zayıflayıp ağustosta gene tüp yaptırcam lütfen yemek yeme ve bir an önce kilo ver kendine inan ve umudunu yükselt ben ne yapıyorum biliyor musun mesela her gün 300-400 gr vermeye çalışıyorum bunun için çabalasan haftada vermiş olduğunu görürsün bebeğini kucağına aldıktan sonra hiç kimseler bir şey diyemez hadi bak ben de aynı durumdayım görümcelerim herkes benden sonra evlenen herkes doğum yaptı çocukları okula bile gidiyor sabrediyorum ama sebatta ediyorum inanıyorum ki zayıflarsak bizde hamile kalabiliriz rahimdeki yağları atalımda yumurtalar için yer kalsın:) bizim yaşadıklarımızı yaşamayan bilmez tabi ki buraya anlatacaksın bende öyleyapıyorum dertleşiyoruz ama lütfen toparlan ve herkesin inadı için bir an önce kilo verip çalışmalara başla:)
waww benim senin için yazdıklarımı görmedin mi yoksa kızdırdım mı seni?
hastanıza Rabbim acil şifalar versin canım...
demek yumurtaların çatlamış bu da bir gelişme canım..bu ay döllenmedi belki diğer ay olabiliir..benim doktorum da iğneleri üç aydan fazla kullandırtmıyor vardır artık bir bildikleri...
Gunaydin kizlar
Malum.bugun.bildirim gunu
Baslangic 75
Gecen hafta 71.9
Bu hafta 72.4
Gelen 500 gr
Hedef 69 simdilik
Regl oldum artiyi ona bagliyorum
Canim.hayirlisi insallah. insallah guzel hbrler verirsin bize
Dun.aksam.esimle konustuk. 2 yada 3 ay kendiligine birakalim dr a da gitmeyelim sen korunma dior. Kendisi dr a gidecekmis
Ay walla olsa bir dert olmasa bir dert
Sasirdim
Allah hayirli zaaanda saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Hayirli cumalar kizlar benim icinde dua edin dualarinizda unutmayin.olur mu
Optum hepinizi
Gecen hafta 107.3
Bu hafta 109
Sonunda adet oldum bana pahaliya mal oldu galiba...
Birde iki gun simit yemistim. Onunda etkisi vardir. Sislik te var uzerimde. Ama bu hafta hepsini duzelticem kendime soz veriyorum
Bugunde saban ayina girdik. Yani ramazana kaldi bir ay. Insallah herkes hedeflerine ulasir. Tedaviler olumlu cevaplanir. Kilolar heeeeep eksi olur.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
merhaba kızlar ,
ben geldiiim uzun bir tatil yaptık... uzun zaman yoktum bu ay soğan suyu içmedim ve adet gecikti he rtarafım ağrıyor 3 gün gecikti şuan. soğan suyu içtim aylarda ya gününde oluyorum yada en fazla 2 gün gecikiyordu....bu ay adet olunca tekrar başlayacam soğan suyuna. şuan gögüslerimde çok ağrı yaptı yaaa... offf olsamda kurutlsam bu pko beni çıldırtacak...
Merhaba arkadaşlarr nasılsınızz
hamdolsun iyiceyim ben
herkese hayırlı Cumalar kilo bildirimi m89,8hamdolsun
canım buda güzel bir gelişme hamdolsun hazırlanıyor demekki bedeninn gelecek bebiş için :)
Rabbimiz yumoşun gelişerek bebiş olmasının vee onuu sağlıcakla dünyaya getirmeyide nasip eder inşallahhhhhhh
:26: Canım Bismillah dedim ben yerimde yurdumdan ayrılmıyorum inşallah :26:
Eki Görüntüle 1137185amin
yokk arkadaşımm yaa neden kızayımm..çok güzel şeyler yazmışsınn..ama o aralar morelmen biraz kötüydümm kime ne yazdım bilmiyorumm....şükür şuan iyiyim en kötü günümüz böle olsunnn...çok doğru demişsinnn...kilo vermeliyizz..o zaman herşey yoluna girecek ..bende vermeliyimm..aldım yine kiloo onunda zararı vardırr..
sen kaç kilosun şuandaaa?? rabbim sanada güç kuvvet versinn..ben 5. yıldayımmm ağır geliyorr..senin yüreğin dahada geniştirr...tek sorun pko muu ?? aşılama felan denemişmiydinizzz??
çok sağol canımm....rabbim hakkınızda hayırlısını versinnn...insallahh önümüzdeki ay ikinci kuzununda haberini alırsınn...prensese kardeş gelsin bakalım...
hayırlısıı olsunn bebemm...inşallah o 2..3. ayda gelirbebişin sanaaa...drun infolik vermişmiydi sanaa..verdiği ilaçlar varsa aksatma bu arada...infolik bebek düşünmeye başlayınca hatta 3 ay öncesinden içilmeli diye söylüyorlar..folikait içerikli oldugu için..
yağmurlu neoldu bize yaa 2 hafta öncesi harikaydıkk..yeniden yeni bi atak yapmalıyızzz...benim tel geliyor bugun yine..yediklerimi paylaşıcamm..o hafta paylaştıgım için hep fazla yemekten sakındım...yine başlarım paylaşıma...inşallah yenidenbaşlayalım...ilk hedefim 76 olacakk...
canım yaa bu hafta hepimiz adet olduk onunmu artıları bunlar anlamadım hepimizde artı varr....bende kendime söz veriyorum...hadibakalımm bu hafta güzell geçsinnnn....bidahaki cuma eksilerle dolu olsunn...
kızz nerelerdesinn sennn ???ben başkatopikkte takılıyorsundur diye hiç bakınmadım sanaa...kilo ne alemde..yine takılmışşadettt...gögüs agrısı normalmi gebelik olabilirmii ???
AMİNNNNNNNNNNN......canımmm bunlar sanaaaaharikasınnn artıkk çizelge yapmanı istiyorum seninn..kilo cetvelini ekleee süper ilerliyorsunn....
amaaaa napıyorsunn bizimledeepaylaşşş..biz oldugumuz yerde seyiriyoruzz..hatta alıyoruzzz...neler yapıyorsun senn....
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124:
bunlarrr sanaaaa şirineeee....8 li rakamlaraa gelmeniiii kutluyoruzzzzzzzzzz...harikasınnnnnnnnnnnnnnn....................durmak yokk yola devammmmmm
yokk arkadaşımm yaa neden kızayımm..çok güzel şeyler yazmışsınn..ama o aralar morelmen biraz kötüydümm kime ne yazdım bilmiyorumm....şükür şuan iyiyim en kötü günümüz böle olsunnn...çok doğru demişsinnn...kilo vermeliyizz..o zaman herşey yoluna girecek ..bende vermeliyimm..aldım yine kiloo onunda zararı vardırr..
sen kaç kilosun şuandaaa?? rabbim sanada güç kuvvet versinn..ben 5. yıldayımmm ağır geliyorr..senin yüreğin dahada geniştirr...tek sorun pko muu ?? aşılama felan denemişmiydinizzz??
çok sağol canımm....rabbim hakkınızda hayırlısını versinnn...insallahh önümüzdeki ay ikinci kuzununda haberini alırsınn...prensese kardeş gelsin bakalım...
hayırlısıı olsunn bebemm...inşallah o 2..3. ayda gelirbebişin sanaaa...drun infolik vermişmiydi sanaa..verdiği ilaçlar varsa aksatma bu arada...infolik bebek düşünmeye başlayınca hatta 3 ay öncesinden içilmeli diye söylüyorlar..folikait içerikli oldugu için..
yağmurlu neoldu bize yaa 2 hafta öncesi harikaydıkk..yeniden yeni bi atak yapmalıyızzz...benim tel geliyor bugun yine..yediklerimi paylaşıcamm..o hafta paylaştıgım için hep fazla yemekten sakındım...yine başlarım paylaşıma...inşallah yenidenbaşlayalım...ilk hedefim 76 olacakk...
canım yaa bu hafta hepimiz adet olduk onunmu artıları bunlar anlamadım hepimizde artı varr....bende kendime söz veriyorum...hadibakalımm bu hafta güzell geçsinnnn....bidahaki cuma eksilerle dolu olsunn...
kızz nerelerdesinn sennn ???ben başkatopikkte takılıyorsundur diye hiç bakınmadım sanaa...kilo ne alemde..yine takılmışşadettt...gögüs agrısı normalmi gebelik olabilirmii ???
AMİNNNNNNNNNNN......canımmm bunlar sanaaaaharikasınnn artıkk çizelge yapmanı istiyorum seninn..kilo cetvelini ekleee süper ilerliyorsunn....
amaaaa napıyorsunn bizimledeepaylaşşş..biz oldugumuz yerde seyiriyoruzz..hatta alıyoruzzz...neler yapıyorsun senn....
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124:
bunlarrr sanaaaa şirineeee....8 li rakamlaraa gelmeniiii kutluyoruzzzzzzzzzz...harikasınnnnnnnnnnnnnnn....................durmak yokk yola devammmmmm
haydi wawcım haftasonu kaçamakları yapmadan ilerleyelim inşallahkızlarrrrrrrrrr vee ben geldimm....kilo bildirimimi hiç sormayınn...çok azimliyim her hafta artıştayımm....
kilo bildirimi.... 80.2
çok şiştimmm...ama inanın ödem çok yüzügüm bile sıktı parmagımı adet olamamıştım hala amaaufaktan bişilergördümm sanırımm adett oluyorummmm..buna sevinecegimm aklıımagelmessdiiiiiiiiii
pazar ilaca başlıcamm bilmem etki edermiii...hayırlısıı....
ŞİRİNEEEEE.....adet oldunmuu sanırım bi sen kaldın bu ayy ümidimiz sendeee...güzel haberler ver inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?