• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Aminnnn inşallah cümlemiz için inofolici bana kadındoğumcum önermişti bu ara bıraktım folibala devam ediyorum
inofolicin içinde pcos için myinozitol maddesine ihtiyaç olduğu bunun pcosta çok gerekli bir madde olduğundan bahsediyordu
yani pcoslular için özelmiş bende kullandım dönem dönem bırakıyorum dirseklerimdeki kurulukların azaldığını izledim bir de regil olmamı sağlamıştı
bu arada hafta sonu azcık kaçtı kızlar :17: 90.5 gördüm yineee kıstım yemeyi içmeyi ne çabuk geldi yaaa:17::17:

inofolic ben de altı ay kullandım canım..gebelik olmadı malesef ama senede bir regl olurdum şimdi düzeldi şükür..

Gene kimsecikler yokmus:)
Ben yarimsaatlik yuruyusumu bile yaptim.
Daha kahvaltimi yapmadim ama...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :3:

Hepinize bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :16::16::16::16:

Sabah sağ olsun eşim karga kahvaltısını etmeden bir sürü ütülü eşyası varken ille şu pantalonla gömleği bana ütüle diye uyandırdı beni :27:
Buda yetmiyormuş gibi birde ben ütü yaparken küçük cimcimeyi uyandırdı hadi kalk uykucu diye :52::52::52::52:
Anam sabah sabah beni sinirlendirdi :1: ulen ne uyandırıyorsun kızı hazır o uyurken bende ne güzel biraz kafa dinleyip sakin sakin işimi yapacaktım :53:
Bu seferde çocuğu koltuğa yatırıp hadı kızım yat uyu demeye başladı :1: :1: :1:

Mutfak işim bitince biraz sizlere bakayım dedim :34: birazdan salonada bir süpürge vurayımda işlerimin çoğu bitmiş olsun :34:
Anammmm bugün annemin Almanyadan gelen arkadaşı inşallah gelmezde ( dün gece istanbula gelmiş bir tanıdığında kalıyor ) bende rahat rahat işimi bitiririm :1: hiç çekemem şu anda hatunu :1:

Aleykum selam canim. Hosgeldin :)
Kuzum nerdeymis bu sosyete pazari merak ettim. Sen avrupa yakasindaydin dimi.
Ay sen simdi 2hafta sonra tatile gidip buralara ugramayacakmisin. :(

Canım bizim kendi semtimizde Sosyete pazarı diye geçiyor :1:
Aslında Kadıköydeki salı pazarı süper oluyor ama ona bu ara gidemem :1: oraya gidince cukka sağlam gitmem lazım ki dilediğimi alabileyim :1:

Kız ben hiç uzak durabilirmiyim :1: en kötü ihtimalle cepten zorda olsa girerim KKya :34:
Gitmeden kontür yüklemem lazımki paketim devam etsin :34:

Ooo sen tatill moduna girmisssin coktannn....benimde bi sosyete pazari yapmam lazimm amaa firsat bulamadim hele sinavlar bi bitsinde bakalim gidicemm ..

Senin yarindan sonra baska telasin var desene..annenin komsusu annenemi geliyor direk misafir..yani oradami kalacakk...

OOOO ben tatil moduna daha yılbaşından sonra girdim dermişim :60:
Sorma canım valla çok ihtiyacım var artık gün sayıyorum :1: eşim ya sana harçlık bırakamıyacağım falan diyordu bir ara ( maaşının yatıp yatmayacağı henüz belli değilmiş :1: ) inan o bile umurum değil :1: dedim dert etme anamdan borç alırız ( aslında benim zuladaki parayı ortaya çıkartacağım ama o annemden aldık sansın ki yerine koyarız maaşı alınca :1: :1: :1: )

Ya annemin Arkadaşı aslında BOLUda yaşıyor ama bu sefer direk oraya gideceğine başka bir tanıdığının yanına gitmiş İstanbulda :27: Annemede kesin değil ama sanada uğrarım demiş :26: yani gelirse bir iki günde annemlerde kalıcak tabi bu durumda bana ve kızkardeşimede çaya yada kahveye gelir diye tahmin ediyoruz ( pek meraklıdır da )
Kız kardeşim harıl harıl temizlik yaparken ben hala oturuyorum :60:

Neyse bende ufak ufak girişirim şimdi :1:

Kahvaltimida yaptim simdi.

Iki yumurtadan omlet
Iki domates bir salatalik
Bes zeytin
Ceyrek kalip suzme peynir
On findik
Bir yesil erik
Bir fincan yaseminli yesil cay

Cecomm kolayy gelsinn...kizz burdaki sosyete pazarina geldiginde haberim olsun bende inerimmm....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr nasilsinizz..bugunume hamdolsunn...gunler zor karisik dedikce dahada karistii...

Bugun umreciler geliyor planim sabahtan karsiya gecmekti..ama esimin dedesi vefat etti..aksam amcami cagirdim ufakligi aldi amaa adam 5 saate zor geldii..dunn burda kiyamet kopuyor zannettimm ..o nasil hi firtina..nasil bi yagmur amann allahimm..

Ben gitmedim suan esin ofisteyim o disarda olacak diye ben geldim..

Cenaze yarina kalkacakmiss o arada taziye cadiri..seyyar wc felan ayarlanmasi yapilacakmiss..esim gece 4 de geldi..bu aksama dogru yine gideriz ..

Cok sukur sagsaglim emanetimide teslim ettim bizim ufaklik gitti..evde canim sikilir simdi ama netcem..alisicam yinee..

Sirineeeemmmm...hala adet olmadinmii???bari idrar testi bari yapaydinn..

Allah rahmet eylesin.
Basiniz sag olsun.

Ooo sen tatill moduna girmisssin coktannn....benimde bi sosyete pazari yapmam lazimm amaa firsat bulamadim hele sinavlar bi bitsinde bakalim gidicemm ..

Senin yarindan sonra baska telasin var desene..annenin komsusu annenemi geliyor direk misafir..yani oradami kalacakk...

Sormaa canimm yaaa...hemde nee bisilerr nee bisilerrr...zararlii seylerr hiccc uretilmese yaaaa..helekii su cikolataa selaleriiiiii.....gibi abur cuburlularr..yazin basbelasi dondurmaaa...

Adett oldumm kuzummm...dun dr verdigi ilaca basladim femara diye bi ilacc..bakalimm ne olacak sonuccc..

Nikah varmis haftasonuna ..sok diyet dedigin nasil bisii..bende kesin kararliyim bu seferr..yeni negatiff sonucu alana kadar moralim yerinee olurr..ve bu surecde diyet yapip vermeliyimm...gecen demet akalin sade kahve tok tutuyor dedi..denicem bi..sende iciyorsun gerci genelde kahve..

Evet bbn turk kahvesini duble yapiyorum :)
Nescafe fincacina iciyorum
Gerci bugun annemdeydim eve donuyorm simdi. Bugun diyet bozuldu biraz 1 pogaca yedim ama ben yaptim goz hakki dimi :p
5gunde 5kg diyetini yapmaya calisiyor itiraf edeyim zorlaniuorum

Cecomm kolayy gelsinn...kizz burdaki sosyete pazarina geldiginde haberim olsun bende inerimmm....

Ya kizlar bu sosyete pazarlari hamgi ilcelerde ya :((

Kizlarrr nasilsinizz..bugunume hamdolsunn...gunler zor karisik dedikce dahada karistii...

Bugun umreciler geliyor planim sabahtan karsiya gecmekti..ama esimin dedesi vefat etti..aksam amcami cagirdim ufakligi aldi amaa adam 5 saate zor geldii..dunn burda kiyamet kopuyor zannettimm ..o nasil hi firtina..nasil bi yagmur amann allahimm..

Ben gitmedim suan esin ofisteyim o disarda olacak diye ben geldim..

Cenaze yarina kalkacakmiss o arada taziye cadiri..seyyar wc felan ayarlanmasi yapilacakmiss..esim gece 4 de geldi..bu aksama dogru yine gideriz ..

Cok sukur sagsaglim emanetimide teslim ettim bizim ufaklik gitti..evde canim sikilir simdi ama netcem..alisicam yinee..

Canim basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Biraz canin sikilir ben.kv ler bize kalip gittikten sonra bile ole oluyorum :)
Evde tek...

inofolic ben de altı ay kullandım canım..gebelik olmadı malesef ama senede bir regl olurdum şimdi düzeldi şükür..

Sirineeeemmmm...hala adet olmadinmii???bari idrar testi bari yapaydinn..

sarraf öyleyse çok şükür artık güzel gelişmeler olabilir
ve inşallah hepimiz için aminnnnnnnnnnn
waww canım hala olmadım da kafasına göre adet olan biri olarak kestiremiyorum durumu hiiç heyecan yok içimde istek yok Allahtan ümidimi kesmedim tabidee geçen cmt beyaz yoğun akıntı geldi sanki adet olacak gibi hafif sancılı sonra bir şey yok
tedaviye başlayacak doktor bakınıyorum yineeee başkente gidip tüp deneyelim felan diyesim var yaşım geçiyor :14: ay depresyon modu
herkes maşallahı var karşımda üstüste 2 şer çocuklu 3 aile oturuyor ne güzel sesleri geliyor çocukların Allah ailelerine bağışlasın darısı bizlerin evlerinee

iyi aksamlarrr
waw basin sagolsun cnm.

bende diyet hak getire:)
sabah 1ev pogacasi
oglen kuymak ve tahilli ekmek
aksam 2kucuk dolma,domates,salatalik,peynir,zeytin,patates kizartmasi

yarin diyetisyen randevum varrr:banghead:

sarraf öyleyse çok şükür artık güzel gelişmeler olabilir
ve inşallah hepimiz için aminnnnnnnnnnn
waww canım hala olmadım da kafasına göre adet olan biri olarak kestiremiyorum durumu hiiç heyecan yok içimde istek yok Allahtan ümidimi kesmedim tabidee geçen cmt beyaz yoğun akıntı geldi sanki adet olacak gibi hafif sancılı sonra bir şey yok
tedaviye başlayacak doktor bakınıyorum yineeee başkente gidip tüp deneyelim felan diyesim var yaşım geçiyor :14: ay depresyon modu
herkes maşallahı var karşımda üstüste 2 şer çocuklu 3 aile oturuyor ne güzel sesleri geliyor çocukların Allah ailelerine bağışlasın darısı bizlerin evlerinee
Amin canim insallah.
Sirine yas kac senin

iyi aksamlarrr
waw basin sagolsun cnm.

bende diyet hak getire:)
sabah 1ev pogacasi
oglen kuymak ve tahilli ekmek
aksam 2kucuk dolma,domates,salatalik,peynir,zeytin,patates kizartmasi

yarin diyetisyen randevum varrr:banghead:

Yafff ne yaptin oceanshine tm diyetisyen gitmek uzereyken :))
Vucudunu sasirtyin diyelim yarin diyetisye.n toplar seni ;)

Kizcelerim sagolunn....

Benim kuzum gitti bu sabahhh..bugun kotuydumm..gozlerim simdi bile doluyorrr...evde bi ses bi soluk olmasi nasil buyuk deger...yarabbbb..hic cocugu olmayanlarr oyy oyyy...rabbim yardim etsinn...bizlerede en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin o civiltilariii...

SIRINEEEEE...yaw idrar tahlili bari olsa yappp...bole beklicenmi yoksa bile ilacini icersinn...kiii insallah seninledir o akintida ondan olmustur insallahh...

Kizcelerim sagolunn....

Benim kuzum gitti bu sabahhh..bugun kotuydumm..gozlerim simdi bile doluyorrr...evde bi ses bi soluk olmasi nasil buyuk deger...yarabbbb..hic cocugu olmayanlarr oyy oyyy...rabbim yardim etsinn...bizlerede en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin o civiltilariii...

SIRINEEEEE...yaw idrar tahlili bari olsa yappp...bole beklicenmi yoksa bile ilacini icersinn...kiii insallah seninledir o akintida ondan olmustur insallahh...

canım benim yuvan inşallah en yakın zamanda şenlensin..nedense senin ikizin olacakmış gibi geliyor bana..o zamanda ahh uyku ahh gezmelerim der durursun inşallah bunları diyeceğin vakit yakındır kendimden biliyorum:1::1:

canım benim yuvan inşallah en yakın zamanda şenlensin..nedense senin ikizin olacakmış gibi geliyor bana..o zamanda ahh uyku ahh gezmelerim der durursun inşallah bunları diyeceğin vakit yakındır kendimden biliyorum:1::1:

Aminn insallahh canimmm...ben hic iyi hallerde degilim bu ara..allah hayra cikarsinn..

Kizcelerim sagolunn....

Waw hosgeldin. Amiiiiiiin diorrum duana. Hayirlisiyla hayirli evlatlarinla senlenir yuvan.insallah.
Allah evlerimizi senliksiz birakmasin. Cocuklarimizin sesleriyle senlendirsin.
Amin :)
Sen onu birakda toparlandinmi diyet ne alemde cumaya bisey kalmadi. Eksiler bekliyorum senden ;)

Aminn insallahh canimmm...ben hic iyi hallerde degilim bu ara..allah hayra cikarsinn..

Amin. Kendini dinlememeye calis ugras bul. Derslerine calis. Spor yap. Ayrica havalardan da olabilir. Cok kasvetli.

Bende sok diyeti biraktim. Zor geldi. Spora iniyorum simdi. Opuyorum hepiniz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :71:

Kaç gündür deli olacağım :52::52::52:
Ben evi temizlemek ve düzenli tutmak için uğraştıkca evdekilerde sanki sabote etmek için uğraşıyor :1:
Dün yatak odasını iyice temizleyip düzenledim ve erkenden yattım yorulduğum için :27: Sabahta bir kalktım eşşek sıpaları babalarıyla bir olmuş salonu ve mutfağı bir güzel dağıtmışlar :53::53::53::53:

Yahu ben çabaladıkca daha çok iş çıkıyor sanki başıma :35:
Bugün öğlende annemle kızkardeşimin oradaki pazara gideceğiz ( geçen gün mayo baktım kendime cimriliğim tuttu almadım bari bugün gidip bakayım dedim :34: olmadı artıık haftaya pazartesi yine sosyete pazarının yolunu tutacağım :1: )
Aslında iki tane mayom var ama işte şimdi yazlığa gittiğimde eşimin yeğenide olucak ( eniştesi bizimle aynı anda denize gelmez ama oğlu gelir sanırım ve 19 yaşında da olsa rahat edemem :34: oda rahatsız etmemek için belki denize bizimle gelmek istemeyebilir :34:
Bari kendime şöyle etekli bir mayo alayımda az da olsa totom ve başka yerlerim örtünsün :60:
Hatta pazartesi 35den 30 liraya düşürdü satıcı mayonun fiyatını :1: ama ben rengini bahane ettim ( aslında güzeldide belki daha uygun birşey bulurum dedim :1: ) Satıcıda bana tesettür mayosu gösterdi istersen buda daha kapalı diye :1: yok tesettür mayosu giyemem ben diyice adam bana demezmi abla büyük beden bikinide var diye :60: :60: :60:
Valla ben o bikiniyi giyersem herhalde dünyanın sonu gelir dedim de nasıl güldü kızkardeşim :60: sonuçta bekarken incecikken bile giymediğim bikiniyi şimdimi giyeceğim bu kiloyla :60: :60: :60:

Bugün gideceğim pazardada bikini satılıyormu onu bile bilmiyorum ama yürüyüş yapmış olurum en azından :34:
Şimdi çıkmadan kalan işlerimide bitireyimde geldiğimde rahat olayım :34: artık bıktım iş yapmaktan ama bu gidişle ben tatile kadar ancak çamaşırlarımı bitirir gideceğime bir kaç gün kalada tekrar dip köşe temizliğimi yaparım :34:
Malum havalarda yağmurlu İstanbulda ( balkon içinde kurutmaya uğraşıyorum çamaşırları ve maalesef 2 günde bir posta ancak kuruyor :27: )

Canım şu tatile bir gidip geleyim inşallah ondan sonra ilk fırsatta istiyorum :34: mutlaka haber veririm hem bir araya geliriz o bahaneyle :34:

Bu arada başınız sağ olsun :34:
Rabbim sabırlar versin merhumuda cennetine kabul etsin...Aminnnnnnnnnn

Bencede iyi yapmissi sok diyet iyi degil..daha once sporla diyetle guzel verdik yine verebilirizzz....

Ben kesin kararlar aldimm canimm..su 2 ayda guzel kilolar vermeliyimm...ramazana kadar acik verip ramazanda almasamda raziyimm..

Ilk planimm instagramda her ogunu paylasicamm..ordada diyet yapanlarr..gorsellik insani dahada tetikliyorr...(anamm bi kadinin yedigine bakk bide seninkinee ) diyip sovuyorum kendimee :) burdada devam edicemm..vee listemi cikarttim listemi yapicamm..ben 25 kilo vermis insanim 5 kiloda neymiss..

Suan instagram yikiliyor genelde diyetlileri takipteyimm..detokstalar 2 gundur..2 gune 2 kilo detoksu..ama ben yapamadim cenaze islerimiz varr..ben pazartesu sahalara donucem insallah...haftasonuda sinavlarim varrr...

Kizlarrr benim bu hafta biraz karisik..sinav yerlerim karsida cikmiss..cumadan gidicem belkii..cuma listeyi paylasamaya bilirimm o yuzdenn duzenlemek isteyenn bu cuma listeyi duzenleyebilirmii ???

Back