Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Kaç gündür deli olacağım
Ben evi temizlemek ve düzenli tutmak için uğraştıkca evdekilerde sanki sabote etmek için uğraşıyor
Dün yatak odasını iyice temizleyip düzenledim ve erkenden yattım yorulduğum için
Sabahta bir kalktım eşşek sıpaları babalarıyla bir olmuş salonu ve mutfağı bir güzel dağıtmışlar
Yahu ben çabaladıkca daha çok iş çıkıyor sanki başıma
Bugün öğlende annemle kızkardeşimin oradaki pazara gideceğiz ( geçen gün mayo baktım kendime cimriliğim tuttu almadım bari bugün gidip bakayım dedim
olmadı artıık haftaya pazartesi yine sosyete pazarının yolunu tutacağım
)
Aslında iki tane mayom var ama işte şimdi yazlığa gittiğimde eşimin yeğenide olucak ( eniştesi bizimle aynı anda denize gelmez ama oğlu gelir sanırım ve 19 yaşında da olsa rahat edemem
oda rahatsız etmemek için belki denize bizimle gelmek istemeyebilir
Bari kendime şöyle etekli bir mayo alayımda az da olsa totom ve başka yerlerim örtünsün
Hatta pazartesi 35den 30 liraya düşürdü satıcı mayonun fiyatını
ama ben rengini bahane ettim ( aslında güzeldide belki daha uygun birşey bulurum dedim
) Satıcıda bana tesettür mayosu gösterdi istersen buda daha kapalı diye
yok tesettür mayosu giyemem ben diyice adam bana demezmi abla büyük beden bikinide var diye
Valla ben o bikiniyi giyersem herhalde dünyanın sonu gelir dedim de nasıl güldü kızkardeşim
sonuçta bekarken incecikken bile giymediğim bikiniyi şimdimi giyeceğim bu kiloyla
Bugün gideceğim pazardada bikini satılıyormu onu bile bilmiyorum ama yürüyüş yapmış olurum en azından
Şimdi çıkmadan kalan işlerimide bitireyimde geldiğimde rahat olayım
artık bıktım iş yapmaktan ama bu gidişle ben tatile kadar ancak çamaşırlarımı bitirir gideceğime bir kaç gün kalada tekrar dip köşe temizliğimi yaparım
Malum havalarda yağmurlu İstanbulda ( balkon içinde kurutmaya uğraşıyorum çamaşırları ve maalesef 2 günde bir posta ancak kuruyor
)
Cecomm kolayy gelsinn...kizz burdaki sosyete pazarina geldiginde haberim olsun bende inerimmm....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım şu tatile bir gidip geleyim inşallah ondan sonra ilk fırsatta istiyorum
mutlaka haber veririm hem bir araya geliriz o bahaneyle
Bu arada başınız sağ olsun
Rabbim sabırlar versin merhumuda cennetine kabul etsin...Aminnnnnnnnnn