Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

İNŞALLAHH CANIMMM....bakalım yarın 12 ye randevu aldım büyük ihtimal kist oluştu yine ilaç verecekk...

Gidicem zaten en yakın zamana randevu alıcam kızım 21 aylık emzirmıyorum.ama hic kılo veremedım almadımda kaldım böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim size bagışlasın evladınızıı...tedavi gördünmüü hamilelik içinn..?? bakk bizler b urda fırsat buldukca paylaşım yapıyoruzz..yanlışlarımızı doğrularımızıı söyüyoruzz...birlikte güzell kilolar veririz inşallahh...

aminnn...amin..aminnnn....kime ne diyipp şirineee...benim garip bi yapımm varr..biriyle konuşsamda ağlayıp icimi dökemem..belkide beni anlayacagını düşündüğüm kimse yok etrafımdaa...yakın arkadaşlarımdan biride pkoydu...arardı ağlardı sızlardıı..sonra hamile kaldıı..doğurdu..hiçsesi solugu cıkmıyor bende bu konuyla ilgili pek aramamdaa....

ben ne yanlış ne doğru şaşırdımm...rabbimden sabır ve doğruyu göstermesi içindua ediyorumm...insanlar dersen boguyor beni....kız kardeşim evlendii..1 ay önce onuda yüklediler omuzlarımaaa...bak kardeşin bebek alacak kucagına sen hala dogurmadınnn...neistiyorlar..her sorana derdimi anlatmamımı..benim cocugum olmuyor dediğimde rahat edeceklermiii ??? herkezden bıktımm....

acı olmayınca tatlı olmazz heee...bizimki baya acılı olduu...tatlısıda ayne yogun olurmukiii...

acı olmayınca tatlı olmazz heee...bizimki baya acılı olduu...tatlısıda ayne yogun olurmukiii...

Olur tabi neden olmasin.
Olmamasi icin bir sebep yok ki...
Testlerde bile hata olabilir.
Insallah hic beklemediginiz bir anda o tatli haberi alirsiniz.

Ne mucizeler var... Rabbim neden bir tanesini de size yasatmasin??

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

canım benim ya umudunu hiç kaybetme nolur bak aynı durumdayız bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama ben 10 yıllık evliyim hala bekliyorum 2 tüp yaptırdım ama ağustosa kadar zayıflayıp ağustosta gene tüp yaptırcam lütfen yemek yeme ve bir an önce kilo ver kendine inan ve umudunu yükselt ben ne yapıyorum biliyor musun mesela her gün 300-400 gr vermeye çalışıyorum bunun için çabalasan haftada vermiş olduğunu görürsün bebeğini kucağına aldıktan sonra hiç kimseler bir şey diyemez hadi bak ben de aynı durumdayım görümcelerim herkes benden sonra evlenen herkes doğum yaptı çocukları okula bile gidiyor sabrediyorum ama sebatta ediyorum inanıyorum ki zayıflarsak bizde hamile kalabiliriz rahimdeki yağları atalımda yumurtalar için yer kalsın:) bizim yaşadıklarımızı yaşamayan bilmez tabi ki buraya anlatacaksın bende öyleyapıyorum dertleşiyoruz ama lütfen toparlan ve herkesin inadı için bir an önce kilo verip çalışmalara başla:)

Canim.benim ya uzulme desem bos biliyorum. Agla dok icini. icine atma icine atip.sana dert olacagina gozyaslarinla gitsin uzuntun bedeninden. Ya esin konusunda fazla takmamaya calis. Kocan senin yaninda gormuyormusun seni ne kadar cok seviyo ilgileniyo. Ince dusunuyo. Seni duyanda butun yollari tukettin sanir. Tup bebek var. Yaradan allahdan umit kesilmez. Ben.inaniyorumki hic ummadigin anda allah gondericek minigini.
Ayrica tabiki yazacaksin icini dokeceksin.ben.inaniyorumki disardan hickimse beni sizin kadar anlayamaz. Bu annem dahi olsa. Cunku bu duygulari yasamadilar bilmiyorlar.
Keske yakin olsaydik. Suan cok isterdim senle karsilikli konusmayi.

Umidim yok tatlim. Sinyallerim.var da nazlaniyo. Ama tabiki allah bilir. Insallah canim. Motive olmussun ne guzel. Bende bugun basladim.umarim aksama kadar degil uzun bir sure surer :)))

Amin insallah.
Herseyde bir hayir vardir.
Bugun.cok guzel bir dua ogrendim. *****allahim "insallah olur"dediklerim icin "oldu cok sukur "demeyi nasip et**** cok hosuma gitti.
Bugunki bugun aklimda hep su fikir var. Suan olmuyo ama ben.olsun die israr ediyorum. Belki suan.olacak olab sagliksiz belki hayirsiz olacak.belki bana zarar verecek. Demekki zamani var. Rabbimiz Hayirli zamanda saglikli hayirli evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Cok com cok dogru. Allah dan umut kesilmez

Sssttt. Kulak tika etrafina. Bak benden hbr beklerlerken 2. torun geliyo. Herkes bize bakicak simdi. Siz ne bekliyorsunuz die.
Buarada esim varikosel sanirim.opr gecirecek. O Opr sirasinda sperm.alip bana enjekte edebilirlermis. Bebek icin Hic bir tedavi yontemini denemeden onun rahatsizligi icin opr gecirmesiyle asilama mi yapmis olunacak simdi kafam.karisti.
Afff allah im afff.
Sabir kizlar sabir. Bu da bir sinav basariyla veririz bu sinavi insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tüp bebekle oldu kızım.eşimdede sorun vardı.inşallah bende gelir gelişmeleri anlatırım sizlere

Tüp bebekle oldu kızım.eşimdede sorun vardı.inşallah bende gelir gelişmeleri anlatırım sizlere

wawcımmm Rabbimiz en hayırlı evlatlarımızı verene kadar sabırda verecek bizi ümitsiz bırakmayacaktır inşallahhh
bizi bizden başka kişi de anlayamaz ben de iyi ki bura var iyi ki sizler varsınız diyorum canım
sen değil misin tam ümitsizlik çemberinde boğulmak üzereyeken elimden tutan sen idol oldun azminle sabrına ve zor zamanlarda verdiğin psikolojik destekle canım dualarımdasınn
bak bugün pkoslu bir arakdaşımın daha hamile olduğunu öğrendim onlarında olmuyordu yıllardır
çoooooooook sevindim onun içiinn
insanları duymuyorum kapatıyorum ben de mevzu olduğunda kaçabiliyorsam gidiyorum ne yapayımm işte bu da bir sınavv
ve geçecek inşallah tez zamanda bizde tüm azaları tam hayırlı evlatlara kavuşacağız

tatlısı çook güzel olacak inşallahh
ya sabır canımm

Allahim "insallah olur"dediklerim icin "oldu cok sukur "demeyi nasip et Aminn inşallahhhhhhh
Allah zihinaçıklığı versin sana da

Amin insallah Hepimize.sirinem.:)

iyi aksamlarrrr
umutsuzluk umutsuzluk....hic olmayacakmis gibi geliyor hep bize.ben de kendime soruyorum ben ne zaman anne olacagim diye cevabini veremiyorum.oldukca zor yasadiklarimiz.
bugun yanimdaki arkadasim bebegini gormeye gitti ultrasona.ayni doktora gidiyoruz.oglen yemekte anlatiyor o birsey soyledikce icim ciz ediyor.allahim diyorum bende bunlari anlatabilecekmiyim boyle mutlu mutlu.ama eskisinden daha gucluyum.aglar zirlardim hep ama hep nasip diyorum simdi.
esim benden daha olgun.allaha birak herseyi diyor.olacak ben inaniyorum diyor.onunda bebis istegini biliyorum artik icindeki firtinalari bilemiyorum.annecigime soluyorum herseyi.cunku herkes ona soruyor.o da bu zamana kadar dusunmediler diyor gecistiriyor.

waw daha guclu olmalisin.senin tedavi surecin de yordu seni.bende ole olmustum.son tedavim martta oldu ve bitti.doktorumda seni 3 ay gormim dedi:)doktorundan memnun musun?biraz agir gidiyor gibime geliyor.farkli bir doktora gitme durumun olabilir mi?azcik kafani bosalt.farkli mesguliyetler bul kendine.bir de kilo vermeye calis.yeme iradene sahip ol cnm.bebisimiz belki de hic beklemedigimiz anda gelir

kızcelerimm ben geldimm...daha iyiyimm...güzell dilekleriniz ve dualarınız için çokk teşekkürlerrr....

inşallah bizlerde vericezz o güzel haberlerii.....

YAĞMURLUUUU..
..aynenn canımm...inann o dr dan her olumsuz haberle çıktıgımda derdime aglıyorum sonra bu derdimi paylaşacak kimsem olmadıgına aglıyorum keske yakın olsaydıkk...içimi dökerr anlatırdımmm....

ŞİRİNEEMMM
..inşallahh herşey güzell olacakk...hani gecenlerde okudugum bi kitap varya ..sen bende okuyorum dedinn..orda bazıı yazanlarr dikkatımı çekti farklı bakış açıları varrr....doğum diyor nasıl son saatlerde sancılar artıyor..yükünde agırgelmesii son sancılarının işaretidirr diyorrr....o yüzdenn acım varsa yaşıcamm dindirmicemm..isyana cevirmicemm...ama insanım hüznümü yaşıcam dinginnlemeye çalışmak dahada yoruyorr...en azından ağladıgımda o acıyı yasadıgımda geçip gidiyorr...

bide o kitapda bişi dikkatimi çektii..karıştı kafam sayfasını söyleyeyim bi bakk...cumleyide yazayım buraya senin fikrinide merak ettimm...bak diyorkiii...

kitap..allah de ötesini bırakk.....sayfa 90.....ilk paragraf....

sabır istersenn..bela peşinden gelecektirr..onlarhiçbirzaman tek başına gelmezlerr...ve bir hadis paylaşmıışş....peygamber efendimiz...(S.A.V) bir adamın allahım senden sabır isterim dediğini duydu....ve buna karşılık adama dedikii...sen allah dan bela (sıkıntı ) istemiş oldunn..ondan afiyet dile...buyurduu...(tirmizi .daavat.94 ) diyorr..benn sabır sabır deyip duruyorumm yaaa...böle sastım kaldımm...

TUĞCE SERDAR.....boşvaktinde süreci paylaşbizede moral olurr...kilolarıda vericezz inşallahhh...

SARRAFFF....çokk sagoll canımm güzel dileklerin içinn....

OCEANNN...
.canımm yaaa ben yazdıklarını ve yaşadıklarını okudukca diyordum ra bbim güç kuvvet versinn...yazdıklarında her yandıgımı yaşıyorumm...rabbim baska eksik vermeden bu eksiğimizide kapatsınn bizde yaşıcaz inşallahh....ama çevrede çok yoruyor işte bizii....evett benn çocuk işlerine devam etmeliyim ama kilo vermeye yeniden odaklanmalıyım yürüyüşlerimi yeniden yapmalıyımm....

canım dr cok değiştirdimm ..bu dilimden anlıyor beni dinliyor ilgileniyor amaa...dediğin gibi biraz yavaştan alıyor ve risk almıyorr hep tedbirlii..ben neden adet olamadımm...kesin kist oluştuu...2 yumoş vardı çat iğnesi vurdutmadı bana...puff neyseee..yarın gidicemm bi konuşmada çekicemm...bakalım ne diyecekk...

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak ceco döndüüüü

Ya kaç gündür fena hastaydım :2:
Yaz günü ağır grip geçiren bir benimdir herhalde
Tabi yaz geldi ya terledikçe duş alıp sokağa atarsam kendimi olacağı buydu
Şükür bugün çok daha iyiyim

En son büyük cadıyla kapışıp sizlerden yardım istemiştim ama bir daha fırsat bulup giremedim
Büyük kızın okadar çok internetten araştırma ödevi vardı ki laptobu alamadım bir türlü sonrada hastalanınca hiç bir şey yapasım gelmedi

Bu arada millet hastalanır kilo verir bugün tartıldım yok anam aksine az da olsa artı çıkmışım
Şu kilolardan ne zaman kurtulacağım yaaaa iyice sinir oldum

Okulların kapanmasını iple çekiyorum
Rabbim nasip ederse çocuklarla eşimin yazlığına akçaya gideceğiz Aslında ben kızlarla atlar arabaya giderim diye düşünüyordum ama sağ olsun eşim aklım sizde kalır 7 saatlik yol diye inat etti ve o yüzden okulların kapandığının ertesi gün sabaha karşı çıkacağız Eşim dönecek tabi hemen ertesi gün Bir hafta sonra yanımıza gelip bir 8 günde o bizimle kalacak
Şöyle bir 15 gün tatil yapacağım nasipse ki inanın okadar çok ihtiyacım var ki Belki o arada birazda olsa kilo verebilirim ( nasılsa eşimin halaları her gece beni kesin bol bol yürütürler )

İnşallah canım valla ergenliğin bitmesini dört gözle bekliyorum
Son tartışmadan sonra barıştık tabiki ve şu anda fena değil arada bir yine sapıtıcak gibi oluyor anında silkeliyorum hooop kendine gel diye
Umarım hepimiz cevremizdeki ergenlerin bu dönemini en az hasarla atlatırız

Canım herşeyin hayırlısı RAbbim inşallah sanada en kısa zamanda kuzucuğunu gönderir canım Aminnnnnnnnn

cecommmm neden bildirimm yokkkkk

ŞİRİNEEE..bu ara ice boşladın bizii....

Sorma şekerim yaa ergenlik dertlerinin üzerine birde ağır grip olunca yattığım yerden de olsa bildirim yapamadım inan parmaklarımı bile oynatamıyordum ama şükür şu an iyiyim

Kizlar regl oldum.bugun. Yani onumuzdeki aya bakicaz artik :) ben.bir sure korunup kafamdan cocuk fikrini gecici sure atmak istiyorum ama esim istemiyo bakalim.nolucak. Tabi isin kg verme boyutu var regl olunca yarin arti cikicam tabikide

Gecmis olsun ceco. Yazin yani tatlide kacamak yapmazsan denizdi yuruyus du kesin verirsin canim.

Kızlar nihayet bugün kanamam bitti tam 63 gün olmuştu. Şükür yarabbim. İnşallah bundan sonrada düzene girer. Bu hafta biraz tatlı
kaçamaklarım oldu ama tartıda artı çıkmadım şükürr. Yarın tartılıp yazıcam.

CECOMMMM.....çokk geçmişş olsunn...amann dikkat et kendineee...ohhh tatilee az kalmışş ..git eglenn kafa dinlee hak ettinn....

YAĞMURLUUUUU....canım adet olmuşsunn...bidahaki aya inşallahh...bence hiç korunma. hele ilaçlaa aslaa...dahada tambelleşiiyor yumurtalıklarrr...

eşin ameliyat olacakmı kesinn?? bikaç dr sorun...benim eşimdede var varıkosel ama dr çok önemli değil dedii...ilerde ameliyat olabilirsin demiştii...

MİNİMAXXXX....nirelerdesinn sen kuzummm...taşınıyormuşssun nireye gidiyorsunn....hadi geçmiş olsun birdaha gelmesin böle olaylarrr...bidahakine bebeğin sımsıkı tutunsunn sanaaa...

diyett duanada bayıldımmmm

Sagl canim.waw kg nun adet uzerindeki etkisini bolece bizzat tecrube etmis oldum. 2 -3 kg da olsa verince kendiliginden adet olmaya basladim. Insallah dewami gelirde baska bisrye gerek kalmaz
Canim esim ilk opr gecirmis 3 yil once falan. Bu aralar benze sikintilari oldugunu slluyo. Dr una gorunecekmis tekrar.

Taşınmak ne demekkk. Ah ah bütün eşyalarımızı satıyoruz. Eşim Güney Afrika havayollarıyla anlaştı. Yani Güney Afrikaya taşınıyoruz. Neyse ki iletişimi Türkiye gibiymiş. İnternette falan sorun yokmuş. Temmuz sonu gibi gidiyoruz. Yeni evimden fotoğraflar atarım artık. Değişik duygular içindeyimmmm. İngilizcemi geliştirmem lazım. Bu eşyaları satmam lazım offf çok işim var.

evet wawcım o biraz karmaşık gibi geliyor lakin bizlerin doğru dua etmesi gerektiğinden bahsediyor.
bir yerde şunu okudum
""Soru: Resulullah Efendimiz Allah’tan sabır isteyen birine buyurdu ki: Allah’'tan bela mı istiyorsun? Önce afiyet iste. Bu hadisin sahih olup olmadığını sormak istiyorum. Sahih ise nasıl anlamamız gerekmektedir?
Cevap:
Hadis Tirmizi’de şu şekilde geçmektedir:

Muâz b. Cebel radıyallahu anh’tan rivâyete göre, o şöyle demiştir: Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem, bir adamın şöyle duâ ettiğini işitti: “Allah’ım senden nimetin tamamını isterim.” Bunun üzerine Rasûlullah, “Nimetin tamamı hangi şeydir” diye sordu. Adam “Ben bir duâ ettim ve bu duâ sebebiyle hayır ümid etmekteyim” dedi. Rasûlullah, ise: “Cennete giriş ve Cehennem’den kurtuluş, nimetin tamamı sayılır” buyurdu.

Yine Rasûlullah bir adamın: “Ya ze’l-celali ve’l-ikrâm” dediğini işitti ve bunun üzerine şöyle buyurdu: “Duâ kapısı sana açıldı, dilekte bulun!”

Yine Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem bir adamın: “Allah’ım senden sabır isterim” dediğini duydu ve: “Sen Allah’tan bela (sıkıntı) istemiş oldun. Ondan afiyet dile” buyurdu. (Tirmizi, Daavat, 94)

Tirmizi bu hadisin sonuna “hasendir” açıklamasını eklemiştir. “Hasen hadis her ne kadar ravilerinin zabtı bakımından sahih hadisten aşağı ise de, şartları itibariyle sahih hadis seviyesindedir.” (Subhi es-Sâlih, Hadis İlimleri ve Hadis Istılahları, Tercüme: M. Yaşar Kandemir, 4. Bs, Ankara, 1986, s: 129)

Hadisin nasıl anlaşılması gerektiğine gelince: Bu hadisi şerh eden hadisçiler, sabrın ancak zor ve sıkıntılı zamanlarda olacağını, dolayısıyla böyle bir durumda değilken Allah’a “Allah’ım bana sabır ver” şeklinde dua etmenin “Allah’ım beni zor ve sıkıntılı bir duruma sok ki sabredeyim” anlamına geleceğini söylemişlerdir.

Tirmizi şerhi Tuhfetü’l-Ahvezi’de bu hadisle ilgili olarak şu açıklama yer almaktadır:

“Sen Allah’tan bela (sıkıntı) istedin, çünkü sabır sıkıntıdan sonra gelir. Allah’tan afiyet iste, çünkü bunun kapsamı çok daha geniştir. Zira herkes belaya (sıkıntıya) sabredemez.

Peygamberimizin bu sözü bela gelmeden önceki durumlar için geçerlidir. Bela geldikten sonra sabır istenir. “Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır…” (A’râf, 7/129) ayeti bunu göstermektedir. (el-Mubârekfûrî, Tuhfetü’l-Ahvezî, Kahire, 2001, c: 9, s: 44, 3527. hadisin şerhi)"
ağzımızdan çıkan her kelime çoook çok önemli demekki.

o sayfada hayatı mevsimler gibi düşünmemiz gerektiğini algıladım ben
yani kış yağmur çamursa bahar çiçekler yaz güneş ve sıcacık.. hiçbir çiçeğin veya ağacın hiç kaygısı yok onlar büyük bir teslimiyet içerisinde ve sonbaharda yaprak döküp baharda yeşeriyor
yani bizim hayatımızda öyle işte....

anammm nereye gidiyorsunn yaaa..netcenn oradaaa....ailen nerede seninn....puff..sankii çokk yakınımdaydında ayrılıyormuşum gibi hissettimm....bizi bırakmaaa..hakkınızda hayırlısı olsunnn...ne diyelimkii..

aynenn öyleeee...bizde eşimle oyle yorumladık...çünkü sabır her zaman en büyük anahtarr..ee bunu dertte sıkıntıda allahdan istemicezde kimden isticezz...

rabbim sabrında selametinde afiyetinde hayr olanlarını versinn...

canımm süperr kediliğinden adet olmuşsunn bunada binn şükürrr.....inşallah herşeyy yolunda giderr ..

kızlarr ben geldiimm...dr 12 deydiii....ufaklıkla birlikte gitmiştik dönüşte gezindikk...eve geldik tam yazdım yazıcam derkenn..kv nin babası felç geçirmiş yogun bakıma almışlarr..onun yanına indim..onları yolculadık izmitee...anca şimdi fırsat olduu....

gelelim banaa....15 yumurtadan kalan 3 yumurtaaa 1i önce çatlamıştı diğer 2 side catlamışş..ve kist yokmuşş....kist yok ...bebek yokk...e ben niye adet olamadım o mechull...

4 gün daha bekle dedi...oldun oldunn..olmadın arlusal iç...adet ol....edatin 3.günü...famera diye bi ilaç yazdııı....iğneeler rahime zarar veriyormuş..üstüste veremem dedi...ama ara vermekte istemiyorum dedi...o yüzden ilaç deneyelim bu ay..bidahaki ay iğneye geçeriz dedi..bende okiş dedim ne diyimm....

şincik beklemedeyizzz...bundan sonrası yine hayır olanı beklemekk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…