- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldim :122: :122: :122:
Hesapta öğlende sadece manava çıkıp evime dönecektim ama kızıma teyzen sana bisiklet verecekmiş deme gafletinde bulundum
Sabahtan bir başladı ille teyzeme gidip bisikletimi alalım demeye ve sonunda ben pes etmek zorunda kaldım
Annemleride yanıma alıp kardeşime gittik kahve içmeye
Hazır çıkmışken kıza birde sandalet bakayım dedim ama maşallah uçmuş fiyatlar
Çoğu ayakkabıda da az da olsa topuk yapmışlar hatta bir mağazada söylendim küçücük çocuklara topukmu olurmuş ne saçma bir olay sonuçta minicik çocuklar diye ama satıcı aslında haklısınız hanımefendi ama çocuklar isteyince Ailelerdende öyle talep gelince bizde para kazanmak için satmak zorundayız dedi :26:
Her girdiğimiz mağazada aynı şeyi görünce iyice cinlendim başladım söylenmeye ulen ufacık çocukları iyice küçük kadın moduna sokuyorlar sonrada kızlar 15 yaşına gelince kendilerini anlamış gibi tutturuyorlar kocada koca diye
Birde bunun üzerine sokakta benim cimcimeyle yaşıt ful makyajlı bir kızı görünce iyice tellendim
Ya bu kadınlar ne yaptıklarını sanıyorlar minicik çocuklarına sırf istiyor diye makyaj yapıyorlar.
Hayır sırf çok az parlatıcı falan olsa kırk yılın başı ( bir düğün falan olur ) ona bir kereye mahsus eyvallah ama normal zamanda alışverişe çıkarken çocuğa koyu kırmızı ruj, yok efendim mor far birde üstüne rimel
Sonrada sapıklar niye çoğaldı, kızımı bulun diye programlara katılmak zorunda kalırlar Allah korusun
Yani anlıyacağınız dışarı çıkıp çok yürüdüm ama bir okadarda gerilip geri geldim :26:
O konuda çok rahatım
Eşimin halalarının yanında kilo almak mümkün değil sağ olsunlar her gün sabah deniz akşamda en az 1.5 saat yürüyüş
Yemekleride hep az yağlı ve az tuzlu
Oranın havasıda dünyanın en temiz havası olan ikinci yer olduğu için bol oksijen sayesinde fazla kaçırsanda anında yakılıyor
Sorma canım yaa daha 2.5 hafta var ama ben şimdiden heycan yaptım
Giderken yanıma rahat ayakkabı alacağım ki bol bol yürüyebileyim
Bugün alışverişe çıktığımda uygun güneş kremi sprey şeklinde bulunca aldım şimdiden Zaten tatilede çıkmasam yaz gelince her dışarı çıktığımızda çocuklarla açıkta kalan her yerimizi kremliyorum Işınlardan korunmak amaçlı ki en son gittiğim epilasyonda benimle ilgilenen uzmanda mutlaka kullanmalısınız demişti ( ben kullanıyorum diyincede demek o yüzden cildiniz hiç zarar görmemiş demişti )
Bu arada kızlar ben 50 faktörlüğünü A101den 23 liraya aldım normalde 40 falan onlar hani almayı düşünen olursa
hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerini alırız
Sabrının karşılığını alıcaksın ben inanıyorum
Yine ben geldim :122: :122: :122:
Hesapta öğlende sadece manava çıkıp evime dönecektim ama kızıma teyzen sana bisiklet verecekmiş deme gafletinde bulundum
Sabahtan bir başladı ille teyzeme gidip bisikletimi alalım demeye ve sonunda ben pes etmek zorunda kaldım
Annemleride yanıma alıp kardeşime gittik kahve içmeye
Hazır çıkmışken kıza birde sandalet bakayım dedim ama maşallah uçmuş fiyatlar
Çoğu ayakkabıda da az da olsa topuk yapmışlar hatta bir mağazada söylendim küçücük çocuklara topukmu olurmuş ne saçma bir olay sonuçta minicik çocuklar diye ama satıcı aslında haklısınız hanımefendi ama çocuklar isteyince Ailelerdende öyle talep gelince bizde para kazanmak için satmak zorundayız dedi :26:
Her girdiğimiz mağazada aynı şeyi görünce iyice cinlendim başladım söylenmeye ulen ufacık çocukları iyice küçük kadın moduna sokuyorlar sonrada kızlar 15 yaşına gelince kendilerini anlamış gibi tutturuyorlar kocada koca diye
Birde bunun üzerine sokakta benim cimcimeyle yaşıt ful makyajlı bir kızı görünce iyice tellendim
Ya bu kadınlar ne yaptıklarını sanıyorlar minicik çocuklarına sırf istiyor diye makyaj yapıyorlar.
Hayır sırf çok az parlatıcı falan olsa kırk yılın başı ( bir düğün falan olur ) ona bir kereye mahsus eyvallah ama normal zamanda alışverişe çıkarken çocuğa koyu kırmızı ruj, yok efendim mor far birde üstüne rimel
Sonrada sapıklar niye çoğaldı, kızımı bulun diye programlara katılmak zorunda kalırlar Allah korusun
Yani anlıyacağınız dışarı çıkıp çok yürüdüm ama bir okadarda gerilip geri geldim :26:
Gecmis olsun ceco. Yazin yani tatlide kacamak yapmazsan denizdi yuruyus du kesin verirsin canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O konuda çok rahatım
Eşimin halalarının yanında kilo almak mümkün değil sağ olsunlar her gün sabah deniz akşamda en az 1.5 saat yürüyüş
Yemekleride hep az yağlı ve az tuzlu
Oranın havasıda dünyanın en temiz havası olan ikinci yer olduğu için bol oksijen sayesinde fazla kaçırsanda anında yakılıyor
CECOMMMM.....çokk geçmişş olsunn...amann dikkat et kendineee...ohhh tatilee az kalmışş ..git eglenn kafa dinlee hak ettinn....
Sorma canım yaa daha 2.5 hafta var ama ben şimdiden heycan yaptım
Giderken yanıma rahat ayakkabı alacağım ki bol bol yürüyebileyim
Bugün alışverişe çıktığımda uygun güneş kremi sprey şeklinde bulunca aldım şimdiden Zaten tatilede çıkmasam yaz gelince her dışarı çıktığımızda çocuklarla açıkta kalan her yerimizi kremliyorum Işınlardan korunmak amaçlı ki en son gittiğim epilasyonda benimle ilgilenen uzmanda mutlaka kullanmalısınız demişti ( ben kullanıyorum diyincede demek o yüzden cildiniz hiç zarar görmemiş demişti )
Bu arada kızlar ben 50 faktörlüğünü A101den 23 liraya aldım normalde 40 falan onlar hani almayı düşünen olursa
kızlarr ben geldiimm...dr 12 deydiii....ufaklıkla birlikte gitmiştik dönüşte gezindikk...eve geldik tam yazdım yazıcam derkenn..kv nin babası felç geçirmiş yogun bakıma almışlarr..onun yanına indim..onları yolculadık izmitee...anca şimdi fırsat olduu....
gelelim banaa....15 yumurtadan kalan 3 yumurtaaa 1i önce çatlamıştı diğer 2 side catlamışş..ve kist yokmuşş....kist yok ...bebek yokk...e ben niye adet olamadım o mechull...
4 gün daha bekle dedi...oldun oldunn..olmadın arlusal iç...adet ol....edatin 3.günü...famera diye bi ilaç yazdııı....iğneeler rahime zarar veriyormuş..üstüste veremem dedi...ama ara vermekte istemiyorum dedi...o yüzden ilaç deneyelim bu ay..bidahaki ay iğneye geçeriz dedi..bende okiş dedim ne diyimm....
şincik beklemedeyizzz...bundan sonrası yine hayır olanı beklemekk....
hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerini alırız
Sabrının karşılığını alıcaksın ben inanıyorum