• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

merhabalar kızlar...
sabah iki yumurta peynir zeytin salatalık ceviz günkurusu
akşam domates çorbası bulgurlu patlıcan yemeği yoğurt...

akşam çayın yanında iki çikolatalı bisküvi yedim :17::17:eşim haziranın 18 inde doktora gidelim dedi beni de stres aldı iyice..dört kilo daha vermem lazım o zamana kadar oofff..üç aydırda adet olamıyorum zaten fenalık bastı beni:1::1:

İYİ GECELER KIZLARRR.....bugunn karsıdaydımm...eylencelibi gündüüü..eglendim bol boll 7 d sinemaya girdimm..cıglık cıglıgaa kendime geldimm :) :)

tabi bide bolca kalorii.....cipsler kolalar.acmalar börekler kısırlar..

puffff ne olacak işin sonu bilmiyorummm...

..dr gitmemm gerekiyorr ama canım gitmek istemiyorrrr...bilmiyorum netcemm..en geç cumartesi gidicem bu gidişleee...

belirsizlikler cokk..tek kaçıs yolumda yemek oluyor sanırım yine kendime zarar veriyorummm....

babalar günü yaklaşıyorrrrr....eşime ufak bişi almak istiyorum gelecegin babasına diyee:1::1::1: bu ara onunda canı sıkkın hoşuna gider belkii...

Merhaba herkese ben 19 yaşındayım üç ay önce hastalığımı öğrendim doktor üç ay ilaçları kullan gel dedi diane 35 kullandım ama kilo da ver dedi veremedim çabalamadım daha doğrusu ama şimdi içimi çok büyük bi korku sardı şu an oturdum ağlıyorum hatta yarın doktora gidicez kistlerin büyümüş diycek diye ödüm kopuyo çünkü 2.5 cm çapındalardı ben kilo vermedim hatta aldım bile denebilir napıcam bilmiyorum :( sizler de özellikle çocuk yapma konusunda zorlananlar kistlerinizin uzunluğunu merak ettim nolur cevap verin çok umutsuzluğa düştüm şimdiden sonuçta oldu bi kere :(

Daha doğrusu 2.5 cm değil, ultrasonda 22 mm yazıyo bu mm bildiğimiz milimetre mi yani cm ye çevrildiğinde 2 buçuk cm civarı ediyo diye düşünmüştüm ama yanlış olduğunu düşünmeye başladım 22 mm ne demek ???

Gunaydin.kizlar motivasyonum yerle bir cabaliyorum fekkat basarili degilim.kg vermeyi birakin kg aliyorum. Dun regl.olmmm gerkiyordu olmadim. Her ay oldugu gbi acaba larim var. Ama adet belirtilerimde var.hayirlisi allah tan. Ne verirse basim uzerine.
Bu sabah sporumu yaptim. 45 dk polu yuruyus
Kahvalti canim istemiyor 2 erik yedim
Birazdan kahve icip islerime basliycam cok isim var cooooook bitmezmi bu ev isleri ya

iyi akşamlarrrrr

reglime 1 hafta var ama iştahım çok açık.frenliyorum kendimi sürekli.ama bu sefer geçen haftaki gibi konsantre diilim.bi de regl zamanımda kontrolüm var.pek kilo veremeyeceğim sanırım.

sabah tam tahıllı ekmek arası peynir,domates
öğlen patlıcan musakka 2 dilim ekmek
akşam kumpir:37:
Aynen canim regl olmam gerekiyor ama olamadim.hem.onun sikintisi hemde iradesizligim kg aliyorum yine verdigim 4 kg dustu 2 kg ya regl olucaksam olsam olmicaksamda hamile olsam hayirlisiysa :)
merhabalar kızlar...
sabah iki yumurta peynir zeytin salatalık ceviz günkurusu
akşam domates çorbası bulgurlu patlıcan yemeği yoğurt...

akşam çayın yanında iki çikolatalı bisküvi yedim :17::17:eşim haziranın 18 inde doktora gidelim dedi beni de stres aldı iyice..dört kilo daha vermem lazım o zamana kadar oofff..üç aydırda adet olamıyorum zaten fenalık bastı beni:1::1:
Canim stres yapma allah buyuktur. Sana da yardimci olacaktir. Hic biseyi erteleme.kg lu hamile kalanlar hamile kaldikdan sonrada kg verebilenler var sikma canini

İYİ GECELER KIZLARRR.....bugunn karsıdaydımm...eylencelibi gündüüü..eglendim bol boll 7 d sinemaya girdimm..cıglık cıglıgaa kendime geldimm :) :)

tabi bide bolca kalorii.....cipsler kolalar.acmalar börekler kısırlar..

puffff ne olacak işin sonu bilmiyorummm...

..dr gitmemm gerekiyorr ama canım gitmek istemiyorrrr...bilmiyorum netcemm..en geç cumartesi gidicem bu gidişleee...

belirsizlikler cokk..tek kaçıs yolumda yemek oluyor sanırım yine kendime zarar veriyorummm....

babalar günü yaklaşıyorrrrr....eşime ufak bişi almak istiyorum gelecegin babasına diyee:1::1::1: bu ara onunda canı sıkkın hoşuna gider belkii...
Wawwwww
Tutmaya calismiyorsun kendini dedigin gbi yemege sarilarak kendine zarar veriyorsun. Umarim en.kisa surede farkedersin. Ve eski iradeli istekli waw olursun. Dr u da ihmal etme bence Tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha doğrusu 2.5 cm değil, ultrasonda 22 mm yazıyo bu mm bildiğimiz milimetre mi yani cm ye çevrildiğinde 2 buçuk cm civarı ediyo diye düşünmüştüm ama yanlış olduğunu düşünmeye başladım 22 mm ne demek ???

geçmişş olsunnn...ağlanacakk bi durum yokk..stress yapma kendineee....22 mm de daha kist olmaz..olsada içtiğin ilaçlar onu ççokdan eritmiştirrr...hastalıgın pko muyduu...?? pkoda bi çok kistle yaşamak zorundayızz ömür boyu ama bunlar bildiğimiz zararlı kistlerden değill...

sen korkma dr una gitt...

glukofen adında bi ilaç varr onu soyle dr unaa....pkoya çok iyi gelen bi ilaçç..ve kilo vermenede destek olacak..kilo almanıda engellicekk...

ve arastır hastalıgının ne oldugunu nette bak öğren ..o zaman korkmayacaksınn..

slmm kızlarr ben geldimmmm....pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadımmm...herzamanki giibii ümitlenmicem dedikce içimi kaplayan ümitlee test yaptımm negatiffffff....

sanırım yumurtalar catlamadı ve şimdide kist oluştuu...yarın sabahtan kan tahlili vericem her ihtimmale karşı sonrada druma gidicemmm...ramazanda geliyorr ne nasıl olacak bilmiyorumm yaa...

slmm kızlarr ben geldimmmm....pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadımmm...herzamanki giibii ümitlenmicem dedikce içimi kaplayan ümitlee test yaptımm negatiffffff....

sanırım yumurtalar catlamadı ve şimdide kist oluştuu...yarın sabahtan kan tahlili vericem her ihtimmale karşı sonrada druma gidicemmm...ramazanda geliyorr ne nasıl olacak bilmiyorumm yaa...

On gun gectikten sonra yapilan testler daha dogru olmuyor mu?
Neden olmasin ki? Hayirlisi olsun elbette..

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Kan tahlilinde belli olur. ev testi icin erken olmus biraz sanki. Hakkinda hayirlisi olsun. Ramazana daha 1 ay var yahu bakalim neler olacak simdiden onu dusunme bence

Bende geldim6yıllık evlıyım pko lıyum.85 kg a ulaştım doğumdan sonra veremıyorum.gluvophage kullanıyordum şekerim çok düştü bıraktım.zayıflamam lazım diyetisyene gidicem.bakalım ne olucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hızlı kilo verdiren diyetler olsa ne güzel olur farklılıklarımızdan kurtulmak için o diyeti uygulayıcıyız ve herkes istediği kiloda olacak ama zor gibi :1:

On gun gectikten sonra yapilan testler daha dogru olmuyor mu?
Neden olmasin ki? Hayirlisi olsun elbette..

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

hayırlısı olsunn inşallahh...hayr olanada rabbim gönlümü razı etsinn...git gide agır geliyorrr...

Kan tahlilinde belli olur. ev testi icin erken olmus biraz sanki. Hakkinda hayirlisi olsun. Ramazana daha 1 ay var yahu bakalim neler olacak simdiden onu dusunme bence

bakalım gidicem yarın 12 ye randevu aldım ne dicekk....gittim verdim testi..kan testii..negatifff:43::43::43::43: benden iiyi haber yokksizler verirsiniz inşallah bu ay güzel haberr..
Bende geldim6yıllık evlıyım pko lıyum.85 kg a ulaştım doğumdan sonra veremıyorum.gluvophage kullanıyordum şekerim çok düştü bıraktım.zayıflamam lazım diyetisyene gidicem.bakalım ne olucak

bencede gidin diyetisyene....emziriyorsanız ona göre liste verecektirrr.....

kızlar yarın için ssk dan randevu almıştım kan testi yaptırırım nasıl olsa negatif diyee...eşim çık özelde yaptır diye ısrar edince gittim yaptırdımm...NEGATİFF ..çıktı yinee...bu ay bendeumut yok yanii..

pazar gününden sonra baya ümitlenmiştim adet olmayıncaaa...babalar günü geliyor yaa eşime güzel haber verirrim diye hayal kuruyordummm...kalakaldı yine böleee...

şimdi yazıyorum böyle ama inanın başka içimi dökecek biyerim yokkk...eşimee hı hı..evetlerle dolu tel konuşmasıı..ağladıgımı anlamasın diye..

ama anlamışkii 10 dk bir arıyorr...ve şimdi sitemlerle dolu bi konuşma çektii...haline acıyorum dedi...şu haldesinn benden gizliyorsun aglamalarını ve içini doya doya dökecek ne anan var ne bacın ne arkadaşınn....herşeylerine canını verircesine koşşturuyorsun ama kimse yokk yanında diyee..oo konuştukca ben ağladımmm...kendi ailesinede söylendiii...bizi bizden başka anlayan olmaz dedi....bende derdimizi kimseye açmıyoruzz acsak derman olurlar dedimm ice çıldırdı...

bukadar saflarmı diyorr..5 yıl olduuu...bu kadar saf olamazlar diyor...

kızlarr buraya yazıp kafanızız şişiriyorumm amaa...helal edin hakkınızı...sabahh ağlamadımmm..testten sonraa..kan testinden sonrada ağlamadım amaa..eşimin sesini duyuncaa dayanamıyorumm hemen akıyorr gözyaşımm..maddi manevi üstümeçok yük oluyorr...

her yönünü düşünüyorummm...cokk daraldımmm...bu hali üstümden atmak istiyorum ama olmuyorrr...:43::43:

Gunaydin.kizlar motivasyonum yerle bir cabaliyorum fekkat basarili degilim.kg vermeyi birakin kg aliyorum. Dun regl.olmmm gerkiyordu olmadim. Her ay oldugu gbi acaba larim var. Ama adet belirtilerimde var.hayirlisi allah tan. Ne verirse basim uzerine.
Bu sabah sporumu yaptim. 45 dk polu yuruyus
Kahvalti canim istemiyor 2 erik yedim
Birazdan kahve icip islerime basliycam cok isim var cooooook bitmezmi bu ev isleri ya

Aynen canim regl olmam gerekiyor ama olamadim.hem.onun sikintisi hemde iradesizligim kg aliyorum yine verdigim 4 kg dustu 2 kg ya regl olucaksam olsam olmicaksamda hamile olsam hayirlisiysa :)

Canim stres yapma allah buyuktur. Sana da yardimci olacaktir. Hic biseyi erteleme.kg lu hamile kalanlar hamile kaldikdan sonrada kg verebilenler var sikma canini

Wawwwww
Tutmaya calismiyorsun kendini dedigin gbi yemege sarilarak kendine zarar veriyorsun. Umarim en.kisa surede farkedersin. Ve eski iradeli istekli waw olursun. Dr u da ihmal etme bence Tatlim

inşallah canım müjdeli haberlerini duyarız..olmasa da üzülme kendi motivasyonunu yükselt ve kaldığın yerden aynen devam..ben mesela kendimle ilgili ciddi kararlar aldım doktor işi kesinleşince..kaçamak yapmadan diyetimi yapıcam ve sporumu bırakmıycam..:8::8::8:

SLMM kızçelerimmmm....evett yeni haftaaa güzel haberlerle geçsinn..eksi kilolarla geçsin inşallah....

ŞİRİNEEEE....yeni çiftimize mutluluklarrr....rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımzdaa...bazen aşırıbi duygu seli yaşıyorum rabbim yannlış duygu yanlış kelime ettirmesinnn...şuan iyiyim şükürr..ne verdiyse başımızüstüneeee....adet olmadın halaa..test yapmıcakmısın...güzel haberler ver bize hadiii...

YAĞMURLUUU....hiç sorma bu hafta sonları beter beterrr...bizdede kuzen varyaa onun sevecegi yemekler pişiyor evdee...haftasonuda amcam geldiii..ohhh lahmacunlar böreklerr..pikniklerr gitti yanii..bakalım bu hafta toparlarım inşallahh...sıkıldım 1 ver 2 all...irademden nefret ediyorumm..

Selammmmm arkadaşlarrrrrrrrr
Allah razı olsunn inşallah mutlu olsun herkes
Aminn canım ya Rabbimiz yanlış kelimeler de ettirmesin :( yani zaten isteyerek söylemeyiz de :(
canım ya büyümemişti ya Rabbimizden ümidi kesmedim tabi de saldım biraz kendimi sanırım
her konuda rahat bırakmam gerektiğini söylemişti doktorda strese bağladı o büyümeyişi de
hayırlısı ile olacak inşallah bizde buraya güzel haberler yazacağız Allah kulunun zannı üzerinedir.
:14:

WAW cım ağlama ama kıyamam ben sana..ben seni çok öncelerden beridir takip ediyordumve her okuduğumda dua ediyordum..ben de 6 sene aynı duyguları yaşadım senin gibi..kendine kızıyorsun birtaraftan eşine üzülüyorsun birtaraftan millete laf anlatmak ayrı bir dert zaten...ama üstesinden geleceksin
sen ve diğer arkadaşlarım...doktorunu lütfen ihmal etme ummadığın bir anda bir bakmışsın gelmiş meleğin...

hayırlısı olsunn inşallahh...hayr olanada rabbim gönlümü razı etsinn...git gide agır geliyorrr...

bakalım gidicem yarın 12 ye randevu aldım ne dicekk....gittim verdim testi..kan testii..negatifff:43::43::43::43: benden iiyi haber yokksizler verirsiniz inşallah bu ay güzel haberr..

bencede gidin diyetisyene....emziriyorsanız ona göre liste verecektirrr.....

Gidicem zaten en yakın zamana randevu alıcam kızım 21 aylık emzirmıyorum.ama hic kılo veremedım almadımda kaldım böyle

SLMM kızçelerimmmm....evett yeni haftaaa güzel haberlerle geçsinn..eksi kilolarla geçsin inşallah....

ŞİRİNEEEE....yeni çiftimize mutluluklarrr....rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımzdaa...bazen aşırıbi duygu seli yaşıyorum rabbim yannlış duygu yanlış kelime ettirmesinnn...şuan iyiyim şükürr..ne verdiyse başımızüstüneeee....adet olmadın halaa..test yapmıcakmısın...güzel haberler ver bize hadiii...

YAĞMURLUUU....hiç sorma bu hafta sonları beter beterrr...bizdede kuzen varyaa onun sevecegi yemekler pişiyor evdee...haftasonuda amcam geldiii..ohhh lahmacunlar böreklerr..pikniklerr gitti yanii..bakalım bu hafta toparlarım inşallahh...sıkıldım 1 ver 2 all...irademden nefret ediyorumm..

kızlar yarın için ssk dan randevu almıştım kan testi yaptırırım nasıl olsa negatif diyee...eşim çık özelde yaptır diye ısrar edince gittim yaptırdımm...NEGATİFF ..çıktı yinee...bu ay bendeumut yok yanii..

pazar gününden sonra baya ümitlenmiştim adet olmayıncaaa...babalar günü geliyor yaa eşime güzel haber verirrim diye hayal kuruyordummm...kalakaldı yine böleee...

şimdi yazıyorum böyle ama inanın başka içimi dökecek biyerim yokkk...eşimee hı hı..evetlerle dolu tel konuşmasıı..ağladıgımı anlamasın diye..

ama anlamışkii 10 dk bir arıyorr...ve şimdi sitemlerle dolu bi konuşma çektii...haline acıyorum dedi...şu haldesinn benden gizliyorsun aglamalarını ve içini doya doya dökecek ne anan var ne bacın ne arkadaşınn....herşeylerine canını verircesine koşşturuyorsun ama kimse yokk yanında diyee..oo konuştukca ben ağladımmm...kendi ailesinede söylendiii...bizi bizden başka anlayan olmaz dedi....bende derdimizi kimseye açmıyoruzz acsak derman olurlar dedimm ice çıldırdı...

bukadar saflarmı diyorr..5 yıl olduuu...bu kadar saf olamazlar diyor...

kızlarr buraya yazıp kafanızız şişiriyorumm amaa...helal edin hakkınızı...sabahh ağlamadımmm..testten sonraa..kan testinden sonrada ağlamadım amaa..eşimin sesini duyuncaa dayanamıyorumm hemen akıyorr gözyaşımm..maddi manevi üstümeçok yük oluyorr...

her yönünü düşünüyorummm...cokk daraldımmm...bu hali üstümden atmak istiyorum ama olmuyorrr...:43::43:

Canımmm ya Sabır inşallah güzel zamanlarda gelecek inşallah bizlerde güzel günlerimizi de paylaşacağız
biz hep seninleyiz bizi Allahtan sonra birtek bizim halimizde olanlar anlayabilir
çok zor Rabbimiz sabrımızı da versin
bak bugün evde durmayın çık dolaşın açıl Rabbimiz hepimize sağlık versin dermansız dert vermesin inşallah sen çok değerli bir insansın inşallah güzel iyi niyetli temiz insanlarla muhattap eylesin amin

""Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz
Sarılıp da geçmişle avunmak olmaz
Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada
Umudun kaybedip pes etmek olmaz
Bir kez olsun çevir yüzün bak şu toprağa
Her gün bir çiçek açıyor diyor merhaba
Bütün geceler mecbur varır sabaha
Umudun kaybedip pes etmek olmaz
Gönül isterdi ki hep iyi olsun çok iyi olsun
Bütün acılar bitip her an hoş olsun
Ama ne yaparsın insanoğlusun
Acı olmayınca tatlı da olmaz"