- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
WAW cım ağlama ama kıyamam ben sana..ben seni çok öncelerden beridir takip ediyordumve her okuduğumda dua ediyordum..ben de 6 sene aynı duyguları yaşadım senin gibi..kendine kızıyorsun birtaraftan eşine üzülüyorsun birtaraftan millete laf anlatmak ayrı bir dert zaten...ama üstesinden geleceksin
sen ve diğer arkadaşlarım...doktorunu lütfen ihmal etme ummadığın bir anda bir bakmışsın gelmiş meleğin...
İNŞALLAHH CANIMMM....bakalım yarın 12 ye randevu aldım büyük ihtimal kist oluştu yine ilaç verecekk...
Gidicem zaten en yakın zamana randevu alıcam kızım 21 aylık emzirmıyorum.ama hic kılo veremedım almadımda kaldım böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rabbim size bagışlasın evladınızıı...tedavi gördünmüü hamilelik içinn..?? bakk bizler b urda fırsat buldukca paylaşım yapıyoruzz..yanlışlarımızı doğrularımızıı söyüyoruzz...birlikte güzell kilolar veririz inşallahh...
Canımmm ya Sabır inşallah güzel zamanlarda gelecek inşallah bizlerde güzel günlerimizi de paylaşacağız
biz hep seninleyiz bizi Allahtan sonra birtek bizim halimizde olanlar anlayabilir
çok zor Rabbimiz sabrımızı da versin
bak bugün evde durmayın çık dolaşın açıl Rabbimiz hepimize sağlık versin dermansız dert vermesin inşallah sen çok değerli bir insansın inşallah güzel iyi niyetli temiz insanlarla muhattap eylesin amin
aminnn...amin..aminnnn....kime ne diyipp şirineee...benim garip bi yapımm varr..biriyle konuşsamda ağlayıp icimi dökemem..belkide beni anlayacagını düşündüğüm kimse yok etrafımdaa...yakın arkadaşlarımdan biride pkoydu...arardı ağlardı sızlardıı..sonra hamile kaldıı..doğurdu..hiçsesi solugu cıkmıyor bende bu konuyla ilgili pek aramamdaa....
ben ne yanlış ne doğru şaşırdımm...rabbimden sabır ve doğruyu göstermesi içindua ediyorumm...insanlar dersen boguyor beni....kız kardeşim evlendii..1 ay önce onuda yüklediler omuzlarımaaa...bak kardeşin bebek alacak kucagına sen hala dogurmadınnn...neistiyorlar..her sorana derdimi anlatmamımı..benim cocugum olmuyor dediğimde rahat edeceklermiii ??? herkezden bıktımm....