Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya seni minimax ile karistirmisim :sss:26: Canım Bismillah dedim ben yerimde yurdumdan ayrılmıyorum inşallah :26:
Eki Görüntüle 1137185 amin
Canim.dr bana sadece glikopaj b12 ve folik asit vermisti ve ben uzun bir suredir birakmistim.glikopaj ve matforminin hic bir faydasini gormedim.zayiflamamada etkisi olmadi.yokk arkadaşımm yaa neden kızayımm..çok güzel şeyler yazmışsınn..ama o aralar morelmen biraz kötüydümm kime ne yazdım bilmiyorumm....şükür şuan iyiyim en kötü günümüz böle olsunnn...çok doğru demişsinnn...kilo vermeliyizz..o zaman herşey yoluna girecek ..bende vermeliyimm..aldım yine kiloo onunda zararı vardırr..
sen kaç kilosun şuandaaa?? rabbim sanada güç kuvvet versinn..ben 5. yıldayımmm ağır geliyorr..senin yüreğin dahada geniştirr...tek sorun pko muu ?? aşılama felan denemişmiydinizzz??
çok sağol canımm....rabbim hakkınızda hayırlısını versinnn...insallahh önümüzdeki ay ikinci kuzununda haberini alırsınn...prensese kardeş gelsin bakalım...
hayırlısıı olsunn bebemm...inşallah o 2..3. ayda gelirbebişin sanaaa...drun infolik vermişmiydi sanaa..verdiği ilaçlar varsa aksatma bu arada...infolik bebek düşünmeye başlayınca hatta 3 ay öncesinden içilmeli diye söylüyorlar..folikait içerikli oldugu için..
yağmurlu neoldu bize yaa 2 hafta öncesi harikaydıkk..yeniden yeni bi atak yapmalıyızzz...benim tel geliyor bugun yine..yediklerimi paylaşıcamm..o hafta paylaştıgım için hep fazla yemekten sakındım...yine başlarım paylaşıma...inşallah yenidenbaşlayalım...ilk hedefim 76 olacakk...
canım yaa bu hafta hepimiz adet olduk onunmu artıları bunlar anlamadım hepimizde artı varr....bende kendime söz veriyorum...hadibakalımm bu hafta güzell geçsinnnn....bidahaki cuma eksilerle dolu olsunn...
kızz nerelerdesinn sennn ???ben başkatopikkte takılıyorsundur diye hiç bakınmadım sanaa...kilo ne alemde..yine takılmışşadettt...gögüs agrısı normalmi gebelik olabilirmii ???
AMİNNNNNNNNNNN......canımmm bunlar sanaaaaharikasınnn artıkk çizelge yapmanı istiyorum seninn..kilo cetvelini ekleee süper ilerliyorsunn....
amaaaa napıyorsunn bizimledeepaylaşşş..biz oldugumuz yerde seyiriyoruzz..hatta alıyoruzzz...neler yapıyorsun senn....
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124:
bunlarrr sanaaaa şirineeee....8 li rakamlaraa gelmeniiii kutluyoruzzzzzzzzzz...harikasınnnnnnnnnnnnnnn....................durmak yokk yola devammmmmm
Insallah.her şeyin bir vakti var ya
bebeğim seninle olacağımız vakitler de gelecek inşallah
selam kızlar...
bugün doktoruma gittim klomen tedavisine başladık hayırlısıyla.benim polikistler inci gibi dizilmiş bana bakıyordu ultrasonda sinirden ağlayacak gibi oldum yaa...üç aylık bir tedavi bu ay günde bir hapla başlıyorum ayın dokuzunda kontrol....kızıma üçüncü ayda hamile kalmıştım bu sefer ne olacak bakalım hakkımızda hayırlısı..
KIZLAR DUALARINIZA İHTİYACIM VAR....
bugün adet oldum ilaç kullanmadan sürpriz oldu bana...ben de bu fırsat kaçmaz dedim bugün hastaneye gittim yarın için doktorumdan randevu aldım..sabah tahlillerim yapılacak akşam 5 de muayene....yani tedaviye başlamış bulundum kızlar.kendimi bir ay sonraya hazırlamıştım ama vardır bunda da bir hayır...gelişmeleri yazarım size..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize bol eksili ve hareketli bir haftasonu diliyorum
Dün mutfağımıda salonumuda çok güzel temizledim az dinleneyim derken benim küçük cimcime ille İKEAya gidelim diye tutturdu
Hanım Top havuzunda oynayacakmış
Yağmuru bahane etmiştim başta halim yok diye ama yağmurda durunca anında başladı inatlaşmaya çok canım istiyor işte falan diye bizde tabi dayanamadık minicik boyuyla bizi şirinlikleriyle bir güzel parmağında oynatıyor
Kızkardeşimle orada buluşup bol bol sohbet ettik hazır çocuklar oyun oynarken
Gecede yine uyuyamadım tabi bu durumda sabahta geç kalktım
Eşim Eminönüne inecekti uyanır uyanmaz ve iyi saatine deng geldi sanırım ki ufak cimcimeyide yanında götürdü
Tabi hazır cimcime yokken benim yan gelip yatma şansım yine yok yatak odasınıda aradan çıkartacağım birazdan
Ulen bıktım şu ev işlerinden ama bir yandan dağıtınca mecbur yine yapmak zorunda kalıyorum :26: Birde önümüzdeki hafta Almanyadan Annemin bir arkadaşı gelicekmiş sanırım iki günlüğünede olsa anneme
Ananın misafiri seni niye gerdi diye düşünebilirsiniz ama hatun banada kızkardeşimede uğrayacakmış
( Eskiden hatun beni oğluna düşünüyormuş ben nişanlandıktan sonra itiraf etmişti hee oğlunu almış olsaydım şimdiki halimden farkım olmazdı sanırım KV olarak çok kıldır kendisi )
Eeee hatun 2 saatliğine bile gelmiş olsa kahve içmeye mutlaka evi gezmek isteyecektir birde bir dedikoducuuuuu anlatamam
Gider yeminle Almanyada bizi malzeme yapar ay gittim evi şöyleydi böyleydi diye
Annemin Amcakızıyla dayısıda geliceklermiş bir ara eee sonrada tatil falan derken benim devamlı elim evin üzerine olmak zorunda hoşlanmasamda
Erkek olmak ne güzel bir tek işe git gel emekli oluncada otur köşe kırlendi gibi koltukta
Biz kadınlar çalışsakta çalışmasakta emekli olamıyoruz ev işlerinden Belki çocuklar kocaya gittikten sonra rahatlarım diye kendimi kandırmaya çalışıyorum daha şimdiden
herkese günaydın...
dün cuma olduğunu da bildirim olduğunuda unutmuşum
sabah benim kırmızılarla uyanınca aklıma geldi.
hemen çıktım tartıya 66.4
iyiki bugün adet oldum hafta sonu 2 gün çekerim artık onu evdeyim nasılsa. pazartesi sınavlarım başlıyor birde adet stresiyle uğraşmam.
Karatay yapan arkadaşlar bulgur pilavına izin var mı Karatay da acaba
iyi pazarlar kızlar
dün hiç evde durmadım sabah bir çıktım 11 de girdim akşam.diyet haftasonları bozuluyor 2 haftadır
dün sabah cafede kahvaltı yaptık arkadaşlarla.yemediğim bir şey kalmadıekmek de dahil buna.
akşamüstüne doğru 1 dürüm yedim ohhhhhhhhhhhhh
akşam eve gelince erik ve dondurma.
kafamı yastığa koyunca pişman oldum yaaaaşimdi kahvaltı yapıyorum.
2 ince dilim alman çavdar ekmeği
az peynir,zeytin,domates,salatalık
öğlen avm ye gideceğiz.ne yeriz bilmiyorum
Gecmis olsun waw cim.adet oldunmu.Kizlarrr...esimin dedesi hala yogunbakimda..dun izmitteydikk...sali gunu umreciler geliyorr...haftasonu sinavlar varr...ve sinav yerleri karsida vermislerr..karmakarisikk ve yogun bi hafta beni bekliyorrr...bu haftaa beni idare edinn insallahh onumuzdeki hafta duzenli olacakk herseyy...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese sağlıklı, bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorummmmmmmmm :122: :122: :122:
Yine haftasonu moduna girince uğrayamadım pek
Sağ olsun eşim bu ara yine PC başına geçmeme fit olmaya başladı sanki geçmeyince sohbetten kırılıyoruz
Cumartesi kendimi çok halsiz hissettim ve toparlamayı düşündüğüm yatak odasıda kaldı
Hadi pazar yaparız sen dinlen dedi eşim ama bu seferde pazar öğlende annemlere bir geçtik akşam ancak geldik
Yine akşam saatide olsa çoğu işimi kolayladım
Hava bugünde yine bir kasvetli her an sanki yağmur yağacakmış gibi ama ben yinede bu havaya rağmen bugün sosyete pazarına gideceğim Tatil için bir kaç şey almam lazım
Dün annemden gitmişken valizinide aldım ( bendekilerin hepsi bavul ) baştan eşim bir söylendi yok efendim daha iki hafta var acelen ne falan diye ama sonra valizi yıkıyacağım ufak ufak yıkadıkca aklımdakileri koyacağım diyince onada mantıklı geldi
Sonuçta ona aşkım sen bilirsin son güne kalırsa alacaklarımın yarısını unutur orada daha fazla para vermiş olurum diyince mantıklı geldi sonuçta evde olanı unutursam mecbur almak zorunda kalırım
Hazır havada iyice kavurmuyorken bende rahat rahat pazarda bir dolaşır kendime orada giymek için şu uzun siyah paçalı pantalonlardan alırım bol bol hem ben rahat ederim hemde terletmez fazla
Öğleden sonrada inşallah eve gelip yemeğimi yapar yatak odamın kalanınıda bitiririm malum yarın anamın arkadaşı Türkiyeye gelicek ve hazır İstanbula gelmişken bizede çarşamba yada perşembe uğrayabilirmiş neyse o bahaneyle yine elim evin üzerinde olucak mecbur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese sağlıklı, bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorummmmmmmmm :122: :122: :122:
Yine haftasonu moduna girince uğrayamadım pek
Sağ olsun eşim bu ara yine PC başına geçmeme fit olmaya başladı sanki geçmeyince sohbetten kırılıyoruz
Cumartesi kendimi çok halsiz hissettim ve toparlamayı düşündüğüm yatak odasıda kaldı
Hadi pazar yaparız sen dinlen dedi eşim ama bu seferde pazar öğlende annemlere bir geçtik akşam ancak geldik
Yine akşam saatide olsa çoğu işimi kolayladım
Hava bugünde yine bir kasvetli her an sanki yağmur yağacakmış gibi ama ben yinede bu havaya rağmen bugün sosyete pazarına gideceğim Tatil için bir kaç şey almam lazım
Dün annemden gitmişken valizinide aldım ( bendekilerin hepsi bavul ) baştan eşim bir söylendi yok efendim daha iki hafta var acelen ne falan diye ama sonra valizi yıkıyacağım ufak ufak yıkadıkca aklımdakileri koyacağım diyince onada mantıklı geldi
Sonuçta ona aşkım sen bilirsin son güne kalırsa alacaklarımın yarısını unutur orada daha fazla para vermiş olurum diyince mantıklı geldi sonuçta evde olanı unutursam mecbur almak zorunda kalırım
Hazır havada iyice kavurmuyorken bende rahat rahat pazarda bir dolaşır kendime orada giymek için şu uzun siyah paçalı pantalonlardan alırım bol bol hem ben rahat ederim hemde terletmez fazla
Öğleden sonrada inşallah eve gelip yemeğimi yapar yatak odamın kalanınıda bitiririm malum yarın anamın arkadaşı Türkiyeye gelicek ve hazır İstanbula gelmişken bizede çarşamba yada perşembe uğrayabilirmiş neyse o bahaneyle yine elim evin üzerinde olucak mecbur
selam kızlar...haftasonu hepimizde bir yoğunluk maşallah
bogün ailecek eşimin köyüne gittik piknik yaptık.güzel bir gündü.dediğiniz gibi haftasonları diyet pek mümkün değil..ya evde olacaksın ya da dışarıdaysan oluyor yani birşeyler..
Gunaydin.kizlar. Nasilsini nasil gecti haftasonlariniz
Ben.5 gunluk sok diyete basliyorum. Insallah tamamlarim.hafta sonu nikahimiz var kuzenin.
Insallah basarili olurum :)
Gecmis olsun waw cim.adet oldunmu.
Aleykum selam canim. Hosgeldin :)
Kuzum nerdeymis bu sosyete pazari merak ettim. Sen avrupa yakasindaydin dimi.
Ay sen simdi 2hafta sonra tatile gidip buralara ugramayacakmisin.
Ya seni minimax ile karistirmisim :sss
Canim.dr bana sadece glikopaj b12 ve folik asit vermisti ve ben uzun bir suredir birakmistim.glikopaj ve matforminin hic bir faydasini gormedim.zayiflamamada etkisi olmadi.
Acikcasi biraktiktan sonra kg verebilir oldum.folik aside baslamayi dusunuyorum.infolic ile folibol arasinda fark varmidir
Waw ewet baslayalim silkelenelim artik ya ben 70 i gorup tekrar bu rakamlara geldim toplamam lazim seninde ah su haftasonlari olmasa cozcez olayi
Bakalim bu hafta annemlere gitmiyorum. Esimle basarabilecekmiyim.
Insallah.
Allahim insallah dediklerime cok sukur oldu dedigimi gormeyi nasip et.
Canim hayirlisi olsun insallah. Rabbim cok bekletmeden hayirli saglikli sihatli Evladini kucagina almayi nasip etsin.