Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlar ben geldimm..cogunuz uyuyorsunuzdurr...gunduz girmeye calistimm hatta yazdimda gelmemis galibaa...telden zor giriyorum sizdede varmi ayni sorunnn...

Sessizligimden anlamissinizdir dr iyi gecmedii..bugun 10 gundu..ve yumos bikactane var amaa hepsi ufak 8..9 mm de kalmislar cuma yine gidicemm..15. Gune kadar yolu var dedi ama nasipp..

Ciktim dr dan aglamadim bu sefer cok geldi aglamak ama sustumm..

Eve geldim yueegim catlayacak..bi kitap almistim ALLAH OTESINI BIRAK o kitabi rasgele actimm bilincli bi sekilde raabim bi kelime dedimm....oyle bi sayfa acildikii hayret edersinizz..allahdan umidi kesmee....kesmiyorum allahdan umudumuuu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım okurken tüylerim diken diken oldu..hakikaten ümidini kaybetme..doktorum bana duvarın çocuğu olur seni olmaz demişti hadsiz..kızım doğunca yanına gitmeyi isterdim amaa...işte biz herşeyi Allah a havale ediyoruz..bu ay olmadı birdahaki ay..sakın umutsuzluğa düşme canım benim..

Actigim sayfada su yaziyordu....

Birgun bir cift hz. Musaya gitmisler ve demislerki..sen allahtan istersen geri cevirmez bize hayirli bi evlat nasip etsin..

Hz musa cenabi hak ka dua ediyorr...

Hz musaya cevap geliyor : yaa musaa onlarin dolu tutmayacak o cift omur boyu evlat sahibi olamicak..

Hz musa bunu cifte iletir..cift evlerine doner..

Ve 4 yil sonra ellerinde bi cocukla gelirler hz musaya...

Hz musa SOrar bu cocuk kimin ..onlarda bizim derrler..

Hz musa sasirir..ve onlar gidince saskinlikla sorar..

Yarabb..hikmetinden sual olunmaz ..ama onlarin cocugu olmayacak buyurmustunuz...ve cevap gelir cenabi hakdan..

Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..

Evett kizlarr sayfada aynen bunlar cikti karsimaa..hickira hickira agladim..esim aradi o anda onada okudum..

Bizlerde kwsmeyelim umidimizi..vakti geldiginde olacak insallahh...

Insallahhh...umudumm var..sabir diliyorum rabbimdennn..o vakte kadar ..

Bomba gibi dondun masallahh..kitabi almadim ama seni takipteyimm..gecen eltim kaldi ya bizde oda karatay yapiyordu baya isindim karataya ama bi meyvasizlik mahfetti benii..

Simdi seninle beraber bende yapabilirimm..m

Canimm yaa bu ara bosladim listeyii ..uzgunumm..ama okadar hersey ust uste geldiki hayatimdaa bi duze cikamadim..listenin hazir ornegini atayim ben sanaa..ben yapamayacagim zamanlar sen eklerainn..ne dersinn..o zamanda her hafta yayinlanmis olurr.

Valla begendimm ve motive oldummdaaa...yarin bende bi omlet yiyeyimdee tok kalayimm..sabahh omlet ..domates salatalik yiyoruz dimi ekmeksizs...zeytin bi kactanede..hadi bakalim hayirlisii..senin sonucu bekliyorum meraklaa...

Aynenn canimm artik silkelenelimm yazz geldiii...

Sende telden giriyorsunn..nasil..sorun lluyormu sendede ??ben gunduz cok zorlaniyorumm..

Gittim canim 3..4 dene yumos var dedi ama hepsi kucuk 9 mm de kalmiss..nasipp bakalim bundan sonrasii...

Wayy wayyy cecomaa bakk maceralarrr maceralarrr...

Anamm nikahtaki olaylara sok oldumm..kizz biz varya kardesimin uzerinden dusen takilari bile erkek tarafine uzattik orda salondaa..millete bak sen...pess dedim yanii...kizz nasil eline almis bu cocugu merak ettimm...

Nerde oturacak kiz kv ye veya size yakinmii???ev hanimimi yoksa calisacakmii???

Yeni planlarin hayirli olsun yuruyuse baslamissin bacagindaki yarayi azdirma iyilessin oyle turlari arttirirsinn...ayyy yakin olacaktikk..biz bi ceneye daldimi turlarin sayisini unuturdukk :) :)

Canim benim ya kurban oldugum.allah tez vakitte hayirli evlat ile doldursun
Kucagini
Belki burda solemem yanlis ama namaza basladim. Insallah omur boyu devam ettirebilirim.ve dualarimdasiniz kizlar.

uffff nasil denk gelmis. Belkide bu bi isaret waw. Ve bizlerede nasil.ornek.
Duamizi eksik etmeden umidimizi kaybetmeden dewam.

Dun gece giremedim konu kapatilmistir dedi.

Liste konusuna gelince bem.israr ediyorum.bizi motive etmesi acisindan.
EN AZ.KG VEREN GELECEK HAFTANIN LISTESINI YAPSIN.
Biraz zorlamis oluruz
Ben.70 79 kilo olanlar topiginde yaziyorum. Gecen hafta en az kg yu ben verdim.yarin listeyi ben yaoicam.bu haftada ugrasiyirum.haftayada yapmiyim die :)

Allahim bugun yine moralimi bir guzel bozdum...
Sonra ya nedenmis tamam vericem iste vs.. diyerek tekrar motive olmaya calistim.
Zayiflik ne kadar guzel bisey...

Bozsanda silkelen ve dewam et salma kendini.gidecek elbet bu kg lar

Masallah ceco daha iyi durumlarinida gorucez insallah

Dunki menumu paylasamamistim

Duble.t.kahvesi
Ogle y:
2 haslanmis yumurta 1domates 2 biber maydanoz la salata yaptim.ekmeksiz yedim
Ara
1avuc kuru kayisi
Aksam
2 peynirli krep
Et soteli krep bohcasi yedim.1 tane

Saat 21 de
1kase cig badem ve tuzsuz yer fistigi ve 1 kula sekersi cay
gunboyu 2lt su 1lt yag yakici cay
1 saat sporum var sabah

Gunaydinnn kizlarrrr....hava kapali yine istanbuldaa bi yagsa rahatlicak gibi ...bole havalar daraltiyor benii...uyandim ama kalkasim uokk....

Yagmurluuu.......sendemi karataya basladinnn..hadi bakalimm topikce lkaratay uygulayalim simdideee...

Tamam cannimm oyle diyorsan oyle olsunn ben kabul ettim.az veren listeyi yapsin.

Canimm rabbim kildigin namazi etigin dualari kabul etsin..rabbim daim etsin ibadetinide.insan ne guzel huzur buluyor dimi..

inşallah kendiliginden olursunnn hepp....canım ara verdiysen acıkk kafa dinleee..diyet defterlerini kapaa..ama dengeliii beslenmeyi bırakmaaaa :) :) çokk artı olmasınnn....
İnşaallah canım sağolasın, artım vardı biraz düzeltirim inşaallah, su içmeyi ihmal ediyordum bu aralar şimdi üzerine geri düşmeye çalışıyorum bakalım

Kızlarr dünün menüsü

Sabah menemen yaptım ( Soğan da koydum harika oldu)
Domates, salatalık, zeytin, peynir, biraz ceviz
Bir kupa çay ( şekersiz ve içine 6-7 tane karanfil attım enerji veriyormuş gün boyu)

Öğlen Dışarıdaydım. Bol yeşillikli tavuk ızgaralı salata yedim.

Ara öğün. Biraz badem, fındık ( toplam bir çay bardağı kadar)
Karatay diyetinde ceviz, badem, fındık, fıstık, leblebi yeniliyor.

Akşam Tavuk şiş (Sosuna zeytinyağı, yoğurt, ev yapımı salça koydum.)
Ayran

30 dk yürüyüş
2 lt su

Ve bu sabah tartılmak istedi canım. Korkarak tartıya çıktım veeee gözlerime inanamadım. Ama yarın paylaşacağım

Waw'cım bu arada sormuşsun tuz yenilebiliyor bu diyette ama kaya tuzu olmak şartıyla, şekeri tamamen çıkartıyorsun hayatından, yapay gıdalar da yok. Dukan da yapmıştım biliyorsunuz çok kötü oluyordum halsiz kalıyordum .Bunda öyle birşey olmuyor. Şeker tüketmediğim için acıkmıyorum bile hiç rejim yapıyormuş gibi hissetmiyorsun keyfinde yerinde oluyor. Kışın bileee bir dünya dondurma yiyen beenn bu diyetti yaparken hiç canım istemedi. Tatlı birşey istediği zaman canın gün kurusu kayısı ya da varsa birkaç tane hurma yiyebiliyorsun inan hemen gidiyor isteğin. Zeytin de tuzu alınmak şartıyla yiyebiliyorsun sayı vermiyor. Zeytin sindirime çok iyi gelir diyor. ben zeytini suda bekleletiyorum yıkıyorum yiyorum 10 tane yiyorumdur

Ve meyve hiç yok diye birşey yok. Ben yiyorum mesela bugün yedim. Çok canım istedi. Orantılı olmak şartıyla tüketebiliyorsun. Meyve de ki şeker oranı yüksek olduğu için çok fazla tüketmeyin diyor. Hiç tüketmeyin demiyor ki.

Son düzenleme:

Burda da hava biraz kapali..
Sahurda bir elmayla bes ceviz ve badem yedim.
Bol su ictim.
Bugun tartildim yarin tarti gunu ama. Cok sevindimmmm..
-800 gr vermisim...
Sevindirik oldum tabi:)

Nasıl bir tevafuk canım ne güzel yazı çıkmış sana. Umudunu kaybetme gerçekten. Bu bir işaret olabilir.

Güzel inşallah o 800 grm lar 8 kg olur dahası da gelir canım.

Yok yawru kusum karatay uapmicam simdilik.inceliyorum kitabi ama.aklima uyan.noktalar var seker haric esime uygun bir program eger ikna edebilirsem.esimi onunla birlikde.uygularim.karatayi dedigim.gbi inceliyorum suanda

Canim hepimiz disipline.girelim
Die dedim. Artik listemiz olsun cabaliyalim. Topigimiz.ole.hal aldiki keyfe keder diyet yapiyoruz ((
Yarin guzel rakamlar gorelim :)))

İnşaallah canım sağolasın, artım vardı biraz düzeltirim inşaallah, su içmeyi ihmal ediyordum bu aralar şimdi üzerine geri düşmeye çalışıyorum bakalım

Oooo ne guzel seni gormek bu hafta arti olursa haftaya eksi olur gayretinle :))

Ewet acayip huzurlu rabbim insallah olene dek birakmadan kilmayi nasip.eder
Amin canim amiiiinnnnn

Kizlarrr sonunda kahvaltimi yaptimm..bol domates biberli tek yumurtali melemen yaptimmm...

2 denede zeytinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…