Kizlar ben geldimm..cogunuz uyuyorsunuzdurr...gunduz girmeye calistimm hatta yazdimda gelmemis galibaa...telden zor giriyorum sizdede varmi ayni sorunnn...
Sessizligimden anlamissinizdir dr iyi gecmedii..bugun 10 gundu..ve yumos bikactane var amaa hepsi ufak 8..9 mm de kalmislar cuma yine gidicemm..15. Gune kadar yolu var dedi ama nasipp..
Ciktim dr dan aglamadim bu sefer cok geldi aglamak ama sustumm..
Eve geldim yueegim catlayacak..bi kitap almistim ALLAH OTESINI BIRAK o kitabi rasgele actimm bilincli bi sekilde raabim bi kelime dedimm....oyle bi sayfa acildikii hayret edersinizz..allahdan umidi kesmee....kesmiyorum allahdan umudumuuu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım okurken tüylerim diken diken oldu..hakikaten ümidini kaybetme..doktorum bana duvarın çocuğu olur seni olmaz demişti hadsiz..kızım doğunca yanına gitmeyi isterdim amaa...işte biz herşeyi Allah a havale ediyoruz..bu ay olmadı birdahaki ay..sakın umutsuzluğa düşme canım benim..
Kızlarrrr cumaya kadar güzel kilo veririm inş.
Dr Karatayın kitabını okuyorum. Ve Cuma gününden beri uyguluyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum kızlar
Aç değilsen ara öğün yeme diyor. Şeker, tuz ve karbonhidrat tüketmiyorum. Ve uzun sürede tüketmeyi düşünmüyorum. Börek çörek de yok, Üç gün oldu ama güzel sonuç almaya başladım tavsiye ederim.
Dünün menüsü
Sabah, Kıymalı yumurta
Domates, salatalık
Zeytin, peynir
Bir fincan çay
Ara öğün, Bir çay bardağı fındık
Öğlen,, Canım birşey istemedi
Biraz erik yedim. ( Normalde Karatay diyetinde meyveye çok yer verilmiyor. Ama az da olsa yiyebiliyorsunuz. )
Akşam,, Zeytinyağlı taze fasulye
Cacık
Yeşillik salatası.
Saat 20:00 den sonra birşey yemiyorsunuz. Çünkü saat gece 02:00 sıralarında vücut yağ yakmaya başlarmış. Bunu yakalamak için 20:00 den sonra birşey
yenmiyor. Şeker, tuz yok. Çok da büyük eksikliklerini hissetmedim. Günde 20 dakika yürüyüş diyor ama ben 1 saate yakın yürüyorum.
Veeeee gündeee 2 lt su içmeniz gerekiyor.Hadi bakalım sonuçlarımı paylaşıcam. İşe yararsa sizde yapabilirsiniz. Cuma günü tartıldığımda
76,1 kiloydum. Cuma günü tartılacağım bakalım kaç çıkacakkkk.
Kizlar topigimiZde sole bir renk katalimmi
Herhafta cuma gunu En az kg veren bir sonraki hafta cuma listeyi yapsin olur mu bolece bi tesvik.olur
Ne dersiniz
Zayiflicaz guya hepimiz keyife kaldik canlanalim azcik yaaaaaa
Bugünün menüsü
Sabah. Salatalık, Domates, Peynir
Tereyağlı lorlu yumurta
Bir kupa yeşil çay
Ara da badem, fındık atıştırdım.
(Toplam bir çay bardağı kadar)
Öğlen canım bir şey istemedi bir elma birr portakal yedim.
Akşam. Köfte ızgara, bol yeşillik salatası ve ayran.
Saat 20:00 geçtiği için bu saatten sonra yemiyorumm paylaşıyim dedim.
Ben.nasil hazirlandigini bile bilmiyorum.ama ogreniriz
Waw musait olmazsa ben.yaparim listeyi. Bundan sonrada artik listemizede baslayalim. Uyanalim silkelenelim yahu
s.aleyküm çıtırlar..
waw ne yaptın doktora gittinmi??
ben son zamanlarda tansiyon düşüklüğünden rahatsızım kan verdim troid değerlerimde sıkıntı var..ilacımın dozuyla düzelteceğim inş.
spor nasıl gidiyor kızlar??
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmm
Akşam eşim işden gelir gelmez giyindi ve ailecek stadın yolunu tuttuk
Anam bayada büyük geldi gözüme stad ama 2 tur attımaslında 2 tur çok az biliyorum ama hem reglm var hemde bacağım felaket kastı
Eşim olsun bir iki gün 2şer tur atar sonra alıştıkca nasılsa 1 tur daha bindirirsin dedi
Anam nasıl kadınlar yürüyor valla imremdim :26: İki tane baya zayıf olan hatun, belliki uzun zamandır koşuyorlararalarında konuşurken duydum biri diğerine ben 20ye tamamladım hadi sende bir tur daha at da 20ye tamamla sonra gideriz dedi
İçimden ulennn ben okadar tur atabilseydim kesin herhalde 36 beden olmuştum
Neyse bir yerlerden başlamak lazımyarın kafaya koydum 3 tur atacağım her gün bir tur daha eklemeye çalışacağım
Bu arada tabi alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelince eşim acıktım hadi sende atıştır dedifelaket aç olduğum halde sadece 2 haşlanmış yumurta yedim
İnşallah canımuymaya ve iradeli davranmaya gayret göstereceğim
Verelimde şu kiloları da rahatlıyayımşöyle salına salına rahat dolaşmak istiyorum
Canim benim ya kurban oldugum.allah tez vakitte hayirli evlat ile doldursunKizlar ben geldimm..cogunuz uyuyorsunuzdurr...gunduz girmeye calistimm hatta yazdimda gelmemis galibaa...telden zor giriyorum sizdede varmi ayni sorunnn...
Sessizligimden anlamissinizdir dr iyi gecmedii..bugun 10 gundu..ve yumos bikactane var amaa hepsi ufak 8..9 mm de kalmislar cuma yine gidicemm..15. Gune kadar yolu var dedi ama nasipp..
Ciktim dr dan aglamadim bu sefer cok geldi aglamak ama sustumm..
Eve geldim yueegim catlayacak..bi kitap almistim ALLAH OTESINI BIRAK o kitabi rasgele actimm bilincli bi sekilde raabim bi kelime dedimm....oyle bi sayfa acildikii hayret edersinizz..allahdan umidi kesmee....kesmiyorum allahdan umudumuuu..
Actigim sayfada su yaziyordu....
Birgun bir cift hz. Musaya gitmisler ve demislerki..sen allahtan istersen geri cevirmez bize hayirli bi evlat nasip etsin..
Hz musa cenabi hak ka dua ediyorr...
Hz musaya cevap geliyor : yaa musaa onlarin dolu tutmayacak o cift omur boyu evlat sahibi olamicak..
Hz musa bunu cifte iletir..cift evlerine doner..
Ve 4 yil sonra ellerinde bi cocukla gelirler hz musaya...
Hz musa SOrar bu cocuk kimin ..onlarda bizim derrler..
Hz musa sasirir..ve onlar gidince saskinlikla sorar..
Yarabb..hikmetinden sual olunmaz ..ama onlarin cocugu olmayacak buyurmustunuz...ve cevap gelir cenabi hakdan..
Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..
Evett kizlarr sayfada aynen bunlar cikti karsimaa..hickira hickira agladim..esim aradi o anda onada okudum..
Bizlerde kwsmeyelim umidimizi..vakti geldiginde olacak insallahh...
Bomba gibi dondun masallahh..kitabi almadim ama seni takipteyimm..gecen eltim kaldi ya bizde oda karatay yapiyordu baya isindim karataya ama bi meyvasizlik mahfetti benii..
Simdi seninle beraber bende yapabilirimm..m
Canimm yaa bu ara bosladim listeyii ..uzgunumm..ama okadar hersey ust uste geldiki hayatimdaa bi duze cikamadim..listenin hazir ornegini atayim ben sanaa..ben yapamayacagim zamanlar sen eklerainn..ne dersinn..o zamanda her hafta yayinlanmis olurr.
Valla begendimm ve motive oldummdaaa...yarin bende bi omlet yiyeyimdee tok kalayimm..sabahh omlet ..domates salatalik yiyoruz dimi ekmeksizs...zeytin bi kactanede..hadi bakalim hayirlisii..senin sonucu bekliyorum meraklaa...
Aynenn canimm artik silkelenelimm yazz geldiii...
Sende telden giriyorsunn..nasil..sorun lluyormu sendede ??ben gunduz cok zorlaniyorumm..
Gittim canim 3..4 dene yumos var dedi ama hepsi kucuk 9 mm de kalmiss..nasipp bakalim bundan sonrasii...
Wayy wayyy cecomaa bakk maceralarrr maceralarrr...
Anamm nikahtaki olaylara sok oldumm..kizz biz varya kardesimin uzerinden dusen takilari bile erkek tarafine uzattik orda salondaa..millete bak sen...pess dedim yanii...kizz nasil eline almis bu cocugu merak ettimm...
Nerde oturacak kiz kv ye veya size yakinmii???ev hanimimi yoksa calisacakmii???
Yeni planlarin hayirli olsun yuruyuse baslamissin bacagindaki yarayi azdirma iyilessin oyle turlari arttirirsinn...ayyy yakin olacaktikk..biz bi ceneye daldimi turlarin sayisini unuturdukk :) :)
Allahim bugun yine moralimi bir guzel bozdum...
Sonra ya nedenmis tamam vericem iste vs.. diyerek tekrar motive olmaya calistim.
Zayiflik ne kadar guzel bisey...
Masallah ceco daha iyi durumlarinida gorucez insallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmm
Akşam eşim işden gelir gelmez giyindi ve ailecek stadın yolunu tuttuk
Anam bayada büyük geldi gözüme stad ama 2 tur attımaslında 2 tur çok az biliyorum ama hem reglm var hemde bacağım felaket kastı
Eşim olsun bir iki gün 2şer tur atar sonra alıştıkca nasılsa 1 tur daha bindirirsin dedi
Anam nasıl kadınlar yürüyor valla imremdim :26: İki tane baya zayıf olan hatun, belliki uzun zamandır koşuyorlararalarında konuşurken duydum biri diğerine ben 20ye tamamladım hadi sende bir tur daha at da 20ye tamamla sonra gideriz dedi
İçimden ulennn ben okadar tur atabilseydim kesin herhalde 36 beden olmuştum
Neyse bir yerlerden başlamak lazımyarın kafaya koydum 3 tur atacağım her gün bir tur daha eklemeye çalışacağım
Bu arada tabi alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelince eşim acıktım hadi sende atıştır dedifelaket aç olduğum halde sadece 2 haşlanmış yumurta yedim birde tabi şekersiz çay
İnşallah bir iki güne erken yemeğe alışırımda yumurtada olsa akşam yemem
Hee birde su içerken içine her defasında içine bol limon sıkıyorumöyle en azından biraz alkali olmuş olur. Sabahtan beri 2 litre su içebildim ve inşallah yatana kadar 1 litre daha içerim
İnşallah canımuymaya ve iradeli davranmaya gayret göstereceğim
Verelimde şu kiloları da rahatlıyayımşöyle salına salına rahat dolaşmak istiyorum
Canim benim ya kurban oldugum.allah tez vakitte hayirli evlat ile doldursun
Kucagini
Belki burda solemem yanlis ama namaza basladim. Insallah omur boyu devam ettirebilirim.ve dualarimdasiniz kizlar.
uffff nasil denk gelmis. Belkide bu bi isaret waw. Ve bizlerede nasil.ornek.
Duamizi eksik etmeden umidimizi kaybetmeden dewam.
Dun gece giremedim konu kapatilmistir dedi.
Liste konusuna gelince bem.israr ediyorum.bizi motive etmesi acisindan.
EN AZ.KG VEREN GELECEK HAFTANIN LISTESINI YAPSIN.
Biraz zorlamis oluruz
Ben.70 79 kilo olanlar topiginde yaziyorum. Gecen hafta en az kg yu ben verdim.yarin listeyi ben yaoicam.bu haftada ugrasiyirum.haftayada yapmiyim die :)
İnşaallah canım sağolasın, artım vardı biraz düzeltirim inşaallah, su içmeyi ihmal ediyordum bu aralar şimdi üzerine geri düşmeye çalışıyorum bakalıminşallah kendiliginden olursunnn hepp....canım ara verdiysen acıkk kafa dinleee..diyet defterlerini kapaa..ama dengeliii beslenmeyi bırakmaaaa :) :) çokk artı olmasınnn....
Canim benim ya kurban oldugum.allah tez vakitte hayirli evlat ile doldursun
Kucagini
Belki burda solemem yanlis ama namaza basladim. Insallah omur boyu devam ettirebilirim.ve dualarimdasiniz kizlar.
Allah daim etsin.
Actigim sayfada su yaziyordu....
Birgun bir cift hz. Musaya gitmisler ve demislerki..sen allahtan istersen geri cevirmez bize hayirli bi evlat nasip etsin..
Hz musa cenabi hak ka dua ediyorr...
Hz musaya cevap geliyor : yaa musaa onlarin dolu tutmayacak o cift omur boyu evlat sahibi olamicak..
Hz musa bunu cifte iletir..cift evlerine doner..
Ve 4 yil sonra ellerinde bi cocukla gelirler hz musaya...
Hz musa SOrar bu cocuk kimin ..onlarda bizim derrler..
Hz musa sasirir..ve onlar gidince saskinlikla sorar..
Yarabb..hikmetinden sual olunmaz ..ama onlarin cocugu olmayacak buyurmustunuz...ve cevap gelir cenabi hakdan..
Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..
Evett kizlarr sayfada aynen bunlar cikti karsimaa..hickira hickira agladim..esim aradi o anda onada okudum..
Bizlerde kwsmeyelim umidimizi..vakti geldiginde olacak insallahh...
Burda da hava biraz kapali..
Sahurda bir elmayla bes ceviz ve badem yedim.
Bol su ictim.
Bugun tartildim yarin tarti gunu ama. Cok sevindimmmm..
-800 gr vermisim...
Sevindirik oldum tabi:)
Yok yawru kusum karatay uapmicam simdilik.inceliyorum kitabi ama.aklima uyan.noktalar var seker haric esime uygun bir program eger ikna edebilirsem.esimi onunla birlikde.uygularim.karatayi dedigim.gbi inceliyorum suandaGunaydinnn kizlarrrr....hava kapali yine istanbuldaa bi yagsa rahatlicak gibi ...bole havalar daraltiyor benii...uyandim ama kalkasim uokk....
Yagmurluuu.......sendemi karataya basladinnn..hadi bakalimm topikce lkaratay uygulayalim simdideee...
Canim hepimiz disipline.girelimTamam cannimm oyle diyorsan oyle olsunn ben kabul ettim.az veren listeyi yapsin.
Canimm rabbim kildigin namazi etigin dualari kabul etsin..rabbim daim etsin ibadetinide.insan ne guzel huzur buluyor dimi..
İnşaallah canım sağolasın, artım vardı biraz düzeltirim inşaallah, su içmeyi ihmal ediyordum bu aralar şimdi üzerine geri düşmeye çalışıyorum bakalım
Güzel inşallah o 800 grm lar 8 kg olur dahası da gelir canım.
Tamam cannimm oyle diyorsan oyle olsunn ben kabul ettim.az veren listeyi yapsin.
Canimm rabbim kildigin namazi etigin dualari kabul etsin..rabbim daim etsin ibadetinide.insan ne guzel huzur buluyor dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?