- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Tatlim.hazir meyvesularini hayatindan cikarman gerek. Hem.seker orani cok yuksek hemde saglikli degil. Diyetini olumsuz etkiliyorsun.kızlarr ben geldim tekrar :)
öncelikle bugünkü menümü belirtiyorum:
Sabah
Yarım bardak şeftali suyu
Kibrit kutusundan biraz fazla peynir
2 adet uzun galeta
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Tavuk ızgara
bir şişe soda
Arada canım çok tatlı çekti 3 top dondurma yedim
Akşam
İşten yeni geldim yemek hazırlamaya uğraşamadım
Eti formun msır patlağı yuvarlak şeysleri var ya onlardan yedim 5 tane
2 bardak da meyve suyu içtim.
15 dk yürüdüm bir de...
Eczaneye gidip aspir yağını soramadım. Ama annem fiyatını sormuş 50 ml'si 25 TL. Günde iki kere bir çay kaşığını biraz geçecek şekilde yemeklerden ya da yürüyüşten hemen 20 dk önce alıyormuşuz. Dolayısıyla 50 ml aşağı yukarı 20 gün yetecek. 100 ml olanı 50 TL idi sanırım. O da alınablir direkt. Bir de kapsül şeklinde olanı var, ama ben jelatinde domuz kullanabiliyorlar diye güvenemedim, yağını kullanmak daha güvenilir geldi. Kullanımı kolay olsun diyenler jelatin kapsülünü de alabilirler.
ceco abla ne yaptın yaama okurken sinir krizi geçirdim ne kibirli insanlarmış. Allah size yardım etsin ailenize böyle bir insan girmiş...
sevgili minimax,
iki gündür çok güzel gidiyorsizleri gördükçe güç alıyorum. inşallah herşey güzel olacak
Canım video bunlar link leri görünmüyor mu sende. İzliyorsun aynı hareketleri yapıyorsun 3 ya da 4 km yürüyüş yerine geçiyor. Evden çıkamadığım zamanlarda izliyorum ben
canım ben de karatayla 18 kilo verdim..gerçekten acıktırmıyor yani vücuda şeker girmeyince inisülin direncin sabit kalıyor..ben de kitabını okudum herkese tavsiye ederim..öğün arasını 4-5 saat tut çünkü leptin hormonu çalışıyor o arada bu da yağların kırılması demek..Kızlarrrr cumaya kadar güzel kilo veririm inş.
Dr Karatayın kitabını okuyorum. Ve Cuma gününden beri uyguluyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum kızlar
Aç değilsen ara öğün yeme diyor. Şeker, tuz ve karbonhidrat tüketmiyorum. Ve uzun sürede tüketmeyi düşünmüyorum. Börek çörek de yok, Üç gün oldu ama güzel sonuç almaya başladım tavsiye ederim.
Dünün menüsü
Sabah, Kıymalı yumurta
Domates, salatalık
Zeytin, peynir
Bir fincan çay
Ara öğün, Bir çay bardağı fındık
Öğlen,, Canım birşey istemedi
Biraz erik yedim. ( Normalde Karatay diyetinde meyveye çok yer verilmiyor. Ama az da olsa yiyebiliyorsunuz. )
Akşam,, Zeytinyağlı taze fasulye
Cacık
Yeşillik salatası.
Saat 20:00 den sonra birşey yemiyorsunuz. Çünkü saat gece 02:00 sıralarında vücut yağ yakmaya başlarmış. Bunu yakalamak için 20:00 den sonra birşey
yenmiyor. Şeker, tuz yok. Çok da büyük eksikliklerini hissetmedim. Günde 20 dakika yürüyüş diyor ama ben 1 saate yakın yürüyorum.
Veeeee gündeee 2 lt su içmeniz gerekiyor.Hadi bakalım sonuçlarımı paylaşıcam. İşe yararsa sizde yapabilirsiniz. Cuma günü tartıldığımda
76,1 kiloydum. Cuma günü tartılacağım bakalım kaç çıkacakkkk.
Tatlim.hazir meyvesularini hayatindan cikarman gerek. Hem.seker orani cok yuksek hemde saglikli degil. Diyetini olumsuz etkiliyorsun.
Rica ederim canim bu yuzden burdayiz birbirimiE destek olup gpndercez su kilolariaaa bunu hiç düşünmemiştim benteşekkür ederim uyardığın için
Rabbim hayirliysa guzel haberlerini duymayi nasip etsin bize.Kizlarrr benn geldimm sukur evimdeyimmmm...haftasonu anneemlerdeydimm..dun yine gectim gece oradaydimm..bugun isleri halledip geldim sukurr..bi ara evde olucam bi ara dedigimde 2 gun yani cuma yine gecmek isticem karsiya esim neder bilmiyorum simdiden onu dusunuyorumm..bide cumartesi babamin programi var onada gecicezz..git gel konya 6 saattttt
..esimin cildirmasi normal yaniii...
Pazartesi dr gittimm..yumos varla yok arasi bisi dedi...erken olumsuz konusmak istemiyorum dedi..yarin yine gidicem bakalim hayirlisii..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de pko liyim ve 5-6 kg fazlam var. dikkat edemez olmuştum ama 2 kg aldığımı ve belimin de 5-6 cm kalınlaşmış olduğunu görünce bugün tekrar başladım. allahın izniyle 21 gün boyunca şekerli hiç bir şey yemeyeceğim.
sonra da hayırlısıyla bebek gelsin. herkes istediğine kavuşur inş.
Cogumuzun ortak sorunu
Hosgeldin aramiza fazla degilmis vermen gereken kg.
Insallah verir ve bebegine kavusursun canim
Amin
amin arkadaşım inş. hayırlısıyla. çok şükür bir kızım var (allah herkese nasip etsin inş.) biraz bekletti bizi. 2. de bekletmez inş.
Benim.bugunki.menum
Sabah buyuk fincan tkahvesi tek.sekerli
1 saat tempolu yuruyus
Ogle
Kocaman 1 kase naneli yogurt
Ara
5 kuru kayisi
Aksam 1 puding
Yarim.lavas domates peynir durum
1.5 lt su
1.lt uag yakici icecek
Doktorumda yapmislardi deniyorum.bakalim
Tatlim.hazir meyvesularini hayatindan cikarman gerek. Hem.seker orani cok yuksek hemde saglikli degil. Diyetini olumsuz etkiliyorsun.
Tel den girdigim.icin gormuyorum. Canim
Leslie gbi bisi mi
Ya liste onerime neden.olumlu olumsu cvp vermiyorsuniz yaaa
Liste önerin güzel canım ama ben kaç haftadır liste göremiyorum nedere bu liste
Ay icime su serptin))) halime sukrettim :))))
Ne koru ne topali gayet becerikli hamarat cana yakin bir gelinsin :))) her kaynananin istedigi bisey.
Benimki ole derdi ne is yapmani ne as yapmani istemem ikinizi hep gulerken mutlu goreyim yeter bana. gerci hala dio :)
Ama biliyormusun ole lerini de kiskanmiuo degilim hani bu tek sozuyle kocasina her istedigini yaptiranlar var ya onlari
Cok istedigim 2 sey var onunla ilgili ama lafim gecmiuo cok uzuluyorum o yuzden de
1- kg versin benle birlikde ( obez cikti )(((((
2- sigarayi biraksin
Cokmu sey istiyorum
Ayyyyy minimax heveslendirdin bende baslamistim ama o su bu derken yarim biraktim hemen okumaya basliyorum yeniden :)
kızlarr ben geldim tekrar :)
ceco abla ne yaptın yaama okurken sinir krizi geçirdim ne kibirli insanlarmış. Allah size yardım etsin ailenize böyle bir insan girmiş...
Roman gibi geldi gerçekten okurken sonrasını merak ettim.
Ne gün geçirmişsin Ceco'cum ne güzel her günün dolu dolu senin yazılarını okumak çok keyif veriyor.
ben de pko liyim ve 5-6 kg fazlam var. dikkat edemez olmuştum ama 2 kg aldığımı ve belimin de 5-6 cm kalınlaşmış olduğunu görünce bugün tekrar başladım. allahın izniyle 21 gün boyunca şekerli hiç bir şey yemeyeceğim.
sonra da hayırlısıyla bebek gelsin. herkes istediğine kavuşur inş.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anammm öğlen oldu ben daha yeni gelebildimama sabahtan beri baya bir yoğunluk vardı telefonda
Geçen gün anama göstermiştim diz kapağımın arkasındaki yaralarıda ( ki çok şükür geçmek üzere ) kadıncağız takılmış onlara çok üzülmüş bana kalkıp işte yavrum az ye hareket et verirsin diyince tabi sinirlerim bozulduaz ağladım ettim hatta o psikolojiyle tamamdir gidip tüp mide ameliyatı için randevu alacağım deme gafletinde bulundum
Konu uzadıkça uzadıhatun beni vazgeçirmek için altan altan yine sen bilirsin ama diye diye konuştu durdu
Geleneksel ağlama krizimi bitirdikten sonra birde oturup uzun zamandır yemediğim çikolata yedim( taş yokmu taş dediğinizi duyar gibiyim ama hepinize söz veriyorum bir daha asla öyle birşey olmayacak )
Komşu ablamı kahve içmeye çağırıp onunla oturup uzun uzun konuştum ve sağ olsun beni çok motive etti
Çikolatayı yemeden geleydi iyidi ama oldu bir kere
Eşimlede konuştuk bu akşamdan itibaren her akşam ailecek ( çocuklarda dahil ) bize yakın olan bir Spor sahasına gidip düzenli olarak yürüyüş yapacağıznasılsa kızımında eşiminde az da olsa zayıflamaya ihtiyacı var hemde bana arkadaş olacaklar
Hatta karatay yapmaya devam edeceğim için akşam alışverişimizide öncesinde yapıcağız ( karataya uygun tabiki ) üstelik bundan sonra günde 2 öğüne düşürüyoruz yemekleri
Sabah şöyle güzel bir kahvaltı ettikten sonra bol su ve yeşil çay tüketmeye çalışacağımAkşam yemeğimizide saat 17:00de yiyeceğiz çocuklarla Eşim ben şirkette nasılsa yiyorum akşam yemeği derdinde olmasın bundan sonra dedi
Saat 7 gibi eşim işten gelir gelmez kendimizi Spor sahasına atacağız ve sporumuzu bir güzel yaptıktan sonrada acıkırsamda yeşil çay, ayran ve bol suyla yatana kadar idare ederim diye düşünüyorum ( ilk bir kaç gün belki zor gelir ama alışır mide diye düşünüyorum)
Tabi kızlara az da olsa birşeyler hazırlarım ( ya sırf çorba yada yoğurt meyve ikilisi )
Eğer çok acıkırsamda kendime cacık yaparım hem tok tutar hemde zararsızaksine yoğurt göbişi eritir inşallah
Ne olur bana dua edinde irademe sahip çıkabileyimki şu kilolardan kurtulayım
Ben silkelenip başlıyorum kızlarrrrrrrrrsizde peşimden gelin yolum sizinkinden uzun ama olsun maksat bir yerlerdende olsa başlamak
Canım inşallah eşin istediklerini yerine getirir bir an önce
Eminim hepimiz rahatlıyacağız kilo verdikçe ve dahada gaza geleceğiz ama işte o ilk adımı iradeli birşekilde atabilirsek
Sorma canım baya bir sinir etti ama bakalım mecbur uyum sağlayacaksonuçta ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin Biraz vakit geçsinde görüşülmeye başlayınca herkese saygı göstermesi gerektiğini öğrenecektir yoksa ömür boyu yanlız çekilmez hayat ( sonuçta anasıda çok uzak her zamana ha deyince gelemez )
Sorma o günden sonra ses seda yok ama bende merak ettim açıkcası
Eşimin halasını bir arayayımhatun halamızın üzerinde oturuyor altın mevzusuna tartışma çıktıysa kesin duymuştur
Aramıza hoşgeldin
Vermen gereken çok yokmuş ama inşallah birlikte o kilocuklardan da kurtulacağız
Programin cok guzel ceco insallah devamli uygularsiniz ve saglikli bir aile olursunuz.hersey saglik icin.
Bende suan karatayin kitabini okuyorum
Bakalim uygulayabilecekmiyiz
Amin cecom.insallah dinler beni
Aradinmi halayi varmiymis ses.seda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?