Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Hayirli aksamlar
Bugun oyle bir rehavet vardi ki ustumde.. hicbir sey yapasim yoktu. Durdum durdum kendime kizasim geldi ne bu hal diye. Arada oluyor. Bilmiyorum belki sizlere de oluyordur. Farketmeden biseyden etkileniyorum galiba. Sonradan cozuyorum. Bu kadar hassaslik basa bela. Ah bu balik burcu ahh:)
Menume gelince; genelde haftasonlari yapariz ama ben bugunde yaptim; actifryda pismis patates yedim bes on tane.
Biraz peynir. Ekmek yemedim.
Ikindiye dogru yedi tane findik ve badem atistirdim.
Aksam da saat alti gibi dort kasik taze fasulye yemegi ile bir kase yogurt yedim.
Sonra bugunku halsizligime karsi hadi biraz yuruyus yapayim kendime geleyim dedim ve yarim saatlik yuruyusumu yaptim.
Oh cok guzel hareket etmek:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Roman gibi geldi gerçekten okurken sonrasını merak ettim.

Ne gün geçirmişsin Ceco'cum ne güzel her günün dolu dolu senin yazılarını okumak çok keyif veriyor.

Son düzenleme:
Bugünün menüsü

Sabah. Salatalık, Domates, Peynir
Tereyağlı lorlu yumurta
Bir kupa yeşil çay

Ara da badem, fındık atıştırdım.
(Toplam bir çay bardağı kadar)

Öğlen canım bir şey istemedi bir elma birr portakal yedim.

Akşam. Köfte ızgara, bol yeşillik salatası ve ayran.

Saat 20:00 geçtiği için bu saatten sonra yemiyorumm paylaşıyim dedim.

Son düzenleme:
Benim.bugunki.menum

Sabah buyuk fincan tkahvesi tek.sekerli
1 saat tempolu yuruyus

Ogle
Kocaman 1 kase naneli yogurt

Ara
5 kuru kayisi

Aksam 1 puding
Yarim.lavas domates peynir durum
1.5 lt su
1.lt uag yakici icecek
Doktorumda yapmislardi deniyorum.bakalim

Tatlim.hazir meyvesularini hayatindan cikarman gerek. Hem.seker orani cok yuksek hemde saglikli degil. Diyetini olumsuz etkiliyorsun.

Canım video bunlar link leri görünmüyor mu sende. İzliyorsun aynı hareketleri yapıyorsun 3 ya da 4 km yürüyüş yerine geçiyor. Evden çıkamadığım zamanlarda izliyorum ben

Tel den girdigim.icin gormuyorum. Canim
Leslie gbi bisi mi

Ya liste onerime neden.olumlu olumsu cvp vermiyorsuniz yaaa

merhaba kızlar nasılsınız...
sabah hafif bir kahvaltı yaptım...bugün hıdırellez olduğundan komşular hadi mangal yapalım dediler..iki tavuk but salata yedim..belim tutulmuş sporu aksattım bu aralar...takıldım kaldım sporsuz gitmeyecek bu kilolar.
doktora gidicem haziranda onun dediğinden 4 kilo fazlam var...inşallah veririm kiloyu da mahcup olmam..

canım ben de karatayla 18 kilo verdim..gerçekten acıktırmıyor yani vücuda şeker girmeyince inisülin direncin sabit kalıyor..ben de kitabını okudum herkese tavsiye ederim..öğün arasını 4-5 saat tut çünkü leptin hormonu çalışıyor o arada bu da yağların kırılması demek..

Kizlarrr benn geldimm sukur evimdeyimmmm...haftasonu anneemlerdeydimm..dun yine gectim gece oradaydimm..bugun isleri halledip geldim sukurr..bi ara evde olucam bi ara dedigimde 2 gun yani cuma yine gecmek isticem karsiya esim neder bilmiyorum simdiden onu dusunuyorumm..bide cumartesi babamin programi var onada gecicezz..git gel konya 6 saattttt
..esimin cildirmasi normal yaniii...

Pazartesi dr gittimm..yumos varla yok arasi bisi dedi...erken olumsuz konusmak istemiyorum dedi..yarin yine gidicem bakalim hayirlisii..

aaa bunu hiç düşünmemiştim ben teşekkür ederim uyardığın için
Rica ederim canim bu yuzden burdayiz birbirimiE destek olup gpndercez su kilolari

Rabbim hayirliysa guzel haberlerini duymayi nasip etsin bize.
Dualarimdasin canim
Konya ne alaka canim anlamadi ben

ben de pko liyim ve 5-6 kg fazlam var. dikkat edemez olmuştum ama 2 kg aldığımı ve belimin de 5-6 cm kalınlaşmış olduğunu görünce bugün tekrar başladım. allahın izniyle 21 gün boyunca şekerli hiç bir şey yemeyeceğim.
sonra da hayırlısıyla bebek gelsin. herkes istediğine kavuşur inş.

Cogumuzun ortak sorunu
Hosgeldin aramiza fazla degilmis vermen gereken kg.
Insallah verir ve bebegine kavusursun canim
Amin

Cogumuzun ortak sorunu
Hosgeldin aramiza fazla degilmis vermen gereken kg.
Insallah verir ve bebegine kavusursun canim
Amin

amin arkadaşım inş. hayırlısıyla. çok şükür bir kızım var (allah herkese nasip etsin inş.) biraz bekletti bizi. 2. de bekletmez inş.

Liste önerin güzel canım ama ben kaç haftadır liste göremiyorum nedere bu liste

Liste önerin güzel canım ama ben kaç haftadır liste göremiyorum nedere bu liste

Ben.nasil hazirlandigini bile bilmiyorum.ama ogreniriz
Waw musait olmazsa ben.yaparim listeyi. Bundan sonrada artik listemizede baslayalim. Uyanalim silkelenelim yahu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anammm öğlen oldu ben daha yeni gelebildim ama sabahtan beri baya bir yoğunluk vardı telefonda
Geçen gün anama göstermiştim diz kapağımın arkasındaki yaralarıda ( ki çok şükür geçmek üzere ) kadıncağız takılmış onlara çok üzülmüş bana kalkıp işte yavrum az ye hareket et verirsin diyince tabi sinirlerim bozuldu az ağladım ettim hatta o psikolojiyle tamamdir gidip tüp mide ameliyatı için randevu alacağım deme gafletinde bulundum
Konu uzadıkça uzadı hatun beni vazgeçirmek için altan altan yine sen bilirsin ama diye diye konuştu durdu
Geleneksel ağlama krizimi bitirdikten sonra birde oturup uzun zamandır yemediğim çikolata yedim ( taş yokmu taş dediğinizi duyar gibiyim ama hepinize söz veriyorum bir daha asla öyle birşey olmayacak )

Komşu ablamı kahve içmeye çağırıp onunla oturup uzun uzun konuştum ve sağ olsun beni çok motive etti
Çikolatayı yemeden geleydi iyidi ama oldu bir kere
Eşimlede konuştuk bu akşamdan itibaren her akşam ailecek ( çocuklarda dahil ) bize yakın olan bir Spor sahasına gidip düzenli olarak yürüyüş yapacağız nasılsa kızımında eşiminde az da olsa zayıflamaya ihtiyacı var hemde bana arkadaş olacaklar
Hatta karatay yapmaya devam edeceğim için akşam alışverişimizide öncesinde yapıcağız ( karataya uygun tabiki ) üstelik bundan sonra günde 2 öğüne düşürüyoruz yemekleri
Sabah şöyle güzel bir kahvaltı ettikten sonra bol su ve yeşil çay tüketmeye çalışacağım Akşam yemeğimizide saat 17:00de yiyeceğiz çocuklarla Eşim ben şirkette nasılsa yiyorum akşam yemeği derdinde olmasın bundan sonra dedi
Saat 7 gibi eşim işten gelir gelmez kendimizi Spor sahasına atacağız ve sporumuzu bir güzel yaptıktan sonrada acıkırsamda yeşil çay, ayran ve bol suyla yatana kadar idare ederim diye düşünüyorum ( ilk bir kaç gün belki zor gelir ama alışır mide diye düşünüyorum )
Tabi kızlara az da olsa birşeyler hazırlarım ( ya sırf çorba yada yoğurt meyve ikilisi )
Eğer çok acıkırsamda kendime cacık yaparım hem tok tutar hemde zararsız aksine yoğurt göbişi eritir inşallah

Ne olur bana dua edinde irademe sahip çıkabileyimki şu kilolardan kurtulayım

Ben silkelenip başlıyorum kızlarrrrrrrrr sizde peşimden gelin yolum sizinkinden uzun ama olsun maksat bir yerlerdende olsa başlamak

Canım inşallah eşin istediklerini yerine getirir bir an önce
Eminim hepimiz rahatlıyacağız kilo verdikçe ve dahada gaza geleceğiz ama işte o ilk adımı iradeli birşekilde atabilirsek

kızlarr ben geldim tekrar :)

ceco abla ne yaptın ya ama okurken sinir krizi geçirdim ne kibirli insanlarmış. Allah size yardım etsin ailenize böyle bir insan girmiş...

Sorma canım baya bir sinir etti ama bakalım mecbur uyum sağlayacak sonuçta ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin Biraz vakit geçsinde görüşülmeye başlayınca herkese saygı göstermesi gerektiğini öğrenecektir yoksa ömür boyu yanlız çekilmez hayat ( sonuçta anasıda çok uzak her zamana ha deyince gelemez )

Roman gibi geldi gerçekten okurken sonrasını merak ettim.

Ne gün geçirmişsin Ceco'cum ne güzel her günün dolu dolu senin yazılarını okumak çok keyif veriyor.

Sorma o günden sonra ses seda yok ama bende merak ettim açıkcası
Eşimin halasını bir arayayım hatun halamızın üzerinde oturuyor altın mevzusuna tartışma çıktıysa kesin duymuştur

Aramıza hoşgeldin
Vermen gereken çok yokmuş ama inşallah birlikte o kilocuklardan da kurtulacağız

Programin cok guzel ceco insallah devamli uygularsiniz ve saglikli bir aile olursunuz.hersey saglik icin.
Bende suan karatayin kitabini okuyorum
Bakalim uygulayabilecekmiyiz
Amin cecom.insallah dinler beni

Aradinmi halayi varmiymis ses.seda:)

s.aleyküm çıtırlar..

waw ne yaptın doktora gittinmi??

ben son zamanlarda tansiyon düşüklüğünden rahatsızım kan verdim troid değerlerimde sıkıntı var..ilacımın dozuyla düzelteceğim inş.

spor nasıl gidiyor kızlar??

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmm

Akşam eşim işden gelir gelmez giyindi ve ailecek stadın yolunu tuttuk
Anam bayada büyük geldi gözüme stad ama 2 tur attım aslında 2 tur çok az biliyorum ama hem reglm var hemde bacağım felaket kastı
Eşim olsun bir iki gün 2şer tur atar sonra alıştıkca nasılsa 1 tur daha bindirirsin dedi
Anam nasıl kadınlar yürüyor valla imremdim :26: İki tane baya zayıf olan hatun, belliki uzun zamandır koşuyorlar aralarında konuşurken duydum biri diğerine ben 20ye tamamladım hadi sende bir tur daha at da 20ye tamamla sonra gideriz dedi
İçimden ulennn ben okadar tur atabilseydim kesin herhalde 36 beden olmuştum
Neyse bir yerlerden başlamak lazım yarın kafaya koydum 3 tur atacağım her gün bir tur daha eklemeye çalışacağım

Bu arada tabi alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelince eşim acıktım hadi sende atıştır dedi felaket aç olduğum halde sadece 2 haşlanmış yumurta yedim birde tabi şekersiz çay
İnşallah bir iki güne erken yemeğe alışırımda yumurtada olsa akşam yemem

Hee birde su içerken içine her defasında içine bol limon sıkıyorum öyle en azından biraz alkali olmuş olur. Sabahtan beri 2 litre su içebildim ve inşallah yatana kadar 1 litre daha içerim

İnşallah canım uymaya ve iradeli davranmaya gayret göstereceğim
Verelimde şu kiloları da rahatlıyayım şöyle salına salına rahat dolaşmak istiyorum

Allahim bugun yine moralimi bir guzel bozdum...
Sonra ya nedenmis tamam vericem iste vs.. diyerek tekrar motive olmaya calistim.
Zayiflik ne kadar guzel bisey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…