Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

2 gundur glukofen iciyorum ondammidirr gerci bu hafda tekde olsa ictim ama fecii bii mide bulantimm varrr...tedavide olmasamm hamilemiyimm acaba dicem..agzima aldigim her lokma midemi kaldiriyorrr...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo hadi bakalim.bu hafta guzel bi hafta olucak desenize ))

Supersin.tatlim.merak ettim dogrusu

Ayyyy agzin bal yesin:)
Insallah. Hep birlikte veririz o 8,18,28 kilolari

Amiiiiiiiinnnnnnn
Ustumede.alirim hemen
Yarin.baya renkli bir gun.olacak desenize.
Bakalim.en.cok.kg uu kim verdi haftanin birincisi kimmmm
Tam.tam.tam.tam.tatatataaaaaammm ))))

Yeniden.mi basladin glukofene
Ilk gunlerinse.olabilir.

1 haftadir 1 tane iciyorumda 2 gundur 2 ye cikarttimm...

Yarinn gercekten guzell olacakkk... bende bu sabah tartildimm acicik eksi gordumm..ama sabaha ne olur bilememm...yaww bi oturtamadimki hayat duze inmedi gitti..haftasonu geldi ama bu sefer kacamak olmayacakk..

Erikk ve nektari yicem simdiii...ikiside eksi pek sekerli degill...benn karatay yapicamm ama ogrenene kadarr yavas yavas hayata geciricemm..

Eveeet arkadaslar suan size nasil.sucluluk icinde yazdigimi anlatamam

Iradesizim.bunu anladim
Kv iftara cagirdi tatli yaptim sutlu tatliyi cok severim 1 kase ve tencerenin.dibini yedim
;((
Kan.sekerim cok hizli yukseldi sabahdan sadece 1 yumurta ve bir dilim.ekmek yedim kahve disinda. ve suan.basim.agriyo offff offff yarinki eksilerimden gittiiii gitti gittii

Hafta sonu beylerbeyi polis evine yemekli dugune davetliyim ayni gun kardesimin dogumgunu dugun cikisi saat 23 de oraya gitcez pasta kesicez pazar.kahvaltiya annem.doktururde dokturur gelde hangi birini yeme nasil.kacamak yapma
Bu aksam.kv e yemege davetliyiz yemeuince bozuluyo. Napicam.ben.ya

Ben bunu nerden kopyaladim ya tel.den.giriyorum.ve burda yaziyordum nerden.geldi bu

Telefondan girince bazen aksakliklar oluyor malesef..

allah en kısa zamanda naisp etsin inş.

10. gün de 8-9 mm diye üzülme. klomen bittikten 3 gün sonra gittiğimde benim de 7-8 mm idi. doktor yumurtaların çok inatçı çocuğun olursa o da inatçı olur falan demişti. ve o ay kontrole gitmedim tekrar. bu ay da olmadı dedik. o ay hamile old öğrendim kızıma. dua et bol bol ve çocuk sevindir....

glukofen mide bulantısı yapıyor malesef. ben o ay yumurta gelişmedi ne de olsa diye bu ilacı ve folbiol i de bırakmıştım. doktor da kafan rahatlasın biraz bırak demişti. ne günlerdi yaaa. allah bir daha aratmadan hayırlısyla versin inş. önce hiç bebeği olmayanlara inş.

canım 850 mg dan günde 2 tane içmelisin düzenli olarak..
ayrıca okuduğun kitabı komşumda görmüştüm güzel bir kitap..zaten imtihan demiyormuyuz..herkes bir şekilde imtihana tabi..senin ve eşinin de imtihanı bu...Rabbim dermansız dert vermesin..

Erikk ve nektari yicem simdiii...ikiside eksi pek sekerli degill...benn karatay yapicamm ama ogrenene kadarr yavas yavas hayata geciricemm..

ben karatayı mümkün değil yapamam..yapılması taraftarı da değilim..meyvesiz duramam..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabahtan bir attım kendimi sokağa ancak gelebildim
Annemlere kahvaltıya gittik çocuklarla oradanda ailecek göz doktoruna kontrole gittik
Büyük kızın numara pek değişmemiş ama ufak cimcimenin biraz değişmiş ( daha doğrusu önceki gözlüğünü alışsın diye az daha düşük vermişti şimdi doğru olan numarayı vermiş )
Bende de malum astikmat başlangıçı vardı ve normalde gözlük takmam gerekiyordu ama bir türlü alışamamıştım ve o yüzdende takmadım
Tekrar gözlük yazdı bende bir heves güzel güzel gözlükleri görünce kendime hemen iki dene seçtim
Şansıma beğendiğim bir gözlük indirime girmiş sigortada karşılayınca biri bedavaya geldi öbürünede çok az fark ödedim
Yarın tekrar gidiceğiz gözlükçüye biz akıllılar kızın gözlük siparişini vermeye gözlüksüz gitmişiz çerceve değişmeyeceği içinde mecbur yarına kaldı neyse küçük cimcimeye onu gezdirmeye de söz verdim onuda aradan çıkartırız çıkmışken

Beslenme çok güzel geçti bugün şükür
Bakalım yarında inşallah gayet güzel geçer
Reglm devam ediyor ama inşallah bitince az da olsa bir fark görür motivasyonum tavan yapar

Canım bencede bu kesinlikle bir işaret
Rabbim inşallah sana mucizeni gönderecektir sen yeterki dua etmeye devam et inan hep aklımda ve dualarımdasın

Bakalım inşallah iradeli davranabilirim her anlamda

Sorma ne nikah macerası valla eminim uzun bir süre o şok etkisini başka nikahta yaşamayız
Kız gelin eşimin halalarınla aynı apartmanda oturuyor halamızın eşinin aile apartmanı ve eltisinin boş dairesi olunca, kiralık fiyatlarıda yüksek olunca onlarda orayı tuttular uyguna verdi diye
Valla KVsine pek yakın sayılmaz ama yağmurdan kaçarken doluya tutulduğundan habersiz hatun eşimin halaları aslında dünya tatlısıdırlar ama ters gittiği an kaç kurtar kendini
Bunlarda zaten nikah olayında geline fit oldukları için hayatta işimiz olmaz diyorlar ancak ailecek görüşmek icap ediyorsa yada kadınlar bir araya gelince o zaman sırf yeğenlerinin hatrına idare edeceklerini söylüyorlar

Hanım çalışmıyacakmış yani şimdilik öyle çünkü zaten onun çalışması ancak kuran kursunda mümkün erkekli ortama girmediği için

Arkadaşlar,
pko hastalığına kötü etki eden hayvansal proteinlerden uzak durun lütfen…
bende pko'luyum, et tüketmemem gerektiini söyledi doktorum.
hayvansal proteinlerin çok fazla yaramadığını söyledi.
sebze ağırlıklı beslenin bence :)

Bu günün menüsü

Sabah .. Canım hiç bir şey istemedi
Biraz erik, Bir nektari, iki kayısı, İki çilek yedim

Öğle .. Dışarıdaydım yine Balık salata yedim

Akşam.. Köfte, Salata

Bugün yürüyemedim
1,5 su

Yarın kilo bildirim günüü

Aminn canimmm...imtihanida hakkiyla gecmeyi nasip etsinn...

Aminnnn.....bende umidimi kesmiyorumm..rabbim nasip edecekse olurr bu ay..etmeyecekse elden ne gelirr...

Allahh allahh bunuda ilkk duydumm ..
Aynennn..seninn sonucu meraklaa bekliyorummm...bende menu paylasicamm karatayci olarak bi uorumla bakalim...
Ahhh kuzummm yaaa seninn isindee zorrr..haftasonu yogunn..yesen bi turlu yemesen bi turluu...benimde ess simdiden planlar yapiyorr ama bu haftasonu direnicemm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…