Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hayirli cumalar
Bildirim.yapip cikicam
Gecen.hafta 72.4
Bu hafta 70.9
Giden 1.5 kg
Toplamda giden (15 nisan itibariyle) 4.1kg
Optuuuum.hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli cumalarr kizlarrrr...dr dan geldimm..yumoss 10 mm son umut yarin yine cagirdi dr.. buyume varsa devam edecek ilaca yoksa tedavi iptal ...
Neyse bende bugun yediklerimi yazayimm minimaxx karatayci olarak yorumla bakalimmm...
Sabah kahvalti istemedi canimm..karatay bu duruma ne diyorr???
Oglen 12..1 gibi ...1 yumurtadan bol domatesli melemen yedimm...3 zeytin..
Oglen..erik..kiraz..ve nektari yedim ama eskiydi hepsi...
Aksama dogru bi cay bardagi kadar tuzlu fistik yedim..
2 dene hurma..
Isin kotusuuu...1 bardak bile su icmedim yaa...ilac icerkenn ne ictiysemm ooo... (
Aksam 7 de..bi karniyarik..patlican kizarmamistii..3 kasik bulgur pilavi..kivircik arasinda bi dene cigkofte kucuk...2 lokmada ekmek..ama gercekten 2 lokma sadece...
Hayirli cumalarr kizlarrrr...dr dan geldimm..yumoss 10 mm son umut yarin yine cagirdi dr.. buyume varsa devam edecek ilaca yoksa tedavi iptal ...
Ben geldiimm. Hastanedeydim her hafta kan veriyorum. Üç hafta önce 200 dü, geçen hafta 50, bu haftada 11 e düştü beta hcg Allaşa şükür değer düşüyor. Hala kanamam var. İnşallah bu hafta kesilir artıkkkk.
Kilo bildirimi.
Geçen hafta : 76,1
Bu hafta : 72,7
Gidenn : 3,4
Hedef :60
Karatay diyeti yapıyorum ama inanın bu diyet gibi değil. Doyuyorum, canım birşey istemiyor, kendimi iyi hissediyorum en önemlisi de bu. Evde ki rafine tuzları attım. Himalaya tuzu aldım kendime diğer tuzlardan farklı diğer tuzda örn. bir tatlı kaşığı kullanacaksan bunda bir çay kaşığı yetiyor. Keskin bir tuz.
Meyve yenmeyecek diye birşey yok. Canım istediğinde yedim. Ama öyle aşırıya kaçmadım. Su 2 lt hergün tükettim.
Bu hafta güzeeeeelllll kilo verdim. İnşallah haftaya da veririm. Tabi bu ilk hafta olduğu için bu kadar güzel vermişimdir. Ama her hafta en az 2 kilo gitseee harika olacak.
Zayıflayacağım ve sizinle resmimi paylaşacağım.
Harikasinn yaaaa..superr vermissinnn...yaaa karatay yapmak istiyorumm ama once bunu kabullenmeliyimm..yapmak istiyorum amaa bilinc altim diyorki bu sekil kilo verdirmezz...o yuzden takip ediyorum seni verdiginn kiloyudaa gordummm aoklardayimm..superr aynen devamm...du bakalimm ben napcamm...