• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlarrr yazi yazdimm ama arka sayfada ciktiii..anlamadimm gittiiii....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyse bende bugun yediklerimi yazayimm minimaxx karatayci olarak yorumla bakalimmm...

Sabah kahvalti istemedi canimm..karatay bu duruma ne diyorr???

Oglen 12..1 gibi ...1 yumurtadan bol domatesli melemen yedimm...3 zeytin..

Oglen..erik..kiraz..ve nektari yedim ama eskiydi hepsi...

Aksama dogru bi cay bardagi kadar tuzlu fistik yedim..

2 dene hurma..

Isin kotusuuu...1 bardak bile su icmedim yaa...ilac icerkenn ne ictiysemm ooo...:( :((

Aksam 7 de..bi karniyarik..patlican kizarmamistii..3 kasik bulgur pilavi..kivircik arasinda bi dene cigkofte kucuk...2 lokmada ekmek..ama gercekten 2 lokma sadece...

Kizlarr yarin dr gidicemm..gelince yine ugrarimm..bildirimler yapilsin yarin listemizi paylasicam insallah..aallahdan bi zeval gelmezse...

Dr da bakalim neler olacakk..hayirlisi ne ise o olsun diyorumm..

Kizlar hayirli cumalar
Bildirim.yapip cikicam

Gecen.hafta 72.4
Bu hafta 70.9
Giden 1.5 kg
Toplamda giden (15 nisan itibariyle) 4.1kg

Optuuuum.hepinizi

Kizlar hayirli cumalar
Bildirim.yapip cikicam

Gecen.hafta 72.4
Bu hafta 70.9
Giden 1.5 kg
Toplamda giden (15 nisan itibariyle) 4.1kg

Optuuuum.hepinizi

süpersin canım..tebrikler..:46:
ben dengeli beslenmeye ve spora rağmen gram gram gidiyorum..6 ları göreceğim inşallah..sana az kalmış
:34:

HAYIRLI SABAHLAR HERKESEEE:21::21:

VE HAYIRLI CUMALAR..GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN İNŞ.
:16:

KİLO BİLDİRİMİM;

başlangıç: 93
geçen hafta: 74.2
bu hafta: 73.6
hedef: 67
boy: 1.70

toplam spor: 130 dk

Hayirli cumalar...
Bildirimimi yapayim;
Gecen hafta 107.3
Bu hafta 106.5
Fark -800 gr

Ayy gidecek insallah;)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

merhaba kızlar...kilo bildirimim..
başlangıç kilo: 95
geçen hafta: 78,8
bu hafta: 78,2
fark: -600 gr :46::46:

iki haftadır artışdaydım bu hafta gram da olsa vermişim

Ramazana 9 larla baslayan kiloya sahip olarak baslayabilir miyim acaba?

Hayirli cumalarr kizlarrrr...dr dan geldimm..yumoss 10 mm son umut yarin yine cagirdi dr.. buyume varsa devam edecek ilaca yoksa tedavi iptal ...

Kilo bildirimine gelinceee....

Gecen hafta..79.6

Bu hafta.....79.0

Takilmisti uzun zamandirr..ama haftasonu ne olur bilmemm...

Evde degilim esimin yanina geldim..aksama listeyi paylasirimm..

Minimaxxx seni bekliyorumm neredesinnn...

Hayirli cumalarr kizlarrrr...dr dan geldimm..yumoss 10 mm son umut yarin yine cagirdi dr.. buyume varsa devam edecek ilaca yoksa tedavi iptal ...

Yeterli yumos buyuklugu ne kadar olmali?

Neyse bende bugun yediklerimi yazayimm minimaxx karatayci olarak yorumla bakalimmm...

Sabah kahvalti istemedi canimm..karatay bu duruma ne diyorr???

Oglen 12..1 gibi ...1 yumurtadan bol domatesli melemen yedimm...3 zeytin..

Oglen..erik..kiraz..ve nektari yedim ama eskiydi hepsi...

Aksama dogru bi cay bardagi kadar tuzlu fistik yedim..

2 dene hurma..

Isin kotusuuu...1 bardak bile su icmedim yaa...ilac icerkenn ne ictiysemm ooo...:( :((

Aksam 7 de..bi karniyarik..patlican kizarmamistii..3 kasik bulgur pilavi..kivircik arasinda bi dene cigkofte kucuk...2 lokmada ekmek..ama gercekten 2 lokma sadece...

Canım aslında iyi gibi menün ufak tefek şeyler dışında. Ben karatay diyeti yapıyorum diyorum ama bunu yaşam standardı haline getiricem. Yani gerçekten rafine tuz tüketmiyorum, şekerli gıdalar tüketmiyorum.

Senin sabah kahvaltın harika hemde doyurucu. Birtek menünde tuzlu fıstık ve iki lokma ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş ama güzel menü. Zaten karatay da tuz tüketimi var ama kaya tuzu ya da himalaya tuzu. Bunlar faydalıymış diğeri vücuda su toplatıyormuş. Şeker tüketirsen kolay acıkıyor ve kolay doymuyormuşsun. Kesinlikle hayatınızdan beyaz ekmeği çıkartın diyor. Hazır gıdalar da yok bisküvi, çikolata, nugget gibi tavuk ürünleri. Aslında gerçekten sağlıklı beslenmiş oluyorsun. :51::51::51::51::51: Böyle devam şekerim tuz olmasın :34::34:

Su iççç canım bak içemiyorsan ben 1,5 litre su alıyorum. Ayıp olacak biraz ama dikiyorum kafayaaa :52::52: içiyorum anlamıyorsun bile bir bakıyorsun 1-2 litre su bitmiş bile.

Büyür inşallaaaahhhhhhh.... :emir_bebek::emir_bebek:Sıkma canını sen hiç bırakma canım büyümedi derse bile Allahtan umut kesme kaç kişinin öyle hamile kaldığını duydum. Hiç ummadığın anda büyür çatlar belki sen boş geçirme.

Ben geldiimm. Hastanedeydim her hafta kan veriyorum. Üç hafta önce 200 dü, geçen hafta 50, bu haftada 11 e düştü beta hcg Allaşa şükür değer düşüyor. Hala kanamam var. İnşallah bu hafta kesilir artıkkkk.

Kilo bildirimi.

Geçen hafta : 76,1

Bu hafta : 72,7

Gidenn : 3,4

Hedef :60

Karatay diyeti yapıyorum ama inanın bu diyet gibi değil. Doyuyorum, canım birşey istemiyor, kendimi iyi hissediyorum en önemlisi de bu. Evde ki rafine tuzları attım. Himalaya tuzu aldım kendime diğer tuzlardan farklı diğer tuzda örn. bir tatlı kaşığı kullanacaksan bunda bir çay kaşığı yetiyor. Keskin bir tuz.

Meyve yenmeyecek diye birşey yok. Canım istediğinde yedim. Ama öyle aşırıya kaçmadım. Su 2 lt hergün tükettim.

Bu hafta güzeeeeelllll :16::16::16: kilo verdim. İnşallah haftaya da veririm. Tabi bu ilk hafta olduğu için bu kadar güzel vermişimdir. Ama her hafta en az 2 kilo gitseee harika olacak. :10::10::10::10::10::10::10::10::10::nazar::nazar:

Zayıflayacağım ve sizinle resmimi paylaşacağım.

Son düzenleme:
Harikasinn yaaaa..superr vermissinnn...yaaa karatay yapmak istiyorumm ama once bunu kabullenmeliyimm..yapmak istiyorum amaa bilinc altim diyorki bu sekil kilo verdirmezz...o yuzden takip ediyorum seni verdiginn kiloyudaa gordummm aoklardayimm..superr aynen devamm...du bakalimm ben napcamm...

Ben geldiimm. Hastanedeydim her hafta kan veriyorum. Üç hafta önce 200 dü, geçen hafta 50, bu haftada 11 e düştü beta hcg Allaşa şükür değer düşüyor. Hala kanamam var. İnşallah bu hafta kesilir artıkkkk.

Kilo bildirimi.

Geçen hafta : 76,1

Bu hafta : 72,7

Gidenn : 3,4

Hedef :60

Karatay diyeti yapıyorum ama inanın bu diyet gibi değil. Doyuyorum, canım birşey istemiyor, kendimi iyi hissediyorum en önemlisi de bu. Evde ki rafine tuzları attım. Himalaya tuzu aldım kendime diğer tuzlardan farklı diğer tuzda örn. bir tatlı kaşığı kullanacaksan bunda bir çay kaşığı yetiyor. Keskin bir tuz.

Meyve yenmeyecek diye birşey yok. Canım istediğinde yedim. Ama öyle aşırıya kaçmadım. Su 2 lt hergün tükettim.

Bu hafta güzeeeeelllll :16::16::16: kilo verdim. İnşallah haftaya da veririm. Tabi bu ilk hafta olduğu için bu kadar güzel vermişimdir. Ama her hafta en az 2 kilo gitseee harika olacak. :10::10::10::10::10::10::10::10::10::nazar::nazar:

Zayıflayacağım ve sizinle resmimi paylaşacağım.

Harikasinn yaaaa..superr vermissinnn...yaaa karatay yapmak istiyorumm ama once bunu kabullenmeliyimm..yapmak istiyorum amaa bilinc altim diyorki bu sekil kilo verdirmezz...o yuzden takip ediyorum seni verdiginn kiloyudaa gordummm aoklardayimm..superr aynen devamm...du bakalimm ben napcamm...

Kizlarrr 2..3. Gundurr garip bi hal var uzerimdee..glukofenden dedim sabah glukofen icmedim ama yine aynii...bi halsizlik var ustumde...bi an iyiyimm..sonra bi an geliyorki sanki kan cekiliyor vucudumdan..elimi degil parmagimi bile kaldiramicak gibi oluyorimm..bogazlarimda bi garipp...

Sanitim hasta olucamm vucutt direniyorr...hastayim diyemiyorumm ama iyide degilimmm....

[table="width: 300, class: grid"]

[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]67,4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]95[/td]
[td]sarraf[/td]
[td]78,8[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr] [td]75[/td]
[td]yagmurlu[/td]
[td]72,4[/td]
[td]70,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]108[/td]
[td]cankuş[/td]
[td]107,3[/td]
[td]106,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]76,1[/td]
[td]72,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,2[/td]
[td]73,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,6[/td]
[td]79[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]117[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]93,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

evett kızlarrrrr.....listemizzz yeniden hayırlıı olsunn süperr bi başlangıçç olduuu....hadii bakalım haftayaaaa dahada sallıcazz

Back