- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Kizlar ben geldimm..cogunuz uyuyorsunuzdurr...gunduz girmeye calistimm hatta yazdimda gelmemis galibaa...telden zor giriyorum sizdede varmi ayni sorunnn...
Sessizligimden anlamissinizdir dr iyi gecmedii..bugun 10 gundu..ve yumos bikactane var amaa hepsi ufak 8..9 mm de kalmislar cuma yine gidicemm..15. Gune kadar yolu var dedi ama nasipp..
Ciktim dr dan aglamadim bu sefer cok geldi aglamak ama sustumm..
Eve geldim yueegim catlayacak..bi kitap almistim ALLAH OTESINI BIRAK o kitabi rasgele actimm bilincli bi sekilde raabim bi kelime dedimm....oyle bi sayfa acildikii hayret edersinizz..allahdan umidi kesmee....kesmiyorum allahdan umudumuuu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sessizligimden anlamissinizdir dr iyi gecmedii..bugun 10 gundu..ve yumos bikactane var amaa hepsi ufak 8..9 mm de kalmislar cuma yine gidicemm..15. Gune kadar yolu var dedi ama nasipp..
Ciktim dr dan aglamadim bu sefer cok geldi aglamak ama sustumm..
Eve geldim yueegim catlayacak..bi kitap almistim ALLAH OTESINI BIRAK o kitabi rasgele actimm bilincli bi sekilde raabim bi kelime dedimm....oyle bi sayfa acildikii hayret edersinizz..allahdan umidi kesmee....kesmiyorum allahdan umudumuuu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.