Hayırlı olsun canım
İnşallah yumoşun kuzucuğa dönüşürde sende bize yakında müjdeyi verirsin
Sen bakma eşine sonuçta bir iki gün ilaç kullanmayla Allahın izniyle birşey olmazZaten olacağı varsa o sadece bahane olur
Kız benim annem ben daha 3 aylıkken hamile kalınca neler yapmış kardeşim düşsün diye( cahillik tabi şimdi iyiki birşey olmamış diyor ) Kadın basamaklardan 3er 3ermi atlamamış, ağırmı kaldırmamış ama yok yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap birşey olmaz
Ben büyük kızıma hamile olduğumu bilmeden ağaca bile tırmanmıştımtabi inerken de atladım
Tamam tedirgin olması doğal sonuçta uzun zamandır özlemini çekiyorsunuz ama o iltihap gitmedende sen tedavini yaptıramazsın
Dişçiye söyleseydin böyle bir şüphemiz var diye eminim ona göre antibiyotik verirdi sanabirde bol bol ağızına gargara yap oda iltihabı atmana yardımcı olur
İnşallah eşinin endişesi boşa çıkarda bizde yakında müjdeyi alırız
Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim
Evet gerçekten bana dukan yaradıiyicede alıştım o yüzden inşallah bütün kilolar gidene kadar aynı istikrarla devam edeceğim Allahın izniyle
Allah razı olsun inşallah ceco canım benim de tevekkülüm çok Allaha
eşimin endişesi boşa çıkacaktır inşallahhhhhhhhh
yumoşu dişçiye de söyledim kadındoğumcum da bu haftada devam edebilrsin tedavine dedi benim adam tedirgin artık o beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştireceğim yani iş başa düştü
Rabbimiz verecekse bak maşallah Allah esirgemişkızın bizdede öyle mucizeler var nasibi varsa Allah onu esirger
Allah razı olsun içimi biraz daha dindirdin sakinleştirdin
süpersin gargarayı ihmal etmişim hemen başlıyorum karbonatlı tuzlu su gargarama
Maşallah senin bu istikrarlı çabana nefsine hakimliğine Allah esirgesin hayranım
bu arada dolunayla ilgili bizim kilo alışlarımızda artıyormuş daha önce yazmış olmalıyım lakin ay inceldikçe bizlerde dikkat edersek hızla kilo verebilirmişiz
dolunayda yediklerimize dikkat etmezsek 2 ile çarpıp depoluyormuş vücut
Evet canım dolunayın insan üzerindeki etkisini bende okumuştumdediğin gibi o günlerde daha dikkatli davranmaya çalışıyorum ve şükür bu dolunayıda atlattım sayılır
İnşallah ayın başına kadar yine güzel kilolar gider sonra yine dolunay olucak ve dikkatli ilerleyeceğim
Şu epilasyon olayınıda dolunaya göre ayarlayayım diye düşünüyorumoda baya fark ediyor
en azından daha çabuk biter ( yüzüm bitti gibi birşey inşallah diğer yerlerede yaptıracağımkıl tüyle uğraşmaktan bıktım birde kıllar beyazlamaya başlamadan yaptırmak lazımmış bizim bir akraba baya uğraşmış onada epilasyonu yapan kadın demiş gençken yaptırmak daha kısa sürüyor kökler beyazlayınca makine görmüyormuş )
.) Maşallah canım bu kıl olayını bende deneyeceğim bu ay 15 dolunaysa 16 giibi kurtulalım
farkedecektirr
lazer mi yaptırıyorsun sen nasıl gidiyor ?
Merhabalarr
nasılsınız ben inşallah iyiyimdirdiş ağrım antibiyotiğe rağmen devam etti ağrı kesicilerin benim bünyeme etkilerini bildiğimden içmemeye gayret ettim en dayanılmaz anımda 1 tane içtim inşallah yumoşa bebişe bana zarar vermez.
wawcım Bismillah demişsiniz bebiş için çok şükür her şey yolundaymış iğnenin dozlarını arttırdı mı ? güzel olacak her şey inşallah
canım saolasın beni de anmışsın yumoşlar için çarş günü gittim .Yarına yine gideceğim dün 9,5 ve 13 mm yumoşlar var demişti inşallah yarında onlar büyümüş olurdoktorum antibiyotik zarar vermez diyor lakin biranönce dişimden kurtulmam gerek tabi inşallah iltihabı biterse affffffffff nerden çıktı bu diş sıkıntısı tövbe yaRabbimmm . benim için de dua edin bu diş sorunu uzun zaman sonra tedaviyle olan yumoşa bana zarar vermesin
yarın inşallah güzel haberler verebilirim hem yumoşa hem dişime baktırcam kilomuda yazayım bu sabah 93,3 dü
Teşekkür ederim elocannn inşallah canım ben de senin için dua ediyorum. Rahim filmi çektirdin mi ? inşallah her şey yolundadır
Cecosana harikasınnnnnnnnnnnnnn Maşşallahhhhhhh
pkolular için en uygunu protein diyeti sanırsam senin dukan da protein ağırlıklı canım Maşallahın var
darısı hayırlsıyla başımızaa
doktordan geldimm 1 tanecik yumoş büyümüş diğeri küçük kalmış 16 mm hamdolsun dedikk pazartesi tekrar bakılacak yumoşa muhtemelen pazar yada pzt çatlar dedi
sevindim dua ettik inşallah bebiş olur diye
dişçiye de gittim iltihap bitmemişbu bitmeden dişi çekemem dedi
eve geldim eşimle konuşurken tartıştık "bebiş olunca antibiyotik kullanamam demedin mi""o zaman bebek yok bu ay" diyor benimde tepem attı
o kadar ilacı içen benim ben istemez miyim her şey yolunda gitsin o kadar canım yandığı halde ağrıkesici bile içmedim doktora sormadan diye açtım ağzımı yumdum gözümü ....
doktor yumoş döllenince bile ilk hafta içilebilir dedi bunu anlatamıyorum arkadaşının bir bebişi doğduktan sonragitmiş sebebi ilaçlarmış ay ya ona da kıyamadım o da yavrusu olursa ona bir şey olursa diye korkuyor ay kötü oldum yaa adam çocuğumuz olsun diye üstüme titriyor daha yumoş oldu seviniyor ona zarar gelmesin diyor korkuyor
Allahım inşallah hayırlısıyla tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere
.) Maşallah canım bu kıl olayını bende deneyeceğim bu ay 15 dolunaysa 16 giibi kurtulalım
farkedecektirr
lazer mi yaptırıyorsun sen nasıl gidiyor ?
Canım benim yüzümde çok fazla ve sert kıllar vardı ( tüy denmezdi onlara)
Çok şükür geçen sene başlamıştım yaptırmaya ( 1.5 - 2 ay arayla gittim bir kaç kere )
Son 3 - 4 aydır gitmedim ve şükür artık göze batmıyorlartabi bir kere daha iğneli lazere gitmem gerekiyormuş köklerin tamamen kuruması için onada ay başında giderim diyorum
Ondan sonrada vucuduma yavaş yavaş yaptırayım diyorumhepsi birden ağır gelir maddi açıdan
Bizim komşunun kızı yaptırmış 18ine girer girmez ve kaç senedir ne ağdayla uğraşıyor ne bişeyleki kız bekarken yaptırmıştı
İnan okadar zor geliyor ki onla uğraşmak bari bende yaptırayımda kurtulayım diyorumtabi eşimin henüz haberi yok bu gece öğrenecek ama eminim oda olur der sonuçta biliyor nasıl sinir olduğumu kıl tüy işine
cecommm....dukannı nasıl yapıyorsunn yaaa..ben sıcak bakmıyordumm devam ettiremem diye amaa ssonuçç harikaaa....bende pazartesiye başlasammıı yaaaaa....
kiloo vermem lazımm yine aldımm 75 barii olsammmm ne güzel olurrr....[/B]
Teşekkür ederim elocannn inşallah canım ben de senin için dua ediyorum. Rahim filmi çektirdin mi ? inşallah her şey yolundadır
Cecosana harikasınnnnnnnnnnnnnn Maşşallahhhhhhh
pkolular için en uygunu protein diyeti sanırsam senin dukan da protein ağırlıklı canım Maşallahın var
darısı hayırlsıyla başımızaa
doktordan geldimm 1 tanecik yumoş büyümüş diğeri küçük kalmış 16 mm hamdolsun dedikk pazartesi tekrar bakılacak yumoşa muhtemelen pazar yada pzt çatlar dedi
sevindim dua ettik inşallah bebiş olur diye
dişçiye de gittim iltihap bitmemişbu bitmeden dişi çekemem dedi
eve geldim eşimle konuşurken tartıştık "bebiş olunca antibiyotik kullanamam demedin mi""o zaman bebek yok bu ay" diyor benimde tepem attı
o kadar ilacı içen benim ben istemez miyim her şey yolunda gitsin o kadar canım yandığı halde ağrıkesici bile içmedim doktora sormadan diye açtım ağzımı yumdum gözümü ....
doktor yumoş döllenince bile ilk hafta içilebilir dedi bunu anlatamıyorum arkadaşının bir bebişi doğduktan sonragitmiş sebebi ilaçlarmış ay ya ona da kıyamadım o da yavrusu olursa ona bir şey olursa diye korkuyor ay kötü oldum yaa adam çocuğumuz olsun diye üstüme titriyor daha yumoş oldu seviniyor ona zarar gelmesin diyor korkuyor
Allahım inşallah hayırlısıyla tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere
başlangıç | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
68,6 | menevşe | 66,9 | --- | 66,5 | 66,8 | 69 | +2,1 |
69 | eftelya | 69,1 | 68,5 | 68,1 | 67,8 | 68,1 | -1 |
73,5 | eloocan | 69,2 | 69,9 | 70,8 | 70,5 | +1,3 | |
73,6kg | yağmurlu | 74,5 | --- | --- | --- | --- | --- |
75,4 | ada81 | 75,4 | 75,4 | 75,4 | 75,2 | --- | -0,2 |
75,5 | minimax | 70,4 | 71,7 | 71,1 | --- | --- | --- |
82 | eranisa | 76,6 | 76,0 | 75,6 | 76 | --- | -0,6 |
83.3 | waw | 78,7 | 78,7 | 78,2 | 78,7 | 79 | +0,3 |
120 | ceco34 | 120 | --- | 120,9 | 120,5 | 117 | -3 |
100kg | şipşirine | 93,9 | 94,3 | 94,3 | 93,9 | 93,3 | -0,6 |
Canım inan bende ilk denediğimde tam bilmediğim için yarım bırakmıştımbir sene önce bir niyetlenmiştim ya
Bu sefer hem kitabı iyice okudum, hem internette çok araştırdım hemde en önemlisi Nüketin ( Nuhanın ) koçluğunla başladım
İlk günler ona her gün yiyeceğim şeyleri mesaj atıyordum yanlış birşey varsa yemiyeyim diye
Zaten önemli olan ilk aşama olan Atak dönemini atlatmak ( internette dukan sayfasında hesaplıyorsun kaç gün hangi aşamayı yapman gerektiği)
Mesela sana atak 3 gün çıkmış olsa o 3 gün boyunca sadece protein yiyorsun ( yağ oranı %10u geçmeyen etler; dana eti, kıyma, tavuğun derisi ve gerisi hariç her yeri, Jambon, Hindi Füme, Yumurta, günde en fazla 1 litre süt, yarım yağlı yoğurt, light kaşar, balık ve her türlü sakatat ( ben ağzıma sürmüyorum onları) Bu saydıklarımın hepsini dilediğin kadar yiyebiliyorsun o sürede tek şart yatmadan 2 saat evvel yemeyi bitirmek ve mümkün olduğu kadar çok yemek
Onların haricinde bir tek yer gün 1.5 YK yulaf kepeği yiyorsun fazladan ( tüketebileceğin tek karbonhidrat; onlada ister krep yap, ister ekmek yap, istersen yoğurda karıştırıp öyle ye)
Atak süren dolduktan sonra iki seçeneğin var; 1+1 yada 5+5 yani 1+1 yapacağım dersen bir gün yine sırf protein yiyorsun ertesi gün sebze + protein ( ama protein daha fazla olmak zorunda) yada 5+5 yapacağım dersende 5 gün saf protein sonraki 5 gün sebze + protein ( ve bu hedef kilona ulaşana kadar böyle devam ediyor )
Seyirde yulaf kepeği günlük 2 YKına çıkıyor
Bu iki süre içinde kesinlikle bakliyat, meyve ve kuru yemiş yasaktabi pirinç, şeker ve unda
3.cü aşama da Güçlendirmeye geçiyorsun yani verdiğin kiloyu sabitleme aşamasıondada yavaş yavaş bakliyat, meyve ve kuruyemiş ekleniyor hem çok azda olsa o aşamada da kilo gidiyor hemde verdiğin her kilo başına 10 gün güçlendirme yapıyorsun ( yani 10 kilo verirsen 100 gün güçlendirme yapman gerekiyor ) verdiğin kiloları geri almamak için
Haftanın iki günü bunda saf protein oluyor diğer günler protein + sebze tüketiliyor ve haftada bir günde kendine ödül verebiliyorsun bir öğün ( canın ne istiyorsa yiyorsun yani)
Son aşama Koruma aşamasıondada yulaf kepeği kullanıyorsun ama sadece haftada bir gün saf protein oluyor ( dukan perşembe gününü tavsiye ediyor hem haftasonu kilo alımını engellemek için hemde nefsimizin zıvanadan çıkmaması için haftanın ortasını seçmiş ) Bu aşamada yediklerinde yasak kalmıyor ve kilo alma derdinde kesin kes bitmiş oluyor tabi sağlıklı beslenmeye devam ettiğin sürece
Karışık görünsede aslında çok sistemli bir olay
Karar verirsen seve seve sana yardım ederimen azından hemen kitabını alır okumaya başlarsın ama zaman kayıp etmemek için ben sana en azından atak süresi için her öğüne bir seçenek sunacak bir liste hazırlarım oradan seçer beğenir tüketirsin sonra seyir inan çok daha kolay
Sadece ilk 2 gün bünye alıştığı için hafif bir mide bulantısı olabiliyor yada halsizlik ama 3.cü gün sanki senelerdir yapıyormuş gibi hissediyor insan kendini ( o yabancılık hissi yok oluyor)
Eğer karar verirsen birlikte çok güzel bir düzen kurarız ve eminim 3 aya kalmaz sen fazlalık diye birşey görmezsin
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68,6 menevşe 66,9 --- 66,5 66,8 69 +2,1 69 eftelya 69,1 68,5 68,1 67,8 68,1 -1 73,5 eloocan 69,2 69,9 70,8 70,5 +1,3 73,6kg yağmurlu 74,5 --- --- --- --- --- 75,4 ada81 75,4 75,4 75,4 75,2 --- -0,2 75,5 minimax 70,4 71,7 71,1 --- --- --- 82 eranisa 76,6 76,0 75,6 76 --- -0,6 83.3 waw 78,7 78,7 78,2 78,7 79 +0,3 120 ceco34 120 --- 120,9 120,5 117 -3 100kg şipşirine 93,9 94,3 94,3 93,9 93,3 -0,6
anammmm ilk haftalatrr biraz zor geldiii...bidee meyve yemedinmii sen hiçç..ben meyvesiz nasıl dururumm....bugün yulaf bakayımm ben alayım...akşamada bi araştırayım dukanıı başlayayım daha olmadıı sıkıldım bi gram alb gram verr...ama dukanı bırakıp duzenli yemeye dönünce alınıyormu geriii...bi araştırayım bendee...
Canım hiç endişlenmeyin , ben de kızıma hamile olduğumu bilmiyordum yüksek tempoda yürüyüş bandında yürüdüm , adet olamıyorum sanıyordum soğan suyu içtim , civan perçemi içtim , testere dişlisi aslan pençesi içtim , başım ağrıyor diye ağrı kesici aldım ,sonra bir güzel büyük ev temizliği yaptım dolapları döktüm sildim yerleştirdim. bu arada koşuşturma işe gdiyordum o zaman . o arada yoğun tempoyla çalışıyordum. yani rabbim rızkını vermişse hiç bişey olmuyor. Benim dr demiştiki günlük hareketlerine devam et eğer düşerse üzülme düşen bebek zaten sağlıksızdır demişti... Bende normal hareketlerime devam ettim tabii yürüyüş bandında yürüyüş yapmadım temizlik kadın aldım yormadım kendimi. Sadece doğuma 2 hafta kala işten ayrıldım ..sabah 8 akşam 17:30 .çalışıyordum haftanın 6 günü ... akşamları genelde kahvaltı ile beslenirdim)) Çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu ama hergün mutlaka iki büyük kase yoğurt yerdim.
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin canım)))))
Ceco bende de var az aldıkça sertleştiler almasan olmuyorCanım benim yüzümde çok fazla ve sert kıllar vardı ( tüy denmezdi onlara)
Çok şükür geçen sene başlamıştım yaptırmaya ( 1.5 - 2 ay arayla gittim bir kaç kere )
Son 3 - 4 aydır gitmedim ve şükür artık göze batmıyorlartabi bir kere daha iğneli lazere gitmem gerekiyormuş köklerin tamamen kuruması için onada ay başında giderim diyorum
Ondan sonrada vucuduma yavaş yavaş yaptırayım diyorumhepsi birden ağır gelir maddi açıdan
Bizim komşunun kızı yaptırmış 18ine girer girmez ve kaç senedir ne ağdayla uğraşıyor ne bişeyleki kız bekarken yaptırmıştı
İnan okadar zor geliyor ki onla uğraşmak bari bende yaptırayımda kurtulayım diyorumtabi eşimin henüz haberi yok bu gece öğrenecek ama eminim oda olur der sonuçta biliyor nasıl sinir olduğumu kıl tüy işine
waww canım inşallah senden de güzel haberler alacağızayyyyyyyy çokk şükürr rabbimeee...inşallahh çok güzell haberler alıcazz sendennn...canımm progestan verdimii doktorunnn...?? progestanı ihmal etmeee...bizlerde rahim duvarı ince oluyor onu kalınlaştırmak için...dr gittiğinde rahim duvarı kalınlıgını sorrr.....bide progestan gereklimidiye sorr...
inşallah bu ay senden güzel haberler alıcazz....
canım bunun la ilgili bisiteyi takip ediyorum bendeeee....epilasyon günlerini veriyorrr..o günlerdee makinayla kökten alıyorum gerçekten geç çıkıyorr ve azalıyorr...ama lazer epilasyon bende istiyorum artık zararlı mararlı çocuk olsun gidicemm...bu ne yaaa....çekiniyordummm hepp..artık alıştım kadın doğumcuya gide gide..epilasyonada gideyim bariii...
canım ben yarın gidicem ama daha çokerkenn...daha 3. günüm iğnedee...adetim yeni bitti daha yumoş oldugunu sanmıyorumm...
ayy bende istiyorum epilasyonnn...ama eşimi bende ikna edemiyorum ama dogumdan sonra kesinnnn....
cecommm....dukannı nasıl yapıyorsunn yaaa..ben sıcak bakmıyordumm devam ettiremem diye amaa ssonuçç harikaaa....bende pazartesiye başlasammıı yaaaaa....
kiloo vermem lazımm yine aldımm 75 barii olsammmm ne güzel olurrr....
Slm kizlar simdide ben grip oldum . Bogazim cok agriyor tekrar kizima gecer diye korkuyorum. Diyet yapamiyorum.
Slm kizlar simdide ben grip oldum . Bogazim cok agriyor tekrar kizima gecer diye korkuyorum. Diyet yapamiyorum.
CECOMMMM....ben baya okudumm dukanıyine cesaret edemedimm...edemediğim yönüdeeson dönemi bırakmaya kaarar verdikten sonrasıı...ama artık benimde bişiler yapmam lazımm 80 ni bile gördüm bi araaa...tedaviydi bunalımdı derken dahada dağıtmadan toparlamam lazımm...zaten kaç aydırpasoo hormon yüklüyorum vücudumaa...bilmiyorum yaww....[/B]
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122::122:
Bugün hayatımın en güzel günlerinden biriydi diyebilirim
Dün misafirlerim geldiğinde doğal olarak annemlerde bizdeydi.
Bir ara babam yatak odasına namaz kılmaya girdiğinde adamcağıza daral gelmiş Annemi kenara çekmiş yaw bu oda ne kasvetli havasız üstelik bir sürü eşya var burada diye
Tamda o anda ben yanlarından geçerken dimi ama ne zamandır bende söylüyorum sevmiyorum şu evi diye bir düplexmi alsan sen bana ne diye şakasına takıldım oda düplexte ne hem onu ısıtmak ayrı dert diye anında şutumu geri çevirdi
Tamam canım 3 +1de olur dediysemde yemedi
Bu oturduğum evi kendileri aldıkları için çok istemiyorlar burayı satmamı ( üstüne fark biriktirmiş olsak birşey demezde oda yok ) o yüzden arada takılıyorum ev alacakmısın bana diye oda anamı zengin koca kovaladı sanki der genelde
Bu sabahta annem aradı Kadıncağız dün takmış benim sandalyelerime insanın totosu ağrıyor onlar nasıl kötü olmuş öyle çökmüş dedi dedim biliyorum ama işte ilerde değiştireceğiz inşallah. Sonra kadıncağız ağzındaki baklayı çıkardı
İlle git kendine bir masa sandalye bak öyle rezil gibi olmaz millet ayıplar hiçmi para yok der dedi tabi bariz sponsor olduğunu belirtmeme gerek yok
Hemen kendimi sokağa attım ve bir kaç yere baktıktan sonra İstikbalde çok beğendiğim bir masa sandalye buldum
İşte bu ama benim masa ortadan değil yandan uzatmalı hatta diğer tarafında gizli bir bölmesi var misafirlik çatal bıçakları yerleştirmek için
http://www.istikbal.com.tr/panel-mob...-odasi-takimi#
Tabi gitmişken seneye hesapta almayı planladığım köşe koltuğa da baktım Çok beğendiğim bir tane vardı ve fiyatıda gayet uygundu tabi benim istediğimin rengi çok açık mor ( oturma yerleri ) kırlentlerindeki çiçeklerde de pembeyle lilay karışımı var teklide tamamen çiçekli resmen takıma aşık oldum
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gr...ar-kose-takimi
Satıcı tabi bizi tanıdığı için ( bir kaç kere alışveriş yapmıştık birde sahibi rahmetli KPyi tanıyor ) çaylar eşliğinde konuşurken eşim birden senet imzalarken buldu kendini
Hatta satıcıya bu günü kara Pazar ilan ediyorum dedi adam nasıl gülüyor abi halledersin sen diye
Tabi yeni eşyalar gelmeden birde eşim hadi olmuşken tam olsun birde laminant parke döşeyelim dedi tabi badanasız da olmaz hem bir yandan nasıl öderim diye düşündü hemde bir yandan şuda olsun buda olsun diye yeni yeni icatlar çıkardı
Eve gelince anneme tabi anında haber verdim bakmaya diye gitmişken alıp döndük üstelik fazlasıyla
Sağ olsun annem daha evvelde koltkları ben alıcağım dediği için ikisinede o sponsor oldu eşimde parke, duvara taş, badana ve TV ünitesine ( onuda ille değiştireceğim diye tutturdu )
Anlıyacağınız benim salon komple değişime giriyor önümüzdeki haftadan itibaren
Evim Şahanedeki Selim Bey misali bütün herşey değişecek
Mağazadan çıktığımızdan beri ağzım kullaklarımda devamlı şarkı söylüyorum eşimde devamlı kızlara bu ananız çocuk gibi diyip duruyor
Sizce nasıl seçimlerim kızlarrr bu değişiklik bana kesin bir 15 sene gider
Seçtiğim koltuk rengide bu tekli tamamen çiçekli desenden olucak köşede düz olandan üzerinde 4 çiçekli kırlentle
Acık Mor gibi olanı yani Pembeye yakın olanı ( ay birde anlaatabilsem )
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gr...o-deluxe-takim
Valla ben başladım inşallah bırakmak gibi birşey olmazkilo takılabiliyormuş dukanda da arada ama mutlaka pes etmeden devam etmek gerekiyor ki gitsin kilolar
Kararını ver ve biraz daha incele sonrasında inşallah çok daha güzel olur
canım çok geçmiş olsunnn...inşallah atlatırsın hemen bol meyve tükett..diyete sonr devam edersin...