Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

slm kızlar;

Dün akşam iyice hastalandım boğaz enfeksiyonu çok kötüymüş yaaa kulaklarım kapandı resmen. Eşimi yine işe göndermedim :KK1::KK1: Kızına geçmesin diye seve seve kabul ediyor ... zaten hastalığıma üzülmüyorum kızıma geçer diye korkuyorum ...

Gerçi bugun daha iyiyim ama anlık bir bakıyorum çok iyiyim birde bakmışım üşümeye başlıyorum yatağa girip uyumaya başlıyorum. ateş az oldu yüksek değildi çok şükür . bir sürü antibiyotik aldım kesin adet iyice gecikecek... Dedimki bu ay ohh bir sürü soğan suyu içtim zamanında olurum dedim antibiyotikler geciktiriyor maalesef. akşamları çayın yanında tatlı bişeyler yerdim şimdi 3 gündür onuda yemiyorum hasatalıktan canım tatlı istemiyor inşallah bunu devam ettiririm. şuan bile tatlı diyince böğğ oldum...

Hasta yatağımda elimde tablet sizleri takip ediyorum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

çoookk geçmişş olsun canımmm..dikkat et kendinee..bebeğin için dahada çok dikkat ett...

merhaba
sizin yazılarınızı girip okuyorum bende de pko var ve kiloluyum haziranın 10 da dukana başladım 21 kg verdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım yeniden başladım derken ben 5 kg geri aldım.sinirlenince ve mutsuzken yemek yiyen bir yapım var ve kabul ederseniz bildirimlerimi bu sayfada yapmak istiyorum.

hoşgeldin arkadaşımmm...anlattıklarının aynısı bendede varr..herşey tam yolunda kiloları veriyorum sonra bi bunalımm bunalımdan çıktıgımda hoppp hepsi gerigelmişşşş...çokk güzel kilo vermişsinn yine verirsin inşallah...allahtan aldıgını erken farketmişsin o 5 kiloyuda veririz inşallah...

bizler yani çogumuz evliyiz bebek tedaviside görüyoruz bi yandanda diyetlerle bogusuyoruz birbirimizi anlar destek oluruz diye burda toplandıkk..

Elocann, Şipşirine, Wawww ve sayfanın bebek bekleyenleriiii dualarım sizinle inş bu ay bebişlerimiz gelir. :))

Şipşirine çörek otuyla ilgili soruna gelince. Ben klomenle birlikte çörek otu bal tarçın kürü yaptım. 5 yumurtam oluştu ama hepsi kistte dönüştü. Doktorda hem ilaç hem çörekotu kürü iyice tetiklemiştir kist olmuştur dedi. Yanii sadece ilaç kullansaydın dedi bana.

Ben cuma günü ( adetin 3, günü) klomene başladım. Bugün son gün ama baya ağrılarım oluyo. Doktor cuma günü gel dedi yani adetin 10, gününe denk geliyor. Herhalde yumurta varmı diye bakacak. İnanın kendimi tedavi oluyormuş gibi hissetmiyorum. Geçen aylardaki korku endişe bekleyiş yok.

Havalardan mı bilmiyorum takmıyorum bu aralar kafama.

Wawcım bu aralar kilo bildirimlerinden beni muaf tut :KK70: 2 haftaya kadar kilo bildirimine başlayacağım.

Dualarımm sizinle bol bol layesteviyi okuyun. :KK66:

ayyy bilmiyorum minimaxx bende garip duygulardayımm ama sizin önünüzz daha aydınlıkk...bu ay yumoşlarınız olaacak ve bebişler gelecek inşallahh....

ben daha önce yumoşla başbaşa kaldımamaolmadı o yüzden bu ay ümidim çok azz...biz eger yumoş olursa belki aşılama olucazz..ama olmuyor işte ne bilemm..ayyy neyse konuşmucamm konuşunca hemen ağlamak geliyoryoruldum artıkk...nasippp deyip susmak istiyorumm..

Çok çok geçmiş olsun canım 71:
İnşallah Rabbim acil şifalar verir...Aminnnnnnnn

Canim, cook saol allah razi olsun. Dune gore iyiyim ama degisiyor aksamlari ...

Mobilyalarini gule gule ailenle birlikte afiyetle kullan ..

Hoşgeldinn canım. kaç yıllık evlisin, kaç kilosun ?

İnşallah burada hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız. Bebek haberlerimizi yazacağız. Tekrar aramıza hoşgeldin.

hoşbulduk minimax,evli değilim ben kilom 99 küsür boyum 1,72.inş.kurtuluruz.

hoşgeldin arkadaşımmm...anlattıklarının aynısı bendede varr..herşey tam yolunda kiloları veriyorum sonra bi bunalımm bunalımdan çıktıgımda hoppp hepsi gerigelmişşşş...çokk güzel kilo vermişsinn yine verirsin inşallah...allahtan aldıgını erken farketmişsin o 5 kiloyuda veririz inşallah...

bizler yani çogumuz evliyiz bebek tedaviside görüyoruz bi yandanda diyetlerle bogusuyoruz birbirimizi anlar destek oluruz diye burda toplandıkk..

bebek tedavisi gördüğünüzü biliyorum hergün gelip okuyordum yazılanları umarım hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağınıza.

merhabalar.

Ben de zayıflamak istiyorum.Ve de bebek :'(((((

ahanadaa tam yerinee geldinnn :) :) bizde dediğin o iki şeyle uğraşıp duruyoruzzz..fazla kilonn yokmuşş allahdann...hadii bakalım başarılarr..uyguladıgın bi diyet varmı..gün içinde yediklerini paylaşş pazla yada az nevar söyleyelimm...

bebek içindeee...ne zamandır istiyorsunuzzz?? pko varmı sende ??

hoşbulduk minimax,evli değilim ben kilom 99 küsür boyum 1,72.inş.kurtuluruz.

bebek tedavisi gördüğünüzü biliyorum hergün gelip okuyordum yazılanları umarım hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağınıza.

aminnn çokk sağoll....boyunn süpermişş killonu kaldırıyordurr hedef kilon kaçç ?? yine dukan diyetimi yapıcann burda bi arkadaşımızzcecoda dukan yapıyorrr...ama ben bi türlü cesaret edemiyorum dukanaaa...:KK17::KK17:

Son düzenleme:
merhabalar.

Ben de zayıflamak istiyorum.Ve de bebek :'(((((

merhaba
sizin yazılarınızı girip okuyorum bende de pko var ve kiloluyum haziranın 10 da dukana başladım 21 kg verdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım yeniden başladım derken ben 5 kg geri aldım.sinirlenince ve mutsuzken yemek yiyen bir yapım var ve kabul ederseniz bildirimlerimi bu sayfada yapmak istiyorum.

hoş geldiniz arkadaşalar aramıza...:KK3: inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize:KK16:

S aleyküm kızlar ben geldiim
Cuma dan başlayan grip üç gündür beni salladı hamdolsun
Haftasonu çok misafir ağarladım hasta hasta dünde regl oldum leptop gidince diğer bilgisayardan girmeye üşeniyorum şuan eşimin tlf dan giriyorum
Beslenme düzenim bozuk toparlanmaya çalışırken hasta oldum ama spora başlayacağım inş

İyi geceler kizlar
Bugün rahim filmin vardi (hsg) ama erteledik hic kanamam olmaması lazimmis benim bir damlada olsa geliyor perşembe cekilcem çok korkuyorum..
Esim hafta sonu eve donucek bakalim ben nezaman donebilicem evime :KK43:
Waw inşallah yumurtan gelişmiştir
Ada eranisa çok geçmiş olsun
Cecoo hayirli günlerde kullan esyalarini
Sipsirine minimax sizinde tedqvileriniz hayirli olur insallah

S aleyküm kızlar ben geldiim
Cuma dan başlayan grip üç gündür beni salladı hamdolsun
Haftasonu çok misafir ağarladım hasta hasta dünde regl oldum leptop gidince diğer bilgisayardan girmeye üşeniyorum şuan eşimin tlf dan giriyorum
Beslenme düzenim bozuk toparlanmaya çalışırken hasta oldum ama spora başlayacağım inş

ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUN CANIMMM...bomba gibi geri dönmeni bekliyoruzzzz...

Bende sizdeniiiiiiiiiiiiim

hoşgeldinnnnnnnnnnnn :):) :)

İyi geceler kizlar
Bugün rahim filmin vardi (hsg) ama erteledik hic kanamam olmaması lazimmis benim bir damlada olsa geliyor perşembe cekilcem çok korkuyorum..

canımmm yaaaa aklımm hep sendeydiii..arada haberdar et kendindennn..korkmaa lütfenn inan korkulacak bişi yokkk...öncesinde agrı kesici ilaç all..incecik bi sancı oluyor adet sancısı gibii..eger ilacı içersen odaa olmuyorrr...perşembe günü güzel haberlerle gell..ben ikiside acık çıkacak diyorum..çünkü daha önce beta hcg n baya yüksek çıkmıştı senin onu gebelik sayıyorumm :) :) bakalım bende yarın gidicem ama yumoş varmı bilmiyorum..stresi bastı şimdiden uykum yok...

eşin gidecekmişş..allah kavustursun diyim şimdiden ama belki sende gidersin onunlaaaa...çünkü bu ay ilaç kullanabilirmisin ki bi dahaki adet dönemine çağırabilirler senii...

dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallahh...

ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUN CANIMMM...bomba gibi geri dönmeni bekliyoruzzzz...

hoşgeldinnnnnnnnnnnn :):) :)

canımmm yaaaa aklımm hep sendeydiii..arada haberdar et kendindennn..korkmaa lütfenn inan korkulacak bişi yokkk...öncesinde agrı kesici ilaç all..incecik bi sancı oluyor adet sancısı gibii..eger ilacı içersen odaa olmuyorrr...perşembe günü güzel haberlerle gell..ben ikiside acık çıkacak diyorum..çünkü daha önce beta hcg n baya yüksek çıkmıştı senin onu gebelik sayıyorumm :) :) bakalım bende yarın gidicem ama yumoş varmı bilmiyorum..stresi bastı şimdiden uykum yok...

eşin gidecekmişş..allah kavustursun diyim şimdiden ama belki sende gidersin onunlaaaa...çünkü bu ay ilaç kullanabilirmisin ki bi dahaki adet dönemine çağırabilirler senii...

dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallahh...

Benimde aklimdasiniz inşallah seninde buay bos ggeçmez
DDoktorun antibiyotik ve agri kesici yazdi ggitmeden oönce icicem inşallah bbende çok agrim olmadan atlatirim sol tarafimda sorun hissediyorum ama bakalim ne cikicak
Bütün testlerimi halledip tüp bebek kkonseyine cikicam hsg -21. Gün ttahlili - vajinal ultrason ve smer testim yapilcak esinle donemem yani
Diğer topiktekiler bilir esimden ayri kalamam ben artik bunalim takilir hergunum agliyarak geçer ... Gorumcem eltilerim babam halasi falan yandik yine diyorlar :KK1::KK1:
Rabbim hic birimizin emeklerini boşa cikarmasin

ahanadaa tam yerinee geldinnn :) :) bizde dediğin o iki şeyle uğraşıp duruyoruzzz..fazla kilonn yokmuşş allahdann...hadii bakalım başarılarr..uyguladıgın bi diyet varmı..gün içinde yediklerini paylaşş pazla yada az nevar söyleyelimm...

bebek içindeee...ne zamandır istiyorsunuzzz?? pko varmı sende ??

aminnn çokk sağoll....boyunn süpermişş killonu kaldırıyordurr hedef kilon kaçç ?? yine dukan diyetimi yapıcann burda bi arkadaşımızzcecoda dukan yapıyorrr...ama ben bi türlü cesaret edemiyorum dukanaaa...:KK17::KK17:

hoş geldiniz arkadaşalar aramıza...:KK3: inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize:KK16:

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah çok güzel kilolar verip birde kuzularınıza sahip olursunuz :KK34: Aminnnnnnnnnnn

Günaydın hoşbuldum teşekkür ederim herkese.
Evet bende de pko var.(olmaz olasıca)
Bebek içinde 2buçuk yıldır uğraşıyoruz.Hayırlısı bakalım.
Ben diyet yapamıyorum.Ama az yemeye çalışıyorum.Spor yapmaya çalışıyorum.
Bakalım yaza kadar kilo vermem lazım.Yaza kadar olmazsa tüp bebek deniycez :KK43:(((

Benim hikayem pek içaçıcı değil.Sizler nasılsınız??Bebek için,zayıflamak için neler yapıyorsunuz???
Bir de iştah kapatan bir formülünüz var mı???

Bakalım yaza kadar kilo vermem lazım.Yaza kadar olmazsa tüp bebek deniycez :KK43:(((

Benim hikayem pek içaçıcı değil.Sizler nasılsınız??Bebek için,zayıflamak için neler yapıyorsunuz???

Gunaydin ve hoşgeldin..
pko ve kilo evlendikten sonra hayatimizi alt üst eden iki şey...inşallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz canim...
Hangimizin hikayesi iç aciciki canim disa yanaitmasakta herbirimizin içinde firtinalar kopuyo

hedefim 75 umarım bu sefer olur.ruşeym mantarını duydunuz mu bilmiyorum sabahları onun sade kahvesini içeceğim öğlene kadar acıktırmıyor öğlende dukana uyacağım akşama da bu ruşeym mantarının sütlü çikolatası var onu içeceğim içinde şeker var ama yarım paket kullanacağım 1 ay bu şekilde denemek istiyorum dukanı seviyorum ama son 3 aydır yaptım 3-4 gün yapmadım derken baya bi kötü oldu.

hoşbulduk eftelya.inş.ulaşırız

Gunaydin ve hoşgeldin..
pko ve kilo evlendikten sonra hayatimizi alt üst eden iki şey...inşallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz canim...
Hangimizin hikayesi iç aciciki canim disa yanaitmasakta herbirimizin içinde firtinalar kopuyo

inşallah canım.Keşke hemen hamile kalsak ta kilolar önemli değildi.Doğumdan sonra hallederdik.ama olmuyor işte.Geçen ay görümcem ikinci tüp denemesini yaptı ve negatif sonuçlandı.Çok korkmaya başladım artık.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Sabah erkenden uyandım ama ancak fırsatım oldu gelmeye :KK34:
Ya bu sabah canım sıkıldı :KK53: cuma ne güzel eksi çıktım şu anda okadar dikkat etmeme rağmen artı çıkıyorum :26: ulen yoksa ödemmi attımda tekrar ödem oluştu :KK52:
Lennn ben bir türlü kilo veremiyecekmiyim diye sabah sabah kendi kendime söylendim durdum ama bakalım cumaya daha var nasılsa inşallah yine geçen haftaki rakamı görürüm :KK1:

inşallah canım.Keşke hemen hamile kalsak ta kilolar önemli değildi.Doğumdan sonra hallederdik.ama olmuyor işte.Geçen ay görümcem ikinci tüp denemesini yaptı ve negatif sonuçlandı.Çok korkmaya başladım artık.

canım hiç korma :KK19: Rabbim ol dedikten sonra inan hiç bir rahatsızlık engel değil :KK34:
Her zaman kendimi örnek gösteriyorum :KK1:
Ben ikinci kuzuma hamile kalmayı düşündüğümde 3 ay korunmadığımız halde hamile kalamadım. O ara PKOlu olduğumu öğrendim hatta doktor tedavi olmazsan asla çocuğun olmaz hatta tüp bebek bile yapmak zorunda kalabiliriz dedi :26:
Büyük kızım o zaman 9 yaşında olduğu halde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi günlerce ağladım benim bebeğim olmayacak diye :KK53: neyse tedavi olmaya karar verdim ve tabi endokrinden randevu almam bile 3 ay sürdü :26:
Randevumu aldım ve ayrıntılı hormon tahlili istedi doktor. Sonuçları alıp doktora götürmeden bir gün evvelde çok hafif bir lekelenme oldu :KK1: ben aman adet oluyorum diye düşündüm. Hatta sancım var diye en sonunda dayanamadım doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim :KK60: :KK60: :KK60: hatta düşük riski vardı ama şükür Rabbim yiyecek ekmeği varmış kuzumun bana sağlıklı bir şekilde kuçağıma almayı nasip etti :KK34:
Endokrin doktoruma sonuçları gösterip müjdeyide verince doktor inanamadı :KK1: olamaz imkansız falan diye tutturdu :KK1:
Tüp bebekmi yaptırdın diye tutturdu :KK1: dedim RAbbim ol dedi oldu Tıp istediği kadar imkansız desin :KK34:

O yüzden sakın ümitsizliğe kapılma ve bu sürecin bir sınav olduğunu düşün :KK34: tevekkül et ve gerisini Rabbime bırak :KK34:
İnan ben tek tüpü alındığı halde hamile kalması imkansız denilen biriyle bile karşılaştım :KK34: şu anda kuzusu 6 - 7 aylık ve dünya tatlısı :KK16::KK16::KK16::KK16:

Rabbim hepinize en kısa zamanda müjde veremyi nasip etsin....Aminn

WAWCIMMM , ELOCACANIMMM geçmiş olsun dilekleirniz için çok teşekkürler çook şükür bugun iyiyim. Sabah eşimi göndermedim işe yine:KK1::KK1: öğleden sonra gidersin dedim. adam öğlen olunca kaçar gibi gitti:KK1: :KK1::KK1:

İyi geceler kizlar

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın . hiç korkma her gördüğün tedavi seni meleğine biraz olsun daha yakınlaştırıyor. bir olsun meleğin sonra onu gıdıklar gıdıklar :nazar::nazar: bana neler çektirdin diye öcünü alırsın... Dualarım sizinle

hoşgeldin aramıza , inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ..

Cecoya katılıyorum , Rabbim rızkını gönderdiyse meleğinin hemen oluyor. bende de pko var ben dr adet olamıyorum diye gitmiştim evliliğimin 2. yılıydı .. henüz tam çocuk düşünmüyorduk diyorduk eşimle bir altı ay sonra dr bana dedi tedavi olmazsan çocuğun olmaz dedi. bende açıkcası hiç takmadım derdim adet olmaktı sonra soğan suyuna başladım sabah akşam soğan suyu yaptım sonra dedim madem zor çocuğum olurmuş korunmayalım bari dedik. soğan suyunu içtim ben bir adet oldum sular seller gibi. sonra hemen hamile kalmışım. hatta hamileliğimi öğrenmeden bir gece önce eşime diyordum ki yine adetim gecikti artık öbür ay başlayalım şu tedaviiye diye oda tamam dedi sabah uyandım test yaptım ki şaşkındım... yani rabbim rızkını göndermişse oluyor canım gönlünüzü ferah tutun ...

En kısa zamanda meleklerinize kavuşmanız dileğiyle...

X