- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
slm kızlar;
Dün akşam iyice hastalandım boğaz enfeksiyonu çok kötüymüş yaaa kulaklarım kapandı resmen. Eşimi yine işe göndermedim Kızına geçmesin diye seve seve kabul ediyor ... zaten hastalığıma üzülmüyorum kızıma geçer diye korkuyorum ...
Gerçi bugun daha iyiyim ama anlık bir bakıyorum çok iyiyim birde bakmışım üşümeye başlıyorum yatağa girip uyumaya başlıyorum. ateş az oldu yüksek değildi çok şükür . bir sürü antibiyotik aldım kesin adet iyice gecikecek... Dedimki bu ay ohh bir sürü soğan suyu içtim zamanında olurum dedim antibiyotikler geciktiriyor maalesef. akşamları çayın yanında tatlı bişeyler yerdim şimdi 3 gündür onuda yemiyorum hasatalıktan canım tatlı istemiyor inşallah bunu devam ettiririm. şuan bile tatlı diyince böğğ oldum...
Hasta yatağımda elimde tablet sizleri takip ediyorum
çoookk geçmişş olsun canımmm..dikkat et kendinee..bebeğin için dahada çok dikkat ett...
merhaba
sizin yazılarınızı girip okuyorum bende de pko var ve kiloluyum haziranın 10 da dukana başladım 21 kg verdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım yeniden başladım derken ben 5 kg geri aldım.sinirlenince ve mutsuzken yemek yiyen bir yapım var ve kabul ederseniz bildirimlerimi bu sayfada yapmak istiyorum.
hoşgeldin arkadaşımmm...anlattıklarının aynısı bendede varr..herşey tam yolunda kiloları veriyorum sonra bi bunalımm bunalımdan çıktıgımda hoppp hepsi gerigelmişşşş...çokk güzel kilo vermişsinn yine verirsin inşallah...allahtan aldıgını erken farketmişsin o 5 kiloyuda veririz inşallah...
bizler yani çogumuz evliyiz bebek tedaviside görüyoruz bi yandanda diyetlerle bogusuyoruz birbirimizi anlar destek oluruz diye burda toplandıkk..
Elocann, Şipşirine, Wawww ve sayfanın bebek bekleyenleriiii dualarım sizinle inş bu ay bebişlerimiz gelir. :))
Şipşirine çörek otuyla ilgili soruna gelince. Ben klomenle birlikte çörek otu bal tarçın kürü yaptım. 5 yumurtam oluştu ama hepsi kistte dönüştü. Doktorda hem ilaç hem çörekotu kürü iyice tetiklemiştir kist olmuştur dedi. Yanii sadece ilaç kullansaydın dedi bana.
Ben cuma günü ( adetin 3, günü) klomene başladım. Bugün son gün ama baya ağrılarım oluyo. Doktor cuma günü gel dedi yani adetin 10, gününe denk geliyor. Herhalde yumurta varmı diye bakacak. İnanın kendimi tedavi oluyormuş gibi hissetmiyorum. Geçen aylardaki korku endişe bekleyiş yok.
Havalardan mı bilmiyorum takmıyorum bu aralar kafama.
Wawcım bu aralar kilo bildirimlerinden beni muaf tut 2 haftaya kadar kilo bildirimine başlayacağım.
Dualarımm sizinle bol bol layesteviyi okuyun.
ayyy bilmiyorum minimaxx bende garip duygulardayımm ama sizin önünüzz daha aydınlıkk...bu ay yumoşlarınız olaacak ve bebişler gelecek inşallahh....
ben daha önce yumoşla başbaşa kaldımamaolmadı o yüzden bu ay ümidim çok azz...biz eger yumoş olursa belki aşılama olucazz..ama olmuyor işte ne bilemm..ayyy neyse konuşmucamm konuşunca hemen ağlamak geliyoryoruldum artıkk...nasippp deyip susmak istiyorumm..