Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarr kahvaltımı yaptımmm....baktımki yapmıyorum canım istemiyor hemengittim mutfaga bi parça ekmege lor domates koydumm hüplettimm...2kayısı bi bardakda su içtimm..şimdilik bölee...

kızlar yulafı yiyenler nasıl yiyorsunuzzz?? bide ne yerine yiyim ara öğünmü acıktıgımdamıı ??

kızlarr kahvaltımı yaptımmm....baktımki yapmıyorum canım istemiyor hemengittim mutfaga bi parça ekmege lor domates koydumm hüplettimm...2kayısı bi bardakda su içtimm..şimdilik bölee...

kızlar yulafı yiyenler nasıl yiyorsunuzzz?? bide ne yerine yiyim ara öğünmü acıktıgımdamıı ??

canım ben iki - üç kaşık yulafı bir kaseye koyuyorum lihgt süt alıyorum bir bardak içine aktarıyorum öyle yiyiordum ama belli bir zaman sonra bayıyor

canım ben iki - üç kaşık yulafı bir kaseye koyuyorum lihgt süt alıyorum bir bardak içine aktarıyorum öyle yiyiordum ama belli bir zaman sonra bayıyor

ayy sütle yapamıyorum işteee...soğuk süt içemiyorum...yaww bende aşka geldim aldımm :) :) kahvaltı yapmayı sevmiyorum bazı zamanlar kahvaltı yerine yogurtla yiyimdiyeeee...daha denemedim bakalım denicemm...

ELOCANNNN nerelerdesinn kuzumm nasıl gidiyor dr işlerii..inşallah herşey yolundadırr....

kızlarrrrrrrrrr şimdiye kadar herseyy süperrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yarım ssaat önce yarım elma +2 bardak su.

.bi porsyon pırasa...salataa..1 bardakda ayran yiyorum şuan

süpersin canım , benim birazdan ne yiyeceğimi duysan yuhh dersin :KK66:) Ben lahmacun istedim eşimden o gelecek birazdan hasta olunca naz yapayım bari istediklerimi biraz biraz yiyeyim. Sonra kuaföre gidecem biraz toparlanmam lazım mutlu olursam daha çabuk iyileşirim diye düşünüyorum. ben hasta olunca hiç öyle yatamıyorum günlük duşumu alırım saçımı tararım güzel toplarım sonra battaniyenin arasına giererim daha mutlu hissediyorum kendimi. Tabiii bazen eşim inanmıyor oooo iyisin iyisin diyor o kötü oluyor ama ateşi ölçünce panikliyor ne yapayım öyle paspal paspal yapamıyorum.

süpersin canım , benim birazdan ne yiyeceğimi duysan yuhh dersin :KK66:) Ben lahmacun istedim eşimden o gelecek birazdan hasta olunca naz yapayım bari istediklerimi biraz biraz yiyeyim. Sonra kuaföre gidecem biraz toparlanmam lazım mutlu olursam daha çabuk iyileşirim diye düşünüyorum. ben hasta olunca hiç öyle yatamıyorum günlük duşumu alırım saçımı tararım güzel toplarım sonra battaniyenin arasına giererim daha mutlu hissediyorum kendimi. Tabiii bazen eşim inanmıyor oooo iyisin iyisin diyor o kötü oluyor ama ateşi ölçünce panikliyor ne yapayım öyle paspal paspal yapamıyorum.

enn güzelinii yapıyorsunnn...nasıl mutlu oluyorsann öyle olacaksınn..yee lahmacununudaa şifa olsunn..iyilşince devam edersinn..bakalım bende başladım yine 77 iner bunalıma girerim heraldee :) :)

ŞİRİNEEEEE....catlama iğnesi vurduracakmı acaba doktorunn...,?? hadi bakalım hayırlısı hakkımızdaa..ben dün gittim dr a dana yumoş yokdu bilmiyorum daha erken dedi adetin 7. günüü..carşambaya gün verdiii...gidicem bakalım...ben bu ayda umutsuzum şimdiden..
.

kuzum çörekotu bal tarçında yeee
bak bir de sen şu gnc nin arginmax ve q10 araştır wawcım ben onlardan içtim kasım ayında
ben senden yana ümitliyim inşiallahhhhhhhhhhh annelerin en güzellerinden olacak arakdaşım benimmm :KK16:
:KK5: canım bu nazlı yumoş çatlamış :nazar: sevindim mi şaşırdım üzüldüm karışık oldum
şüphelenmiştim aslında ağrılarımdan doktor muhtemelen pazar diyor bugünde uygundeğilim :S belim çok ağrıyor
hadi hayırlısı Alahtan

ŞİRİNNEEEEEEEEE bak bana bildirim gelmişşşşşş....ekliyim dedim yarın son günmüşşşş...

1.SEÇENEK

15 Şubat 2014 saat 10:28’den 17 Şubat 2014 saat 19:22’ye kadar epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
24 Şubat 2014 saat 17:07’den 26 Şubat 2014 saat 15:35’e kadar epilasyon için diğer uygun zaman dilimi.

Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği bu günler, epilasyon için Şubat ayının en uygun zamanlarıdır. Ancak bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmalısınız!
Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

indirmek için iki epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam, ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Canım ceco ile senin sayende ben de 16 sında ilgilendim :KK70: :KK16:

Canım çok teşekkürler bu gun daha iyiyim ama tam toparlanamadım eşimi işe göndermedim bebeğe bak ben temas etmeyeyım diye. Meyve yiyiorum sipsirine Ada çayı demişti onu yaptım iyi geldi birde ada çayı ile gargara yaptım boğazıma daha iyi oldu gibi . Sabah canım simit istedi kahvaltımı simitle yaptım :KK1::KK1::KK1:

4 - 5 tane antibiyotik aldım ne zaman antibiyotik alsam adetim gecikiyor ama mecburdum bebek için almak zorundaydım ona geçecek diye korkuyorum. Kesin adet iyice gecikecek offffff:KK43::KK43::KK43:

Ceceooommm hayırlı olsun güle güle kullan :KK66:))

Allah acil şifalar versin canımm düzeleceksin inşallah
sen ve bebiş iyi olunda :KK16:

cecoom mutluluğun daim olsun hayırlı güzel günlerde eskitin inşallahhhhhhhhhhhh

Maşallah harika gidiyorsun wawcım ben bu sabah 94 gördüm hızla geliyor mu u nasıl iş dedim :KK53: dolunayda geçtii

Son düzenleme:
Selam kızlarrr çok ihmal ettim burayı ama inanın işlerim çok yoğun. Koştur koştur eve geliyorum ev işi yemek derken bir bakmışım sabah olmuş yine koşturmacaaa

Waw cım ben yeniden tedaviye başladım bu arada. Yani doktorumu değiştirdim. Bir ayda olsa boş geçirmyelim dedi. cuma günü adetimin 3. günü klomene başladım. Rahim kalınlığım iyiymiş başka ilaç vermedi. Yine 8 saat aralıklarla klomen alıyorum ama 5 gün kullanıcakmışım. Yani diğer doktor 7 gün kullandırmıştı.

Birde ben çok akıllıyım ya klomen kullanırken çörek otu kürü yaptım hani, o çok etkilemiştir dedi doktor o östrojeni arttırıyormuş gerçekten. Bakalım hayırlısı cuma günü kontrole çağırdı. Yine Bismillah dedik bakalım hayırlısı.

En kısa zamanda kilo bildirimi yapmaya başlayacağım. Hepinizi öpüyorum kızlar.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Öğlen bir çıktım evden daha bir saat önce ancak geldim :KK1:
Anneme geçecektim birden fikir değiştirdik çarşıya gittik :KK1: Almanyaya gitmeden evvel gelinine güzel bir kolye alacaktı zaten onu aradan çıkartalım dedi :KK34: bende hazır kuyumcuya gitmişken bozuk olan bir kolyemle bir bilekliğimide götüreyim dedim :KK1:
Çok para isterler diye sallayıp duruyordum ama tamiri 20 lira tutunca kendime kızdım boşu boşuna kaç aydır duruyor onlar kenarda diye :KK1:
Kardeşimin eşine çok hoş bir sonsuzluk işareti aldı annem üzerinde sen ve ben yazan :KK16:
Benim cadıda bakınca hadi bir tanede sen seç kendine dedi :KK1: tabi benim büyük cadı kararsız olduğu için bir kaç kuyumcu gezdik ama günün sonunda bulduk onada güzel bir kolye :KK34: ucunda parlak bir yıldızı var :KK34:
Valla çok ballıyız ailecek :KK1: ben ne anannemden nede babannemden değil altın kolye bir paket piskevüt bile görmedim :KK60:
Uyanık cimcimede ( ufaklık :KK1: ) bende küpe istiyorum diye tutturdu ama ona müsaade etmedim iyice ailecek anamı soyuyormuş gibi :KK60:

Bir tek akşam eve dönerken canımı sıkan bir olay oldu :26:
Arabayı kızkardeşimin evinden çok uzak bir yere park etmiştim ve mecbur kız kardeşim okula çocukları almaya gidince bizde yine çarşı içinden arabanın olduğu yere yürüdük ( büyük kızım, annem ve ben )
Babamda kızkardeşimle benim cimcimeyi alıp okula yürüdüler.Tam annemle sohbet ede ede giderken bir tane 11 - 12 yaşlarında yerden bitme oğlan yanından geçerken resmen sesli bir şekilde; Ohaaa karıya bak ne kadarda şişko demezmi :KK47::KK47::KK47::KK47:
Bir adım daha attım ve o an resmen kaynar sula döküldü üzerimden. Anında çocuğa döndüm ve baya sesli bir şekilde nasıl sinirlendiysem küfürü bastım :26: senin bacağına mıçarıp çip kurusu dedim :KK43:
Aslında hiç huyum değildir küfür etmek ama o an çok canım yandı o cümlenin üzerine ve yanında koca koca adamlar o çocuğun cümlesi üzerine deli gibi gülünce iyice şalterlerim attı :KK14::KK14::KK14::KK14:
Hemen yanındaki koca herifler ( 20 - 25 yaşlarında ) çocuğa aha çıldırdı git git diye gülerek çocuğu uzaklaştırdılar :26:
Hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi ve dokunsan ağlayacak moda girdim.
Dönüşte anneme geçtik ama benim kafamda hala o cümle çınlıyordu :26: artık nasıl kastıysam kendimi eve geldikten sonra resmen ağlama krizine girdim:KK43:
Eşim tabi şaşırdı ne oluyor diye :KK53: ona ağlayarak anlatıncada ya aşkım takıldığın şeye bak boşver dediğin gibi çip kurusu işte. Hem bak işte herşeyi güzelleştiriyoruz, sende yavaş yavaşta olsa kilolarından kurtuluyorsun eee sen ne bakıyorsun milletin lafına üstelik ben seni her halinle seviyorum dedi sağ olsun ama yinede fena taktım :26:

Rabbim büyük inşallah kilolardan kurtulacağım ve bana bu tip cahil ve terbiyesiz insanlar bir daha bu tip bir cümle kuramayacaklar :KK34: Aslında kabahat o çocuğu yetiştiren anne babada :KK20:
Benim evlatlarım çok şükür hiç kimseye görüntüden dolayı bir kez olsun değil yüzüne arkasından bile eleştirmediler ( hadi biri ufak ama o bile şişko diyemez kimseye :KK19: ) Doğurup doğurup sokağa salıyorlar sonra ne yaptıklarından bir haber yaşıyorlar işte :KK35:

:nazar::nazar::nazar: ayyyy cecommm çokk sevindimmm..herşey yolunda gitsin inşallahhh...herşey gönlünce olsunnnn...

ama linkleri acamıyorummm...istikbalin sitesine girdimmm o açılıyor..modellerin adını söle ben ordan bakayımm yoksaçatlarım merakdann :KK9::KK9::KK9: sana bu hafta iyi selim beylikler diyim...selim bey misali salınırsınn :21::21:

Canım bu benim beğendip aldığım masa sandalye takımı ( vitrinleri falan almadım tabi sırf masa ve sandalye )
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/barcelona-yemek-odasi-takimi

Buda aldığım köşe takımı
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takimi

Ama köşe takımın rengi bu olucak
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takim-uzanmali

Bu sefer kesin açılır diye düşünüyorum :KK1:
Olmadı Barcelona yemek takımı ( sırf masa sandalye ) birde star köşe takımı ama uzanmalı star köşe takımının renginde :KK34:

Selam kızlarrr çok ihmal ettim burayı ama inanın işlerim çok yoğun. Koştur koştur eve geliyorum ev işi yemek derken bir bakmışım sabah olmuş yine koşturmacaaa

Waw cım ben yeniden tedaviye başladım bu arada. Yani doktorumu değiştirdim. Bir ayda olsa boş geçirmyelim dedi. cuma günü adetimin 3. günü klomene başladım. Rahim kalınlığım iyiymiş başka ilaç vermedi. Yine 8 saat aralıklarla klomen alıyorum ama 5 gün kullanıcakmışım. Yani diğer doktor 7 gün kullandırmıştı.

Birde ben çok akıllıyım ya klomen kullanırken çörek otu kürü yaptım hani, o çok etkilemiştir dedi doktor o östrojeni arttırıyormuş gerçekten. Bakalım hayırlısı cuma günü kontrole çağırdı. Yine Bismillah dedik bakalım hayırlısı.

Allah kolaylık versinn çörekotu etkiliyor rahim duvarını kalınşlaştırıyormu ben de arada alıyorum sabahları nar suyu felan derken hamdolsun duvar kalınlığı iyi demişti ayy inşallah hepimize tüm azaları tam hayırlı evlatlar dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin Rabbimiz

Anneme geçecektim birden fikir değiştirdik çarşıya gittik :KK1: Almanyaya gitmeden evvel gelinine güzel bir kolye alacaktı zaten onu aradan çıkartalım dedi :KK34: bende hazır kuyumcuya gitmişken bozuk olan bir kolyemle bir bilekliğimide götüreyim dedim :KK1:
Çok para isterler diye sallayıp duruyordum ama tamiri 20 lira tutunca kendime kızdım boşu boşuna kaç aydır duruyor onlar kenarda diye :KK1:
Kardeşimin eşine çok hoş bir sonsuzluk işareti aldı annem üzerinde sen ve ben yazan :KK16:
Benim cadıda bakınca hadi bir tanede sen seç kendine dedi :KK1: tabi benim büyük cadı kararsız olduğu için bir kaç kuyumcu gezdik ama günün sonunda bulduk onada güzel bir kolye :KK34: ucunda parlak bir yıldızı var :KK34:
Valla çok ballıyız ailecek :KK1: ben ne anannemden nede babannemden değil altın kolye bir paket piskevüt bile görmedim :KK60:
Uyanık cimcimede ( ufaklık :KK1: ) bende küpe istiyorum diye tutturdu ama ona müsaade etmedim iyice ailecek anamı soyuyormuş gibi :KK60:

Arabayı kızkardeşimin evinden çok uzak bir yere park etmiştim ve mecbur kız kardeşim okula çocukları almaya gidince bizde yine çarşı içinden arabanın olduğu yere yürüdük ( büyük kızım, annem ve ben )
Babamda kızkardeşimle benim cimcimeyi alıp okula yürüdüler.Tam annemle sohbet ede ede giderken bir tane 11 - 12 yaşlarında yerden bitme oğlan yanından geçerken resmen sesli bir şekilde; Ohaaa karıya bak ne kadarda şişko demezmi :KK47::KK47::KK47::KK47:
Bir adım daha attım ve o an resmen kaynar sula döküldü üzerimden. Anında çocuğa döndüm ve baya sesli bir şekilde nasıl sinirlendiysem küfürü bastım :26: senin bacağına mıçarıp çip kurusu dedim :KK43:
Aslında hiç huyum değildir küfür etmek ama o an çok canım yandı o cümlenin üzerine ve yanında koca koca adamlar o çocuğun cümlesi üzerine deli gibi gülünce iyice şalterlerim attı :KK14::KK14::KK14::KK14:
Hemen yanındaki koca herifler ( 20 - 25 yaşlarında ) çocuğa aha çıldırdı git git diye gülerek çocuğu uzaklaştırdılar :26:
Dönüşte anneme geçtik ama benim kafamda hala o cümle çınlıyordu :26: artık nasıl kastıysam kendimi eve geldikten sonra resmen ağlama krizine girdim:KK43:
Eşim tabi şaşırdı ne oluyor diye :KK53: ona ağlayarak anlatıncada ya aşkım takıldığın şeye bak boşver dediğin gibi çip kurusu işte. Hem bak işte herşeyi güzelleştiriyoruz, sende yavaş yavaşta olsa kilolarından kurtuluyorsun eee sen ne bakıyorsun milletin lafına üstelik ben seni her halinle seviyorum dedi sağ olsun ama yinede fena taktım :26:

Rabbim büyük inşallah kilolardan kurtulacağım ve bana bu tip cahil ve terbiyesiz insanlar bir daha bu tip bir cümle kuramayacaklar :KK34: Aslında kabahat o çocuğu yetiştiren anne babada :KK20:
Benim evlatlarım çok şükür hiç kimseye görüntüden dolayı bir kez olsun değil yüzüne arkasından bile eleştirmediler ( hadi biri ufak ama o bile şişko diyemez kimseye :KK19: ) Doğurup doğurup sokağa salıyorlar sonra ne yaptıklarından bir haber yaşıyorlar işte :KK35:

Canım bu benim beğendip aldığım masa sandalye takımı ( vitrinleri falan almadım tabi sırf masa ve sandalye )
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/barcelona-yemek-odasi-takimi

Buda aldığım köşe takımı

http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takim-uzanmali

Olmadı Barcelona yemek takımı ( sırf masa sandalye ) birde star köşe takımı ama uzanmalı star köşe takımının renginde :KK34:
Ceco insanlara hayırlı evlatlar versin Rabbimiz
sen çok azimli güçlü bir kadınsın canım başkalarının seviyesine inmeyeceğine eminim sakin ol yeterki
sonsuzluk kolyesi de süper fikir ben kv den hiiiç öyle bir şey görmedim :KK1:
ayy Allah canını sağ etsin de elden ayaktan düşürmesin hiçkimseyi bizi de amin
hayırlı olsun şimdi gördüm mobilyalarını güle güle kullan canım rengi de süpermiş
ben de o rengi çok severim geçen koltuk örtüsü aldım :KK1: aslında ihtiyaç yoktu tam önünden geçerken cezbetti beni

Son düzenleme:
CECO mobilyalarına baktım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yaşadığın olayın bir benzerini bende geçen yıl yaşamıştım halen aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor.:KK47: ben zaten oldum olası bu 12-18 yaş arası ergen erkeklerden acayip tırsıyorum. 13 14 yaşlarında iki çocuktu önümden bisikletle geçerken cinsel içerikli öyle bir laf atıp gittilerki hayatımda hiç duymamıştım. elim ayağım titremişti resmen. dediğin gibi doğurup doğurup sokağa atıyorlar. sonra neden tecavüz olayları artıyor neden hırsızlık artıyo diye düşün dur.neden acaba, balık baştan kokuyor. tüm suçlu aileler ama benim o çocuklarada kızgınlığım halen geçmiş değil.:KK47:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hepinize hayırlı ve bol eksili günler diliyorum :122: :122:

Dün gece biraz geç yatınca geç uyandım ama kahvaltı faslı bitince işlere girişmeden sizlerede bir bakayım dedim :KK34:
Bugün evdeyim inşallah :KK1: Salonu temizlemiyeceğim :KK1: nasılsa herşey haftasonu boşaltılmaya başlanacak :KK1: Biraz mutfağımı üstten temizler, çamaşır yıkar birde yatak odamdaki ütülerimi hallederim :KK34:
Anam tadilat iyi hoşda dünden beri adamla parke tartışması yapıyoruz :KK1: Hatta dün annemlerdeyken adam kızdı gösterdiklerini beğenmiyorum diye :KK1: gevksizsin işte diyince annemlerin yanında bende direk evet haklısın zaten zevksiz olmasaydım seni almazdım :KK60: :KK60: :KK60:
Anında ortam yumuşadı güldü deli :KK1:

Ceco insanlara hayırlı evlatlar versin Rabbimiz
sen çok azimli güçlü bir kadınsın canım başkalarının seviyesine inmeyeceğine eminim sakin ol yeterki
sonsuzluk kolyesi de süper fikir ben kv den hiiiç öyle bir şey görmedim :KK1:
ayy Allah canını sağ etsin de elden ayaktan düşürmesin hiçkimseyi bizi de amin
hayırlı olsun şimdi gördüm mobilyalarını güle güle kullan canım rengi de süpermiş
ben de o rengi çok severim geçen koltuk örtüsü aldım :KK1: aslında ihtiyaç yoktu tam önünden geçerken cezbetti beni

Sorma canım Rabbim hayırlı insanlar yetiştirmeyi nasip etsin...Aminnnnnnn
İnan benim kızlarımdan biri öyle bir hata yapsa ( ki yapmayacaklarına eminim ) ama yapsa kesinlikle benim tepkim çok daha ağır olur çünkü hep tembihlerim kimsenin bir özelliği yada uzvuyla dalga geçmeyin diye ( büyük kızıma her zaman derim şakasına bile okulda birbirinize lakap takmayın diye )
Dünden beri kafama fena takıldı ama inşallah bir iki güne kadar unutur giderim :KK34:

CECO mobilyalarına baktım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yaşadığın olayın bir benzerini bende geçen yıl yaşamıştım halen aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor.:KK47: ben zaten oldum olası bu 12-18 yaş arası ergen erkeklerden acayip tırsıyorum. 13 14 yaşlarında iki çocuktu önümden bisikletle geçerken cinsel içerikli öyle bir laf atıp gittilerki hayatımda hiç duymamıştım. elim ayağım titremişti resmen. dediğin gibi doğurup doğurup sokağa atıyorlar. sonra neden tecavüz olayları artıyor neden hırsızlık artıyo diye düşün dur.neden acaba, balık baştan kokuyor. tüm suçlu aileler ama benim o çocuklarada kızgınlığım halen geçmiş değil.:KK47:

Çok sağ ol canım :KK34: Daha iyileride sizlerin olsun inşallah ...aminnnn

Sorma ergen gerisi demiyorum boşuna ben bu tip sıpalara :26:
Geçenlerde benim 3 yaşındaki kuzu birine sırf ona fazla sırnaştı diye adam arkasınnı dönünce şişko dedi diye inan ağzına hafif bir tane vurdum :KK1: normalde dayak nedir bilmez ama şaşırdı canı yanmadığı halde :KK53:
Hemen izah ettim bir daha öyle birşey duymayacağım ayıp ya adam üzülür ağlarsa diye ( ki adam kesinlikle duymadı onun o kelimesini ) Ama beni çok sıktı dedi tabi cadı :KK1: dedim ne olursa olsun bir daha duyarsam sana ceza veririm ve bir daha hiç birşey almam :KK34: inan o bile o anda üzüldü ve özür diledi bir dahada o oldu hiç o kelimeyi kullanmadı ama kullanırsada ( çocuk ufak sonuçta ) kesinlikle ben gerekeni fazlasıyla yaparım :KK34:

canım hayırlı olsun tedavinn bu ay herşey çok daha güzell olacakk inşallah içimde güzel hisler varr..kendime dair değill ama sizlerden güzel haberler bekliyorum..bu ay..sen elocan..şirine hepiniz tedavidesinizz birinden biri bu sayfaya güzel haberler getirecekk....

kuzum çörekotu bal tarçında yeee
bak bir de sen şu gnc nin arginmax ve q10 araştır wawcım ben onlardan içtim kasım ayında
ben senden yana ümitliyim inşiallahhhhhhhhhhh annelerin en güzellerinden olacak arakdaşım benimmm :KK16:
:KK5: canım bu nazlı yumoş çatlamış :nazar: sevindim mi şaşırdım üzüldüm karışık oldum
şüphelenmiştim aslında ağrılarımdan doktor muhtemelen pazar diyor bugünde uygundeğilim :S belim çok ağrıyor
hadi hayırlısı Alahtan

Canım ceco ile senin sayende ben de 16 sında ilgilendim :KK70: :KK16:

Allah acil şifalar versin canımm düzeleceksin inşallah
sen ve bebiş iyi olunda :KK16:

cecoom mutluluğun daim olsun hayırlı güzel günlerde eskitin inşallahhhhhhhhhhhh

Maşallah harika gidiyorsun wawcım ben bu sabah 94 gördüm hızla geliyor mu u nasıl iş dedim :KK53: dolunayda geçtii

ayyyyyy catlamışmıııııı :21::21::21::21::KK24::KK24::KK24::KK24: şimdi zor olanııı beklemekkk 10 gün sora müjdeli haberi verirsin inşallahhh...yukardada dedim içimde bi his varrr..özellikle sende yogunlaşıyorr güzel haberler vereceksinn bizeeee...kendine dikkat ett....yumoş çatladıysa progestanede başlasaydın keşke demedimi dr un bişiii...

bende yarın gidicem dr a...ama yumoş gelişmedi gibi geliyorr o yüzden çok durgunumm...hiç sancı mancı yok olmadı diyorum yinee...yumoş gelişirse belkiaşılama yapıcaz bu ay..hayırlısıı

Buda aldığım köşe takımı

:nazar::nazar::nazar::nazar: cecomm mobilyalarınn harikaaaaa gülegüle günlerde kullan sağlıkla huzurla...

diğer konudada takmaaa öyleeşomm agızlılar varkiii en azından seninki çocukmuşş ben kca kadınlardann neler duydumm nelerrrr...benim halam kiloluyduuu..bende öyle olucam diye çok beklediler...hele bekarr zamanında 40 nı geçmiş kadınlarr gelirr..ayy yüzün çok güzell oğlum var çok isterdim gelinim ol diye amaa çokkilolusun begenmez oglum....ulennnn şereffffffff....lii insannn senin oğlunamı kaldımm geri zekalıı...vebunların binlercesiii...simdi kuzeninm var 20 li yaşlarda ona demişler aynını kız bunalıma girmiş durumdaa yalvarıyorumm gel bu sayfaya bildirim yap diye gelmiyorr...diyorum bana bak bendeduydum o lafları herşeygececek amaa sen düşün halini dün ne hale geldin bide o genç kızzz...milletin ağzı torbadeğilki büzesinn..

şimdi aynı kadınlarla aynı ortama giriyoruzzzz....daraccık kotumla üstümede boğazlı dar tiriko baı giydimm gecenlerdeee...çaırr çatırr dolaştım öncerindegözlerine soktum totoşumu :) :) :) genelde uzun bluz giyerim ben pantolon üstüne ama kadınlar arasındaydık çıkarttım olaflar hiç unutulmuyorrrr...onları yedirdim onlaraa...ben 78 im felan amaa daha az gözteriyorummm..

inşallahh seniniçinde o günler gelecekkk hiçç takmaa sen bide2 çocukda doğurmussunn...sen vereceksin inşallahhh...

slm kızlar;

Dün akşam iyice hastalandım boğaz enfeksiyonu çok kötüymüş yaaa kulaklarım kapandı resmen. Eşimi yine işe göndermedim :KK1::KK1: Kızına geçmesin diye seve seve kabul ediyor ... zaten hastalığıma üzülmüyorum kızıma geçer diye korkuyorum ...

Gerçi bugun daha iyiyim ama anlık bir bakıyorum çok iyiyim birde bakmışım üşümeye başlıyorum yatağa girip uyumaya başlıyorum. ateş az oldu yüksek değildi çok şükür . bir sürü antibiyotik aldım kesin adet iyice gecikecek... Dedimki bu ay ohh bir sürü soğan suyu içtim zamanında olurum dedim antibiyotikler geciktiriyor maalesef. akşamları çayın yanında tatlı bişeyler yerdim şimdi 3 gündür onuda yemiyorum hasatalıktan canım tatlı istemiyor inşallah bunu devam ettiririm. şuan bile tatlı diyince böğğ oldum...

Hasta yatağımda elimde tablet sizleri takip ediyorum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

slm kızlar;

Dün akşam iyice hastalandım boğaz enfeksiyonu çok kötüymüş yaaa kulaklarım kapandı resmen. Eşimi yine işe göndermedim :KK1::KK1: Kızına geçmesin diye seve seve kabul ediyor ... zaten hastalığıma üzülmüyorum kızıma geçer diye korkuyorum ...

Gerçi bugun daha iyiyim ama anlık bir bakıyorum çok iyiyim birde bakmışım üşümeye başlıyorum yatağa girip uyumaya başlıyorum. ateş az oldu yüksek değildi çok şükür . bir sürü antibiyotik aldım kesin adet iyice gecikecek... Dedimki bu ay ohh bir sürü soğan suyu içtim zamanında olurum dedim antibiyotikler geciktiriyor maalesef. akşamları çayın yanında tatlı bişeyler yerdim şimdi 3 gündür onuda yemiyorum hasatalıktan canım tatlı istemiyor inşallah bunu devam ettiririm. şuan bile tatlı diyince böğğ oldum...

Hasta yatağımda elimde tablet sizleri takip ediyorum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Çok çok geçmiş olsun canım 71:
İnşallah Rabbim acil şifalar verir...Aminnnnnnnn

merhaba
sizin yazılarınızı girip okuyorum bende de pko var ve kiloluyum haziranın 10 da dukana başladım 21 kg verdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım yeniden başladım derken ben 5 kg geri aldım.sinirlenince ve mutsuzken yemek yiyen bir yapım var ve kabul ederseniz bildirimlerimi bu sayfada yapmak istiyorum.

Elocann, Şipşirine, Wawww ve sayfanın bebek bekleyenleriiii dualarım sizinle inş bu ay bebişlerimiz gelir. :))

Şipşirine çörek otuyla ilgili soruna gelince. Ben klomenle birlikte çörek otu bal tarçın kürü yaptım. 5 yumurtam oluştu ama hepsi kistte dönüştü. Doktorda hem ilaç hem çörekotu kürü iyice tetiklemiştir kist olmuştur dedi. Yanii sadece ilaç kullansaydın dedi bana.

Ben cuma günü ( adetin 3, günü) klomene başladım. Bugün son gün ama baya ağrılarım oluyo. Doktor cuma günü gel dedi yani adetin 10, gününe denk geliyor. Herhalde yumurta varmı diye bakacak. İnanın kendimi tedavi oluyormuş gibi hissetmiyorum. Geçen aylardaki korku endişe bekleyiş yok.

Havalardan mı bilmiyorum takmıyorum bu aralar kafama.

Wawcım bu aralar kilo bildirimlerinden beni muaf tut :KK70: 2 haftaya kadar kilo bildirimine başlayacağım.

Dualarımm sizinle bol bol layesteviyi okuyun. :KK66:

merhaba
sizin yazılarınızı girip okuyorum bende de pko var ve kiloluyum haziranın 10 da dukana başladım 21 kg verdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım yeniden başladım derken ben 5 kg geri aldım.sinirlenince ve mutsuzken yemek yiyen bir yapım var ve kabul ederseniz bildirimlerimi bu sayfada yapmak istiyorum.

Hoşgeldinn canım. kaç yıllık evlisin, kaç kilosun ?

İnşallah burada hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız. Bebek haberlerimizi yazacağız. Tekrar aramıza hoşgeldin.

ızlarr bugün bişi paylaşmadım çünkü pek bişi yemedim..canım kahvaltı istemiyor biliyorsunuzz....1 kaşık yogurtla bi kaşık yulafı karıştırdım acıkdatuz attım onu yedimm..idare eder iyiydi yemek yiyemediğim zamanlarda onunla geçiştirebilirimm...

1 portakal bide elma yedim şimdiye kadarr...okadann...akşama börek istedi eşim mecbur börek ayran var akşamaa...

yaww gün içinde sorun yok ama akşamları durduramıyorum kendimii..glukofene başladım yinee...

X