Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Öğlen bir çıktım evden daha bir saat önce ancak geldim
Anneme geçecektim birden fikir değiştirdik çarşıya gittik
Almanyaya gitmeden evvel gelinine güzel bir kolye alacaktı zaten onu aradan çıkartalım dedi
bende hazır kuyumcuya gitmişken bozuk olan bir kolyemle bir bilekliğimide götüreyim dedim
Çok para isterler diye sallayıp duruyordum ama tamiri 20 lira tutunca kendime kızdım boşu boşuna kaç aydır duruyor onlar kenarda diye
Kardeşimin eşine çok hoş bir sonsuzluk işareti aldı annem üzerinde sen ve ben yazan
Benim cadıda bakınca hadi bir tanede sen seç kendine dedi
tabi benim büyük cadı kararsız olduğu için bir kaç kuyumcu gezdik ama günün sonunda bulduk onada güzel bir kolye
ucunda parlak bir yıldızı var
Valla çok ballıyız ailecek
ben ne anannemden nede babannemden değil altın kolye bir paket piskevüt bile görmedim
Uyanık cimcimede ( ufaklık
) bende küpe istiyorum diye tutturdu ama ona müsaade etmedim iyice ailecek anamı soyuyormuş gibi
Bir tek akşam eve dönerken canımı sıkan bir olay oldu :26:
Arabayı kızkardeşimin evinden çok uzak bir yere park etmiştim ve mecbur kız kardeşim okula çocukları almaya gidince bizde yine çarşı içinden arabanın olduğu yere yürüdük ( büyük kızım, annem ve ben )
Babamda kızkardeşimle benim cimcimeyi alıp okula yürüdüler.Tam annemle sohbet ede ede giderken bir tane 11 - 12 yaşlarında yerden bitme oğlan yanından geçerken resmen sesli bir şekilde; Ohaaa karıya bak ne kadarda şişko demezmi
Bir adım daha attım ve o an resmen kaynar sula döküldü üzerimden. Anında çocuğa döndüm ve baya sesli bir şekilde nasıl sinirlendiysem küfürü bastım :26: senin bacağına mıçarıp çip kurusu dedim
Aslında hiç huyum değildir küfür etmek ama o an çok canım yandı o cümlenin üzerine ve yanında koca koca adamlar o çocuğun cümlesi üzerine deli gibi gülünce iyice şalterlerim attı
Hemen yanındaki koca herifler ( 20 - 25 yaşlarında ) çocuğa aha çıldırdı git git diye gülerek çocuğu uzaklaştırdılar :26:
Hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi ve dokunsan ağlayacak moda girdim.
Dönüşte anneme geçtik ama benim kafamda hala o cümle çınlıyordu :26: artık nasıl kastıysam kendimi eve geldikten sonra resmen ağlama krizine girdim
Eşim tabi şaşırdı ne oluyor diye
ona ağlayarak anlatıncada ya aşkım takıldığın şeye bak boşver dediğin gibi çip kurusu işte. Hem bak işte herşeyi güzelleştiriyoruz, sende yavaş yavaşta olsa kilolarından kurtuluyorsun eee sen ne bakıyorsun milletin lafına üstelik ben seni her halinle seviyorum dedi sağ olsun ama yinede fena taktım :26:
Rabbim büyük inşallah kilolardan kurtulacağım ve bana bu tip cahil ve terbiyesiz insanlar bir daha bu tip bir cümle kuramayacaklar
Aslında kabahat o çocuğu yetiştiren anne babada
Benim evlatlarım çok şükür hiç kimseye görüntüden dolayı bir kez olsun değil yüzüne arkasından bile eleştirmediler ( hadi biri ufak ama o bile şişko diyemez kimseye
) Doğurup doğurup sokağa salıyorlar sonra ne yaptıklarından bir haber yaşıyorlar işte
Canım bu benim beğendip aldığım masa sandalye takımı ( vitrinleri falan almadım tabi sırf masa ve sandalye )
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/barcelona-yemek-odasi-takimi Buda aldığım köşe takımı
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takimi Ama köşe takımın rengi bu olucak
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takim-uzanmali Bu sefer kesin açılır diye düşünüyorum
Olmadı Barcelona yemek takımı ( sırf masa sandalye ) birde star köşe takımı ama uzanmalı star köşe takımının renginde