Gunaydin kizlar...
Dun Ankara Gatada bi Dr gittim bütün tahlillerimi tek tek inceledi insulin direncini söyledim pkolularkn hepsinde var bu dedi metfamorfin kullaniyomusun dedi doktorun vermedi bende aile hekimime yazdirdim ama çok kiaa bi donem kullandim dedim....bugün kan vericem ptesi betahcg vericem...sali sabahi iki ilac icicem öğleden sonra korkulu Rüyam olan HSG cekilcem artik hangi gün yapar bilmiyorum vajinal ultrason ve semarim yenilencekmis sonrada hangi sali gunu bilmiyorum ama tüp bebek konseyine cikicakmisim
Benim gelişmeler bunlar kizlar
slm canim hic üzülme insallah hersey yoluna girecekk..insallah yeni doktorun sana ugur getirir..canim benim icini ferah tut insallah bu tedavin tutae nazli bebisin sana simsiki tutunur...dualarim seninlee...
aklıma düştün birdenn neti actım hemen yazmışsın sende....çook çook iyi yaptın canım bu dr gitmeklee..hadi bakalımm hayırlısıııı...
inşallah herşey yolunda giderr vee bu ay tedaviye başlarsınn...sen ne zaman adet oldunn en sonn ??beta hcg vermiş yaa..inşallah pozitif çıksın dicemm....
hsg den hiç korkma bende çekildimm...ama adet bitiminden bikaç gün sonra adetten sonra ilişkiye girilmeden çekilmeli..adet sonrası yanii..adetin kaçıncı günüü...sonucundan hiç şüphem yokk senin daha önce betahcg n yüksek çıkmıştı yani gebelik oluşmuş tüplerde sorun çıkmayacaktırr..ama sen çekill gönlümüz ferah olsunnn..hiçç korkmaa öncesinde ağrı kesici içç..hiç bişicik olmayacakk...hadi bakalım bismillah hayırlısı olsunn...
Sağol canim çok hizli giriş yaptim tedavi adina bugün yine hastanedeydim anladigim kadariyla belli bi Dr olmuyo kim rastlarsa ona muayene oluyosun neyse su sali gününü hayirlisiyla atlatirim inş
Sen nasilsin kizina isim buldunuzmu az kaldi zaman ne kadar cabuk geciyo
Oyyy canim benim bende gün içinde bakiyorum sayfaya burada kalabaligiz bi orda bi burdayim kafami dagitiyorum azda olsa ama su dört bes gündür yasadigim stresi anlatamam gerginliğini herkese de yansittim
Hsgden inanki çok korkuyorum benim agri esigim biraz düşüktür...bugün hastanede biriyle tanistim okad korkma aciyo ama dayanilmiycak kadar değilddeğil dedi oda iki gün önce cçekilmişti..bi yola girdim korksamda aglasamda yyapacak bisey yok...
Senin tedavinde hayirli olsun canim inşallah bebegin simski tutunur sana
ŞİRİNEMMMMMM nerelerdesinnn...klomen sonrası takiba başladınmıı yumoşlarr ne alemdeymişşş..tahminimce tam vaktii gibiii..inşallah güzel kaliteli yumoşlarınn olurr....
CECOMMM...kuzunun bileğine geçmiş olsunnn..
kızlarr ben girmiyorum bi kaç gündürr..kafa dagıtıyorumm artık dolunaymıdırr nedir bilmiyorumda bende garip günler geçiriyorumm...acık dinlendirmek istedim beynimiii....çoookk yorgunumm her yöndenn...ve bi başımayımmm...bundan şikayetci değilimm..daha iyi geliyorr...
benden gelişmeleri yazayım dr gittim...herşey yolunda dedi..kist felan yok ister ara ver ama devam etmek istersen rahim musait dedi...bende devam dedim..ve adetin 4. günü iğneye başladık yine 75 dozlaa...dün ilkini vuruldum..yine yeniden bismillahh dedikk...yine dr gitmek zor geldii..ama ilk görüşme agır geçiyor sonra alışıyorum..drumaynı aslında amaa..işteene bilemm...cumartesi randevum var bakaçak iğnenin 4. günü durum nee...
cecoo bu şişkinlik ve halsizlik dolunaydan mı yaa???
nezaman canlanacağızzz??
CECOMMM...kuzunun bileğine geçmiş olsunnn..
kızlarr ben girmiyorum bi kaç gündürr..kafa dagıtıyorumm artık dolunaymıdırr nedir bilmiyorumda bende garip günler geçiriyorumm...acık dinlendirmek istedim beynimiii....çoookk yorgunumm her yöndenn...ve bi başımayımmm...bundan şikayetci değilimm..daha iyi geliyorr...
benden gelişmeleri yazayım dr gittim...herşey yolunda dedi..kist felan yok ister ara ver ama devam etmek istersen rahim musait dedi...bende devam dedim..ve adetin 4. günü iğneye başladık yine 75 dozlaa...dün ilkini vuruldum..yine yeniden bismillahh dedikk...yine dr gitmek zor geldii..ama ilk görüşme agır geçiyor sonra alışıyorum..drumaynı aslında amaa..işteene bilemm...cumartesi randevum var bakaçak iğnenin 4. günü durum nee...
Merhabalarr
nasılsınız ben inşallah iyiyimdirdiş ağrım antibiyotiğe rağmen devam etti ağrı kesicilerin benim bünyeme etkilerini bildiğimden içmemeye gayret ettim en dayanılmaz anımda 1 tane içtim inşallah yumoşa bebişe bana zarar vermez.
wawcım Bismillah demişsiniz bebiş için çok şükür her şey yolundaymış iğnenin dozlarını arttırdı mı ? güzel olacak her şey inşallah
canım saolasın beni de anmışsın yumoşlar için çarş günü gittim .Yarına yine gideceğim dün 9,5 ve 13 mm yumoşlar var demişti inşallah yarında onlar büyümüş olurdoktorum antibiyotik zarar vermez diyor lakin biranönce dişimden kurtulmam gerek tabi inşallah iltihabı biterse affffffffff nerden çıktı bu diş sıkıntısı tövbe yaRabbimmm . benim için de dua edin bu diş sorunu uzun zaman sonra tedaviyle olan yumoşa bana zarar vermesin
yarın inşallah güzel haberler verebilirim hem yumoşa hem dişime baktırcam kilomuda yazayım bu sabah 93,3 dü
İnşallah canım çok gerginim ve korkuyorum bugün ilaçlarımıda aldım bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallahcanim anliyorum seni insallah sali günü güzel sonuc alirsin..evet teyzesi cok az kaldii kizimizin ismi allah kismetse mina olucak sonunda karar vere bildik...
Niye eşin doğalda ısrar ediyo canım...inşallahhh canımmm yaaaaa...bilmiyorumartıkk nasipp ne yapsam boşş..bakalım yumoş olacakmı bu ayy..eşim yine doğal diyor bense aşılama istiyorum bilmiyorum ne olurrrr....
diğer topikde müjdeli haber var okudunmuuu?? anka hamileee..hemde sürpriz olduuu....bizlerde sırayla vericez inşallah bu haberlerii...benim 4yılı geçtiii ne haberler aldım ne haberlerr..birgün bende verebilecekmiyim bilmiyorummm...
Şirinecim çok geçmiş olsun...inşallah yumurtaların istenilen boyuta gelir ve döllnir bu ayMerhabalarr
nasılsınız ben inşallah iyiyimdirdiş ağrım antibiyotiğe rağmen devam etti ağrı kesicilerin benim bünyeme etkilerini bildiğimden içmemeye gayret ettim en dayanılmaz anımda 1 tane içtim inşallah yumoşa bebişe bana zarar vermez.
wawcım Bismillah demişsiniz bebiş için çok şükür her şey yolundaymış iğnenin dozlarını arttırdı mı ? güzel olacak her şey inşallah
canım saolasın beni de anmışsın yumoşlar için çarş günü gittim .Yarına yine gideceğim dün 9,5 ve 13 mm yumoşlar var demişti inşallah yarında onlar büyümüş olurdoktorum antibiyotik zarar vermez diyor lakin biranönce dişimden kurtulmam gerek tabi inşallah iltihabı biterse affffffffff nerden çıktı bu diş sıkıntısı tövbe yaRabbimmm . benim için de dua edin bu diş sorunu uzun zaman sonra tedaviyle olan yumoşa bana zarar vermesin
yarın inşallah güzel haberler verebilirim hem yumoşa hem dişime baktırcam kilomuda yazayım bu sabah 93,3 dü
sanırım onun da etkisi var yani inşaallah öyledir çok dağıttım gibi geldi, bugünkü bildirimim: 69 kiloÜzülme belkide ödem vardırEminim en kısa zamanda o 2 kiloyuda kışkışlarsın
WAW CIM allah yardımcın olsun, rabbim hayırlı şeylerle karşılaştırsın inşallahCECOMMM...kuzunun bileğine geçmiş olsunnn..
Merhaba arkadaşlarhepinize bol eksili günler.
ben yerimde saymaya devam ediyorum.sabah itibariyle: 68.1
akşam beşe kadar herşey süper gidiyor beşten sonra herşey alt üst oluyor.tv keyfi meyve çay derken alıp başını gidiyor. sadece çay içemiyorum illaki yanında birşeyler arıyorum bisküvi gofret çerez cips herşeyden yemek istiyorum.
CECO maşallah sana süpersin.inşallah hedeflediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın. bir ara bende dukan yapmaya karar vermiştim internette felan baya araştırmıştım ısrarla yulaf kepeği üzerinde duruyordu bende yaşadığım yerde bulamadığım için dukan rafa kalktı. sen kullanıyor musun yulaf kepeği.
Çok sağ ol canım
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Evet bende her gün yulaf kepeğini zorlada olsa yiyorumyoğurt içinde pek sevemedim ancak krep yada ekmek içinde yiyebiliyorum oda sıcakken Bir tek dün unuttum tüketmeyi güne gidince arada kaynadı ama birazdan kendime öğlenlik birşeyler yapıp birde yulaf kepeğinden azda olsa ekmeğimi yapacağım hem kahvaltıda iyi oluyor hemde nasıl tüketsem derdi olmuyor
Bu arada gurmenetten yulaf kepeğini sipariş verebilirsin istersenbirde nerede yaşadığını hatırlamıyorum ama migros, kipa, real ve carrefourlarda mutlaka oluyor ( tabi bitmediyse ) bazen öyle bir yerlere koyuyorlar ki zor buluyor insan ben süttozunu öyle istanbul gibi yerde zor bulmuştum meğer gittiğim markettin en altında kuytu bir raftaymış görmemişim elemanlarından mallarından haberleri yok aramakta zor gelince yok demişlerdi
Şirinecim çok geçmiş olsun...inşallah yumurtaların istenilen boyuta gelir ve döllnir bu ay
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:
Herkese bol eksiler ve enerji dolu bir gün diliyorummmmmmmmmm
Bu arada hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun...Aminnnnnnnnnn
Gelelim bildirimime :122: :122:
Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 119.2 kg
Bu hafta; 117 kg
Giden; 2.2 kg
Toplam giden; 6 kg
Hedef; şimdilik 85 kg
Sporum; yok maalesef
Kızlar bu sabah inanamadım tartıda gördüğüm rakama ama inanılmaz mutlu oldum :118::118::118::118::118:
Allahın izniyle doğum günüme kadar bu şekilde giderse 110un altını göreceğim ( 28 şubat )
Kesinlikle bundan sonra dukan benim için en güzel çareİlk kez bu kadar motive oldum artık bu farkı gördükten sonra en güzel yemekte olsa asla tadına bile bakmam yeterki kilocuklar gitsin
CecoCanım Dolunay olduğunda vucutlarımız su toplamaya başlarmış ve Ayın ufalmasıyla birlikte bizlerde kilo vermeye başlayabiliyormuşuzayın 15ine kadar dolunayın etkileri varmiş sanırım o yüzden artı dahi çıksanız hiç moralinizi bozmayın
Bazı kadınlar dolunaya göre ağda yapıyormuşve başka topikte bir ablamız vardı ( artık o topiğe girmesemde ) oda dolunayın etkisini bildiğinden ona göre vucut temizliğini yapıyormuş hatta demişti dolunay olduğunda sakın ağda falan yapma daha gür ve daha çabuk çıkar diye bende onun tavsiyesine uyup bir keresinde dolunay geçtikten sonra bacaklarıma ağda yapmıştım ve inanamıyacaksın ama resmen 2 ay sürdü tekrar kılların çıkması ki normalde 20 gün en fazla 1 ay rahat oluyordum birde bacaklarımdaki kıllar azaldı o günden sonra
Hee bu ara yine dikkat etmiyorum ama bende dikkat edeceğim artık dolunaya
İsterseniz bir netten araştırın çıkıyor dolunayla ilgili bir sürü bildi
Çok sağ ol canım
İnşallah geçecek bileği ama işte zaman lazımbaya bir kolluyor ve ilaçlarınıda zamanında alıyor
Sende kendine çok iyi bak ve stresten uzak dur canıminşallah hayırlı haberler verirsin bizlere yakında sabır et yeterki
Canım bütün dualarımız seninle ve yumoşlarınla
İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin bir sonraki gelişinde
Teşekkür ederim elocannn inşallah canım ben de senin için dua ediyorum. Rahim filmi çektirdin mi ? inşallah her şey yolundadır
Cecosana harikasınnnnnnnnnnnnnn Maşşallahhhhhhh
pkolular için en uygunu protein diyeti sanırsam senin dukan da protein ağırlıklı canım Maşallahın var
darısı hayırlsıyla başımızaa
doktordan geldimm 1 tanecik yumoş büyümüş diğeri küçük kalmış 16 mm hamdolsun dedikk pazartesi tekrar bakılacak yumoşa muhtemelen pazar yada pzt çatlar dedi
sevindim dua ettik inşallah bebiş olur diye
dişçiye de gittim iltihap bitmemişbu bitmeden dişi çekemem dedi
eve geldim eşimle konuşurken tartıştık "bebiş olunca antibiyotik kullanamam demedin mi""o zaman bebek yok bu ay" diyor benimde tepem attı
o kadar ilacı içen benim ben istemez miyim her şey yolunda gitsin o kadar canım yandığı halde ağrıkesici bile içmedim doktora sormadan diye açtım ağzımı yumdum gözümü ....
doktor yumoş döllenince bile ilk hafta içilebilir dedi bunu anlatamıyorum arkadaşının bir bebişi doğduktan sonragitmiş sebebi ilaçlarmış ay ya ona da kıyamadım o da yavrusu olursa ona bir şey olursa diye korkuyor ay kötü oldum yaa adam çocuğumuz olsun diye üstüme titriyor daha yumoş oldu seviniyor ona zarar gelmesin diyor korkuyor
Allahım inşallah hayırlısıyla tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere