- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Gunaydin kizlar...
Dun Ankara Gatada bi Dr gittim bütün tahlillerimi tek tek inceledi insulin direncini söyledim pkolularkn hepsinde var bu dedi metfamorfin kullaniyomusun dedi doktorun vermedi bende aile hekimime yazdirdim ama çok kiaa bi donem kullandim dedim....bugün kan vericem ptesi betahcg vericem...sali sabahi iki ilac icicem öğleden sonra korkulu Rüyam olan HSG cekilcem artik hangi gün yapar bilmiyorum vajinal ultrason ve semarim yenilencekmis sonrada hangi sali gunu bilmiyorum ama tüp bebek konseyine cikicakmisim
Benim gelişmeler bunlar kizlar
aklıma düştün birdenn neti actım hemen yazmışsın sende....çook çook iyi yaptın canım bu dr gitmeklee..hadi bakalımm hayırlısıııı...
inşallah herşey yolunda giderr vee bu ay tedaviye başlarsınn...sen ne zaman adet oldunn en sonn ??beta hcg vermiş yaa..inşallah pozitif çıksın dicemm....
hsg den hiç korkma bende çekildimm...ama adet bitiminden bikaç gün sonra adetten sonra ilişkiye girilmeden çekilmeli..adet sonrası yanii..adetin kaçıncı günüü...sonucundan hiç şüphem yokk senin daha önce betahcg n yüksek çıkmıştı yani gebelik oluşmuş tüplerde sorun çıkmayacaktırr..ama sen çekill gönlümüz ferah olsunnn..hiçç korkmaa öncesinde ağrı kesici içç..hiç bişicik olmayacakk...hadi bakalım bismillah hayırlısı olsunn...