Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Hepinize bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK16:

Çok şükür okullar açıldı ve bizde eski düzenimize dönebildik :KK34: Bahahın yedisinden beri ayaktayım :KK1: kahvaltı faslımda tamamdır :KK34:
Şimdi az bir keyif yapayım ondan sonra duşa girip hazırlanmaya başlarım :KK34:
Annemin dışardaki işlerinide halledelimde oda bende rahat olalım :KK34:

Bu arada bu kadar kilolu olduğum halde ufak ufak göbişimin ufaldığını hissediyorum :KK76::KK76::KK76:
Bir tane totoşuma göbişten dolayı olmayan sıfır kotum var ( alırken düdük gibi almıştım nasılsa veriyorum diye :KK1: ama sonra üzerine alınca bir kere bile giyememiştim ) inşallah 1 yada en geç 2 hafta sonra o kotun içine girerim :KK76::KK76::KK76:
Daha çok erken biliyorum ama kendimi şu ara hep dümdüz bir karınla hayal eder oldum :KK1: karnım yüzünden ayakkabılarımı bile zor giyiyorum hatta bağcıklı tercih etmiyorum bile sırf uğraşmamak için :KK35:
Tabi 1 sene sonrada olsa kendime şöyle çok güzel uzun bir cizme alacağım ayağıma bir tanede güzel kibar bağcıklı bot :KK34: sonuçta zayıfladıkça ayaklarda ufalıyor :KK34:
İnşallah şu baldırlarımda zayıflarda çizme hayal kalmaz :KK1:
Maşallah moraller düzelmiş ceco
diyetine sadıksın maşallah evet bende bağcıklı sporlarımın bağlarını gevşek bırakıp iplere eğilip doğrulmadan giyiyorum:KK17:
çizmelerimmmm olmuyor :KK17: uzun zamandır da giymiyorum benimde baldırlarım biraz incelirse hayırlısıylaa
2 senedir giyemediğim çizmelerimi giyerek ona aradaş çizmecikler alacağımm :KK17:

S.aleyküm arkadaşlar
Yine eşimin tlf dan giriyorum
Bu aralar genelimiz düzgün beslenmiyor sanırım iki gündür çok halsizim regl yaklaşıyor ondandır
Yatasım var yaa

Waw eşinin desteği herşeyden önemli canım Rabbim başka dert vermesin

Ceco benim çizmeler hala kapanmıyor birazda dar olanını almışım inşallah olacak

Merhaba hanimlar....
Nerden başlasam anlatmaya....Ctesi günü esim işyerinden izin aldi Ankaraya geldik dun doktoruma gittim hormonlarim falan iyi çok şükür ama aclik şekerim ve gizli şekerim yuksek cikti Dr boyle devam edersen seker hastasi olursun dedi beş kilo vermen lazim ozaman şekerin düşer tedaviye baslariz dedi tabi ben yikildim hala şöyle rahat rahat aglayip rahatliyamadim stresten yüzüm gözüm sivilce uçuk doldu..
Ankaradayim ve iyi bir Dr arastirmaya calisiyorum ama bulamiyorum hangi hastaneye hangi doktora gideceğini bilmiyorum başka Dr gidip artik tedavime başlamak istiyorum

Günaydın kızlar
bliyorum sizi çok ihmal ettim. hiç bir bahaneside olamaz biliyorum.
benim kg da da değişiklik olmayınca inanın içimden hiçbişey yapmak gelmiyor

sizleri özledim neler yapıyorsunuz bakayım dedim
ceco başın sağolsun
waw sen ne yaptın
erenısa eloocan diyetler nasıl gidiyor

ben veremiyorum kg umarım sizlerin tartıları eksilerdedir

:nazar::nazar: hamdsolsun Rabbimiz meleğinizi korusun her daim canım şifa olsun bebişiniz iyi olsun moralin de olur diyetinde

Çok teşekkürler sipsirine Allah razı olsun. Çok şükür atlattık iyiyiz Rabbim tüm melekleri ve annelerini korusun anne olmazsa olmaz :nazar::nazar::nazar:

Diyet tekrar başladım bakalım hep başa dönüyoruz yaz da geliyor yaza kadar ( hazirana kadar ) 10 kilo versem süper olur ayda 4 kilo gitse aslında uzak değil ama ayda anca 2 kilo verebiliyorum oda zorla bazende vermiyorum bile :KK66:))

Merhaba hanimlar....
Nerden başlasam anlatmaya....Ctesi günü esim işyerinden izin aldi Ankaraya geldik dun doktoruma gittim hormonlarim falan iyi çok şükür ama aclik şekerim ve gizli şekerim yuksek cikti Dr boyle devam edersen seker hastasi olursun dedi beş kilo vermen lazim ozaman şekerin düşer tedaviye baslariz dedi tabi ben yikildim hala şöyle rahat rahat aglayip rahatliyamadim stresten yüzüm gözüm sivilce uçuk doldu..
Ankaradayim ve iyi bir Dr arastirmaya calisiyorum ama bulamiyorum hangi hastaneye hangi doktora gideceğini bilmiyorum başka Dr gidip artik tedavime başlamak istiyorum

Elocaan , stres yapma biraz oluruna bırak stresten uzak kaldıkça bir bakacaksın herşey yoluna girmiş . Canım iyice araştır iyi bir dr git kilo vermeden çok kişi tedaviye başlıyor hamile kalıyorlar. İnşallah rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşturur.

Ben dukan diyeti yapiyorum 28 ocaktan beri 67 kilo idim suan 62.3 kiloyum 4.7 verdim sekerim dustu elim yuzum bir tuhaf sisti duzeldi ins daha da cok vercemm .regl dailk defa bu ay gecikmeden tam zamanında oldum .:nazar::KK9:

Merhaba hanimlar....

canımm bencede kesinlikle dr araştır ve bull bu sitede vardır önerilerrr...git bi dr a daha ne kayedersinkii..yine diyetine devam edersinn..ama böyle böyle ömürden ömür gidiyorrr...dr da tedaviye başlayınca ha deyince olmuyorr baksana ben örneğim ahan sanaa...

gizli şekere gelincee hepimizde varr ooo:KK14::KK14:

Elocaan , stres yapma biraz oluruna bırak stresten uzak kaldıkça bir bakacaksın herşey yoluna girmiş . Canım iyice araştır iyi bir dr git kilo vermeden çok kişi tedaviye başlıyor hamile kalıyorlar. İnşallah rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşturur.

canımm bencede kesinlikle dr araştır ve bull bu sitede vardır önerilerrr...git bi dr a daha ne kayedersinkii..yine diyetine devam edersinn..ama böyle böyle ömürden ömür gidiyorrr...dr da tedaviye başlayınca ha deyince olmuyorr baksana ben örneğim ahan sanaa...

gizli şekere gelincee hepimizde varr ooo:KK14::KK14:
Kızlar bi doktor buldum ama neden bilmiyorum hala randevu almadım arıyamıyorum... Okadar gerginimki herkesin kalbini kırıyorum eşimle yürüyüşe cıktım biraz rahatlıyayım diye yürüdümde rahatladım.... birazdan yine çıkıcaz görümcem ve eşimle ağaçlıklı yeşillikli biyer istiyorum dedim yoksa cadılığıma devam ederim dedim tamam dediler :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Anam yine koşturmacadan ancak girebildim :KK34:
Aslında hemen mutfağa dalmam lazım ama yine dayanamadım :KK1:
Küçük kızı sabahtan götürdüm şükür tahmin ettiğimiz gibi egzama değilmiş sadece alerjiymiş :KK34:
Büyük kızın bileğinde ufak bir yırtlık varmış :26: birde elinin üzerinde ödem :26::26: 3 hafta boyunca hep hap içecek hemde sabah akşam krem sürüp bileklik takacak :KK53: İki doktor gördü ikiside aynısını söyledi :KK34: şükür ameliyatlık değilmiş durum ama 3 hafta boyunca o bileklik ancak duş alırken kısa süreliğine çıkacak ve gece gündüz elinde kalsın dedi :KK34:
Bende cadıda rahatladık daha kötü birşey çıkmadı diye :KK34:

Dönüşte birde anneme uğrayıp kahve faslı yaptım ondan sonrada gelir gelmez balkondaki çamaşırları toplayıp bir posta daha attım makineye :KK35:
Bana kalsa bugün savsaklardım ama Cumartesi amcamlar yemeğe gelecek ve benim bir sürü işim var üstelik büyük cadı resmen ilan etti 3 hafta boyunca benden birşey beklemeyin ben bileğimi kollamam lazım diye :KK1: çakallllllllllllllll :KK1:
Bu gece ütülerimi yapayım ki yarın yatak odamı temizler bitiririm Perşembede mutfağı kaldırıp bitirirsem cumaya bir tek salonla banyo kalır diye plan yaptım :KK34: Cumartesi malum yemeklerle boğuşacağım üstelik onlar erken gelirler :KK52::KK52::KK52::KK52:
Şu Cumartesiyide atlatayım Pazar gram iş yapmayacağım :KK1: gerekirse hastayım ayağına yatacağım :KK60: yeter yawwwww nefretlik geldi iş yapmaktan :KK53: Anamlara koşturmaktanda işlerim kalıyor ama kadıncağız yanlız kalınca yine Anneciği aklına geldiği için yanlız kalmakta istemiyor :26:
Kız kardeşime bile diyorum iyiki artık buradalar ama ayın 3de anamı Havaalanına bıraktıktan sonra yupppiiii diye havalara sıçrayıp evde en az 3 gün iş yapmayacağım diye :KK60: nasıl gülüyor valla bende aynısını yapacağım diye :KK1: kadıncağız çat diye gelirse bu ne hal hadi kalk temizlik yapalım demesin diye devamlı elimizde bezler dolanır olduk :KK60:

Neyse çok çenem düştü yine :KK1: gidip mutfağımıda toparlayıp yemeğimi ateşe koyayım :KK1: yemekten sonra gelirim nasılsa yine :KK34:

Ben dukan diyeti yapiyorum 28 ocaktan beri 67 kilo idim suan 62.3 kiloyum 4.7 verdim sekerim dustu elim yuzum bir tuhaf sisti duzeldi ins daha da cok vercemm .regl dailk defa bu ay gecikmeden tam zamanında oldum .:nazar::KK9:

Caım bende dukan yapıyorum :KK1: şekerin düştüyse eminim biliyorsundur zaten tarcınlı süt içebilirsin yada sitelerden tatlandırıcıyla yapılabilen sütlü muhallebilerden yapabilirsin kendine :KK34:
Bu arada aynı şişlik bende de var hatta artı bile gördüm tartıda ama dolunay ve lodos sebep oluyor onlara :KK34: bir iki gün böyle devam eder ama pes etmeden devam et :KK34: emin ol dolunay sonrası birden çok daha güzel eksiler göreceksin :KK34:

Merhaba hanimlar....

Canım ne olur üzülme :KK19:
İnan aynı şeyleri banada doktor söylemişti hatta ciddi ciddi insüline başlayacağız olmazsa 1 ay sonra tekrar ölçtüğümüzde de aynı çıkarsa dedi :26:
O gün bende akşama kadar ağladım durdum kendi kendimi yedim ve sonra eşim ya sen ilaçını iç düzenli ( glukofen ) sonrası artık kadar kısmet dedi :KK34:
İnan ertesi gün besmeleyle başladım ilaçımı içmeye ve 1 ayın sonunda doktor kesinlikle şekerim normal çıktığı için beni tebrik etti :KK1: nasıl becerdin diye sordu :KK1: bende ilaçımı içtim ve sağlıklı beslendim dedim :KK34:
O zamandan beri ara ara ( 3 - 4 ay arayla ) ölçtürüyorum ne olur ne olmaz diye ve inan hep düzgün çıkıyor yeterki düzenli ilaçını iç ve kilo vermeye çalış :KK34: Benim kilom çok daha fazla hatta veremediğim halde şekerim düzene girdi ki bu bile benim için bir başarı :KK34: o yüzden ne olur üzme kendini ve sıkıca sarıl herşeye :KK34:
İnanıyorum o risk bir iki ay sonra yok olucak :KK34:

Merhaba hanimlar....

elocan moralini bozma.doktorlarda böyle bir patavatsızlık var.evet bizler şeker hastalığına yakın insanlarız pkodan dolayı ama yediklerimize dikkat ederek bunu aşabiliriz.70 kilosun sonuçta bu kilolarla hamile kalan hiç mi yok allah aşkına.ben de 75 kiloyum ve bu kiloyla hamile kalabilirim diye düşünüyorum rabbim nasip ederse.

ben de ne zamandır bu testlerimi yaptırmadım.yarın sabah aç karnına gidip yaptırayım bari yakın aile hekimliğim.bi de bu test sonuçlarına göre endokrine gideyim ben hiç gitmedim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Hepinize bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK34:

Uyandığımdan beri ancak fırsatım oldu kısa sürelide olsa :KK53:
Çok çalışmam lazım çoook :KK1: Yarın gün olduğu için hiç birşey yapamıyacağım o yüzden bugün ne kadar yaparsam kardır :KK34:
Mutfağımı kabaca bir toparladım ama birazdan girip iyice temizleyip yerlerinide sileceğim ki bitsin orayla işim:KK34: Çamaşır makineside durdu onlarıda asayım :KK34:
Dün gece ütü yapacaktım hesapta ama yine kıvırdım :KK1: artık bu gece kesin yaparım ( onla gündüz oyalanmıyayım diyorum )

Kahvaltımıda ettim hatta dolunayın etkilerindende baktım ufak ufak kurtulmaya başlamışım :KK1:
Cuma gününü iple çeker oldum :KK1:

Aaaaaaaaa dünki menümü unuttum yazmayı :KK53:

Sabah;
1 yulaf kepeğinden krep
2 KK beyaz peynir
1 KK yağsız light kaşar
1 büyük fincan yeşil çay

ara;
1 yeşil çay

Öğlen;
3 yumurtadan çılbır ( yakında gıdaklayacağım :KK1: )
1 kase yoğurt

ara; ( yemekten hemen yarım saat sonra )
Şekersiz nescafe

Akşam;
4 - 5 parça tavuk ızgara
1 kase yoğurt
1 bardak zero

gece;
1 kase dukana uygun kilo yapmayan tatlandırıcılı muhallebi ( gram yağ yok içinde tabiki )
1 Fincan şekersiz nescafe

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Şu ne zamandır aradığım Hibiskusu geçen gün annemle çıktığımda buldum şükür :KK34:
Yeşil çayla birlikte demlenip 1 litre suya dökülüyor ( içine 3 - 4 kuşburnuda konuyormuş ama bende yoktu )
Dün akşam demleyip döktüm suyun içine ( soğusun diye de dolaba koydum )
Sabahları aç karnına içildiğinde hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hemde duraklamayı kırıyormuş :KK34:
Ben dünden beri 3 bardak içtim ve tadıda inanın yeşil çaydan bile güzel :KK1:

Kesinlikle kulananların çoğu çok memnun ( istisnağlar kaideyi bozmaz :KK1: )
Sizlerde fırsatınız olursa bir deneyin derim :KK34: hem motivasyon olur :KK34:

Merhaba kızlar ben geldim. Tatilde memlekete gidince giremedim uzun süre. Kilo almışım 2 kilo kadar. Sen gıdım gıdım ver bir iki haftada al, durumum bundan ibaret. Sevgilerimle, görüşmek üzere...

slm kızlar ;

Temizlik yap , yemek yap derken anca gelebildim diyet fena değil ama çok katı diyette yapamıyorum. Havalar düzeldi gibi artık çıkarım biraz dışarda 1 saat yürüsem iyi gelir....

Büyük bardak elma sirkeli su
büyük bir bardak yeşil çay
Klasik kahvaltı yaptım
Soğan suyu içtim
Ispanak yemeği yaptım (Bir kaşık zeytinyağı ile ) , yoğurt ,2 light etimek ile yedim
Yeşil çay
Akşama yine ıspanak yemeğini yerim
Çay

Ama öğlen üç adet büsküvi yedim :KK43:((

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Akşam yemeğimide hüplettim geldim :KK1:

Hemen aklımdayken menümüde yazayım :KK34:

Sabah;
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 koca bardak ayran
( bugün yumurta yemek istemedi canım :KK34: )

ara;
1 büyük fincan yeşil çay

ara;2
1 büyük bardak hibiskus çayı ( soğuk şerbet hesabı )

Öğlen;
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte ızgara
1 bardak ayran

Akşam;
1 kase yoğurt çorbası ( kalanı bitireyim dedim :KK1: )
1 palamut ( folyoya sarıp fırında yaptım )
1 orta boy kase karışık soğanlı salata
1 bardak zero ( zoraki içtim açıkcası :KK1: artık onuda canım istemiyor nedense :KK76::KK76::KK76: şeker olmadığı halde şekerli gibi geldi :KK1: psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama hoşuma gitti :KK1: yani canımın artık birşey istememesi :KK34: )

Gün içinde 2 litre su içtim :KK34: yarım saat sonrada bir yeşil çayla yatmadan birde hibiskus içerim inşallah :KK34:

Merhaba kızlar ben geldim. Tatilde memlekete gidince giremedim uzun süre. Kilo almışım 2 kilo kadar. Sen gıdım gıdım ver bir iki haftada al, durumum bundan ibaret. Sevgilerimle, görüşmek üzere...

Üzülme belkide ödem vardır :KK34: Eminim en kısa zamanda o 2 kiloyuda kışkışlarsın :KK34:

s.aleyküm kızlaaarrrr:21:

hepinize ayrı ayrı yazacaktım ama mutfak beni bekler..haftasonu misafirim var poğaça pişiriyorum buzluğa atacağım
ayrıca bugün tam 2 saat hamsi temizledim kılçığınıda ayırıyorum çocuklar rahat yesin diye amaöldümmm
yarın iş çıkışı k.validelere geçeriz cumada komşuma davetliyim inş.
beslenme düzenim bozuk spor yok regl yolda ama toparlanacağımm

cecoo bu şişkinlik ve halsizlik dolunaydan mı yaa???

nezaman canlanacağızzz??
:KK31:

Gunaydin kizlar...
Dun Ankara Gatada bi Dr gittim bütün tahlillerimi tek tek inceledi insulin direncini söyledim pkolularkn hepsinde var bu dedi metfamorfin kullaniyomusun dedi doktorun vermedi bende aile hekimime yazdirdim ama çok kiaa bi donem kullandim dedim....bugün kan vericem ptesi betahcg vericem...sali sabahi iki ilac icicem öğleden sonra korkulu Rüyam olan HSG cekilcem artik hangi gün yapar bilmiyorum vajinal ultrason ve semarim yenilencekmis sonrada hangi sali gunu bilmiyorum ama tüp bebek konseyine cikicakmisim
Benim gelişmeler bunlar kizlar

Gunaydin kizlar...
Dun Ankara Gatada bi Dr gittim bütün tahlillerimi tek tek inceledi insulin direncini söyledim pkolularkn hepsinde var bu dedi metfamorfin kullaniyomusun dedi doktorun vermedi bende aile hekimime yazdirdim ama çok kiaa bi donem kullandim dedim....bugün kan vericem ptesi betahcg vericem...sali sabahi iki ilac icicem öğleden sonra korkulu Rüyam olan HSG cekilcem artik hangi gün yapar bilmiyorum vajinal ultrason ve semarim yenilencekmis sonrada hangi sali gunu bilmiyorum ama tüp bebek konseyine cikicakmisim
Benim gelişmeler bunlar kizlar

slm canim hic üzülme insallah hersey yoluna girecekk..insallah yeni doktorun sana ugur getirir..canim benim icini ferah tut insallah bu tedavin tutae nazli bebisin sana simsiki tutunur...dualarim seninlee...

X