kızlarr kahvaltımı yaptımmm....baktımki yapmıyorum canım istemiyor hemengittim mutfaga bi parça ekmege lor domates koydumm hüplettimm...2kayısı bi bardakda su içtimm..şimdilik bölee...
kızlar yulafı yiyenler nasıl yiyorsunuzzz?? bide ne yerine yiyim ara öğünmü acıktıgımdamıı ??
canım ben iki - üç kaşık yulafı bir kaseye koyuyorum lihgt süt alıyorum bir bardak içine aktarıyorum öyle yiyiordum ama belli bir zaman sonra bayıyor
kızlarrrrrrrrrr şimdiye kadar herseyy süperrrrrrr
yarım ssaat önce yarım elma +2 bardak su.
.bi porsyon pırasa...salataa..1 bardakda ayran yiyorum şuan
süpersin canım , benim birazdan ne yiyeceğimi duysan yuhh dersin) Ben lahmacun istedim eşimden o gelecek birazdan hasta olunca naz yapayım bari istediklerimi biraz biraz yiyeyim. Sonra kuaföre gidecem biraz toparlanmam lazım mutlu olursam daha çabuk iyileşirim diye düşünüyorum. ben hasta olunca hiç öyle yatamıyorum günlük duşumu alırım saçımı tararım güzel toplarım sonra battaniyenin arasına giererim daha mutlu hissediyorum kendimi. Tabiii bazen eşim inanmıyor oooo iyisin iyisin diyor o kötü oluyor ama ateşi ölçünce panikliyor ne yapayım öyle paspal paspal yapamıyorum.
ŞİRİNEEEEE....catlama iğnesi vurduracakmı acaba doktorunn...,?? hadi bakalım hayırlısı hakkımızdaa..ben dün gittim dr a dana yumoş yokdu bilmiyorum daha erken dedi adetin 7. günüü..carşambaya gün verdiii...gidicem bakalım...ben bu ayda umutsuzum şimdiden..
.
Canım ceco ile senin sayende ben de 16 sında ilgilendimŞİRİNNEEEEEEEEE bak bana bildirim gelmişşşşşş....ekliyim dedim yarın son günmüşşşş...
1.SEÇENEK
15 Şubat 2014 saat 10:28’den 17 Şubat 2014 saat 19:22’ye kadar epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
24 Şubat 2014 saat 17:07’den 26 Şubat 2014 saat 15:35’e kadar epilasyon için diğer uygun zaman dilimi.
Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği bu günler, epilasyon için Şubat ayının en uygun zamanlarıdır. Ancak bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmalısınız!
Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza
indirmek için iki epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.
Ay’la Yaşam, ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.
Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.
Canım çok teşekkürler bu gun daha iyiyim ama tam toparlanamadım eşimi işe göndermedim bebeğe bak ben temas etmeyeyım diye. Meyve yiyiorum sipsirine Ada çayı demişti onu yaptım iyi geldi birde ada çayı ile gargara yaptım boğazıma daha iyi oldu gibi . Sabah canım simit istedi kahvaltımı simitle yaptım
4 - 5 tane antibiyotik aldım ne zaman antibiyotik alsam adetim gecikiyor ama mecburdum bebek için almak zorundaydım ona geçecek diye korkuyorum. Kesin adet iyice gecikecek offffff
Ceceooommm hayırlı olsun güle güle kullan))
Maşallah harika gidiyorsun wawcım ben bu sabah 94 gördüm hızla geliyor mu u nasıl iş dedimkızlarrrrrrrrrr şimdiye kadar herseyy süperrrrrrr
yarım ssaat önce yarım elma +2 bardak su.
.bi porsyon pırasa...salataa..1 bardakda ayran yiyorum şuan
ayyyy cecommm çokk sevindimmm..herşey yolunda gitsin inşallahhh...herşey gönlünce olsunnnn...
ama linkleri acamıyorummm...istikbalin sitesine girdimmm o açılıyor..modellerin adını söle ben ordan bakayımm yoksaçatlarım merakdannsana bu hafta iyi selim beylikler diyim...selim bey misali salınırsınn
Allah kolaylık versinn çörekotu etkiliyor rahim duvarını kalınşlaştırıyormu ben de arada alıyorum sabahları nar suyu felan derken hamdolsun duvar kalınlığı iyi demişti ayy inşallah hepimize tüm azaları tam hayırlı evlatlar dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin RabbimizSelam kızlarrr çok ihmal ettim burayı ama inanın işlerim çok yoğun. Koştur koştur eve geliyorum ev işi yemek derken bir bakmışım sabah olmuş yine koşturmacaaa
Waw cım ben yeniden tedaviye başladım bu arada. Yani doktorumu değiştirdim. Bir ayda olsa boş geçirmyelim dedi. cuma günü adetimin 3. günü klomene başladım. Rahim kalınlığım iyiymiş başka ilaç vermedi. Yine 8 saat aralıklarla klomen alıyorum ama 5 gün kullanıcakmışım. Yani diğer doktor 7 gün kullandırmıştı.
Birde ben çok akıllıyım ya klomen kullanırken çörek otu kürü yaptım hani, o çok etkilemiştir dedi doktor o östrojeni arttırıyormuş gerçekten. Bakalım hayırlısı cuma günü kontrole çağırdı. Yine Bismillah dedik bakalım hayırlısı.
En kısa zamanda kilo bildirimi yapmaya başlayacağım. Hepinizi öpüyorum kızlar.
Ceco insanlara hayırlı evlatlar versin RabbimizSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Öğlen bir çıktım evden daha bir saat önce ancak geldim
Anneme geçecektim birden fikir değiştirdik çarşıya gittikAlmanyaya gitmeden evvel gelinine güzel bir kolye alacaktı zaten onu aradan çıkartalım dedi bende hazır kuyumcuya gitmişken bozuk olan bir kolyemle bir bilekliğimide götüreyim dedim
Çok para isterler diye sallayıp duruyordum ama tamiri 20 lira tutunca kendime kızdım boşu boşuna kaç aydır duruyor onlar kenarda diye
Kardeşimin eşine çok hoş bir sonsuzluk işareti aldı annem üzerinde sen ve ben yazan
Benim cadıda bakınca hadi bir tanede sen seç kendine deditabi benim büyük cadı kararsız olduğu için bir kaç kuyumcu gezdik ama günün sonunda bulduk onada güzel bir kolye ucunda parlak bir yıldızı var
Valla çok ballıyız ailecekben ne anannemden nede babannemden değil altın kolye bir paket piskevüt bile görmedim
Uyanık cimcimede ( ufaklık) bende küpe istiyorum diye tutturdu ama ona müsaade etmedim iyice ailecek anamı soyuyormuş gibi
Bir tek akşam eve dönerken canımı sıkan bir olay oldu :26:
Arabayı kızkardeşimin evinden çok uzak bir yere park etmiştim ve mecbur kız kardeşim okula çocukları almaya gidince bizde yine çarşı içinden arabanın olduğu yere yürüdük ( büyük kızım, annem ve ben )
Babamda kızkardeşimle benim cimcimeyi alıp okula yürüdüler.Tam annemle sohbet ede ede giderken bir tane 11 - 12 yaşlarında yerden bitme oğlan yanından geçerken resmen sesli bir şekilde; Ohaaa karıya bak ne kadarda şişko demezmi
Bir adım daha attım ve o an resmen kaynar sula döküldü üzerimden. Anında çocuğa döndüm ve baya sesli bir şekilde nasıl sinirlendiysem küfürü bastım :26: senin bacağına mıçarıp çip kurusu dedim
Aslında hiç huyum değildir küfür etmek ama o an çok canım yandı o cümlenin üzerine ve yanında koca koca adamlar o çocuğun cümlesi üzerine deli gibi gülünce iyice şalterlerim attı
Hemen yanındaki koca herifler ( 20 - 25 yaşlarında ) çocuğa aha çıldırdı git git diye gülerek çocuğu uzaklaştırdılar :26:
Hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi ve dokunsan ağlayacak moda girdim.
Dönüşte anneme geçtik ama benim kafamda hala o cümle çınlıyordu :26: artık nasıl kastıysam kendimi eve geldikten sonra resmen ağlama krizine girdim
Eşim tabi şaşırdı ne oluyor diyeona ağlayarak anlatıncada ya aşkım takıldığın şeye bak boşver dediğin gibi çip kurusu işte. Hem bak işte herşeyi güzelleştiriyoruz, sende yavaş yavaşta olsa kilolarından kurtuluyorsun eee sen ne bakıyorsun milletin lafına üstelik ben seni her halinle seviyorum dedi sağ olsun ama yinede fena taktım :26:
Rabbim büyük inşallah kilolardan kurtulacağım ve bana bu tip cahil ve terbiyesiz insanlar bir daha bu tip bir cümle kuramayacaklarAslında kabahat o çocuğu yetiştiren anne babada
Benim evlatlarım çok şükür hiç kimseye görüntüden dolayı bir kez olsun değil yüzüne arkasından bile eleştirmediler ( hadi biri ufak ama o bile şişko diyemez kimseye) Doğurup doğurup sokağa salıyorlar sonra ne yaptıklarından bir haber yaşıyorlar işte
Canım bu benim beğendip aldığım masa sandalye takımı ( vitrinleri falan almadım tabi sırf masa ve sandalye )
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/barcelona-yemek-odasi-takimi
Buda aldığım köşe takımı
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takimi
Ama köşe takımın rengi bu olucak
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takim-uzanmali
Bu sefer kesin açılır diye düşünüyorum
Olmadı Barcelona yemek takımı ( sırf masa sandalye ) birde star köşe takımı ama uzanmalı star köşe takımının renginde
Ceco insanlara hayırlı evlatlar versin Rabbimiz
sen çok azimli güçlü bir kadınsın canım başkalarının seviyesine inmeyeceğine eminim sakin ol yeterki
sonsuzluk kolyesi de süper fikir ben kv den hiiiç öyle bir şey görmedim
ayy Allah canını sağ etsin de elden ayaktan düşürmesin hiçkimseyi bizi de amin
hayırlı olsun şimdi gördüm mobilyalarını güle güle kullan canım rengi de süpermiş
ben de o rengi çok severim geçen koltuk örtüsü aldımaslında ihtiyaç yoktu tam önünden geçerken cezbetti beni
CECO mobilyalarına baktım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yaşadığın olayın bir benzerini bende geçen yıl yaşamıştım halen aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor.ben zaten oldum olası bu 12-18 yaş arası ergen erkeklerden acayip tırsıyorum. 13 14 yaşlarında iki çocuktu önümden bisikletle geçerken cinsel içerikli öyle bir laf atıp gittilerki hayatımda hiç duymamıştım. elim ayağım titremişti resmen. dediğin gibi doğurup doğurup sokağa atıyorlar. sonra neden tecavüz olayları artıyor neden hırsızlık artıyo diye düşün dur.neden acaba, balık baştan kokuyor. tüm suçlu aileler ama benim o çocuklarada kızgınlığım halen geçmiş değil.
Selam kızlarrr çok ihmal ettim burayı ama inanın işlerim çok yoğun. Koştur koştur eve geliyorum ev işi yemek derken bir bakmışım sabah olmuş yine koşturmacaaa
Waw cım ben yeniden tedaviye başladım bu arada. Yani doktorumu değiştirdim. Bir ayda olsa boş geçirmyelim dedi. cuma günü adetimin 3. günü klomene başladım. Rahim kalınlığım iyiymiş başka ilaç vermedi. Yine 8 saat aralıklarla klomen alıyorum ama 5 gün kullanıcakmışım. Yani diğer doktor 7 gün kullandırmıştı.
Birde ben çok akıllıyım ya klomen kullanırken çörek otu kürü yaptım hani, o çok etkilemiştir dedi doktor o östrojeni arttırıyormuş gerçekten. Bakalım hayırlısı cuma günü kontrole çağırdı. Yine Bismillah dedik bakalım hayırlısı.
En kısa zamanda kilo bildirimi yapmaya başlayacağım. Hepinizi öpüyorum kızlar.
kuzum çörekotu bal tarçında yeee
bak bir de sen şu gnc nin arginmax ve q10 araştır wawcım ben onlardan içtim kasım ayında
ben senden yana ümitliyim inşiallahhhhhhhhhhh annelerin en güzellerinden olacak arakdaşım benimmm
canım bu nazlı yumoş çatlamış sevindim mi şaşırdım üzüldüm karışık oldum
şüphelenmiştim aslında ağrılarımdan doktor muhtemelen pazar diyor bugünde uygundeğilim :S belim çok ağrıyor
hadi hayırlısı Alahtan
Canım ceco ile senin sayende ben de 16 sında ilgilendim
Allah acil şifalar versin canımm düzeleceksin inşallah
sen ve bebiş iyi olunda
cecoom mutluluğun daim olsun hayırlı güzel günlerde eskitin inşallahhhhhhhhhhhh
Maşallah harika gidiyorsun wawcım ben bu sabah 94 gördüm hızla geliyor mu u nasıl iş dedimdolunayda geçtii
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Öğlen bir çıktım evden daha bir saat önce ancak geldim
Anneme geçecektim birden fikir değiştirdik çarşıya gittikAlmanyaya gitmeden evvel gelinine güzel bir kolye alacaktı zaten onu aradan çıkartalım dedi bende hazır kuyumcuya gitmişken bozuk olan bir kolyemle bir bilekliğimide götüreyim dedim
Çok para isterler diye sallayıp duruyordum ama tamiri 20 lira tutunca kendime kızdım boşu boşuna kaç aydır duruyor onlar kenarda diye
Kardeşimin eşine çok hoş bir sonsuzluk işareti aldı annem üzerinde sen ve ben yazan
Benim cadıda bakınca hadi bir tanede sen seç kendine deditabi benim büyük cadı kararsız olduğu için bir kaç kuyumcu gezdik ama günün sonunda bulduk onada güzel bir kolye ucunda parlak bir yıldızı var
Valla çok ballıyız ailecekben ne anannemden nede babannemden değil altın kolye bir paket piskevüt bile görmedim
Uyanık cimcimede ( ufaklık) bende küpe istiyorum diye tutturdu ama ona müsaade etmedim iyice ailecek anamı soyuyormuş gibi
Bir tek akşam eve dönerken canımı sıkan bir olay oldu :26:
Arabayı kızkardeşimin evinden çok uzak bir yere park etmiştim ve mecbur kız kardeşim okula çocukları almaya gidince bizde yine çarşı içinden arabanın olduğu yere yürüdük ( büyük kızım, annem ve ben )
Babamda kızkardeşimle benim cimcimeyi alıp okula yürüdüler.Tam annemle sohbet ede ede giderken bir tane 11 - 12 yaşlarında yerden bitme oğlan yanından geçerken resmen sesli bir şekilde; Ohaaa karıya bak ne kadarda şişko demezmi
Bir adım daha attım ve o an resmen kaynar sula döküldü üzerimden. Anında çocuğa döndüm ve baya sesli bir şekilde nasıl sinirlendiysem küfürü bastım :26: senin bacağına mıçarıp çip kurusu dedim
Aslında hiç huyum değildir küfür etmek ama o an çok canım yandı o cümlenin üzerine ve yanında koca koca adamlar o çocuğun cümlesi üzerine deli gibi gülünce iyice şalterlerim attı
Hemen yanındaki koca herifler ( 20 - 25 yaşlarında ) çocuğa aha çıldırdı git git diye gülerek çocuğu uzaklaştırdılar :26:
Hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi ve dokunsan ağlayacak moda girdim.
Dönüşte anneme geçtik ama benim kafamda hala o cümle çınlıyordu :26: artık nasıl kastıysam kendimi eve geldikten sonra resmen ağlama krizine girdim
Eşim tabi şaşırdı ne oluyor diyeona ağlayarak anlatıncada ya aşkım takıldığın şeye bak boşver dediğin gibi çip kurusu işte. Hem bak işte herşeyi güzelleştiriyoruz, sende yavaş yavaşta olsa kilolarından kurtuluyorsun eee sen ne bakıyorsun milletin lafına üstelik ben seni her halinle seviyorum dedi sağ olsun ama yinede fena taktım :26:
Rabbim büyük inşallah kilolardan kurtulacağım ve bana bu tip cahil ve terbiyesiz insanlar bir daha bu tip bir cümle kuramayacaklarAslında kabahat o çocuğu yetiştiren anne babada
Benim evlatlarım çok şükür hiç kimseye görüntüden dolayı bir kez olsun değil yüzüne arkasından bile eleştirmediler ( hadi biri ufak ama o bile şişko diyemez kimseye) Doğurup doğurup sokağa salıyorlar sonra ne yaptıklarından bir haber yaşıyorlar işte
Canım bu benim beğendip aldığım masa sandalye takımı ( vitrinleri falan almadım tabi sırf masa ve sandalye )
http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/barcelona-yemek-odasi-takimi
Buda aldığım köşe takımı
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takimi
Ama köşe takımın rengi bu olucak
http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/star-kose-takim-uzanmali
Bu sefer kesin açılır diye düşünüyorum
Olmadı Barcelona yemek takımı ( sırf masa sandalye ) birde star köşe takımı ama uzanmalı star köşe takımının renginde
slm kızlar;
Dün akşam iyice hastalandım boğaz enfeksiyonu çok kötüymüş yaaa kulaklarım kapandı resmen. Eşimi yine işe göndermedimKızına geçmesin diye seve seve kabul ediyor ... zaten hastalığıma üzülmüyorum kızıma geçer diye korkuyorum ...
Gerçi bugun daha iyiyim ama anlık bir bakıyorum çok iyiyim birde bakmışım üşümeye başlıyorum yatağa girip uyumaya başlıyorum. ateş az oldu yüksek değildi çok şükür . bir sürü antibiyotik aldım kesin adet iyice gecikecek... Dedimki bu ay ohh bir sürü soğan suyu içtim zamanında olurum dedim antibiyotikler geciktiriyor maalesef. akşamları çayın yanında tatlı bişeyler yerdim şimdi 3 gündür onuda yemiyorum hasatalıktan canım tatlı istemiyor inşallah bunu devam ettiririm. şuan bile tatlı diyince böğğ oldum...
Hasta yatağımda elimde tablet sizleri takip ediyorum
merhaba
sizin yazılarınızı girip okuyorum bende de pko var ve kiloluyum haziranın 10 da dukana başladım 21 kg verdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım yeniden başladım derken ben 5 kg geri aldım.sinirlenince ve mutsuzken yemek yiyen bir yapım var ve kabul ederseniz bildirimlerimi bu sayfada yapmak istiyorum.