- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
Hayırlı olsun canım
İnşallah yumoşun kuzucuğa dönüşürde sende bize yakında müjdeyi verirsin
Sen bakma eşine sonuçta bir iki gün ilaç kullanmayla Allahın izniyle birşey olmaz Zaten olacağı varsa o sadece bahane olur
Kız benim annem ben daha 3 aylıkken hamile kalınca neler yapmış kardeşim düşsün diye ( cahillik tabi şimdi iyiki birşey olmamış diyor ) Kadın basamaklardan 3er 3ermi atlamamış, ağırmı kaldırmamış ama yok yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap birşey olmaz
Ben büyük kızıma hamile olduğumu bilmeden ağaca bile tırmanmıştım tabi inerken de atladım
Tamam tedirgin olması doğal sonuçta uzun zamandır özlemini çekiyorsunuz ama o iltihap gitmedende sen tedavini yaptıramazsın
Dişçiye söyleseydin böyle bir şüphemiz var diye eminim ona göre antibiyotik verirdi sana birde bol bol ağızına gargara yap oda iltihabı atmana yardımcı olur
İnşallah eşinin endişesi boşa çıkarda bizde yakında müjdeyi alırız
Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim
Evet gerçekten bana dukan yaradı iyicede alıştım o yüzden inşallah bütün kilolar gidene kadar aynı istikrarla devam edeceğim Allahın izniyle
Allah razı olsun inşallah ceco canım benim de tevekkülüm çok Allaha
eşimin endişesi boşa çıkacaktır inşallahhhhhhhhh
yumoşu dişçiye de söyledim kadındoğumcum da bu haftada devam edebilrsin tedavine dedi benim adam tedirgin artık o beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştireceğim yani iş başa düştü
Rabbimiz verecekse bak maşallah Allah esirgemiş kızın bizdede öyle mucizeler var nasibi varsa Allah onu esirger
Allah razı olsun içimi biraz daha dindirdin sakinleştirdin
süpersin gargarayı ihmal etmişim hemen başlıyorum karbonatlı tuzlu su gargarama
Maşallah senin bu istikrarlı çabana nefsine hakimliğine Allah esirgesin hayranım
bu arada dolunayla ilgili bizim kilo alışlarımızda artıyormuş daha önce yazmış olmalıyım lakin ay inceldikçe bizlerde dikkat edersek hızla kilo verebilirmişiz
dolunayda yediklerimize dikkat etmezsek 2 ile çarpıp depoluyormuş vücut
Son düzenleme: