Maşallah moraller düzelmiş cecoSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Çok şükür okullar açıldı ve bizde eski düzenimize dönebildikBahahın yedisinden beri ayaktayım kahvaltı faslımda tamamdır
Şimdi az bir keyif yapayım ondan sonra duşa girip hazırlanmaya başlarım
Annemin dışardaki işlerinide halledelimde oda bende rahat olalım
Bu arada bu kadar kilolu olduğum halde ufak ufak göbişimin ufaldığını hissediyorum
Bir tane totoşuma göbişten dolayı olmayan sıfır kotum var ( alırken düdük gibi almıştım nasılsa veriyorum diyeama sonra üzerine alınca bir kere bile giyememiştim ) inşallah 1 yada en geç 2 hafta sonra o kotun içine girerim
Daha çok erken biliyorum ama kendimi şu ara hep dümdüz bir karınla hayal eder oldumkarnım yüzünden ayakkabılarımı bile zor giyiyorum hatta bağcıklı tercih etmiyorum bile sırf uğraşmamak için
Tabi 1 sene sonrada olsa kendime şöyle çok güzel uzun bir cizme alacağım ayağıma bir tanede güzel kibar bağcıklı botsonuçta zayıfladıkça ayaklarda ufalıyor
İnşallah şu baldırlarımda zayıflarda çizme hayal kalmaz
hamdsolsun Rabbimiz meleğinizi korusun her daim canım şifa olsun bebişiniz iyi olsun moralin de olur diyetinde
Merhaba hanimlar....
Nerden başlasam anlatmaya....Ctesi günü esim işyerinden izin aldi Ankaraya geldik dun doktoruma gittim hormonlarim falan iyi çok şükür ama aclik şekerim ve gizli şekerim yuksek cikti Dr boyle devam edersen seker hastasi olursun dedi beş kilo vermen lazim ozaman şekerin düşer tedaviye baslariz dedi tabi ben yikildim hala şöyle rahat rahat aglayip rahatliyamadim stresten yüzüm gözüm sivilce uçuk doldu..
Ankaradayim ve iyi bir Dr arastirmaya calisiyorum ama bulamiyorum hangi hastaneye hangi doktora gideceğini bilmiyorum başka Dr gidip artik tedavime başlamak istiyorum
Merhaba hanimlar....
Nerden başlasam anlatmaya....Ctesi günü esim işyerinden izin aldi Ankaraya geldik dun doktoruma gittim hormonlarim falan iyi çok şükür ama aclik şekerim ve gizli şekerim yuksek cikti Dr boyle devam edersen seker hastasi olursun dedi beş kilo vermen lazim ozaman şekerin düşer tedaviye baslariz dedi tabi ben yikildim hala şöyle rahat rahat aglayip rahatliyamadim stresten yüzüm gözüm sivilce uçuk doldu..
Ankaradayim ve iyi bir Dr arastirmaya calisiyorum ama bulamiyorum hangi hastaneye hangi doktora gideceğini bilmiyorum başka Dr gidip artik tedavime başlamak istiyorum
Elocaan , stres yapma biraz oluruna bırak stresten uzak kaldıkça bir bakacaksın herşey yoluna girmiş . Canım iyice araştır iyi bir dr git kilo vermeden çok kişi tedaviye başlıyor hamile kalıyorlar. İnşallah rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşturur.
Kızlar bi doktor buldum ama neden bilmiyorum hala randevu almadım arıyamıyorum... Okadar gerginimki herkesin kalbini kırıyorum eşimle yürüyüşe cıktım biraz rahatlıyayım diye yürüdümde rahatladım.... birazdan yine çıkıcaz görümcem ve eşimle ağaçlıklı yeşillikli biyer istiyorum dedim yoksa cadılığıma devam ederim dedim tamam dediler :)canımm bencede kesinlikle dr araştır ve bull bu sitede vardır önerilerrr...git bi dr a daha ne kayedersinkii..yine diyetine devam edersinn..ama böyle böyle ömürden ömür gidiyorrr...dr da tedaviye başlayınca ha deyince olmuyorr baksana ben örneğim ahan sanaa...
gizli şekere gelincee hepimizde varr ooo
Ben dukan diyeti yapiyorum 28 ocaktan beri 67 kilo idim suan 62.3 kiloyum 4.7 verdim sekerim dustu elim yuzum bir tuhaf sisti duzeldi ins daha da cok vercemm .regl dailk defa bu ay gecikmeden tam zamanında oldum .
Merhaba hanimlar....
Merhaba hanimlar....
Merhaba kızlar ben geldim. Tatilde memlekete gidince giremedim uzun süre. Kilo almışım 2 kilo kadar. Sen gıdım gıdım ver bir iki haftada al, durumum bundan ibaret. Sevgilerimle, görüşmek üzere...
Gunaydin kizlar...
Dun Ankara Gatada bi Dr gittim bütün tahlillerimi tek tek inceledi insulin direncini söyledim pkolularkn hepsinde var bu dedi metfamorfin kullaniyomusun dedi doktorun vermedi bende aile hekimime yazdirdim ama çok kiaa bi donem kullandim dedim....bugün kan vericem ptesi betahcg vericem...sali sabahi iki ilac icicem öğleden sonra korkulu Rüyam olan HSG cekilcem artik hangi gün yapar bilmiyorum vajinal ultrason ve semarim yenilencekmis sonrada hangi sali gunu bilmiyorum ama tüp bebek konseyine cikicakmisim
Benim gelişmeler bunlar kizlar