Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dayanamadım kan tahlili verdim..sonuç negatiff...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında uğramaya fırsatım olmayacaktı ama hazır uyanmışken uğrayıp bildirimimide yapayım dedim
Dün inanılmaz güldük hatta resmen çenem ağrıdı gülmekten ama maalesef gecenin sonu hiç hoş bitmedi
Biz daha gösteriye girmeden evvel Anannemin ölüm haberini almış annemler ama kadıncağız sırf benim gecem maf olmasın diye aramamış bizi :26:
Herşeyden habersiz inanılmaz güzel eğlendik ama işte tam arabayla eve yaklaştığımızda annem çağrı atınca kötü birşey olduğunu anladık ama açıkcası ben kızlardan biri hastalandı sandım meğer Anannemmiş :26:
İki saat sonra cenaze için Annemin köyüne gideceğiz
Bakalım orada ne gelecek başımıza :26:
Teyzem olacak karı kadıncağızın 3 gündür hastanede yattığını bile haber vermemiş Zaten 1.5 senedir anacığım kendi annesini göremiyordu ( Şerefsiz teyzem gizlice anannemi okuma yazma bilmediği halde notere göttürüp evindeki hakkını ve tarlalardan birinin hakkını üzerine almıştı annemde nasıl kadını kandırır diye kızmıştı ve dava açmıştı tabi o durumdan dolayıda bir daha o eve gidemedi :26: telefonlarınada cevap veren olmadı o zamandan beri :26: birde üzerine anannemi doldurmuş yok efendim senin malında gözü var işte bizi bu evden atırmak istiyor falan diye bir sürü yalan söylemiş :26: kadıncağızda ne yapsın saf inamıştır herhalde ki akrabalara gelmesin istemiyorm demiş zaten anam gitsede teyzem olacak insan müsveddesi inanılmaz çirkeftir hani sopayla kovalayacak cinsten işini bozduk diye hepimize düşman oldu:26: ses etmeseydik bütün tarlaları üzerine alsaydı hiç sorunsuz görüştürürdü herhalde )
Anannem öldüğü halde üzülüpte abla bak anamızı kayıp ettik diyeceğine millete Cenazeye gelirlerse öldürürüm onları diyormuş
Tabi istediği kadar tehdit savursun Annem gidiceğiz ama ne derse desin bir tek cevap dahi veremeyeceksiniz diye tembiledi gece gece Birde onun işi delli olmaz diyip Jandarmaya gidip durumu izah edeceğiz ve mecbur Jandarma eşliğinde Cenazeye katılacağız ( Silahı yok ama taş sopa ne bulsa kullanır o mağara kadını )
Topu topu 5 - 6 saatlik uykuyla yola çıkacağım mecbur ( eşimde bende arabayla gidiceğiz mecbur öbür türlü sığmayız diye ) Allahtan köy yakın arabayla 1 saat en fazla
Neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmayayım
Hesapta bildirim yapıp kaçacaktım
Bu hafta kilo vermişim ama hiç sevinemedim
Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 120.5 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 119.2 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 4.3 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Sporum yok maalesef bir tek dün 1 saat yürüdük
Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar
CANIMM kıyama sana acele etmeeeee iğne oldun çatlatma iğnesi de yaptın belki de her şeye rağmen geç döllenme oldu ??kızlar dayanamadım kan tahlili verdim..sonuç negatiff...
kızlar dayanamadım kan tahlili verdim..sonuç negatiff...
ben geldim kızlarrrr...nişanı hallettik şükür..güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarr..bu ayda böle geçti gitti iştee...
cuma günü size yazdıktan sonra eşime haber verdim..allah ona güç kuvvet versin başımdan eksik etmesinn...benim için değill onun için ona evlatyüzü göstersin..ben haketmiyorum belki ama o hakediyorr...
şehir dışından arkadaşım geldi deyip çıkmış işyerinden...banada arkadaşım geldi hazırlan çıkalım dedi çıkamam dedimm kızınca çıktım sonra çıktık yok gelen dedi birlikte takılalım dedi..çıktıkk gezdikk bana ciciler aldı yeni yenii..yemek yedik geldikk..onun hakkını ödeyememm..
dün adet oldumm..yine yeniden yeni bi dönem başlıyorrr...bakalım hayırlısıı...
Allaha çok şükür bu gun kızım iyileşti ... Tabii bu 3 gün süreçte çok yıprandım ayy ne zormuş 3 gün uykusuz geceler geçirdik eşimle ama meleğimiz iyi yaa herşeye değer.
Tabii bu süreçte diyet yalan oldu uzun uzun oturduğumuz için habire çay yanında tatlı bişeyler yendi ayrıca kızımla ilgilenmekle uğraştığımız için yemekte yapmadım dışarıdan sipariş verdik yedim. Kısacası diyet yalan oldu bugun tekrar başlıyorum.
Bu hafta bol spor yaparım telafi ederim inşallah.