Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar dayanamadım kan tahlili verdim..sonuç negatiff...:KK14::KK14::KK14:

Merhaba arkadaşlar:KK3:

WAW cığım canım bende kaç gündür senden gelecek haberi bekliyordum. Sağlık olsun canım, hayırlısı böyleymiş. üzme tatlı canını önümüzde ki ay olur inşallah. valla sen çok sabırlısın ve de güçlüsün.:KK9: ne tüp bebek ne aşılama yapmadan normal yolla gelmesi için uğraşıyorsun ben olsam bu kadar zaman bekleyemezdim şimdiye kaç kere aşılama kaç kere tüp bebek yapmıştım Allah bilir. :KK1:İnşallah sabrının ve azminin mükafatını kat be kat alırsın.:KK16: Kardeşinin nişanı şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.:KK16: bu hafta yoğun olursun listeyle uğraşma istersen bu hafta olmasada olur, ben senin yerine bu hafta yapmak isterdim ama beceremiyorum, keşke yapabilsem:KK50: daha bir kilo çizelgesi bile koyamadım profilime.:KK50:

CECO canım başın sağolsun anneanneciğinin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın. inşallah kazasız belasız atlatırsınız cenazeyi.

Gelelim bildirimime bu hafta maalesef artılardayım geçen hafta 67.9 dum(galiba) bu hafta 68.2 artı 300 gr. hem adet olamadım henüz, hemde yedimde yedim.:KK53:

Canim bugün asilamanin kacinci günuydü ....
Üzme kendini çok yipratma tatlim ağla rahatla esin gelene kadar

Sana diyorum ama dun bende test yaptim iilaç falan hic bisey kullanmadim ümitli değildim bir haftadir günde bir damla kahve rengi biraz umitlendirmisti sadece ....aglamiycam güçlü olucam diyoruz ama olmuyor iste

Ceco basiniz sağolsun canim...bilirim öyle cirkef insanları herşey beklenir kulelerinden ben Rabbine havale ettim sende et...İnşallah anneannenin kemiklerini sizlatmamistir teyzen

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Aslında uğramaya fırsatım olmayacaktı ama hazır uyanmışken uğrayıp bildirimimide yapayım dedim :KK34:
Dün inanılmaz güldük hatta resmen çenem ağrıdı gülmekten ama maalesef gecenin sonu hiç hoş bitmedi :KK14::KK14::KK14:
Biz daha gösteriye girmeden evvel Anannemin ölüm haberini almış annemler :KK14::KK14::KK14::KK14: ama kadıncağız sırf benim gecem maf olmasın diye aramamış bizi :26:
Herşeyden habersiz inanılmaz güzel eğlendik ama işte tam arabayla eve yaklaştığımızda annem çağrı atınca kötü birşey olduğunu anladık ama açıkcası ben kızlardan biri hastalandı sandım :KK43: meğer Anannemmiş :26:

İki saat sonra cenaze için Annemin köyüne gideceğiz :KK53:
Bakalım orada ne gelecek başımıza :26:
Teyzem olacak karı kadıncağızın 3 gündür hastanede yattığını bile haber vermemiş :KK50: Zaten 1.5 senedir anacığım kendi annesini göremiyordu ( Şerefsiz teyzem gizlice anannemi okuma yazma bilmediği halde notere göttürüp evindeki hakkını ve tarlalardan birinin hakkını üzerine almıştı annemde nasıl kadını kandırır diye kızmıştı ve dava açmıştı tabi o durumdan dolayıda bir daha o eve gidemedi :26: telefonlarınada cevap veren olmadı o zamandan beri :26: birde üzerine anannemi doldurmuş yok efendim senin malında gözü var işte bizi bu evden atırmak istiyor falan diye bir sürü yalan söylemiş :26: kadıncağızda ne yapsın saf inamıştır herhalde ki akrabalara gelmesin istemiyorm demiş:KK14: zaten anam gitsede teyzem olacak insan müsveddesi inanılmaz çirkeftir hani sopayla kovalayacak cinsten :KK53: işini bozduk diye hepimize düşman oldu:26: ses etmeseydik bütün tarlaları üzerine alsaydı hiç sorunsuz görüştürürdü herhalde :KK47: )
Anannem öldüğü halde üzülüpte abla bak anamızı kayıp ettik diyeceğine millete Cenazeye gelirlerse öldürürüm onları diyormuş :KK47::KK47::KK47::KK47:
Tabi istediği kadar tehdit savursun Annem gidiceğiz ama ne derse desin bir tek cevap dahi veremeyeceksiniz diye tembiledi gece gece :KK52::KK52::KK52: Birde onun işi delli olmaz diyip Jandarmaya gidip durumu izah edeceğiz ve mecbur Jandarma eşliğinde Cenazeye katılacağız ( Silahı yok ama taş sopa ne bulsa kullanır o mağara kadını :KK47: )
Topu topu 5 - 6 saatlik uykuyla yola çıkacağım mecbur ( eşimde bende arabayla gidiceğiz mecbur öbür türlü sığmayız diye ) Allahtan köy yakın arabayla 1 saat en fazla :KK34:

Neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmayayım :KK3:
Hesapta bildirim yapıp kaçacaktım:KK5:

Bu hafta kilo vermişim ama hiç sevinemedim :KK43:

Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 120.5 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 119.2 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 4.3 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Sporum yok maalesef bir tek dün 1 saat yürüdük :KK34:

Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar :KK34:

Cecoo canım Allah rahmet eylesin Rabbim sizlere de sabırlar versin
inşallah son görevi sorunsuz yapabilmişsinizdir :KK43:

CANIMM kıyama sana :KK43: acele etmeeeee iğne oldun çatlatma iğnesi de yaptın belki de her şeye rağmen geç döllenme oldu ?? :KK5: :KK14:
kaç çıktı değerin yükselmez mii ?
wawcım ve elocaann sizii çok iyi anlıyorum daha 4 gün önce bu haldeydimmm
şimdiyse Allın izni ile ; Allah razı olsun sizlerin de desteğiyle , moral vermesiyle ilaçlarımı içiyor tevekkülüme devam ediyorum.
Allah bizler için en hayırlı zamanda en güzel şekilde bebişlerimize kavuşturur inşallah.
Rabbim bizleri sınıyor ve bizler inşallah en güzel şekilde çıkacağız bu sınavlardan.
hadi pes etmek yok kızlar tedaviye yenidenn:KK16:

adaa81 canım bebişin nasıl olduu ? inşallah daha iyisinizdirr :KK16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Çok şükür kazasız belasız gittik geldik sayılır :KK34: Sayılır diyorum çünkü baya tedirgin gitmiştik ( hatun herkese gelmesinler öldüreceğim diye tehditlerini savurmuş bize duyurmak için :KK47: )
İki araba gittik ve eşim tam köye yaklaşınca biraz hızlanıp önce biz gidelim bir bakalım ne havalardalar dedi :KK53:
Annem kardeşimin arabasındaydı ve onlar bizi göremeyince annemin Amca kızına geçtiğimizi sanmışlar :KK53:
Babam ve eşim Anannemin evine girdiler ( bana arabada bekle dedi ortamı yumuşatıp büyümeden atlatalım diye )
Biraz bekledim sonra baktım sesler geliyor dayanamadım anahtarı aldığım gibi fırladım Anannemin evine :KK47:
Annemin bir ufağı olan teyzem resmen o an eşime ve babama sayıyordu yok efendim gideceksiniz yok diğer kardeşim gelirse sizi yemin etti öldürecek yok katılamazsınız cenazeye diye:KK47: babamda bak ayıp ediyorsunuz suçlu olan sizsiniz eşim anacığına hasret kaldı sizin yüzünüzden diyince birde utanmadan babamın üzerine yürüdü :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Tabi beni şalterler attı :KK47: ve dayanamadım bağırdım sizin hakkınızsa bizimde hakkımız bu cenazeye katılmak hadi annem kötü ( onların gözünde ) bizim ne günahımız var diye:KK47::KK47::KK47:
Eşim beni tutmaya çalışınca ( karının üzerine yürüdüm eccükte :KK1: ) onadar temiz bir fırça attım ve sonunda patladım Allah sizi bildiği gibi yapsın yazıklar olsun falan diye saydım durdum :KK53:
Biliyorum aslında olmaması gereken şeyler ama tutamadım kendimi :26:
Komşuları bile öyle bir gaza getirmişlerki hesapta annem onu 2 senedir arayıp sormamış havası yaratmışlar :KK53: birtanesi babama evet biz şahidiniz rahmetlinin vasiyeti cenazeye sokmayacaksınız dedi diye :KK47: babamda dellendi sen işin iç yüzünü biliyormusun ki konuşuyorsun diye tabi kadın yok diyince babamda o zaman hiç konuşma diyip susturdu kadını :KK47:

Biz evden çıkarken arkamızdan bağırıyor hanımefendi anamın yüzünü göremeyecek o diye ( annemi kast ediyor ) tabi annemde bu olayın üzerine Jandarmaya başvurdu ve koruma talep etti :KK53:
Düşünsenize Jandarmadakiler bile şaşırmış bunlar nasıl insanlar bunu yapan nasıl bir kadın diye :KK1: dedim deli işte ne olucak deseydin :KK1:
Neyseki Cenaze Camideyken gelmedi o densizler ama biri kocasını bekçi dikmiş cenazenin başına :KK53: tabi bize laf söylemeye cesaret edemedi ve şükür Anannemi gömmeden son kez görebildik, mezarının başında duvamızı edebildik :KK34:
Cenazeden hemen sonra bekçi diktikleri damat koşa koşa rapor vermeye gitti sanırım ama emellerine kavuşamadılar ve şükür son vazifemizi yaptık Ananneme :KK34:

Yine herşeyde bir hayır vardır diyor annem :KK34: Senelerce o Allahsızların ellerinde yaşasaydı çok daha fazla eziyet çekecekti :KK43:
Hep dua ederdi Anannem Rabbim 3 gün yatak 4.cü gün toprak nasip etsin bana diye :KK43: duaları kabul oldu ve çok fazla canı yanmadan Dedeciğimin yanına gitti :KK14:

Bu gece inşallah duşumu alıp oturup onun için kuran okuyacağım :KK34: Rabbim kabul etsin ...Aminnnnnnn

Bu arada başsağlığı dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim :KK34: İyiki varsınız :KK16:
Hani çok üzüldüm ama hayat devam ediyor diyorlar ya gerçektende öyle :KK34: bakın sizlere bile yine destan yazdım :KK53: Ne olur hakkınızı helal edin ama rahatlamak için birşeyler yapmam gerekiyordu :KK34: piyango size çıktı :KK1:

Canım ne olur üzülme :KK19:
Kıyamam ben sana yaaa :KK54: Sabret inşallah Rabbim sana mucizeni gönderecek çok az kaldı ben inanıyorum :KK34:

ceco başın sağ olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sabır versin.

Waw cım bir haftadır giremiyorum çok yoğunum bu aralar. İnan seni merak ettiğim için beş dakika giriyim dedim. Üzme kendini hayırlısı bak hepimiz o vaktin gelmesini bekliyoruz. Yalnız değilsin. İnşallah bebeğinin doğacağı günleri sayacağımız zamanlar bile gelecek. Dualarım seninle canım

Bildirim yapmak isterdim ama hala aynıyım bir değişiklik yok. Adet günüm geçti karnım şiş. Pazartesi doktora gidicem söktürücü falan almak için. Geçen ayki kistleri attım ama neden adet gecikti inşalah bir sorun yoktur. :KK43:

selam kızlar nasılsınız ?
evde neti kapattırdık giremiyorum takip edemiyoruz sızlerı :KK43:
Cecoo başın sagolsun cok uzuldum mekanı cennet olsun
anneannenin
Waww sakın uzulme cnm bı gun hıc ummadıgın anda pozıtıfı goreceksın ınsallahhh
hamdüsenalar olsun annemin kanser taramaları iyi cıktı
bende iyice agırlastım kızlar genel olarak bizde durumlar hersey yolunda hamdolsun
kayın valıde sorunu olmadıgı surece:)
Rabbime emanetsiniz hepinizi cok optumm

selamun aleyküm kızlar:21::21:

geçmişe bakamadım..leptop bozuldu eşimin tlf.dan girmeyede vaktim olmadı
şimdi büyük bilgisayardan yazıyorum
misafirim gelecek eşim izinli olduğu için günler yoğun geçti
dün tartılamadım bu sabah tartıldım 76.1 kg
:KK31:

yine geleceğim görüşürüüüzz

Cecoooom basin sagolsun allah rahmet eylesin..

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkurler. Kizim daha iyilesmedi ates 37-38 arasinda ishalde basladi normal diyor dr. Bol bol su veriyorum basindan ayrilmiyorum suan tabletten yaziyorum. Tedirgin oluyoruz ilk cocuk acemilikte var. Herseyi arastiriyoruz annemler korkmayin cocuk bu normal surecler diyorlar....

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hepinize hayırlı akşamlar ve hoş sohbetler :KK34:

Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı maalesef :KK53:
Geç uyandık zaten ( artık nasıl yorulduysak ) kahvaltı falan derken annemi aradım nasıl diye sormak için. Kadıncağız yanlız kalınca daha kötü olduğu için ille gelin kafam dağılır dedi bende duşumu aldığım gibi bizimkilerle anneme geçtim :KK34:
Kızkardeşimde çocuklarla gelince tam bir curcuna oldu :KK1:
Hani derler ya ağlamakla gülmek kardeş diye :KK34: Gerçekten öyleymiş çünkü dün ayakta duramayan annem bugün şükür çok daha iyidi :KK34: sağ olsun torunlar kadıncağızı güldürmeyi bile başardılar şaklabanlıklarıyla :KK1:

Akşam yemeğinden sonrada eşimin uzun zamandır uğramadığımız halalarına geçtik ve biraz sohbet edip hasret giderdik :KK34:
Henüz yeni geldik sayılır ve anında kendimi buraya attım :KK1:
Şükür beslenmemde de hiç bir sorun yok :KK34: Dukana devam şükür :KK76:

S.aleyküm kızlar.
Eşimin tlf fan yazıyorm yoğun geçen tatilimiz bitti yarın iş başı
Final sonuçları belli oldu çok şükür bu dönemi bitirdim

Ceco başın dağılsın ayrıca çok iyi kilo veriyorsun tebrik ederim

Wawcım Rabbim sabrının sonunu selamete erdirecektir ini

Ada Rabbim kızına şifaversin

Tlf dan ancak bulaşar yazıyorm görüşürüz kızlar

Yanlış çevirme yapmış tlf ceco başın sağolsun yazmıştm

kızlar iyi akşamlar

ben de bu ara dikkat etmediğim için gelemedim sayfaya:KK17:75lerdeyim halaEn Büyük KK

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Hepinize bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK16:

Çok şükür okullar açıldı ve bizde eski düzenimize dönebildik :KK34: Bahahın yedisinden beri ayaktayım :KK1: kahvaltı faslımda tamamdır :KK34:
Şimdi az bir keyif yapayım ondan sonra duşa girip hazırlanmaya başlarım :KK34:
Annemin dışardaki işlerinide halledelimde oda bende rahat olalım :KK34:

Bu arada bu kadar kilolu olduğum halde ufak ufak göbişimin ufaldığını hissediyorum :KK76::KK76::KK76:
Bir tane totoşuma göbişten dolayı olmayan sıfır kotum var ( alırken düdük gibi almıştım nasılsa veriyorum diye :KK1: ama sonra üzerine alınca bir kere bile giyememiştim ) inşallah 1 yada en geç 2 hafta sonra o kotun içine girerim :KK76::KK76::KK76:
Daha çok erken biliyorum ama kendimi şu ara hep dümdüz bir karınla hayal eder oldum :KK1: karnım yüzünden ayakkabılarımı bile zor giyiyorum hatta bağcıklı tercih etmiyorum bile sırf uğraşmamak için :KK35:
Tabi 1 sene sonrada olsa kendime şöyle çok güzel uzun bir cizme alacağım ayağıma bir tanede güzel kibar bağcıklı bot :KK34: sonuçta zayıfladıkça ayaklarda ufalıyor :KK34:
İnşallah şu baldırlarımda zayıflarda çizme hayal kalmaz :KK1:

Allaha çok şükür bu gun kızım iyileşti ... Tabii bu 3 gün süreçte çok yıprandım ayy ne zormuş 3 gün uykusuz geceler geçirdik eşimle ama meleğimiz iyi yaa herşeye değer.

Tabii bu süreçte diyet yalan oldu uzun uzun oturduğumuz için habire çay yanında tatlı bişeyler yendi ayrıca kızımla ilgilenmekle uğraştığımız için yemekte yapmadım dışarıdan sipariş verdik yedim. Kısacası diyet yalan oldu bugun tekrar başlıyorum.

Bu hafta bol spor yaparım telafi ederim inşallah.

ben geldim kızlarrrr...nişanı hallettik şükür..güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarr..bu ayda böle geçti gitti iştee...

cuma günü size yazdıktan sonra eşime haber verdim..allah ona güç kuvvet versin başımdan eksik etmesinn...benim için değill onun için ona evlatyüzü göstersin..ben haketmiyorum belki ama o hakediyorr...

şehir dışından arkadaşım geldi deyip çıkmış işyerinden...banada arkadaşım geldi hazırlan çıkalım dedi çıkamam dedimm kızınca çıktım sonra çıktık yok gelen dedi birlikte takılalım dedi..çıktıkk gezdikk bana ciciler aldı yeni yenii..yemek yedik geldikk..onun hakkını ödeyememm..

dün adet oldumm..yine yeniden yeni bi dönem başlıyorrr...bakalım hayırlısıı...

ben geldim kızlarrrr...nişanı hallettik şükür..güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarr..bu ayda böle geçti gitti iştee...

cuma günü size yazdıktan sonra eşime haber verdim..allah ona güç kuvvet versin başımdan eksik etmesinn...benim için değill onun için ona evlatyüzü göstersin..ben haketmiyorum belki ama o hakediyorr...

şehir dışından arkadaşım geldi deyip çıkmış işyerinden...banada arkadaşım geldi hazırlan çıkalım dedi çıkamam dedimm kızınca çıktım sonra çıktık yok gelen dedi birlikte takılalım dedi..çıktıkk gezdikk bana ciciler aldı yeni yenii..yemek yedik geldikk..onun hakkını ödeyememm..

dün adet oldumm..yine yeniden yeni bi dönem başlıyorrr...bakalım hayırlısıı...

Allah tamamına erdirsin Wawcım hamdolsun Allah eşinden razı olsun :nazar::nazar: maşallah size Rabbiimiz yuvanıza en hayırlı en güzel evlatların mutlu sesleriyle şenlendirsin :KK16:
canım benim yeni yumoş için hazırlanıyoruz inşallah bu ay güzel olacak her şey

bu arada ağrıkesici almamak için hala direniyorum uyumadan önce içeceğim bari 1 almış olayım
Kabir azabının milyonda biri değilse bu 2 gece 2 gün canımdan can çeken diş ağrısı Allah azabından esirgesin bizi :KK14:

Cuma sabahı kilo bildirmeyi unuttum Cumartesi tartılmıştım 93,5

Allaha çok şükür bu gun kızım iyileşti ... Tabii bu 3 gün süreçte çok yıprandım ayy ne zormuş 3 gün uykusuz geceler geçirdik eşimle ama meleğimiz iyi yaa herşeye değer.

Tabii bu süreçte diyet yalan oldu uzun uzun oturduğumuz için habire çay yanında tatlı bişeyler yendi ayrıca kızımla ilgilenmekle uğraştığımız için yemekte yapmadım dışarıdan sipariş verdik yedim. Kısacası diyet yalan oldu bugun tekrar başlıyorum.

Bu hafta bol spor yaparım telafi ederim inşallah.

:nazar::nazar: hamdsolsun Rabbimiz meleğinizi korusun her daim canım şifa olsun bebişiniz iyi olsun moralin de olur diyetinde

X