Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Çok şükür kazasız belasız gittik geldik sayılır
Sayılır diyorum çünkü baya tedirgin gitmiştik ( hatun herkese gelmesinler öldüreceğim diye tehditlerini savurmuş bize duyurmak için
)
İki araba gittik ve eşim tam köye yaklaşınca biraz hızlanıp önce biz gidelim bir bakalım ne havalardalar dedi
Annem kardeşimin arabasındaydı ve onlar bizi göremeyince annemin Amca kızına geçtiğimizi sanmışlar
Babam ve eşim Anannemin evine girdiler ( bana arabada bekle dedi ortamı yumuşatıp büyümeden atlatalım diye )
Biraz bekledim sonra baktım sesler geliyor dayanamadım anahtarı aldığım gibi fırladım Anannemin evine
Annemin bir ufağı olan teyzem resmen o an eşime ve babama sayıyordu yok efendim gideceksiniz yok diğer kardeşim gelirse sizi yemin etti öldürecek yok katılamazsınız cenazeye diye
babamda bak ayıp ediyorsunuz suçlu olan sizsiniz eşim anacığına hasret kaldı sizin yüzünüzden diyince birde utanmadan babamın üzerine yürüdü
Tabi beni şalterler attı
ve dayanamadım bağırdım sizin hakkınızsa bizimde hakkımız bu cenazeye katılmak hadi annem kötü ( onların gözünde ) bizim ne günahımız var diye
Eşim beni tutmaya çalışınca ( karının üzerine yürüdüm eccükte
) onadar temiz bir fırça attım ve sonunda patladım Allah sizi bildiği gibi yapsın yazıklar olsun falan diye saydım durdum
Biliyorum aslında olmaması gereken şeyler ama tutamadım kendimi :26:
Komşuları bile öyle bir gaza getirmişlerki hesapta annem onu 2 senedir arayıp sormamış havası yaratmışlar
birtanesi babama evet biz şahidiniz rahmetlinin vasiyeti cenazeye sokmayacaksınız dedi diye
babamda dellendi sen işin iç yüzünü biliyormusun ki konuşuyorsun diye tabi kadın yok diyince babamda o zaman hiç konuşma diyip susturdu kadını
Biz evden çıkarken arkamızdan bağırıyor hanımefendi anamın yüzünü göremeyecek o diye ( annemi kast ediyor ) tabi annemde bu olayın üzerine Jandarmaya başvurdu ve koruma talep etti
Düşünsenize Jandarmadakiler bile şaşırmış bunlar nasıl insanlar bunu yapan nasıl bir kadın diye
dedim deli işte ne olucak deseydin
Neyseki Cenaze Camideyken gelmedi o densizler ama biri kocasını bekçi dikmiş cenazenin başına
tabi bize laf söylemeye cesaret edemedi ve şükür Anannemi gömmeden son kez görebildik, mezarının başında duvamızı edebildik
Cenazeden hemen sonra bekçi diktikleri damat koşa koşa rapor vermeye gitti sanırım ama emellerine kavuşamadılar ve şükür son vazifemizi yaptık Ananneme
Yine herşeyde bir hayır vardır diyor annem
Senelerce o Allahsızların ellerinde yaşasaydı çok daha fazla eziyet çekecekti
Hep dua ederdi Anannem Rabbim 3 gün yatak 4.cü gün toprak nasip etsin bana diye
duaları kabul oldu ve çok fazla canı yanmadan Dedeciğimin yanına gitti
Bu gece inşallah duşumu alıp oturup onun için kuran okuyacağım
Rabbim kabul etsin ...Aminnnnnnn
Bu arada başsağlığı dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim
İyiki varsınız
Hani çok üzüldüm ama hayat devam ediyor diyorlar ya gerçektende öyle
bakın sizlere bile yine destan yazdım
Ne olur hakkınızı helal edin ama rahatlamak için birşeyler yapmam gerekiyordu
piyango size çıktı
kızlar dayanamadım kan tahlili verdim..sonuç negatiff...
Canım ne olur üzülme
Kıyamam ben sana yaaa
Sabret inşallah Rabbim sana mucizeni gönderecek çok az kaldı ben inanıyorum