- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
günaydın kızlar ben bir geldim bir kayboldum günlerdir baş ve diş ağrısıyla uğraşıyorum
ama artık hergün uğrucam buraya yediklerimi yazıcam tedavi sürcemimi paylaşıcam
adet söktürücü bitti sayılır bugün son ilaç onunda çok fazla yan etkisi yaşadım ben nedense ilk defa sabah yataktan hiç uyumamış gibi kalkıyorum acayip umutsuz bitkinim eşim ilaçtan şüphelendi okudum prespektüsü gerçekten yorgunluk ve depresyon hali yapıyormuş birde adet sancısı çekiyorum tabi bikaç saat çekiyorum sonra kesiliyor ekimden bu yana kolay değil tabi
geçmiş olsun canım , yediklerini buraya yazınca insan daha dikkatli oluyor daha az yiyeyim diyorsun. herkesin kilo verme için çabasını gördükçe gaza geliyorsun daha fazla spor yapıyorsun.
Kzılar ben dün sadece 40 dakika bisiklet çevirdim . ama hiç terlemedim niyeee yaa normal tempoda çevirdim halbuki. bu gun eliptik bisiklet çevireyim o daha çok enerji harcıyormuş.eliptik bisiklette tersten çevirince kasların daha çok çalıştığını hissediyorsun bu gun 20 dakika düz 20 dakika tersten çevireyim.
Akşamları 5ten sonra yemek yemiyorum ama şu akşam çayının yanında mutlaka canım bişeyler istiyor bunu bırakabilsem keşke çayı şekersiz içiyorum ama yanında şekerli şeyler arıyorum. birde bunu bıraksam süper olacak ...