Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!
Bu arada sırf proteinle beslenince kabızlık sorunumda olmuyor şükür millet ot yiyerek tuvalet sorununu giderir benim bünye et istiyormuş Yarında son kez bu tarz olucak ondan sonra ara ara sebzemide ekleyeceğim ki sağlıklı bir şekilde devam edeyim
O zaman aramıza hoşgeldin İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz sonrada Rabbim herkese uzun zamandır özlemini duyduğu kuzularını gönderecektir inşallah
Sabah klasik diyet kahvaltımı yaptım şuan soğan suyu içiyorum
öğlene çorba ve bir adet tavuk baget yemeyi düşünüyorum.
Akşam çorba yoğurt ve yeşil çay
Akşam bir saat yürüyüş yapacam önceden 30 dakika yapıyordum ama çok faydasını görmedim artık 1 saat yapacam ...1 saat yapınca hem çok terliyorum hemde kendimi hafiflemiş hissediyorum ...
SLMMM KIZLARRRRRRRRRRRRRRR ben geldimmmmmmmmmm....
cuma gitmiştim annemleree...eşim cumartesi geldi kız kardeim yalvar yakarr cumarteside kaldırdı..ee acık daha acık daha dün gece 1 de eve geldikk...ayy pazar iceesıkılmıştım ama insan evini özlüyor...
pazara kardeşimin nişanı var perşembe bohca getireceklerr...ben carsambadan gidicem cuma eve gelmeyi planlıyorum...cumartesi yine eşimle geçicezz...
pazartesiye allah kerimmm....pazartesi büyük gün kızlarr adet olursa cuma cumartesi pazar pazartesi olucam olmazsamm gebelik var demekk..bende hiçbi belirti felann yokk..ama karşıda annemlerde olmam iyi olduu şu 3 gün nasıl geçti anlamadımm...
küçük kuzeni aldım geldim okul tatil orda çok telaş var diyee...2 gün bizde takılırızz..çarşamba geçicemm...cuma evime gelirsem tahlil vermeyi düşünüyorumm..sonucu bilerek adet olmayı beklerimm..
kızlarr kusura bakmayınn listee içinn geç oldu birazz.ama anlattıgım gibi yogun biraz benim hayat..haftayada ekleyemezsem sizden biri düzenlerse süper olurr....
kızlarr kusura bakmayınn listee içinn geç oldu birazz.ama anlattıgım gibi yogun biraz benim hayat..haftayada ekleyemezsem sizden biri düzenlerse süper olurr....
Canım ellerine emeğine sağlık Geç olsun güç olmasın Bu arada kardeşine Rabbim inşallah bir yastıkta kocamayi nasip etsin şimdiden hayırlı olsun İnşallah sende güzel haberler verirsin bize dönüşte ..... Aminnnnnn
Selam arkadaşlarr nasılsınz ben üzgün ama ümitli inşallah kızlar geçen hafta doktora gittim neredeyse 2 aydır adet olmuyorum yani ümitliydim de kan testinde 5.5 çıktı yani arafta kalmak bu olsa gerek ne var ne yok henüz çok yeni dedi doktorum ve pazartesi tekrar kan testi yapalım dedi ya nasıl bir duygu anlatamam içim içime sığmadı yani sanki vardı yaşıyordu pazar günü sabah ezanı öncesi uyandım birden lavaboya gittim ki yani olamaz dedim yaa bu kabus olmalı şimdi mi olur sırasımı nedennn derken gittim eşimin yanına ağlıyorum sessiz sessiz bir de güya pazartesi netleşecek de güzel haber alacağız izin aldık ikimizde affffffff derken sabah ezanı okundu dedim Allahım sen bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi bilirsin tevekkülümüz sana Ya Rabbimm
Selam arkadaşlarr nasılsınz ben üzgün ama ümitli inşallah kızlar geçen hafta doktora gittim neredeyse 2 aydır adet olmuyorum yani ümitliydim de kan testinde 5.5 çıktı yani arafta kalmak bu olsa gerek ne var ne yok henüz çok yeni dedi doktorum ve pazartesi tekrar kan testi yapalım dedi ya nasıl bir duygu anlatamam içim içime sığmadı yani sanki vardı yaşıyordu pazar günü sabah ezanı öncesi uyandım birden lavaboya gittim ki yani olamaz dedim yaa bu kabus olmalı şimdi mi olur sırasımı nedennn derken gittim eşimin yanına ağlıyorum sessiz sessiz bir de güya pazartesi netleşecek de güzel haber alacağız izin aldık ikimizde affffffff derken sabah ezanı okundu dedim Allahım sen bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi bilirsin tevekkülümüz sana Ya Rabbimm
Pazar günü resmen ağlamakla geçti bugün güzel haber ümidim olacağı yere tedaviye başlama günü olarak geçti tarih kayıtlarıma inşallah hayırlara vesile olur . Allah razı olsun canım inşallah Rabbimiz hepimize hayırlısıyla tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin sana ve eşinede evlatlarınızın hayırlı güzel günlerini göreceğiniz hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin. tedaviye eyniden başladık klomen verdi yarın başlıyorum 2*5 gün pazar günüde estro... alacakmışım sonra proges... ama önce bakacak kontrole çağıracakmış o zamanına kendisi karar verecekmiş ciddi ciddi başladık Bismillah vitaminlerimi de alacağım bu ay da inşallah Wawcımdan da güzel haber bekliyorum.
5.5.şi okuyunca nasıl bi sevindimm....sonrasını okuunca üzüldüm adetmi oldunn...peki neden öyle yüksek çıkmış degerinn...acaba emriyo oluştudatutunaamadımıı.....oyy oyy o bekleyiişii biliyorumm 2 hafta geçmek bilmedii...şu bikaç günde hallolsa bii...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin diye dua ediyoruzz...hayırlı olan buymuşş o duanın ardına artık ekliyorum..allahımm hayırlı olanada gönlümü razı eylee diyee...vardır eminim bundada bir hayır biz anlayamıyoruzdurr..acık daha sabır şirinemm..
Pazar günü resmen ağlamakla geçti bugün güzel haber ümidim olacağı yere tedaviye başlama günü olarak geçti tarih kayıtlarıma inşallah hayırlara vesile olur . Allah razı olsun canım inşallah Rabbimiz hepimize hayırlısıyla tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin cecom sana ve eşinede evlatlarınızın hayırlı güzel günlerini göreceğiniz hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin. tedaviye eyniden başladık klomen verdi yarın başlıyorum 2*5 gün pazar günüde estro... alacakmışım sonra proges... ama önce bakacak kontrole çağıracakmış o zamanına kendisi karar verecekmiş ciddi ciddi başladık Bismillah vitaminlerimi de alacağım bu ay da inşallah Wawcımdan da güzel haber bekliyorum.
aaayyyyyyyy hadi bakalımm hayırlısıı sonundaaaa...senn klomende daha önce yaşadıklarını biliyor dimi dr unn inceliğii ? nar yee boll bol...bide progestanıda kullan muhakkakk...oda rahim duvarını kalınlaştırıyorr..
bana gelince hiçbişi bilmiyorummm...nötr üm..ne olacak sonuç bilmiyorum ..cuma belki kan vericemm en azından sonucu hazırlıklı bekleri..
5.5.şi okuyunca nasıl bi sevindimm....sonrasını okuunca üzüldüm adetmi oldunn...peki neden öyle yüksek çıkmış degerinn...acaba emriyo oluştudatutunaamadımıı.....oyy oyy o bekleyiişii biliyorumm 2 hafta geçmek bilmedii...şu bikaç günde hallolsa bii...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin diye dua ediyoruzz...hayırlı olan buymuşş o duanın ardına artık ekliyorum..allahımm hayırlı olanada gönlümü razı eylee diyee...vardır eminim bundada bir hayır biz anlayamıyoruzdurr..acık daha sabır şirinemm..
ben dee 5.5 görünce bu defa oldu dedim bebişim benimleee birde o testte 1 haftalık bebiş için 5 ve 50 arası yazıyor ya ümit işte adet olduğuma da inanamadım ki yani uyandım baktım kanama yani ne bilim çok garip bir duygu nete baktım yerleşme kanaması mı onlar hep kahverengi birkaçgün süren lekelenme demiş o zaman emin oldum o ve bugün doktor söyleyene kadar da hep bir ümit afffffff yani evet çok garip ilk defa bu kadar yaklaştı bebişim canım inşallah RAbbimiz hayırlısıyla tüm azaları tam olan hayırlı evlatlar versin aminn ben de inanıyorum Allah bizlerin her daim iyiliğini ister tevekkülümüz yalnızca o'na senden çook güzel haberler bekliyorum canım ve inşallah ben de ardından gelebilirim
aaayyyyyyyy hadi bakalımm hayırlısıı sonundaaaa...senn klomende daha önce yaşadıklarını biliyor dimi dr unn inceliğii ? nar yee boll bol...bide progestanıda kullan muhakkakk...oda rahim duvarını kalınlaştırıyorr..
bana gelince hiçbişi bilmiyorummm...nötr üm..ne olacak sonuç bilmiyorum ..cuma belki kan vericemm en azından sonucu hazırlıklı bekleri..
klomeni biliyor canım yalnız o zaman tane vermişti bir doktordu ve sonra bu hanıma gelmiştim durumu anlatmıştım progestan vermişti de kurtulmuştumm evet bana verdiği ilaçların içinde progestan var lakin önce klomen sonra estrro.. isimli bir ilaç verdi klomen bitince ona başlayacağım haftaya çarşamba da kontrolüm var sonrasında progestanı söyleyeceğim dedi de ban yine hatrlatırım ona dah aönceki durumumu canım nar suyuna başlıyorum hemen harikasınnnn Allahım inşallah sana da güzel haberler nasip etsinnn
klomeni biliyor canım yalnız o zaman tane vermişti bir doktordu ve sonra bu hanıma gelmiştim durumu anlatmıştım progestan vermişti de kurtulmuştumm evet bana verdiği ilaçların içinde progestan var lakin önce klomen sonra estrro.. isimli bir ilaç verdi klomen bitince ona başlayacağım haftaya çarşamba da kontrolüm var sonrasında progestanı söyleyeceğim dedi de ban yine hatrlatırım ona dah aönceki durumumu canım nar suyuna başlıyorum hemen harikasınnnn Allahım inşallah sana da güzel haberler nasip etsinnn
aminn inşalllahh birlikte beklicezzz güzel haberler vericez inşallahh...elocanda haftaya ankaraya gidiyor dr gider belkiiii...oda katılacak tedavi grubunaa :) :) sıra sıra bebek müjdeleri verelim inşallahh...
yaa bende bu ayda yokk..çünkü hiçbir belirti yok bendeee..bitek aşırı göğüs hassasiyetim var amaa oda çatlama iğnesini vuruldugum gün başladığı içinn bunu belirti olarak sayamıcamm sanırım iğnenin etkisiii...
aminn inşalllahh birlikte beklicezzz güzel haberler vericez inşallahh...elocanda haftaya ankaraya gidiyor dr gider belkiiii...oda katılacak tedavi grubunaa :) :) sıra sıra bebek müjdeleri verelim inşallahh...
yaa bende bu ayda yokk..çünkü hiçbir belirti yok bendeee..bitek aşırı göğüs hassasiyetim var amaa oda çatlama iğnesini vuruldugum gün başladığı içinn bunu belirti olarak sayamıcamm sanırım iğnenin etkisiii...
inşallahhh wawcım tevekkülümüz Allaha bazılarında da hiçbir belirti yokmuş benim de kasıklarımda batma göğüslerimde dolgunluk bıçak batma hissi gibi vardı ben adet olacağım diyorum olamıyordumm doktora gitmeye karar verdim 5.5 görünce mucizem demiştim inşallah seninki çok daha yüksek değerlerde seninle olacak
inşallahhh wawcım tevekkülümüz Allaha bazılarında da hiçbir belirti yokmuş benim de kasıklarımda batma göğüslerimde dolgunluk bıçak batma hissi gibi vardı ben adet olacağım diyorum olamıyordumm doktora gitmeye karar verdim 5.5 görünce mucizem demiştim inşallah seninki çok daha yüksek değerlerde seninle olacak
Sirinecim üzme kendi bendede değişik bi hal var benim adetimde iki uç ayda bir gelirdi ilaçla bu sefer 23 günde lekelenmem oldu uçggündür günde bir damla kadar kahve rengi akintim oluyor....bende gecen sene test yapmistim 114 cikmisti Dr iki gün sonra tekrar bakalim dedi ama o iki gün okadar mutluydumki anneydim çünkü iki gün sonra değer 1e düştü çok kotu olmuştum bende doktorun hücre bölünmesi olmamis dedi...seni çok iyi anliyorum canim o duyguyu yikimi bende yasadim Wawcim duamdasin inşallah Rabbim hayirlisiyla yüzünü guldurur
günaydın kızlar ben bir geldim bir kayboldum günlerdir baş ve diş ağrısıyla uğraşıyorum ama artık hergün uğrucam buraya yediklerimi yazıcam tedavi sürcemimi paylaşıcam adet söktürücü bitti sayılır bugün son ilaç onunda çok fazla yan etkisi yaşadım ben nedense ilk defa sabah yataktan hiç uyumamış gibi kalkıyorum acayip umutsuz bitkinim eşim ilaçtan şüphelendi okudum prespektüsü gerçekten yorgunluk ve depresyon hali yapıyormuş birde adet sancısı çekiyorum tabi bikaç saat çekiyorum sonra kesiliyor ekimden bu yana kolay değil tabi
Pazar günü resmen ağlamakla geçti bugün güzel haber ümidim olacağı yere tedaviye başlama günü olarak geçti tarih kayıtlarıma inşallah hayırlara vesile olur . Allah razı olsun canım inşallah Rabbimiz hepimize hayırlısıyla tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin sana ve eşinede evlatlarınızın hayırlı güzel günlerini göreceğiniz hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin. tedaviye eyniden başladık klomen verdi yarın başlıyorum 2*5 gün pazar günüde estro... alacakmışım sonra proges... ama önce bakacak kontrole çağıracakmış o zamanına kendisi karar verecekmiş ciddi ciddi başladık Bismillah vitaminlerimi de alacağım bu ay da inşallah Wawcımdan da güzel haber bekliyorum.