günaydın kızlar ben bir geldim bir kayboldum günlerdir baş ve diş ağrısıyla uğraşıyorum
ama artık hergün uğrucam buraya yediklerimi yazıcam tedavi sürcemimi paylaşıcam
adet söktürücü bitti sayılır bugün son ilaç onunda çok fazla yan etkisi yaşadım ben nedense ilk defa sabah yataktan hiç uyumamış gibi kalkıyorum acayip umutsuz bitkinim eşim ilaçtan şüphelendi okudum prespektüsü gerçekten yorgunluk ve depresyon hali yapıyormuş birde adet sancısı çekiyorum tabi bikaç saat çekiyorum sonra kesiliyor ekimden bu yana kolay değil tabi
geçmiş olsun canım , yediklerini buraya yazınca insan daha dikkatli oluyor daha az yiyeyim diyorsun. herkesin kilo verme için çabasını gördükçe gaza geliyorsun daha fazla spor yapıyorsun.
Kzılar ben dün sadece 40 dakika bisiklet çevirdim . ama hiç terlemedim niyeee yaa normal tempoda çevirdim halbuki. bu gun eliptik bisiklet çevireyim o daha çok enerji harcıyormuş.eliptik bisiklette tersten çevirince kasların daha çok çalıştığını hissediyorsun bu gun 20 dakika düz 20 dakika tersten çevireyim.
Akşamları 5ten sonra yemek yemiyorum ama şu akşam çayının yanında mutlaka canım bişeyler istiyor bunu bırakabilsem keşke çayı şekersiz içiyorum ama yanında şekerli şeyler arıyorum. birde bunu bıraksam süper olacak ...
Sirinecim üzme kendi bendede değişik bi hal var benim adetimde iki uç ayda bir gelirdi ilaçla bu sefer 23 günde lekelenmem oldu uçggündür günde bir damla kadar kahve rengi akintim oluyor....bende gecen sene test yapmistim 114 cikmisti Dr iki gün sonra tekrar bakalim dedi ama o iki gün okadar mutluydumki anneydim çünkü iki gün sonra değer 1e düştü çok kotu olmuştum bende doktorun hücre bölünmesi olmamis dedi...seni çok iyi anliyorum canim o duyguyu yikimi bende yasadim
Wawcim duamdasin inşallah Rabbim hayirlisiyla yüzünü guldurur
MErhaba arkadaşlarr nasılsınız ben daha sakinceyim hamdolsunslmm kızlarrr...benim diyet allak bullaakk burayada ugramadıgım görre anlamışsınızdırdaaa kuzen bende ufaklıkkk...ona kahvaltıydıı çerezdi derkennn aldı başını gittiii....yarınn annemlere geçicem yinee ordada allak bullakk..hee şu nişanı halledelimm....nişan elbisemm hazırr..değişik ince piliseli bi kumaş aldım dikim+kumas 200 euro yaptıı eşimmm acık çıldırdı ama yarısını evden aldıgım kiradan verdim..bide eşarp aldım oda 100 tl indirim vardıı..allah tan ayakkabımm varrr onu almıcamm....
nişan geçsin yine diyete başlıcamm...gecen annemlerde kalıncaa babanemden örgüöğrendim..ters düzz :) :) küçük bi battaniye örebilirimm...nişandan sonra bi etamine bide bu örgüye eğilicemm..
MErhaba arkadaşlarr nasılsınız ben daha sakinceyim hamdolsun
elocann canım benim hücre bölünmesi olmamış demekki benimki de öyle bir şey
doktor zaten çok azdı dedi ya bir de adetle kendi kendine gidiyor mu öyle olunca yoksa çok kanamalı mı oluyor ben kendimden korktum da bugün daha iiyiceyim
işte insan ilk defa bunu yaşayınca Allah birdahakilere inşallah sağlıcakla kavuştursunda hayal kırıklıklarımız kalbimizi daha çok acıtmasın aminn
hafif lekelenme yada kahverengi akıntıysa heemen koş kantestine canım doktor bana bunları sordu o zaman yerleşme kanaması diyebilirdim dedi
wawcım Allah hayırlı eylesin maşallahın var lakin elbiseni merak ettim bizle de paylaşır mısın?
Selam arkadaşlarr nasılsınz
ben üzgün ama ümitli inşallah
kızlar geçen hafta doktora gittim neredeyse 2 aydır adet olmuyorum
yani ümitliydim de kan testinde 5.5 çıktıyani arafta kalmak bu olsa gerek
ne var ne yok henüz çok yeni dedi doktorum ve pazartesi tekrar kan testi yapalım dedi
ya nasıl bir duygu anlatamam içim içime sığmadı yani sanki vardı yaşıyordu
pazar günü sabah ezanı öncesi uyandım birden lavaboya gittim ki
yani olamaz dedim yaa bu kabus olmalı şimdi mi olur sırasımı nedennn derken gittim eşimin yanına ağlıyorum sessiz sessiz
bir de güya pazartesi netleşecek de güzel haber alacağız izin aldık ikimizde
affffffff
derken sabah ezanı okundu dedim Allahım sen bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi bilirsintevekkülümüz sana Ya Rabbimm
günaydın kızlar ben bir geldim bir kayboldum günlerdir baş ve diş ağrısıyla uğraşıyorum
ama artık hergün uğrucam buraya yediklerimi yazıcam tedavi sürcemimi paylaşıcam
adet söktürücü bitti sayılır bugün son ilaç onunda çok fazla yan etkisi yaşadım ben nedense ilk defa sabah yataktan hiç uyumamış gibi kalkıyorum acayip umutsuz bitkinim eşim ilaçtan şüphelendi okudum prespektüsü gerçekten yorgunluk ve depresyon hali yapıyormuş birde adet sancısı çekiyorum tabi bikaç saat çekiyorum sonra kesiliyor ekimden bu yana kolay değil tabi
slmm kızlarrr...benim diyet allak bullaakk burayada ugramadıgım görre anlamışsınızdırdaaa kuzen bende ufaklıkkk...ona kahvaltıydıı çerezdi derkennn aldı başını gittiii....yarınn annemlere geçicem yinee ordada allak bullakk..hee şu nişanı halledelimm....nişan elbisemm hazırr..değişik ince piliseli bi kumaş aldım dikim+kumas 200 euro yaptıı eşimmm acık çıldırdı ama yarısını evden aldıgım kiradan verdim..bide eşarp aldım oda 100 tl indirim vardıı..allah tan ayakkabımm varrr onu almıcamm....
nişan geçsin yine diyete başlıcamm...gecen annemlerde kalıncaa babanemden örgüöğrendim..ters düzz :) :) küçük bi battaniye örebilirimm...nişandan sonra bi etamine bide bu örgüye eğilicemm..
Cok geçmiş olsn canım...Yemiyen çocuk zor yaa ben yeğenime bakmıştım maşallah cok güzel yiyodu ama püre yiyodu zamanı gelince alışır canım taneiye hiç yememesindense püre yesin..Merhaba Kıazlar ;
Dün gelemedim bebeğim rahatsızdı hafif soğuk algınlığı dediği dr . Şimdi çok şükür iyi ama çok iştahsız hiçbişey yemiyor 9,5 aylık ama zorla süt içiyorum zorla çorba yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor iki kaşık sonra kitliyor ağzını mümkün değil bişey yemiyor taneli şeyler pek yutamıyor bozağında kalıyor püre yapıyorum ama onuda yemiyor herkes alıştır alıştır sonra çook zorluk yaşarsın diyorlar tamam haklılarda ama ne zaman hafif taneli bişey versem kusuyor oda çok büyük değil kaşıkla eziyorum çorbanın içine ekmek koyuyorum eziyorum iyice pütür kaldı diye yemiyor alışmıyor dün valla yemek yemiyor diye oturdum ağladım...ne yapacağımı şaşırdım alıştır demeleri kolay ama gelinde siz alıştırın diyesim varrr isyanlardayım ..Keşke o iştahsızlık bende olsaaaaa ....
Dün kaçamak yaptım sarelle yedim vallaha ne yapayım evde olunca dayanamıyorum. Ama dün bir saat bisiklet çevirdim. Ben hep müzikle spor yapardım belli bir zaman sonra sıkılırdım. Şimdi netten açıyorum film, kaçırdığım dizi vs...İzleye izleye spor yapıyorum bir bakmışım 1 saat geçmiş oluyor.
Kızlar uğramaz oldunuz gelin yahuuu bin kere tövbemizi bozsakda kaçamaklar tatlılar yesekde yinede gelelim burayayazalım destek olalım birbirimize...
canım öyleyse kendine dikkat ederek sabır sabır RAbbimiz sabrını güzel hayırlı haberler kavuştursun. AminnKan testi yaptiracagim yer yokki canim saglik ocaginda sonucu bir hafta sonra veriyorlar ve inanki başka bi ilçeye gitmeye ve negatif sonuç almaya halim yok ozaman daha zor toparlaniyorum...haftaya idrar tahlilini bekliycem
Rabbim hakkmizda hayirlisini versin
canım benim ben de seni anlıyorum inan o tahlil bile çok büyük bir cesaret içimizdeki umudumuzu kırdırmasın Rabbimizz pozitife de hazırlıklı ol Allahın ol demesiyle olacak inşallahaminnn inşallahh cecomm...hayırlısıııı...negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum kendimii...adet sancılarımm oluyorr..karnım davul gibi şişdi adet öncesi böyle olurdu içeri çekemezdim..şimdide böyleeeeşime öğlen adet olucam galiba dedim..nasip diye mesaj atmıştıı...akşam geldii oldunmu dedi yok dedim...niye insanın yüreğini ağzına getiriyorsunki birak gelene kadar ümidim izle yaşayalım demezmiii :) :) ne diyeceğimi şaşdımmm....
ŞİRİNEMMMM...öyle iyi anlıyrumki senii...ama geçtii...inşallah bu ay daha güzel haberler alacaksınn...klomen işe yarayacak hamile kalacaksın belki yine...bede tahlil versem bundan sonra belli olur diyor kızlar ama cesaretim yok..cuma yaptırırım belki..yarın annemlere gidicem yine..perşembe dönücem cuma sabahı belki eşimden gizli yaptırırım..yada beklerimm...oyy oyy bilmiyorumm..
Merhaba Kıazlar ;
Dün gelemedim bebeğim rahatsızdı hafif soğuk algınlığı dediği dr . Şimdi çok şükür iyi ama çok iştahsız hiçbişey yemiyor 9,5 aylık ama zorla süt içiyorum zorla çorba yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor iki kaşık sonra kitliyor ağzını mümkün değil bişey yemiyor taneli şeyler pek yutamıyor bozağında kalıyor püre yapıyorum ama onuda yemiyor herkes alıştır alıştır sonra çook zorluk yaşarsın diyorlar tamam haklılarda ama ne zaman hafif taneli bişey versem kusuyor oda çok büyük değil kaşıkla eziyorum çorbanın içine ekmek koyuyorum eziyorum iyice pütür kaldı diye yemiyor alışmıyor dün valla yemek yemiyor diye oturdum ağladım...ne yapacağımı şaşırdım alıştır demeleri kolay ama gelinde siz alıştırın diyesim varrr isyanlardayım ..Keşke o iştahsızlık bende olsaaaaa ....
Dün kaçamak yaptım sarelle yedim vallaha ne yapayım evde olunca dayanamıyorum. Ama dün bir saat bisiklet çevirdim. Ben hep müzikle spor yapardım belli bir zaman sonra sıkılırdım. Şimdi netten açıyorum film, kaçırdığım dizi vs...İzleye izleye spor yapıyorum bir bakmışım 1 saat geçmiş oluyor.
Kızlar uğramaz oldunuz gelin yahuuu bin kere tövbemizi bozsakda kaçamaklar tatlılar yesekde yinede gelelim burayayazalım destek olalım birbirimize...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bu arada bilgisayarıma da kavuştum
Akşam üzere benim kız bırakmıştı serviseAllahtan adamın işi yokmuş anında yapıp bir kaç saat sonra eşimi aradı abi 30 lira sıkışmış hesabı
Aslında geç oldu yarın alır kız diyordu eşim ama ben yine sevimli kedi yavrusu gibi yüzüne bakınca dayanamadı ve hazır yeğenleri bizdeyken erkek olanı benim kızla gönderip aldırdı bilgisayarımı
Ay neydi o işkence yaaa tek tek harflere tıkla vay yanlış yazdı bir daha sil düzeltohhh yaşasın 10 parmak yazmak
Akşam yemeğine yeğenler bizdeydi ve şükür bugünüde güzel bitirdim
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah;
2 kk beyaz peynir ( yağsız )
3 dilim hindi salam ( olmasaydı iyidi)
2 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay
ara;
1 yeşil çay
Öğlen;
1 kase domates çorbası
4 adet ızgara köfte
3 Yk yoğurt
ara;
1 şekersiz nescafe
2. ara;
1 yeşil çay
Akşam;
4 - 5 parça biftek ( eşim tavuk ve köfte yemekten bayılacaksın dedi)
1 büyük tabak karışık salata
2 bardak ayran
ara;
1 fincan yeşil çay
Gece;
1 kase yoğurt + 1 fincan yeşil çay ( şimdi )
Amma yeşil çay içmişim bugün yaw
Gün içinde de 1.5 litre su içtim
Canım inşallah Rabbim sanada hayırlısıyla en kısa sürede bizlere müjdeyi vermeyi nasip ederAminnnnnnnn
Duygularının karışık olması çok doğal ama sabret canım Rabbim dualarını kabul edecektir
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah baş ve diş ağrıların en kısa zamanda geçer
Bence ilk fırsatta doktoruna danış belki o ilaç sana dokunmuştur ve muadili bir ilaç verir sana daha az yan etkisi olan
Umudunuda sakın yitirmeRabbim herşeyin zamanını bizlerden çok daha iyi bilir
Daha bugün bir kadın Tvde izledim senelerce cocukları olmamış 7 senenin sonunda hadi artık geleceği yok mucizemizin birde tüp bebek deneyelim demişler ve bütün tahlilleri yaptırdıkları gün kadıncağızın hamile olduğu müjdesini almışlarKadıncağız Kayseriden Ankaraya tedavi için gitmeye niyetliyken daha gitmeden almış müjdesini ve kuzusunu kuçağına aldıktan bir iki sene sonra ikinci mucizesini Rabbim yollamış
Kadıncağız anlatırken gözleri doldu ve herkese sadece Rabbinize sığının dua edip sabredin diyordu
İnşallah sizlerin okadar uzun sürmez ve mucizeleriniz size gelir
Ohhh iyisin vallahem elbise hemde örgü öğrenme tabi birde annenlerde eskisi gibi keyif
İnşallah nişanda çok güzel geçer ve sende çok çok güzel gözükürsün o kiyafetin içindeeminim çok yakışacaktır
Sen örgüyle deşarj ol sonrada kuzucuğa örmek nasip eder Rabbim inşallah ....Aminnnnnnnnnn
Test yaptım bugün sonuç negatifher seferinde ağlamıycam diyorum ama olmuyo...
Rabbim sabırlar versin bizlere güç kuvvet versin
MErhaba arkadaşlarımmm nasılsınız ben daha sakinceyim
bu ara midem baya bayram ediyoraç karnına inofolic kahvaltı üstü metform 2 saat sonra klomen 1 saat sonra nar suyu i öğle yemeği elma vitaminler aç karnına inofolic akşam yemeği ve metform 1 saat sonra klomen uyumadan önce folibal
yani bunları yiyorum daha ne yiyeyim diyorsammm çok yanlış olur sütlü tatlılar istiyooooo canımaşırı yemek değilde hamurişleri ahh cıslarrr ...
dün akşam avuçiçi kadar dilim yedim
sabah düzenledimm durumu inşallah bugün dünün 1 dilim fazlasının kalorisi kalmayacak.
canım öyleyse kendine dikkat ederek sabır sabır RAbbimiz sabrını güzel hayırlı haberler kavuştursun. Aminn
canım benim ben de seni anlıyorum inan o tahlil bile çok büyük bir cesaret içimizdeki umudumuzu kırdırmasın Rabbimizz pozitife de hazırlıklı ol Allahın ol demesiyle olacak inşallah
eşime de kıyamıyorum bazen kızsamda
perşembe günü daha yükselmesi gerekiyor değerlerin dediğimde bile nası sevinmişti tamam var var bizim bebeğimiz var demiştiarıyordu durum ne bebişimiz deyip seviyordu ay yine fena oldum.
Allah eşlerimize de sabır versin
Allah hepimize tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin ve sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin aminnnnnnnnn
canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versinn
iştahı azalmıştır tabi oyoy canım taneli şeyleri vermen gerekiyorsa dişimi var ?
varsa kemireceği bir şeyler havuç felan çiğnemeye alışması için nacizane tavsiyem
afiyetler olsunn bende sarelle yedimm 1 çaykaşığı bitterdi
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında uğramaya fırsatım olmayacaktı ama hazır uyanmışken uğrayıp bildirimimide yapayım dedim
Dün inanılmaz güldük hatta resmen çenem ağrıdı gülmekten ama maalesef gecenin sonu hiç hoş bitmedi
Biz daha gösteriye girmeden evvel Anannemin ölüm haberini almış annemlerama kadıncağız sırf benim gecem maf olmasın diye aramamış bizi :26:
Herşeyden habersiz inanılmaz güzel eğlendik ama işte tam arabayla eve yaklaştığımızda annem çağrı atınca kötü birşey olduğunu anladık ama açıkcası ben kızlardan biri hastalandı sandımmeğer Anannemmiş :26:
İki saat sonra cenaze için Annemin köyüne gideceğiz
Bakalım orada ne gelecek başımıza :26:
Teyzem olacak karı kadıncağızın 3 gündür hastanede yattığını bile haber vermemişZaten 1.5 senedir anacığım kendi annesini göremiyordu ( Şerefsiz teyzem gizlice anannemi okuma yazma bilmediği halde notere göttürüp evindeki hakkını ve tarlalardan birinin hakkını üzerine almıştı annemde nasıl kadını kandırır diye kızmıştı ve dava açmıştı tabi o durumdan dolayıda bir daha o eve gidemedi :26: telefonlarınada cevap veren olmadı o zamandan beri :26: birde üzerine anannemi doldurmuş yok efendim senin malında gözü var işte bizi bu evden atırmak istiyor falan diye bir sürü yalan söylemiş :26: kadıncağızda ne yapsın saf inamıştır herhalde ki akrabalara gelmesin istemiyorm demiş zaten anam gitsede teyzem olacak insan müsveddesi inanılmaz çirkeftir hani sopayla kovalayacak cinsten işini bozduk diye hepimize düşman oldu:26: ses etmeseydik bütün tarlaları üzerine alsaydı hiç sorunsuz görüştürürdü herhalde )
Anannem öldüğü halde üzülüpte abla bak anamızı kayıp ettik diyeceğine millete Cenazeye gelirlerse öldürürüm onları diyormuş
Tabi istediği kadar tehdit savursun Annem gidiceğiz ama ne derse desin bir tek cevap dahi veremeyeceksiniz diye tembiledi gece geceBirde onun işi delli olmaz diyip Jandarmaya gidip durumu izah edeceğiz ve mecbur Jandarma eşliğinde Cenazeye katılacağız ( Silahı yok ama taş sopa ne bulsa kullanır o mağara kadını )
Topu topu 5 - 6 saatlik uykuyla yola çıkacağım mecbur ( eşimde bende arabayla gidiceğiz mecbur öbür türlü sığmayız diye ) Allahtan köy yakın arabayla 1 saat en fazla
Neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmayayım
Hesapta bildirim yapıp kaçacaktım
Bu hafta kilo vermişim ama hiç sevinemedim
Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 120.5 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 119.2 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 4.3 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Sporum yok maalesef bir tek dün 1 saat yürüdük
Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar
Test yaptım bugün sonuç negatifher seferinde ağlamıycam diyorum ama olmuyo...
Rabbim sabırlar versin bizlere güç kuvvet versin
Canim moralini bozma insallah olacak bu iste moral coook onemli buradan guzel haberler vereceksin inaniyorum.
Bizde simdi dr geldik kizimin atesi 39 derece oldu igne vurdular bu gece sabahlarim heralde... halbuki sabah iyiydi birden cikti ates ..ilac verdim , Soydum ustunu ilik su ile tampon yaptim yok dusmedi apar topar gittik. Suan uyuyor .