Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarr...dün dr ilaçlarıı yazdı ve eczaneye gittik amann allahımm fiyatı duyunca gözlerim faltaşı oldu 900 tl evet sadece ilaçlar 900 tl aşılama değil yaniiii....allahdan rapor çıkarttı dr um hemennn...250 ye aldık iğnelerii...bakalım yarın vurulmaya başlıcammm..kendim vurucam evde...haftaya cumartesi belli olacak herşey..yumoş varmı yokmu neler olacakk...

aynen çabuk kilo alıyorum bide sporsuz veremiyorum kiloyu bu cumaya randevü alıcam muayene olup ilaç yazdırıcam regl olamıyorum kaç aydır ,aşılama değilde yumurta takibi yaptırırım 1,2defa anca yaza yaptırırım heralde sonra yine tüpbebek

tedavin hayırlı olsun rapor işi iyi olmuş fiat baya farketmiş iğnelerin göbektenmi?

Doktorun iyi olmasını çok sevindim canım...İnşallah herşey yolunda gidicek canım...
Eşime bak iğneler 900tl tutuyomuş ona göre dedim :) bakalım dr bana ne diyecek tedavi için...

evett iğneler göbektan..hiç denemedim daha önce yarın denicez bakalımm...

hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...hepimizin..bu gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsinn..

Doktorun iyi olmasını çok sevindim canım...İnşallah herşey yolunda gidicek canım...
Eşime bak iğneler 900tl tutuyomuş ona göre dedim :) bakalım dr bana ne diyecek tedavi için...
ayy sorma yaa bende çok kötü oldum eşime karşıı..ama allah binkere razı olsunn...dr gecen sperm testine baktı..2010 da yapılmış..tahlil güzel dedi ve bana döndü..ihale sana kaldı desene dedi..eşim hemen atladıı..biz konuya hiç öyle bakmadık dedi..ne ona ne banaa..bu nasip işi dedii...o anda dönüp bakamadım ona gözlerim doldu çünkü..

rabbim onlarada sabır versinn...ssk var dimi sizdee..900 diye korkmayın 250 ye aldık şükürr...çatlama iğnesi içinde bide infolik..900 doz muş...şimdi günlük 75 yapıcam 5 gün...dr 1500 doz yazdı...ama devlet 1000 karşılıyormuş..ama 100 lük doz üretilmemişş..bi 600 lük aldık bide 300 lük 900...dr um dedi..olmazsa bidahaki ayada yeter ilaçların inşallah dedii..tabi sonucu yumoşlar belirleyecekk...

kızlar kandiliniz mübarek olsunn...dualarınızda unutmayın benide..hepinizz dualarımdasınızzz....

dün saat 8 den sonra annemlere geçtikk..annemin doğum günüydüü..hediyesini verdik...mutfak robotu aldık güzeldi ve begendi..bozulmuştu onunkii..saat 1 de geri döndük..bugün bidaha kandile geçemedikk..

biyerede çıkmadık hastayım eşim sağolsun iyi bakım yaptı yedirdi içirdii..millet kilo verir bende aldım..ilaçsızz iyileşeyimm diyee haa yiyip duruyorum..antibiotik almak istemiyorum tamda bu dönemdee...

aşağı bile indirmedi eşim kp yee..hem bulaşmasın diye hemde merdivene soguga çıkma diye..hiç anlamadım bugün kandil oldugunu..şimdi nihat hatipoğlunu izliyorum ağlattı benii...

rabbim kendine layık bir kul..habibine layık bir ummet etsinn hepimizii..halimiz yamann...hz ebubekirin duasını okudu..amann allahımm..feryat ediyor arşa..affet yarab beni diyekiiiii onlar hakkıyla yaşayanlarrr..bense sanki cennetle mücdelendirilmiş gibi yaşıyorum..utandım birkez daha kendimdenn...

Bende izliyorum simdi gercekten dogru soylemissin. Bende utandim kendimden . Herkesin kandili mubarek olsun

Aynen canim bende eşime karsi bu konuda çok hassasim neyse bu gece bundan bahsetmiyecem hazir zaten gozyaslarim....
Devlete gidiyorum zaten Dr iğne yazarsa raporlu alirim
Rabbim banada artik hayirli ve doğru yolu gösterir inş tez zamanda artik bebeğim için biseylere baslamak istiyorum asilamaysa asilama tupse tüp bu belirsizlik mahfediyo beni...Rabbim güç kuvvet sabir versin bu yolda hepimize...

Tam biraz önceki mesaji yazdim yolladim durup dururken Esim gözlerine bakti seni çok seviyorum çocuğumuz olsun olmasin bu her zaman boyle olucak dedi düşünün artik halimi

Tam biraz önceki mesaji yazdim yolladim durup dururken Esim gözlerine bakti seni çok seviyorum çocuğumuz olsun olmasin bu her zaman boyle olucak dedi düşünün artik halimi

Canim, inanin bugun hepsizleri icimden gecirerek dua ettim gercek isimlerinizi bilmiyorum buradaki isimlerinizle dua ettim. Insallah meleklerinizi kucaginiza alirsiniz. Hatipoglu duasindada sizleri gecirdim icimden insallah bu yil sizlerin hamis yiliniz olur.

Allah razi olsun canim...Rabbim kimin kalbinde hangi dilek varsa kabul eylesin

Reactions: WAW
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah annemlerde kahvaltı ettik ordan KVye uğradık bir saat en sonda eşimin amcasına gittik ve daha yeni geldik
Küçük cimcimemi uyutana kadar boşum ondan sonrada Allahın izniyle oturup kuran okumayı düşünüyorum
Mübarek geceden biraz bende faydalanayım değilmi

Canım siz iyi olunda nasılsa fırsatın olur uğrarsın yine
Bu mübarek gecede sende inşallah diğer arkadaşlarımız için dua ette onlarda yakında bizlere müjde versinler

Canım hadi hayırlı olsun Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin ...aminnnnnnn
Maşallah ilaçlarda dünya paraymış Allahtan doktorun rapor çıkartmışda ilaçlarını biraz daha uyguna alabilmişsin

Çok çok geçmiş olsun İnşallah çok çabuk toparlarsın

sagol tatlim iyiyiz sukur Allah ima. evet dukkana gitmiyorum daha devredemedimde guya devretsemde etmesemde baska ise basliycaktim ama Allah im bi emanet gonderdi kaldim. bayramda 15gun kadar kv lere gitmistikya dondugumde acayip halsizlik basladi ve dukkana gidemedim gitsemde 2saatten fazla kalamadim onun icin simdilik babam bakiyor musterisi cikinca devredicez insaallah... evdeyim bayadir anlayacagin kuzum. geceleri uyuyamiyorum sabaha kadar sabahta bi yatiyom ogleden sonraya kadar. zaten hemen aksam oluyo bisey anlamiyorum. biraz orgu felan oruyorum ama cinsiyet belli olmayinca cok orulmuyor...teyzesi simdi 21hafta 2gunluk felan... ay olarak tam 5ay hafta olarak bakarsan 5bucuga yakin...kilo kismina gelelim hep cecomdan ozenmistim ilk ogrendigimde 98 yazmislardi tok karna ve kiyafetli ayakkabili felan ama evde 97yada 96ydim hatirlamiyorum. ayin 30unda tetanoz asisi icin gittim saglik ocagina ve yine olctuler 99ciktim. hemsire basti fircayi 3ayda sadece 1kilo almissin bu cok az diye. ama napiyim dedim. ben daha 3kilo verdim sonra 4kilo geri aldim dedim yinede kizdi hehe... anlayacagin fazla bi istahim yok. bulanti kusma aserme hicbisey yok anam bende gobek bile yoktu daha bu hafta cikti. zaten heybetliyimya belli olmuyordu... bebisin hareketlerini bile hissetmiyom nerdeyse zaten ultrasonra gorunce gercekten bebek oldugunu goruyorum karnimda simdide sabirsizlikla yaklasik bir bucuk aydir cinsiyet ogrenmeye calisiyoruz hayirlisi bakalim sali yine gidicem doktora insaallah bebisimizi ve cinsiyetini gorurum de babasida rahatlar... ay benden cok o merakli ve acayip derecede kiz istiyor hadi hayirlisi bakalim... hepinizde kendinize cok iyi bakin kizlar biraz sabir ve ALLAH ima birakin O nezaman verecegini biliyor ve bebisleri kismetiyle gonderiyor... Dualarimdasiniz... ALLAH ima emanet olun. arada ugrarim insaallah ugrayamiyorum diye kizmayin lutfen hakkinizi helal edin canlarim...

merhaba herkese,

Yeni bir hafta, evet hafta sonu yediklerime dikkat etmedim malum cumadan moralim bozulmuştu. bugun tekrar başlıyorum bakalım cumaya kadar bir şey değişecek mi ?

Sabah aç karnına 9 lu çayımı içtim klasik kahvaltımı yaptım.
Öğlen çorba ve yoğurt yemeği planlıyorum.
Akşamada haşlanmış tavuk 1 baget ve çorba ve yoğurt

aralarda 9 lu çaya devam artı bir bardakta yeşil çay içerim
kolay gelsin herkese şimdi gidip ev temizleyeyim .

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hazır kuzum uyurken sizlere bakayım dedim
Ya nasıl bir griptir bu sene kuzum hala okadar ilaça rağmen tam düzeldi derken yine başlıyor öksürük krizlerine
Dün tam ilaçını verdim gece bir öksürük tuttu kızcağız tutamadı kendini kustu tabi bütün ilaçda daha boğazından inmeden halıya çıktı hadiiiiiii onun temizliğiyle uğraş dur :26:
Ayak altına, göğsüne ve sırtına vicks sürdüm de öylelikle sakinledi
Normalde ben yataktan çıkar çıkmaz peşimden kalkan kuzu hala uyuyor artık nasıl halsiz düştüyse :26:

Bugün biraz dışarı çıkmayı düşünüyorum hem temiz hava belki biraz iyi gelir hemde çamaşır ipim koptu onu alayım dedim
Tabi anamda kurtlu dayanamadı sosyete pazarınada uğrayalım dedi ölecek kadın pazar gezmek için
Neyse banada yürüyüş olur artık ne yapayım

Şimdi sabah sabah sinir oldum
Dün KV biz gider gitmez kızıma bana hemen bir Facebook hesabı açıyorsun dedi
Neymiş ablasına torunu açmışmış onun varsa KVninde olması gerekiyormuş :26: birde açıkca söylüyor resmen sinirden gülmeye başladım ve dedim şu teknoloji bozdu iyice sizi diye Teyzesi nasıl dalga geçiyor aaa benim varsa onun olmazsa çatlardı zaten diye onada torunu sırf muzurluk olsun diye açmış hatta kadıncağız diyor ben sadece resimlere bakmayı öğrendim diğer şeyleri bilmiyorum bile diye
Eşim hatta kocaları öbür tarafa gönderdiniz bak ölünce hesap soracaklar bizden sonra ne yaptınız diye dedi
Valla dedim ben kendi Anneme şakasına geçenlerde hadi sanada açalım dediğimde ( ki kadının ne bilgisayarı var ne interneti ) aaa bu yaştan sonra facei ne yapacağım oturup namazımı kılar kuranımı okurum dedi dedim KV fena bozuldu ve ben kuranımıda okuyorum zaten dedi
Buraya kadar herşey iyi hoş güzel sonuçta beni ilgilendirmez ama benim saftirik kızım gitmiş bana ondan istek göndermiş neyse kabul etmem olur biter dedim eve geldiğimizde fark edince ( büyük cadı söylemiyor bile ) benim iş güzar kocamda sabah benim facee oyun isteği yollamak için girmiş ( birbirimizin şifresini biliriz ama ancak oyun için diğerininkine girersiz ) bir güzel anasını bana arkadaş olarak kabul etmiş
Tam buraya yazarken fark ettim tabi o an kan beynime sıçradı bari orada rahat versin ( büyük görümcem bir tek ekli küçüğünü bile ne ekledim ne birşey )
Telefon açıp len sen niye böyle yaptın sanki gerçekte çok can ciğerizde sanaldada arkadaş olacağız oda aşkım yaa sıkıntı yok istemiyorsan çıkar arkadaşlıktan dedi bende çıkardım tabiki hee inşallah büyük cadı göstererek eklememiştir beni yoksa kabak benim başıma patlar yok işte istek yolladıkda sen kabul etmedin falan diye
Bu adam beni öldürecek :26: kadını kurdurtacak sonra ben uğraşacağım yine sanane kardeşimmmmmmmmmm sananeeeeeeeee ben senin arkadaşlarına karışıyormuyum

Ay sabah sabah sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın ama anlatmasaydım çatlardım

ayy tahmin edemiyorum senii...ama anlıyorum..rabbime ne kadar şükretsek azzz...bizi bu yönden sarıp sarmalıyorr...

yaww ben senin dr un neden tedaviye başlamadıgını anlayamadımdaa..bana kilomu sordu bu dr.78 dedim...ama korktumda kilo ver gel dicek diyee...kilon az değil ama çok da değil vucuduna göre dengeli dedi..hiç 78 durmuyorsun dedi..alma kilo bende dikkat ediyorum dedim...

sen geldin aklıma hemen...sana hep ısrar ediyorum ama bi yandanda dua ediyorum inşallah bu dönemde bebeğine kavusursunda tedaviye gerk kalmaz...

aayyyyyyyyyyy sinirinii burdaannn hissetttimmmmmmmmmenişteye neler ettin kimbilir bu sinirle...ama tamamen hakk veriyorum bende aynı durumda olabilirdmm...insan orda bari rahat kalayım istiyorrr...

kuzuna üzülüyorumm yaaa..rabbim şifasını versinn..bak bende öksürük yok ama bizimkilerde vardı ve siyah turp çok iyi geldii...kafasını kesip oyuyorsun..içine bal koyup bardaga oturtuyorsunn...ve bardaga su süzülüyorr onu içiriyorsunn..netten bak daha iyi anlarsın hazır pazara gidiyorsan al..siyah turp olacak amaa...

o öksürük şuruplarıhiç iyi değill..dahada uzatıyorr...dediğimi bi araştır kuzu için...

kızlarr bugünn baya iyiyimm...süper bi durum ilaç içmeden atlattım...ama allah eşimden razı olsun 2 gündür beni kıpırdatmadı çayımı yemeğimi işimi herşeyi hallettii...sabahtan beride 10 kere aradıı...

şimdi kahvaltımı yaptımm..

1 kaşık lor...
domates salatalıkk..
2 dilim tambugday ekmek...

2 kayısı ve su içtim..+ infolikimide içtimm..

dikkat edicem yine yediklerimee..ama bu hafta eksi göreceğimi zannetmiyorumm...dr da dedi hormon ilaçlarının etkisi olacaktırr diye..vucutta ödem yapıyormuşş...ilacın üzerindede yazıyorr...bu akşam başlıcam vücuda hormon yüklemeyee..hayırlısı bakalımm..

Hayırlısı canım, tam takip edemiyorum ama aklımdasınz, duayla...

anammmmmmmm kızlarrrrrrrrr

kötübişi olduuuuuuuuuuu:26::26::26::26::26::26:

sabah kalktımm...haftasou 2 gündürr ilaç içmeden iyileşeyim diye burnumdan gelinceye kadar yediren eşimmmmm.....

sabahh kalktım büyük motivasyonla güzel bi kahvaltı hazırladımmmmmmmm tabi saat başı arıyor beyfendii..

kapı çaldı açtım...anam bi adamm elinde paketleeeee

geldi pizza hut paket sıcacık tutamıyorum bilee.. waw hanım....hee waww hanımmmmm

aldım amaaa ağlıcamm...ben diyete başlamıştımmmmmmmm

neyse dedim bir dilim yer eşime ayırırım..bi açtım kutuyuu...mini pizzaa.patates kızartmasııııı kanattt kızartmasıııııı veee sarımsaklı ekmekkkk ve soslarr ve kolaaaaa bi yandan çığlık atıyorum bi yandan ağlıcam nerdeyse..

sonuç ne dicenizz...

kolayı açmadımm...ayy ne büyük başarııı...

5..6 dilim patatess...
2 dene kanatt
yarım sarımsaklı ekmek...dilimin yarısı tabikidee..(daha ne kadar hafifletebiliirim..)
1 dilim pizza ve barbekü sosuu acıkda

bi bukadarı daha duruyor kaldırdımgöz önündenn..akşam eşime yediririmm...aaçtım hem teşekkür ettim hem kızdım amaa..diyetim gitti...bu saatten sonra meyve..bi çor ba ve salata akşama okadarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…