Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok geç oldu ama ancak geldik misafirlikten
Gece fena geçmedi ama pek hoşlanmadığım bir cift daha davetliymiş
Eve girince onları gördüm ve acıkcası bilseydim gitmezdim bile
Boş sohbeti olan insanlar üstelik kendilerini birşey zanneden tipler
Çok fazla muhabbete girmemeye çalıştım o yüzden çokda rahattım
Ev sahibi sağ olsun bir sürü şey hazırlamıştı hatta bende tahmin ettiğim için akşam yemeği yemeden gittim
Şükür geceyi çok hafif atlattım
hamur işlerinden yemedim sadece 2 çeşit salata ve 5 - 6 tane sarma
Evsahibi olan arkadaşın eşi ( yeni evlendiler ) mutfaktayken bir ara bana ya Banu diğer bayanlarda iyiler ama nedense seni çok daha fazla sevdim dedi
Çalışmayı düşünüyor ve işe girene kadar fırsat buldukça görüşmeye karar verdik
O cins olan çift ha bire kendileriyle ilgili konuşmaya çalıştıkça ikimizde biririmize bakıp durduk
sanki sohbet edecek şey yokmuş gibi
Neyse Mübarek kandil günü ( 12yi geçti sonuçta
) günaha girmim fazla
Sonuçta bir daha ne zaman görürüm onları Allah bilir
Sabah inşallah Annemlere kahvaltıya gideceğiz ordanda öğlenden sonra eşimin anannesine gideriz kandillik
en son eşimin amcasına akşam yemeğine geçeceğiz yani anlıyacağınız yarın yokkum
geç saate kadar en azından
Şimdiden herkesin Kandili mübarek olsun ....
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını inşallah sizlere hayırlı olarak nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz
Yeşil kahveyi bende duydum hatta bir keresinde almıştım ama acıkcası sonra devam etmedim ve o dönem zayıfladımmı onuda hatırlamıyorum maalesef
hee zararı olmaz en azından
Canım inan hiç fark yoktu bence
tabi ben kestiğimde daha tam çözülmemişti hafif dondurmalı pasta gibiydi
Benim kızkardeşim daha önce öyle yapmıştı ve 3 ay sonra çıkarttığında inan lezzeti tamamen çözüldüğü halde gayet güzeldi
Meyvelilerde olurmu bilmem ama çikolatalı pastalarda buzluğa atabilirsin demişti bizim pastayı yaptırdığımız yer ( koca pasta nasıl bitecek öbür türlü
) he şükür çok az kalmıştı onuda tekrar buzluğa atmamak için eşim at gitsin bir daha dondurma onu demişti
o yüzden artık buzluğum temiz ( kaçamaklardan
)
Bütün dualarımızdasın zaten güzelim
Yeni doktorunu beğendiğine sevindim
İnşallah hayırlı haberlerinide yakında alırız sen yeterki umutlu ol ve dua etmeye devam et
Çok şükür iyi şu anda ama ilaça devam tabiki
bir tek bu gece içmedi antibiyotiğini çünkü gelir gelmez uyudu cadı bende uyandırmadım şimdi uykusu kaçar diye