- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
merhaba canım...merhaba herkese,
Yeni bir hafta, evet hafta sonu yediklerime dikkat etmedim malum cumadan moralim bozulmuştu. bugun tekrar başlıyorum bakalım cumaya kadar bir şey değişecek mi ?
Sabah aç karnına 9 lu çayımı içtim klasik kahvaltımı yaptım.
Öğlen çorba ve yoğurt yemeği planlıyorum.
Akşamada haşlanmış tavuk 1 baget ve çorba ve yoğurt
aralarda 9 lu çaya devam artı bir bardakta yeşil çay içerim
kolay gelsin herkese şimdi gidip ev temizleyeyim .
Bende hafta sonunu full yemekle geçirdim tabiii bana artı olarak dönmüş :)
Bugün ayakta durmaya gözümü açmaya dermanım yok kendime gelemiyorum bitürlü
ayy tahmin edemiyorum senii...ama anlıyorum..rabbime ne kadar şükretsek azzz...bizi bu yönden sarıp sarmalıyorr...
yaww ben senin dr un neden tedaviye başlamadıgını anlayamadımdaa..bana kilomu sordu bu dr.78 dedim...ama korktumda kilo ver gel dicek diyee...kilon az değil ama çok da değil vucuduna göre dengeli dedi..hiç 78 durmuyorsun dedi..alma kilo bende dikkat ediyorum dedim...
sen geldin aklıma hemen...sana hep ısrar ediyorum ama bi yandanda dua ediyorum inşallah bu dönemde bebeğine kavusursunda tedaviye gerk kalmaz...
aayyyyyyyyyyy sinirinii burdaannn hissetttimmmmmmmmmenişteye neler ettin kimbilir bu sinirle...ama tamamen hakk veriyorum bende aynı durumda olabilirdmm...insan orda bari rahat kalayım istiyorrr...
kuzuna üzülüyorumm yaaa..rabbim şifasını versinn..bak bende öksürük yok ama bizimkilerde vardı ve siyah turp çok iyi geldii...kafasını kesip oyuyorsun..içine bal koyup bardaga oturtuyorsunn...ve bardaga su süzülüyorr onu içiriyorsunn..netten bak daha iyi anlarsın hazır pazara gidiyorsan al..siyah turp olacak amaa...
o öksürük şuruplarıhiç iyi değill..dahada uzatıyorr...dediğimi bi araştır kuzu için...
Benim doktorum kilolara takık gerçi benden kilolularda vardı gittiğimde bi kadınıda diyetisyene yollamıştı diyet yapmadığını söylüyodu...Ne diyeyim hayırlısı inşallahanammmmmmmm kızlarrrrrrrrr
kötübişi olduuuuuuuuuuu:26::26::26::26::26::26:
sabah kalktımm...haftasou 2 gündürr ilaç içmeden iyileşeyim diye burnumdan gelinceye kadar yediren eşimmmmm.....
sabahh kalktım büyük motivasyonla güzel bi kahvaltı hazırladımmmmmmmm tabi saat başı arıyor beyfendii..
kapı çaldı açtım...anam bi adamm elinde paketleeeee
geldi pizza hut paket sıcacık tutamıyorum bilee.. waw hanım....hee waww hanımmmmm
aldım amaaa ağlıcamm...ben diyete başlamıştımmmmmmmm
neyse dedim bir dilim yer eşime ayırırım..bi açtım kutuyuu...mini pizzaa.patates kızartmasııııı kanattt kızartmasıııııı veee sarımsaklı ekmekkkk ve soslarr ve kolaaaaa bi yandan çığlık atıyorum bi yandan ağlıcam nerdeyse..
sonuç ne dicenizz...
kolayı açmadımm...ayy ne büyük başarııı...
5..6 dilim patatess...
2 dene kanatt
yarım sarımsaklı ekmek...dilimin yarısı tabikidee..(daha ne kadar hafifletebiliirim..)
1 dilim pizza ve barbekü sosuu acıkda
bi bukadarı daha duruyor kaldırdımgöz önündenn..akşam eşime yediririmm...aaçtım hem teşekkür ettim hem kızdım amaa..diyetim gitti...bu saatten sonra meyve..bi çor ba ve salata akşama okadarr..
Ohh yee gitsin akşama dikkat edersin...İğneyi nasıl vurucaksın hep aynı tarafamı sağlı sollumu