Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

sen emzirmiyordun dimii...ben doğum kontrol hapı içmiyorumm...söktürücü olan tarlusalı içiyorum..6 gün sabah akşam içiyorum bittikten 3 gün sonra adacayiaet oluyorumm...kilo aldırmıyorr...doğum kontrol hapı uzun sürüeyor yaa..bide iştah açıyor diyorlar ondan kilo alınıyor...yani ben tarlusalle adet oluyorum hep..

Yok canim emzirmiyorum olmazsa dr dan tarlusalle isteyeyim.acayip sistim bas agrisi yapti . 8 gun gecikti olacak gibiyim ama bi turlu olmuyorum cok bunaldim. Belim de agriyor ve cok acikiyorum seker degil yemek istiyor canim

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Anam sabahtan beri küçük kuzumla uğraşıp durdum :KK53:
Uyandığından beri ateşi vardı hatta bir ara baya bir korkuttu beni ama şükür sonunda geçti :KK34:
Soğuk kompres yaptım, ılık duş aldırdım birde ateş düşürücü verince düzeldi şükürler olsun :KK34:
Tabi o düzelene kadar benim ömrümden ömür gitti :KK1:

Eşimde sağ olsun sık sık aradı yok skypeden kızını görmek istedi :KK1:
En son görüştüklerinde kızım babasına babacığım neden çok çok arıyorsun ben iyiyim çizgi film izliyorum yeter arama dedi :KK60:
Tabi tam tabletten çizgi film izlerken babası skypden arama gönderince görüntü değişiyor oda sinir oluyordu :KK1:
Tek sıkıntımız sabahtan beri sadece 1 biberon süt içti :KK53:
Çorba yaptım önüne koydum yok canı istemiyormuş :26: zorla biraz su içti başkada birşey istemiyor şu anda. Neyse inşallah babacığı gelince onu bir şekilde yedirir nasılsa :KK34: ( babacı ya eliyle besleyince hayır diyemiyor ama ben vermeye kalkınca ben bebek değilim yemek istemiyorum diyor cadı :KK1: )

MErhaba arkadaşlar nasılsınızz
ben hala hastalıkla uğraşıyorum Rabbimiz dermansız dert vermesin
bu defa da faranjite döndü
Selamun aleykum kizlar oncelikle Kandilimiz mubarek olsun hepimizin.
kusuruma bakmayin lutfen yaklasik 2aydir giremiyorum sayfaya. artik dukkana gitmiyorum bir aykadar da netim kapaliydi... bi 10gun kadar once actirdim ama pek girmedim birayada yazamadim. bide hazir yazmadan yegeninizin cinsiyetini ogrenip teyzelerine soyleyim dedim ama cok nazli 21haftalik olduk insaallah ama hala gostermedi ufaklik... insaallah benden sonrada gelmistir bebisler... hepinizi opuyorum dualarimdasiniz canlarim...
Canım annelerin en şirinesi nasılsın inşallah her şey güzel devam ediyordur özledik seni :) sen de dualarımdasın nazlı bebişe sevgiler :KK54:

Ben çook kararsız kaldım daha yeni içmeye başladım. günde bir kez içmeye karar verdim ben günde zaten bir kerede yeşil çay içiyorum. fazla bitki içersemvücuduma zarar veririm diye korktum . arada soğan suyu maydanoz suyu ve testere dişlisi aslan pençesi içiyorum çoook yükleme yapmış olmaktan korktum belkide pimpiriklik yapmış olabilirim. günde bir kere yeter bence. 9 lu çay bağırsak çalıştırıyor ve şeker yeme isteğini törpülüyor. ama şu da oluyor bağırsak çalıştığı için bu seferde acıkma oluyor. biraz deneyecem bakalım sonuç ne olacak. :KK17:
aslında ben de içeriğine bakınca çoklu olanlardan çekiniyorum ne olur ne olmaz da
baya etkiliymiş bu çayda okudum baya güzel etkileri olmuş bizim siteden takipteyim :)

evett iğneler göbektan..hiç denemedim daha önce yarın denicez bakalımm...

hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...hepimizin..bu gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsinn..

ayy sorma yaa bende çok kötü oldum eşime karşıı..ama allah binkere razı olsunn...dr gecen sperm testine baktı..2010 da yapılmış..tahlil güzel dedi ve bana döndü..ihale sana kaldı desene dedi..eşim hemen atladıı..biz konuya hiç öyle bakmadık dedi..ne ona ne banaa..bu nasip işi dedii...o anda dönüp bakamadım ona gözlerim doldu çünkü..

rabbim onlarada sabır versinn...ssk var dimi sizdee..900 diye korkmayın 250 ye aldık şükürr...çatlama iğnesi içinde bide infolik..900 doz muş...şimdi günlük 75 yapıcam 5 gün...dr 1500 doz yazdı...ama devlet 1000 karşılıyormuş..ama 100 lük doz üretilmemişş..bi 600 lük aldık bide 300 lük 900...dr um dedi..olmazsa bidahaki ayada yeter ilaçların inşallah dedii..tabi sonucu yumoşlar belirleyecekk...
canım rapor iyiymiş kaç yıldı 3 mü alınabilecek zamanı ?
afffffffffffff Rabbimmmmmmmmm bizlere tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar ver onları büyütelim :KK16:
inşallah güzel olacak her şey dikkat et kendine wawcımm

sagol tatlim iyiyiz sukur Allah ima. evet dukkana gitmiyorum daha devredemedimde guya devretsemde etmesemde baska ise basliycaktim ama Allah im bi emanet gonderdi kaldim. bayramda 15gun kadar kv lere gitmistikya dondugumde acayip halsizlik basladi ve dukkana gidemedim gitsemde 2saatten fazla kalamadim onun icin simdilik babam bakiyor musterisi cikinca devredicez insaallah... evdeyim bayadir anlayacagin kuzum. geceleri uyuyamiyorum sabaha kadar sabahta bi yatiyom ogleden sonraya kadar. zaten hemen aksam oluyo bisey anlamiyorum. biraz orgu felan oruyorum ama cinsiyet belli olmayinca cok orulmuyor...teyzesi simdi 21hafta 2gunluk felan... ay olarak tam 5ay hafta olarak bakarsan 5bucuga yakin...kilo kismina gelelim hep cecomdan ozenmistim :KK66: ilk ogrendigimde 98 yazmislardi tok karna ve kiyafetli ayakkabili felan ama evde 97yada 96ydim hatirlamiyorum. ayin 30unda tetanoz asisi icin gittim saglik ocagina ve yine olctuler 99ciktim. hemsire basti fircayi 3ayda sadece 1kilo almissin bu cok az diye. ama napiyim dedim. ben daha 3kilo verdim sonra 4kilo geri aldim dedim yinede kizdi hehe... anlayacagin fazla bi istahim yok. bulanti kusma aserme hicbisey yok anam bende gobek bile yoktu daha bu hafta cikti. zaten heybetliyimya belli olmuyordu... bebisin hareketlerini bile hissetmiyom nerdeyse zaten ultrasonra gorunce gercekten bebek oldugunu goruyorum karnimda :KK66: simdide sabirsizlikla yaklasik bir bucuk aydir cinsiyet ogrenmeye calisiyoruz :KK31: hayirlisi bakalim sali yine gidicem doktora insaallah bebisimizi ve cinsiyetini gorurum de babasida rahatlar... ay benden cok o merakli ve acayip derecede kiz istiyor hadi hayirlisi bakalim... hepinizde kendinize cok iyi bakin kizlar biraz sabir ve ALLAH ima birakin O nezaman verecegini biliyor ve bebisleri kismetiyle gonderiyor... Dualarimdasiniz... ALLAH ima emanet olun. arada ugrarim insaallah ugrayamiyorum diye kizmayin lutfen hakkinizi helal edin canlarim...
kuzum kilo almaman ilerleyen aylar için ve doğum için kolaylık aslında
inşallah hayırlısıyla bizlerde kilo almadan atlatırız yani bebiş olunca
:KK17: çalışmalara devam ediyoruz da :KK17::KK9:
kendine dikkat et Allah'a emanetsin sen de canımcım

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Anam sabahtan beri küçük kuzumla uğraşıp durdum :KK53:
Uyandığından beri ateşi vardı hatta bir ara baya bir korkuttu beni ama şükür sonunda geçti :KK34:
Soğuk kompres yaptım, ılık duş aldırdım birde ateş düşürücü verince düzeldi şükürler olsun :KK34:
Tabi o düzelene kadar benim ömrümden ömür gitti :KK1:

Eşimde sağ olsun sık sık aradı yok skypeden kızını görmek istedi :KK1:
En son görüştüklerinde kızım babasına babacığım neden çok çok arıyorsun ben iyiyim çizgi film izliyorum yeter arama dedi :KK60:
Tabi tam tabletten çizgi film izlerken babası skypden arama gönderince görüntü değişiyor oda sinir oluyordu :KK1:
Tek sıkıntımız sabahtan beri sadece 1 biberon süt içti :KK53:
Çorba yaptım önüne koydum yok canı istemiyormuş :26: zorla biraz su içti başkada birşey istemiyor şu anda. Neyse inşallah babacığı gelince onu bir şekilde yedirir nasılsa :KK34: ( babacı ya eliyle besleyince hayır diyemiyor ama ben vermeye kalkınca ben bebek değilim yemek istemiyorum diyor cadı :KK1: )

Allah acil şifalar versin ceco minikcadı çok şirin Maşallahhhhh

Niye herkes sessiz yahuuuuuu nerelerdesiniz . Herkesi toplayip yeniden sirkelenip motive etmeliyiz birbirimizi.

Niye herkes sessiz yahuuuuuu nerelerdesiniz . Herkesi toplayip yeniden sirkelenip motive etmeliyiz birbirimizi.

Benim silkelenmem lazim motivasyona ihtiyacim var aldim basini gidiyor kilolarim
Ayran detoxu yapicam yarin arastirmadayim

Benim silkelenmem lazim motivasyona ihtiyacim var aldim basini gidiyor kilolarim
Ayran detoxu yapicam yarin arastirmadayim

Bende hergun kocaman bir salata yapacam. Yedigim diyet yemegin ardindan aciktikca gidip yagsiz tuzsuz salatayi yiyecem bikana kadar. Yoksa boyle olmayacak cok ac birakinca kendimi diyetten soguyorum. Her aciktigimda ara ogun gibi salata yiyecegim

Bende hergun kocaman bir salata yapacam. Yedigim diyet yemegin ardindan aciktikca gidip yagsiz tuzsuz salatayi yiyecem bikana kadar. Yoksa boyle olmayacak cok ac birakinca kendimi diyetten soguyorum. Her aciktigimda ara ogun gibi salata yiyecegim

Bende aciktikca meyva yiyorum onunda fazlasi zararliymis...bende yarin salata malzemesi aldirayim senin gibi yapayim...
Hibiskus cayida çok iyiymis yarin esime aldirsammi diyorum yada sarmisak cayi

Bende aciktikca meyva yiyorum onunda fazlasi zararliymis...bende yarin salata malzemesi aldirayim senin gibi yapayim...
Hibiskus cayida çok iyiymis yarin esime aldirsammi diyorum yada sarmisak cayi

Canim yesil cayi oneririm ama gunde sadece 2 kere. Ben bilmedigimiz bitkileri kullanmaktan korkar oldum. 9 lu cay bagirsak calistiriyor ama bu seferde aciktiriyor . Bence biz bu salatayi deniyelim kahvaltidan sonra kocaman bir salata hazirlayalim. Acikta gidip onu yiyelim aksam 8 demi aciktik hemen gidip salata yiyelim ne kaybederiz deneyelim. Ben bunu bugun kesfettim bayagi iyi geldi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Ancak fırsat bulup gelebildim :KK34:
Küçük kuzu çok şükür şu anda iyi ( bir ara yine ateşi çıktmıştı ) bu seferde büyük kuzu nazlanıyor :KK1: herhalde biraz ilgiyi kıskandı :KK1: yastığını ve örtüsünü alıp oda diğer koltuğa uzandı halim yok diye :KK1:
Len revire çevirdiniz evi dediğimde nasıl gülüyor büyük cadı :KK1:
Halsizliğini yutturamayınca bu seferde 2 sene evvel kırılan bileğinin ağrıdığını söyledi :KK53: neyseki okullar tatile girer girmez seni bir ortopedi professörüne götürelim diyince rahatladı :KK1:
Hanım sigortayı istemiyor ille özele gidecekmiş :KK35: onlar anlamıyormuş :KK1: o yüzden bende mecbur ay başında dedim sonuçta Professörler ona göre ücret alıyor :KK36:

Aslında çok hafif bir baş ağrım var ama kendimi çok salmamaya çalışıyorum yoksa bende yamulacağım :KK1:

Valla canım ne zaman uğrasam in cin top oynuyor :KK1: arada yazıp çıkıyorum bazende boynumu büküp çıkıyorum :KK1:

selamun aleyküm kızlar..
ders çalışıyordum tabi çalışmak denirse size bir bakayım dedim..
bugün regl karın ağrısıyla ve halsiz bir şekilde geçti..spora start diyemedim..
tatlı kaçamaklarım oldu...ama akşam yemeğini erken yiyip akşam kaçamakları yapmıyorum
mesela biraz önce eşim çikolata yedi bana da verdi...yoooo bu saatte yimem dedim

bugün üzücü bir haber de aldım..arkadaşımın anne ve babası kırk gün arayla vefat etmişler
birden hastalık çıkyor ve ecel...üzüldüm Allah rahmet eylesin..

GÖZÜNÜ AÇIYORSUN DOĞDU DİYORLAR
GÖZÜNÜ KAPATIYORSUN ÖLDÜ DİYORLAR
İKİSİ ARASINDAKİ GÖZ KIRPIŞA DA ÖMÜR DİYORLAR..
RABBİM İMANLA YAŞAMAYI VE GÖZ KAPAMAYI NASİB ETSİN..

selamun aleyküm kızlar..
ders çalışıyordum tabi çalışmak denirse size bir bakayım dedim..
bugün regl karın ağrısıyla ve halsiz bir şekilde geçti..spora start diyemedim..
tatlı kaçamaklarım oldu...ama akşam yemeğini erken yiyip akşam kaçamakları yapmıyorum
mesela biraz önce eşim çikolata yedi bana da verdi...yoooo bu saatte yimem dedim

bugün üzücü bir haber de aldım..arkadaşımın anne ve babası kırk gün arayla vefat etmişler
birden hastalık çıkyor ve ecel...üzüldüm Allah rahmet eylesin..

GÖZÜNÜ AÇIYORSUN DOĞDU DİYORLAR
GÖZÜNÜ KAPATIYORSUN ÖLDÜ DİYORLAR
İKİSİ ARASINDAKİ GÖZ KIRPIŞA DA ÖMÜR DİYORLAR..
RABBİM İMANLA YAŞAMAYI VE GÖZ KAPAMAYI NASİB ETSİN..

Canım Arkadaşının başı sağ olsun :KK71: RAbbim sabırlar versin, Anne ve babasınıda Cennetine kabul etsin...Aminnnnnn
Bu ara nedense benimde sık sık gelir aklıma ya anneme babama birşey olursa; babam geride kalırsa tek başına yapamaz, yanımıza gel desek sıkılır kalmaz, Annem olsa kesin tek yaşar ama oda yanlız nereye kadar falan diye bir sürü senaryo geliyor nedense aklıma :KK17::KK17::KK17: Allah yokluklarını göstermesin...Aminnnnnn

Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama arkadaşının durumu gerçekten çok zor :KK43: sonuçta birinden biri kalmış olsaydı destek olurlardı birbirlerine ama ikiside gidince insan kolu kanadı kırılmış gibi hissediyordur kesin :26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr............SINAVLARR VARR... ondan giremiyorum güya ders çalışıcam ama oda olmuyorrr...kafamm allak bullakk..iyileştim gibi ama hala ağrılarım var salsam yatarımm...

akşamda aşimle tartıştıkkk...perşembe karşıya geçicem cuma akşamı dönücem dedimm ve çıldrdı..neymişş iğne yapıyormuşum dikkat etmeliymişim daha hastaymısım hassas bi dönemmişşş....

biçogunuz ona hak vereceksiniz belki amaaa...bana iyi gelecekk bu bebek meselesini çıkarmalıyım kafamdan ben hergünü atlatınca bi oh cekiyorumm..ve daha asıl beklemeyede başlamadımm..cumartesi belli olacak herşey...sonrası yine bekleyişş..aşılama olursa yine bekleyişşş...yani bu 1 ayım zaten bekleyişle geçecek ve beni evden dışarı çıkarmayacak yanlızz..en azından şu 2 gün gideyimmm...

söylendi söylendii yattıı...sinir oldum bendee...1 sayfa bişiler yazdım koydum çantasına yarınn okurr..

ooyyyyyyy oyyyyyy...

CECOMMMMMM....kuzunun iyi olmasına sevindimm..büyük kuzununkid nazdır inşallahhh...

ERANİSAAA....canım başınız sağolsunn..rabbim arkadaşına sabır versinn....benimde dersler kötüü veremiyorum kendimi dersleree...günbitti gitti..

ELOCANNNN.....pess etmek yok canım gram gram veriyoruzz..almamalıyız gerii...salata fikri güzelll...ayran diyetini ben 1 gün zor yapmıştım sen inşallah başarırsınn...canım öle her çayı alma sen gebelik düşünen birisin...bitki çaylarıııkas gevşetirmiş biçoguu...rahimdeki kaslarıda gevsetiyormuşş..ve bebeğin tutunması zorlaşıyormuşş..o yüzden gebeliği düşünenlere bi çok bitki çayı yasakkk...

ADAAA....pes etmek yok canım salata fikri süperrrbende başlarda diyetimde öyle yapıyordum..çok az yağ..ve limon tuzsuz 1 legen yapıyordum o bana 2 gün yetiryorduu...

ŞİRİNEEEMMM..
.inşallahh bu ayy güzel haberler verirsin kuzummm...sen ilaçsız adet olabiliyormuydunn...?? şimdi hangi günü bekliyoruzz :)

MENEVŞEE...derslerde başarılar canımmm....

Son düzenleme:
CECOMMMMMM....kuzunun iyi olmasına sevindimm..büyük kuzununkid nazdır inşallahhh...

ERANİSAAA....canım başınız sağolsunn..rabbim arkadaşına sabır versinn....benimde dersler kötüü veremiyorum kendimi dersleree...günbitti gitti..

ELOCANNNN.....pess etmek yok canım gram gram veriyoruzz..almamalıyız gerii...salata fikri güzelll...ayran diyetini ben 1 gün zor yapmıştım sen inşallah başarırsınn...canım öle her çayı alma sen gebelik düşünen birisin...bitki çaylarıııkas gevşetirmiş biçoguu...rahimdeki kaslarıda gevsetiyormuşş..ve bebeğin tutunması zorlaşıyormuşş..o yüzden gebeliği düşünenlere bi çok bitki çayı yasakkk...

ADAAA....pes etmek yok canım salata fikri süperrrbende başlarda diyetimde öyle yapıyordum..çok az yağ..ve limon tuzsuz 1 legen yapıyordum o bana 2 gün yetiryorduu...

ŞİRİNEEEMMM..
.inşallahh bu ayy güzel haberler verirsin kuzummm...sen ilaçsız adet olabiliyormuydunn...?? şimdi hangi günü bekliyoruzz :)

Wawcım senin ve adanın söylediği gibi yaptım çay siparişi vermedim :KK1:
İki kiloya yakın almışım ne yaptım ya ben kendime diyorum silkelenmem lazım yine menümü paylaşmaya başlıyayım

sabah uyanınca 1 bardak incir suyu

Kahvaltım
1 kkk peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Size yazdığım zaman daha az kaçamak yapıyorum yazmazsam unutursam hatırlatın kızlar

mrb lar cnm beni hatırladnmı bilmiyorm hani bir türlü yaptıramadğm şu hormon testlerimi sonunda yaptrdım cmrtesi doktoruma gidicem ama o zmna kadar meraktan ölürüm bi yorumlarmsn sonçlarmı
total testesteron 0,202 estradiol(e2)24,25 prolaktin 62,65 kortizol 33,53 progesteron 0,897 insülün açlık 8,53 fsh 5,96 lh 6,42

ŞİRİNEEEMMM..

[

başladım canım salata ağırlıklı diyetine birde laha çorbası yaptım bakalım yiyebilecekmiyim :KK66:))

sabah uyanınca 1 bardak incir suyu

Kahvaltım
1 kkk peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Size yazdığım zaman daha az kaçamak yapıyorum yazmazsam unutursam hatırlatın kızlar

doğru haklısın canım buraya yazınca sorumlu hissediyor insan kendini veee daha dikkatli oluyor kocaman bir salata yaptım bende lahana çorbasıda şuan pişiyor bakalım yiyebilecekmiyim :KK66:))

doğru haklısın canım buraya yazınca sorumlu hissediyor insan kendini veee daha dikkatli oluyor kocaman bir salata yaptım bende lahana çorbasıda şuan pişiyor bakalım yiyebilecekmiyim :KK66:))
Ben bugünde çok halsizim nedeninide bilmiyorum ayağa kalkmaya takatim yok inanki...
Bugün midem çok bulanıyo iştahsızım zaten akşama kadar böyle devam ederse kaçamak yapmam heralde...
İnşallah lahana çorbasını yiyebilirsin canım kilo vermeye baya destekmiş :KK66:

X