Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hazır kuzum uyurken sizlere bakayım dedim
Ya nasıl bir griptir bu sene kuzum hala okadar ilaça rağmen tam düzeldi derken yine başlıyor öksürük krizlerine
Dün tam ilaçını verdim gece bir öksürük tuttu kızcağız tutamadı kendini kustu tabi bütün ilaçda daha boğazından inmeden halıya çıktı
hadiiiiiii onun temizliğiyle uğraş dur :26:
Ayak altına, göğsüne ve sırtına vicks sürdüm de öylelikle sakinledi
Normalde ben yataktan çıkar çıkmaz peşimden kalkan kuzu hala uyuyor
artık nasıl halsiz düştüyse :26:
Bugün biraz dışarı çıkmayı düşünüyorum
hem temiz hava belki biraz iyi gelir hemde çamaşır ipim koptu onu alayım dedim
Tabi anamda kurtlu dayanamadı sosyete pazarınada uğrayalım dedi
ölecek kadın pazar gezmek için
Neyse banada yürüyüş olur artık ne yapayım
Şimdi sabah sabah sinir oldum
Dün KV biz gider gitmez kızıma bana hemen bir Facebook hesabı açıyorsun dedi
Neymiş ablasına torunu açmışmış onun varsa KVninde olması gerekiyormuş :26: birde açıkca söylüyor
resmen sinirden gülmeye başladım ve dedim şu teknoloji bozdu iyice sizi diye
Teyzesi nasıl dalga geçiyor aaa benim varsa onun olmazsa çatlardı zaten diye
onada torunu sırf muzurluk olsun diye açmış hatta kadıncağız diyor ben sadece resimlere bakmayı öğrendim diğer şeyleri bilmiyorum bile diye
Eşim hatta kocaları öbür tarafa gönderdiniz bak ölünce hesap soracaklar bizden sonra ne yaptınız diye dedi
Valla dedim ben kendi Anneme şakasına geçenlerde hadi sanada açalım dediğimde ( ki kadının ne bilgisayarı var ne interneti ) aaa bu yaştan sonra facei ne yapacağım oturup namazımı kılar kuranımı okurum dedi dedim
KV fena bozuldu ve ben kuranımıda okuyorum zaten dedi
Buraya kadar herşey iyi hoş güzel sonuçta beni ilgilendirmez ama benim saftirik kızım gitmiş bana ondan istek göndermiş
neyse kabul etmem olur biter dedim eve geldiğimizde fark edince ( büyük cadı söylemiyor bile
) benim iş güzar kocamda sabah benim facee oyun isteği yollamak için girmiş ( birbirimizin şifresini biliriz ama ancak oyun için diğerininkine girersiz
) bir güzel anasını bana arkadaş olarak kabul etmiş
Tam buraya yazarken fark ettim tabi o an kan beynime sıçradı
bari orada rahat versin ( büyük görümcem bir tek ekli küçüğünü bile ne ekledim ne birşey )
Telefon açıp len sen niye böyle yaptın sanki gerçekte çok can ciğerizde sanaldada arkadaş olacağız
oda aşkım yaa sıkıntı yok istemiyorsan çıkar arkadaşlıktan dedi
bende çıkardım tabiki
hee inşallah büyük cadı göstererek eklememiştir beni yoksa kabak benim başıma patlar yok işte istek yolladıkda sen kabul etmedin falan diye
Bu adam beni öldürecek :26: kadını kurdurtacak sonra ben uğraşacağım yine
sanane kardeşimmmmmmmmmm sananeeeeeeeee ben senin arkadaşlarına karışıyormuyum
Ay sabah sabah sizinde başınızı şişirdim
kusura bakmayın ama anlatmasaydım çatlardım