- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
kızlarr ben baya bayaa grip oldummşaka gbi yaa...hasta olsamda nazlansam derdimm..şimdi hiç olmak istemediğim bi zamanda hasta oldumm hemen toparlanmalıyımm..
inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize beklemek çok zor belirsizlik hepsinden zorHoşgeldin canim...ohhh en sonunda yazdin demek hep ismini görürdüm altta...Rabbim inş hic beklemedigin anda bebek sahibi eder seni...bak 12 yillik evlisin ama benden kucuksun yumurta revervin benimkinden daha genç :2:
selamun aleyküm kızlar
sabah kalktığımdan bu yana hala oturuyorum..ev işleri beni bekler..yürüyüşümü de yapacağım inş.
kahvaltıdan 1 saat sonra greyfurt suyumu içtim..
yemek derdim yok akşama k.validelere gideceğiz..öğlen için de çocuklara makarna yapacağım..kendime de kepekli makarna yapacağım..
waw geçmiş olsun canım
ceco aynen devam ama öğün atlama canım birde gliforu aksatma..
yeni gelen arkadaş tuana hoşgelmişsin..baya katı bir program uygulamışsın kendine..ben hep derim böyle beslenmelerin sonunda hep bir patlama olur..herşeyin öyledir yemenin de..AZI KARAR ÇOĞU ZARAR...
slm kızlar iyi akşamlar benide aranıza alırsanız sevinirim şimdiye kadar sizi uzaktan takip ettimkendimden bahsedeyim ben 12yıllık evli 32yaşında 4kez tüpbebek denemiş biriyim geçen sene 100kilodan 75kiloya düştüm diyet ve sporla yazın kilo veremedim ve 85e tekrar çıktım malum pkoda etken bu ara yine sporuma ağırlık verdim şuanda 83kiloyum hedefim 67
Gecmis olsun canim dikkat et bol c vitamini almaya calis ozellikle nar yemeni tavsiye ederim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Anamlar gitti bende kendimi buraya attım
Kadın birşeyini unuttup dönmüş olsaydı kesin anam gitmemizi bekliyormuş derdi herhalde
Akşam çok güzel geçti daha doğrusu öğlende çağırdım annemleri canım sıkılınca
Kahvemizi içip sohbet ettik daha sonrada Allah ne verdiyse yeriz dedik
En son eşimin kendi denemeleri sonunda CHai Tea Latte çakmasınıda ikram ettim gönderdim
Yediklerimide aklımdayken paylaşayım bari
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay
Öğlen;( canım hiç birşey istemedi nedense )
1 Elma
1 Portakal
Akşam;
1 kase çorba
4 - 5 YK kadar sebzeli makarna
1 koca kase salata
2 Kaşık yoğurt
Gece ; şekersiz çay ve maalesef 1 ince dilim yaş pasta ( kızın doğum gününden kalmıştı difrizden çıkarttım annemler geldi diye ama tek tesellim öğlende meyveyle geçiştirmiş olmam)
Eşimin çakma Chai Tea Lattesinden içmedim ama
Canım ne olur kasma kendiniherşeyde bir hayır vardır ve vakti zamanı gelince RAbbim inşallah sanada bir evlat nasip edecektir :34. biliyorsun bize en büyük düşman stres ( hem kilo hem bebek konusunda )
Sen tevekkül et ve gerisini Allaha bırak
İnşallah en kısa zamanda sende bize müjde vereceksin....aminnnnnnnnn
Çok geçmiş olsun canımAman vitaminini eksik etme en azından hafif geçirirsin
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Ulen okadar kilo verdim yinede ayı artıyla bitirdimneyse önümüzdeki aya bakacağız ne diyelim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar vericeğiz birlikte ve RAbbim sizlerede en kısa zamanda kuzucuklarını gönderecektir ...Aminnnnnn
Gunaydin kizlaarrr
Hepimize hic kacamaksiz bol neşeli hayirli bigun diliyorum
Su uyumanin formülünü banada diyin bi hergun 7 olmadan ayaktayim gece kacta yatarsam yatayim
Selam kızlar. Konuyu görünce sizlerin bir tecrübesi vardır diye ben de katılayım dedim sohbetinize
Yeşil kahve zayıflamada mucizeler yaratıyor diye duydum. Kullanan varmı bu ürünü?
kızlarr doktordan geldimmmm.....vee dr ummm çokk tatlı biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayy öbürki 2 kelimeedene kadar canı çıkıyorduu..bu bir saat konuştu bizimlee..vee iğnelerimi yazdı progon yazdııı..ovitrella yazdı bideeeeeeeeeeeeee infolikk yazdıııı...evettt diger dr a yazdıramamıştımm..ama bu ben demeden yazdı bende 1 haftadırr içiyorum dedimm...75 doz verdii...5 gün sonra bakacakk..bana kalırsa aşılama olma diyor kendininz deneyin diyorr...ama ben aşılama isticem..ilerleyen günlerde karar veririz dedii...
kızlarrrr dua edin banaa...
benim için iyi oldu biraz katı olmam gerekiyodu moralim yerine geldi şimdi okadar katı diyet yapmıyorum sadece dikkat etmeye çalışıyorum ve sporsuz kilo veremiyrum alırkende çabuk alıyorum yaza kadar geri kalan kilomu versem yeter banaselamun aleyküm kızlar
sabah kalktığımdan bu yana hala oturuyorum..ev işleri beni bekler..yürüyüşümü de yapacağım inş.
kahvaltıdan 1 saat sonra greyfurt suyumu içtim..
yemek derdim yok akşama k.validelere gideceğiz..öğlen için de çocuklara makarna yapacağım..kendime de kepekli makarna yapacağım..
waw geçmiş olsun canım
ceco aynen devam ama öğün atlama canım birde gliforu aksatma..
yeni gelen arkadaş tuana hoşgelmişsin..baya katı bir program uygulamışsın kendine..ben hep derim böyle beslenmelerin sonunda hep bir patlama olur..herşeyin öyledir yemenin de..AZI KARAR ÇOĞU ZARAR...
evet geldim sonunda hiçbişey denemedim direk tübebek denedik sözde acele ettik ilk denemede hamile kaldım düşük oldu maalesef sonrakilerde tutmadı en sonki dondurulmuş embriyoydu oda tutmadı yine denicektik ilaçları kullandım transfer olucakken iptal oldu embriyolarım çözülürken bozulmuş şimdiye kadar rahim filmi genetik test yaptırdık bi proglem çıkmadı geçenlerde internette okudum bahçeci kliniği bi test yapıyomuş rahimin gebeliği kabul edip etmeyeceğiyle ilgili aradım fiatı 1.500 tl imiş belki tedavi olursam o testide yaptırırım kilo konusuda herseferinde 8,10kilo falan verince hep tedaviye başladık tam veremedim kilolarımı hiç bizaman o yüzden busefer biraz daha vermek istiyorum .senin tedavinde hayırlı olsun inşallah busefer gelir bebeğinwee sonundaaaaaaa tuanaa geldiiii....bizim sessiz üyemizz nerelerdeydin kız yazmak için neden bukadar düşündünn...çok güzel kilo vermişsin keşke almayaydınn...
aşılama denedinmi hiçç ??tüp bebekde yaptırmışsınızz..araştırmaya gitseydiniz 4 tanede tutmamuışş..gecenlerde okudumda biyerdee..aşılama olmamıştüpler olmamış..arastırmışlar rahimdeki bi bozukluktan olmuyormuş..tedav i görmüş arkadaş ve hamile kalmışş...rabbim caresiz dert vermesinn..
.[/B]
kızlarr doktordan geldimmmm.....vee dr ummm çokk tatlı biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayy öbürki 2 kelimeedene kadar canı çıkıyorduu..bu bir saat konuştu bizimlee..vee iğnelerimi yazdı progon yazdııı..ovitrella yazdı bideeeeeeeeeeeeee infolikk yazdıııı...evettt diger dr a yazdıramamıştımm..ama bu ben demeden yazdı bende 1 haftadırr içiyorum dedimm...75 doz verdii...5 gün sonra bakacakk..bana kalırsa aşılama olma diyor kendininz deneyin diyorr...ama ben aşılama isticem..ilerleyen günlerde karar veririz dedii...
inşallah canım hepimiz için güzel bebişler hayırlı evlatlar gelsinaaaaa şirinemm süpersinn..vallahii nasıl mutlu oldum anlatamamm...hadii canımm pes etmek yokk aynen devamm 8li rakamları görmene çok az kaldıı..lütfen kaçamk yapma bu ara dikkat et acık daha haftaya 92 leri görücezz inşallahh....gidecek kilolar gelecek bebekler...
waw ıhlamur ada çayı yasakkk canımm doktor bana içirmemiştikızlarr ben baya bayaa grip oldummşaka gbi yaa...hasta olsamda nazlansam derdimm..şimdi hiç olmak istemediğim bi zamanda hasta oldumm hemen toparlanmalıyımm..
Canım her daim dualarımdasın bak her şeyde bir hayır var hadi hayırlısı ile olacak inşallahhhhhhkızlarr doktordan geldimmmm.....vee dr ummm çokk tatlı biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayy öbürki 2 kelimeedene kadar canı çıkıyorduu..bu bir saat konuştu bizimlee..vee iğnelerimi yazdı progon yazdııı..ovitrella yazdı bideeeeeeeeeeeeee infolikk yazdıııı...evettt diger dr a yazdıramamıştımm..ama bu ben demeden yazdı bende 1 haftadırr içiyorum dedimm...75 doz verdii...5 gün sonra bakacakk..bana kalırsa aşılama olma diyor kendininz deneyin diyorr...ama ben aşılama isticem..ilerleyen günlerde karar veririz dedii...
Selam kızlar. Konuyu görünce sizlerin bir tecrübesi vardır diye ben de katılayım dedim sohbetinize
Yeşil kahve zayıflamada mucizeler yaratıyor diye duydum. Kullanan varmı bu ürünü?
cecomm yaa o pastayıı bende merak ediyordumm..tadı nasılolduu ??yani ben dondurucuya baya bişi atarımdaa pastayı hiç denemedimm :) boxulmamışmıydııı ??? kreması felann..??[/B]
SElam arkadaşlarr naslsınızzzz Maşallah sohbetler güzel eksiler bol kiloda :) yeni arkadaşlar hoşgelmiş
Ceco Maşallahın var darısı başıma minik kuzun nasıl oldu inşallah daha iyidir artık
eranisa geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize inşallahhhhh
Bu 9lucayi iciyorumda biraz tedirginim acaba yan etki yapar mi ben gunde 1 bardak iciyorum korktum bobreklere zarari olur mu? Diye dusunmeye basladim
Ada sen günde ne kadar içiyorsun ?
yani her şeyin fazlası zarar
Dualarim sizlerle hadi bakalim insallah guzel haberler verirsin.
Bugun yediklerime dikkat etmedim. Kuafore gittim geldigimde cok acikmistim. Kuaforum kilovermissin bayagi dedi ama ben kiskis guldum:)))))
Yarin tekrar basliyorum diyete 2 gun yeter dinlenmistir vucudum.
benim için iyi oldu biraz katı olmam gerekiyodu moralim yerine geldi şimdi okadar katı diyet yapmıyorum sadece dikkat etmeye çalışıyorum ve sporsuz kilo veremiyrum alırkende çabuk alıyorum yaza kadar geri kalan kilomu versem yeter bana
evet geldim sonunda hiçbişey denemedim direk tübebek denedik sözde acele ettik ilk denemede hamile kaldım düşük oldu maalesef sonrakilerde tutmadı en sonki dondurulmuş embriyoydu oda tutmadı yine denicektik ilaçları kullandım transfer olucakken iptal oldu embriyolarım çözülürken bozulmuş şimdiye kadar rahim filmi genetik test yaptırdık bi proglem çıkmadı geçenlerde internette okudum bahçeci kliniği bi test yapıyomuş rahimin gebeliği kabul edip etmeyeceğiyle ilgili aradım fiatı 1.500 tl imiş belki tedavi olursam o testide yaptırırım kilo konusuda herseferinde 8,10kilo falan verince hep tedaviye başladık tam veremedim kilolarımı hiç bizaman o yüzden busefer biraz daha vermek istiyorum .senin tedavinde hayırlı olsun inşallah busefer gelir bebeğin
çok sevindim canım doktor önemli ya gerçekten, açıklama yapmayınca neyi nasıl soracağımı da pek bilmiyorum ben,bir kadın doğuma gittiğimde senin de desteğinle sorular sorabilmiştim :)
ben de dün dahiliyeye gittim bir dolu ölçüm yapıldı doktor beni diyetisyene yönlendirdi bir de senin dediğin gibi aylık takip edilmem gerekiyormuş
SElam arkadaşlarr naslsınızzzz Maşallah sohbetler güzel eksiler bol kiloda :) yeni arkadaşlar hoşgelmiş
Ceco Maşallahın var darısı başıma minik kuzun nasıl oldu inşallah daha iyidir artık
eranisa geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize inşallahhhhh
inşallah canım hepimiz için güzel bebişler hayırlı evlatlar gelsin
aminnnnnn
Rabbim kendi evlatlarımızı versin sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah
waw ıhlamur ada çayı yasakkk canımm doktor bana içirmemişti
verdiği antibiyotik hamilelerin kulalnabileceği bir antibiyotikti
ve bol su bol meyve ananas suyu iç mümkünse canım o baya hücre yenilenmesi yapıyormuş
:2: ben hala öksürükten uyuyamıyorum ılık su içiyorum
Canım her daim dualarımdasın bak her şeyde bir hayır var hadi hayırlısı ile olacak inşallahhhhhh
kız aşılama olma diyorsa bir denesen mi ?
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok geç oldu ama ancak geldik misafirlikten
Gece fena geçmedi ama pek hoşlanmadığım bir cift daha davetliymişEve girince onları gördüm ve acıkcası bilseydim gitmezdim bile
Boş sohbeti olan insanlar üstelik kendilerini birşey zanneden tipler
Çok fazla muhabbete girmemeye çalıştım o yüzden çokda rahattım
Ev sahibi sağ olsun bir sürü şey hazırlamıştı hatta bende tahmin ettiğim için akşam yemeği yemeden gittim
Şükür geceyi çok hafif atlattımhamur işlerinden yemedim sadece 2 çeşit salata ve 5 - 6 tane sarma
Evsahibi olan arkadaşın eşi ( yeni evlendiler ) mutfaktayken bir ara bana ya Banu diğer bayanlarda iyiler ama nedense seni çok daha fazla sevdim dedi
Çalışmayı düşünüyor ve işe girene kadar fırsat buldukça görüşmeye karar verdik
O cins olan çift ha bire kendileriyle ilgili konuşmaya çalıştıkça ikimizde biririmize bakıp durduksanki sohbet edecek şey yokmuş gibi
Neyse Mübarek kandil günü ( 12yi geçti sonuçta) günaha girmim fazla
Sonuçta bir daha ne zaman görürüm onları Allah bilir
Sabah inşallah Annemlere kahvaltıya gideceğiz ordanda öğlenden sonra eşimin anannesine gideriz kandilliken son eşimin amcasına akşam yemeğine geçeceğiz yani anlıyacağınız yarın yokkum geç saate kadar en azından
Şimdiden herkesin Kandili mübarek olsun ....
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını inşallah sizlere hayırlı olarak nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz
Yeşil kahveyi bende duydum hatta bir keresinde almıştım ama acıkcası sonra devam etmedim ve o dönem zayıfladımmı onuda hatırlamıyorum maalesefhee zararı olmaz en azından
Canım inan hiç fark yoktu bencetabi ben kestiğimde daha tam çözülmemişti hafif dondurmalı pasta gibiydi
Benim kızkardeşim daha önce öyle yapmıştı ve 3 ay sonra çıkarttığında inan lezzeti tamamen çözüldüğü halde gayet güzeldi
Meyvelilerde olurmu bilmem ama çikolatalı pastalarda buzluğa atabilirsin demişti bizim pastayı yaptırdığımız yer ( koca pasta nasıl bitecek öbür türlü) he şükür çok az kalmıştı onuda tekrar buzluğa atmamak için eşim at gitsin bir daha dondurma onu demişti o yüzden artık buzluğum temiz ( kaçamaklardan )
Bütün dualarımızdasın zaten güzelim
Yeni doktorunu beğendiğine sevindimİnşallah hayırlı haberlerinide yakında alırız sen yeterki umutlu ol ve dua etmeye devam et
Çok şükür iyi şu anda ama ilaça devam tabikibir tek bu gece içmedi antibiyotiğini çünkü gelir gelmez uyudu cadı bende uyandırmadım şimdi uykusu kaçar diye
Selamun aleykum kizlar oncelikle Kandilimiz mubarek olsun hepimizin.
kusuruma bakmayin lutfen yaklasik 2aydir giremiyorum sayfaya. artik dukkana gitmiyorum bir aykadar da netim kapaliydi... bi 10gun kadar once actirdim ama pek girmedim birayada yazamadim. bide hazir yazmadan yegeninizin cinsiyetini ogrenip teyzelerine soyleyim dedim ama cok nazli 21haftalik olduk insaallah ama hala gostermedi ufaklik... insaallah benden sonrada gelmistir bebisler... hepinizi opuyorum dualarimdasiniz canlarim...