- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kilo bildiriminni yarın yap bence...evett gelelimm banaaaa....ben bugun cuma oldugunu tamamen unutmuşumm...burayı acınca sizin tartıları görünce farkettmm anaaaaaaa dedimm...
sabah eşim erken kalktı kp yi karşıya dr götürecekti...bende onunla kahvaltı yapmıştımm...
mercimek çorbası içtim sabahh...severim sabahları çorbayı ama çok nadir içerim..benim babam severdiii..
2 zeytin yedim 1 dilim emek..1 dilim kabak tatlısı..üstünedebol bol suu :) :)
ama tartıyı unuttugum için tartım bunlardan sonra oldu maleseff..kaşındım ben..
kilo bildirimi....78.7
100 gram veriyorum 200 grm geri alıyorumm.. ayyy ayyy ağlancak halime gülüyorumm...
şaka bi yana bu araalar aşırı stresliyim..yarın dr gidiyorumm...önümde zor bi 1 ay varrr..dualarınızı istiyorumm..bu ay göbekten iğneler vurulucamm..yumoş oluşurmu bilmiyorumm...oluşursa aşılama olacakk ve stresliyimm..olmazsa aşılama yaptırırız diyordum..şimdi yaaşılamada olmasa diye düşünüyorum...rabbim yüreğime serinlik versinn..hakkımda hayırlı olan ne iseonu versin..gönlümüde hayırlı olana razı etsin...
Geçen haftaki kilon kaçtı canım...hemen kilo bildirimi yapayım 69.1
Bu hafta resmen aç gezdim, acıktıkça su içtim ama sabah tv de saraçoğlu günde 1.5 litreden fazla içmeyin diyordu artık ne yapacağımızı şaşırdık biri der minimum 2,5 biri der maksimum 1,5.
Ya kızlar bu baskül pili nerede satılıyor markette filan hiç görmedim ben. :44:
tahmin edebiliyorummm..bende yaşıyorum b problemii...o yüzden en azından bir hafta izin verdim kendimee..ama ben spor yapmıyorum hatamı o olarak kabul ediyorumm...sen güzel spor yapıyorsunn..bence adet olamadıgın için ödemin varr...bana diyetisyenim aşırı ödemim oldugunda ısırgan cayını önermiştii..en hızlı o atar demiştii..
glukofen içiyormusun wc durumun nasıl..gabızlık varsa ondanda artı çıkabilirsinn...pess etmek yokk..elocanın dediği gibii 2 gün kendine izin verr vucutta şaşırsınn..az besin girince kıtlık var diye sinyal gönderiyormuş beyinn..ve vucudu kitliyormuşş insan kilo veremiyormuşş..onu aşırtmak için 2 gün ye canın ne istersee..inallah 2 gün artı olmazhemen..onlar yaga dönüşmeden sporla yakarsın sen..
glukofen içmiyorum canım , kabızlık sorunum yok yeşil çay hallediyor şükür .şimdi 9 lu zayıflama çayı var onu içmeye başlayacam bu gün. günde 2 bardak içeceğim bakalım zayıflama kürlerinde okudum herkes içmiş iyi geliyormuş zayıflatıyormuş bende deneyecem. gerçi ben tek tek almadım bitkileri sallama poşet olarak aldım işe yarar mı bilmiyorum. kullanan var mı kullanan kaç dakika demliyorsunuz ?
Kuzenim kullanıyodu canım aktardan almıştı arıyayım bi sorayımglukofen içmiyorum canım , kabızlık sorunum yok yeşil çay hallediyor şükür .şimdi 9 lu zayıflama çayı var onu içmeye başlayacam bu gün. günde 2 bardak içeceğim bakalım zayıflama kürlerinde okudum herkes içmiş iyi geliyormuş zayıflatıyormuş bende deneyecem. gerçi ben tek tek almadım bitkileri sallama poşet olarak aldım işe yarar mı bilmiyorum. kullanan var mı kullanan kaç dakika demliyorsunuz ?
Geçen haftaki kilon kaçtı canım...
Ben günde 2,5 lt yakın içiyorum...
Pili hani şu birmilyoncu tarzı yerler var ya oralarda bulabilirsin yada saatçilerde...
Sen isveç diyetimi yapıyodun
Adacım sordum sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce bir fincana koyuyomuş 7-8 dakika bekletiyomuş...fincanın ağzını örtüyomuş
gayet güzel vermişsin canım...geçen hafta 69.9 dum canım yani 800 gr gitmiş ama kesinlikle adet farkı çünkü geçen hafta sonu adet olmuştum.
Yok canım isveç diyeti filan yapmıyorum daha doğrusu hiçbir diyeti yapmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum akşamları 6 dan sonra sadece bitki çayı içiyorum ekmeği azalttım pilav makarna yemiyorum, ki ben bir pilav canavarıyım. bende buradaki arkadaşlar gibi cumartesi gününü kaçamak günü ilan ettim kendime. haftada bir gün kaçamak kilo vermek içinde iyiymiş tabi abartmamak kaydıyla inşallah yarın ilk işim pilav yemek olacak. pil için sağol inşallah haftaya cumaya kadar hallederim o işi.
Allah sendende razı olsun canım....Canım Allah razı olsun çok saol , memleketten istedim babam gönderdi birazdan içerim )) kuzenin faydasını görmüş mü peki merak ettim
Canım sen kilo bildiriminni yarın yap bence...
Stres yapma canım İnşallah herşey yolunda gidicek herşeyi oluruna bırak bol bolda dua et
dimii stress yapmayayımm..şimdi ben anlatayımm sen stres yaparmısın yapmazmısın bana de....
AMH testi için dr mail atmıştım cumartesi gel dedi...her ihtimale karşı arayayımdedim..asistanı dr hanım yok raporlu dedii
dr u aradım napım diyee...belim kaydı yatıyorum pazartesi bile gelip gelmeyecegim belli değil..istersen bir ay bekle..istersen başka dr a yönlendireyim dedi..bende siz ne önerirsiniz dedimm...bahar hanım var ona git yarın dedi oda tüp bebekle ilgileniyorr dahada yardımcı olur hem dedii...asistanımı ara o ayarlar dedi..aradım yarın 11 e randevu aldımm..dakka bir gol birr...başladım uzun havadan ağlamayaaa... vardır bundada bii hayır belkii..ben hiçbirşeyin sebepsiz olduguna inanmıyorum..herşeyin bi sebebi vardırr...amaa işteezaten garipdim ice fena oldumm...
ben birazda aşılamayı son çare gibi görüyordumm...buda olmazda korkusu sardııı..buda geriyor sanırım beni ...bide dr işi çıktı..ama takmıcam kafama..bilmiyorum kadını belki rabbim daha iyisini çıkartırr karşımaaa..vee inşallah öyledirr..öyle ümidd ediyorumm..öyle yalvarıyorum allahaa...
"Rabbim; tüm bekleyişlerimizi hayrınla sonlandır."
- AMİN..!
Eki Görüntüle 926875
hepinize hayırlı cumalarr güzellikklerrrr....
Canım bu drda bi araştir hem bak oda iyiymiş bu dalda içine sinmiyosada biray daha sabret sonuçta ilaç falan kullanmadın stres yapma ne olur canım...dimii stress yapmayayımm..şimdi ben anlatayımm sen stres yaparmısın yapmazmısın bana de....
AMH testi için dr mail atmıştım cumartesi gel dedi...her ihtimale karşı arayayımdedim..asistanı dr hanım yok raporlu dedii
dr u aradım napım diyee...belim kaydı yatıyorum pazartesi bile gelip gelmeyecegim belli değil..istersen bir ay bekle..istersen başka dr a yönlendireyim dedi..bende siz ne önerirsiniz dedimm...bahar hanım var ona git yarın dedi oda tüp bebekle ilgileniyorr dahada yardımcı olur hem dedii...asistanımı ara o ayarlar dedi..aradım yarın 11 e randevu aldımm..dakka bir gol birr...başladım uzun havadan ağlamayaaa... vardır bundada bii hayır belkii..ben hiçbirşeyin sebepsiz olduguna inanmıyorum..herşeyin bi sebebi vardırr...amaa işteezaten garipdim ice fena oldumm...
ben birazda aşılamayı son çare gibi görüyordumm...buda olmazda korkusu sardııı..buda geriyor sanırım beni ...bide dr işi çıktı..ama takmıcam kafama..bilmiyorum kadını belki rabbim daha iyisini çıkartırr karşımaaa..vee inşallah öyledirr..öyle ümidd ediyorumm..öyle yalvarıyorum allahaa...
Aminnn Hayırlı Cumalar inşallah kilo birlidirimi 93,9 sanırım o tavuk göğsü tavuk suyu çorba grip yatak derkennn
hayırlısı Allahtan hala da geçmedi grip ya pofff
tam bitiyor diyorum hooop başlıyor burun tıkalı nefes alamıyorum
buna hamdüsenalar olsun yine de
wawcım hedefim 93 dü nasip olmadı
millet incecik
pkosu olan komşum 14 kg vermiş oldu üstelik hamile kalmiş 12 kg gittiğinde bile
Maşallahı var yani
darısı başımıza :2:
dimii stress yapmayayımm..şimdi ben anlatayımm sen stres yaparmısın yapmazmısın bana de....
Wawcim niye son carenki bu asilama sabirlu olucaz bu sefer olmazsa bidahakine inancimizi kayvetmiyecez bu konuda da Rabbim bizim sabrimizi boyle siniyosa bu sinavdanda gecicez Allahin izniyle...bak bana yasim 34 ama hala olucak diyorum inşallah diyorum bu sene olmazsa sene olmazsa ondan sonraki senelerde heee olmazsa da Rabbimin takdiri boyleymis diyecez
Canım bu drda bi araştir hem bak oda iyiymiş bu dalda içine sinmiyosada biray daha sabret sonuçta ilaç falan kullanmadın stres yapma ne olur canım...
Şimdi yola çıkıcaz hızlıca cevap verdim ama duamdasın Rabbim içine ferahlık versin doğru yolu buldursun
canım neden kendini bu kadar strese koyuyorsun vardır her şeyde bir hayır sen bu kadar stres yaptıkça işini zorlaştırıyorsun olacağı varsa da senin stresin buna engel olur. herşeyi biraz oluruna bırak. hem neden aşılama son çare olsun daha bunun tüp bebeği var. benim bir arkadaşım 3 defa aşılama denedi olmadı bir defa tüp bebek denemesi ile şimdi 2 yaşında ikizleri var. tabi bilmiyorum daha önce tüp bebek denemesi yaptın mı ama büyük ihtimal yapmamışsındır.