Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

oooooohh kızlar kahve istermisinizz??

yanında da tarifini verdiğim tahinli kurabiye olsa...

kilo alma topiğindemiyiz??
:26:

niye ben bu kadar saldım kendimi??

ayy sormaaaa...kendimi bi bıraksammm acayipp öcc modundayımm...canım herşeyi istiyorr yaaaaa...bu ara kebaplar..köftelerr..genelde protein istiyor ama onlarda masum değil..kebap lavaşıyla ardında künefesiyleee ayyyyyyyyy bende aşdım kendimi neyse bu konuları açmayalım buralardaa...

kızınada ne diyimm başarılı olursunuz inşallahh...kreşte aynı ortamdamısınızz..genelde çocuklar bu türşeyleri ilgi çekmek içinde yapabiliyorr...bencede ceza yerine ödül yöntemini denemelisin..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ya eve geldiğimden beri koşturuyorum totoşum daha yeni yer gördü
Sabahtan pazara gittik daha sakin oluyor o saatlerde diye
Normalde doğru düzgün birşey bulamayan ben dünyayı aldım
Eşime hızımı alamadım birde yorgan aldım kendimize dediğimde anammm şaşırdın sen kendini dedi

Öğleden sonra gelip ancak evimin işiyle uğraştım. Çamaşırdı bulaşıktı derken yemeğimide ateşe koydum buraya attım kendimi
Bu ara yine Annemin planları yüzünden spor Salonuna gidemiyorum yaaa :26:
Kızkardeşim bile farkında kız işim var desene anneme diyor
Neyse bu haftayıda atlatayımda ondan sonra kesinlikle spor salonuna gideceğim hatta yarında ayarlayıp kaçmaya çalışacağım havuza

annenler gelmeden önce korku ve endişelerini anlayamamıştımm..ne güzel ailesi geliyor neden korkuyorki diye...ama şimdi anlıyorummm...sende alıştın ice onlara ayrı duramazsınızkii..

cecom yaa siz balık yapıyorsunuzz...ben istavrit aldımm..onu acık yagla tuzla ovsam..sonra una bulayıp tepsiye dizsem nasıl olurr ??hiç denedinmi bölee.?? off kızartmayı gözüm yemiyorr kokar diyee.inşallah fırında dahada fena kokmazz...

İnan canım bir arada olmak aslında güzel ama bir yandanda benim işlerim aksıyor
Spora yetişemiyorum hadi ondan geçtim evimin temizliği bile aksiyor :26: Dün anneme evi ...ok götürüyor senin yüzünden dedim de gülüyor olsun haftaya bir gün birlikte yaparız temizliği diyor ama ben pek bulaşsın istemiyorum sonra çok fazla ayrıntıya girip beni deli ediyor

Valla istavriti hiç öyle denemedim ama eminim öylede lezzetli olur hem daha hafif

Öğlen
yarım kaşık yağla sotelenmiş biber üzerine yoğurt
2 dilim beyaz ekmek
ara öğün bir avuç beyaz leblebi

diyetisyene gittim diyetisyenin listesi var ama ben uymuyorum kafama göre yapıyorum

bence süperr...ama yanına bollca salatada yiyebilirsinn...acayip şişiyor insan ozamann...
Akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
4 ızgara köfte
iki üç tane patates kızartması
yarım dilim beyaz ekmek
canım tatilden yeni geldim sebze almaya çıkamadım hala yarına inş

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bir sürü iş yaptım yemeğimide aradan çıkardım hazır eşimde karadayıda dalmak üzereyken bir koşu buraya geldim
Anamdan fırsat bulamıyorum diye bugün baya bir sinir oldum ama kadıncağızada birşey diyemiyorum sonuçta senelerce gurbet yaşadı bizleri ancak senede 1 ay görüyordu. Şimdi yeni geldiği için özelim kalmadı yok işlerimi yapamıyorum demek kırıcı olur diye ses etmiyorum. Tabi ona ses etmiyorum ama evde eşime söylendim bugün

Aslında ben pek sevmem temizliği ( her ev hanımının olduğu gibi ) ama dağınıklık olunca bana geliyorlar
Sağ olsun ev ahaliside nasılsa ben ses edemiyorum diye bu ara azıtmıştı
Tam söylenmeye başlayacaktım ki eşim hadi ben sana yardım edeyimde birlikte yapalım dedi
Birlikte yatak odasına bir giriştik ( geçen gün kaldırmıştım işim bitmemişti daha en çokda ona takmıştım )
Şükür hemen iki saatte hallettik tabi geç olmasın diye de yemeği araya sıkıştırıverdik
Yarın akşamda birlikte mutfağı temizliyormuşuz
Ohhhhhh valla rahatladım hee temizlik gibisi yok ama işte insan kendi yapmak zorunda kalınca sinir oluyor

Hazır aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 KK kadar taze kaşar ( az yağlılardan )
( ekmek yemedim çünkü pazarda simit yemeden dönmek olmaz )

ara;
1/2 simit

Öğlen;
1 kase çorba
3 YK Kavurma ( yağsız )
2 YK makarna
2 YK mantar sote

ara;
1 fincan süt + 2 küp çikolata ( çok canım çektiği için nefsimi körledim daha beter krize girip dibine vurmim diye )

Akşam;
1 kase çorba
3 - 4 Yk Patlıycan yemeği ( susuz, etsiz )
1 koca kase karışık salata ( 1 tk yağ döktüm )

Şu anda 1 büyük fincan yeşil çay içiyorum ve yatarkende 1 bardak sütle günü kapatacağım inşallah

gördümmm listenii e haklısın canım veremediğim gibi + olunca artık yazasımda gelmedi geçen Cuma
ay :92::78:
canım Allahtan ümit kesilmezde bebiş hissetmiyorum teste bakıp negatifi görmeyide ya ne bilim gerçekten psikolojim iyi değil sanırım ama bu iştah felan regli öncesi ++ lar henüz 3 gün geçti hastaneye gidiyorum o da bir sinir harbi neredeyse hepsi poffffffffffff
Allahım dermansız dert vermesinde gücüme gidiyor sizler gibi benimde

Akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
4 ızgara köfte
iki üç tane patates kızartması
yarım dilim beyaz ekmek
canım tatilden yeni geldim sebze almaya çıkamadım hala yarına inş

böle gidersen süperr...

ohhgüle güle kirlet evinii...en güzeli birlikte yapmak ozaman zor da gelmiyor insanaa...

bence süperrr....bende süt aldım bugün ama balık yedim içmicemm..

aminn canımm..inşallahhh bizlerde bigün öle olucazz...sen artık yeter ama..artılarrr...artılarr..verdiklerinide geri alıcann...artıkk başla diyetee..bak biz haftaya süper olucazz...

valla gitsin göbüşler gelsin bebişlerr...hadi kuzummhadii sen neleri bıraktınn...artılarıda bırakacaksınn...sigara gitti..bitter gittii...herşey gidecekk....bebek gelecekk..

evet kızlarr ben geldimm....diyet bütün gün güzeldii...akşamm açık sarsıldıı...

kızlarr balık harikaydıııı..ben evde hiç balık yapmamıştımm..balıkları temizlenmiş almıştım bigüzel yıkadım süzdüm...yag ve tuzla harmanladımm..be tavaya dizer gibi una bulayıp 2 yönünüde..tepside yağlı kagıt üzerine dizdim...boş yerlerede patatesleri tuzladım dilimleyip koydum...ve attım fırınaa..

bi süre sonra fırçayla yağ sürdüm inceden üzerine..vee çıtır çıtırdı istavritin bi çogunu kılcık çıkarmadan lüplettim..mutfagın kapısını hiç açmadımm..davlumbazda açıkdı bi mutfakta koku oldu amaa...kızarmıştaki kokunun çeyregiydi..balıklar bitmeden sık sık yicemm..

akşam yemeğii..

fırında istavrit...15 tane kadar yemişimdir :)

bol salata...

2 dilim ekmek..

yarım bardak kola..

acıkda helvaaaa buna uymayaydım iyiydii...

sonrada çayla 8 dene kestane...daha bişi yemem çatlıcamm..meyve felanda yemicem dahaa...

kızlarr yarınn karşıya geçiyorumm 2 gün orada olucamm..yinede girmeye çalışcagımm..diyetimede dikkat edicem inşallahh..yine kardeşiminkiler gelicekk..uff yine börekler çörekler..onlardan yememek içinn bol su içmeli midem şiş gezmeliyimm...

Canım benim teşekkür ederim iyiki varsın moral veriyorsun nefsime o kadar hakim olabilmişken şimdi pes etmek olmaz tabi
evet yarından itibaren yoğurtlu gevreklerime , yeşil çayıma tarçın çayıma bol proteinlerime ve az az da olsa yürüyüşlerime başlıyorum inşallah
bu arada aklıma geldi ben arginmax ve q10 içiyorum ya iştahımı o mu açtı acaba
ya geçen arkadaşla konuştum obunları içmiş ve e vitami almış + olarak birde folikasit şuan
ya onun adına çok sevindim tabi ama sağım solum her yerde sevinip artık kendim için de sevinmek istiyorum ondan bezginim biraz hayata karşı ağlayasım var pofff
ama yanımda olduğun ve o nefsi zaferlerimi yenidenn hatırlattığın için çok teşekkür ederimmm
gramla giden kilo kilo gelmeyecek inşallah :13:

selam kızlar, dün giremedim bi kaynatmışsınız oku oku bitmedi, tam okudumda eşimin tepemden kalkmasını bekledim, o aradada uykum geldi yazamadım. dün bütün gün annemlerin ordaydım, sabah ablama kahvaltıya gittim akşama kadarda biraz annemde biraz ablamda takıldık öyle.

bende aynıyım kız canım hep yemek istiyor, tatlılar tuzlular herşey.. benim etrafımda aynı kız, artık arkadaşlar 2.leri yapmaya başladılar, ben hala bekliyorum.waw biliyor anlatmıştım ona geçen sene falan benim etrafımda tam 10 hamile vardı, onların arasında geçirdim vaktimi tabi şimdide bebeklerin arasındayım. bide kuzenlerim vardı onlarında olmuyordu hep beraber tedavi oluyorduk, dertleşiyorduk şimdi ikisininde var çocuğu ben hepten yalnız kaldım, ben çok severim bebekleri kuzenlerimin bebeklerinide çok seviyorum herlade onlarda hissediyor ya bi görseniz nasıl oynuyor benle kuzular... bizimde olacak şirine psikolojimizi bozmayalım, elimizden geleni yapalım ve Rabbime tevekkül edelim inşallah....

yaww keşke yapaydınn yaa bi testtt..valla benim kulağımm sizdee...yagmurluyla ben fos çıktık..minimax yurtdışında...bi sen bide kloroformdan haber bekliyoruzz..güzel haberler verin bizeee...

inşallah canım inşallah, benim hayalim peş peşe hepimiz verelim güzel haberi. bu sabah namazdan sonra hepinize dua ettim, sana şirineye minimaxa ve yağmurluya... Rabbim kabul eder inşallah...

hangi ilacı aldın kız? çok yoğunmuş dr yaa 10nundan önce gitmen gerekirse ne olacak, bence sen daha az yoğun bir dr bul böle olmazki... sonuçta bu keyfe göre gidilen bişe değilki...

ahh ahhh benide gaza getirin kızlarrrr... 1 kg geri aldım bile.. bu ay olmazsa bidahaki ay dra gidicem, ne dicek adam vere vere 3 kgmi verdin dicek acilen başlamam lazım...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

İnşallah bugünde hepimiz için çok verimli geçer
Bugün öğleye kadar evdeyim şükür hem biraz iş yaparım hemde biraz keyif
Öğleden sonrada artık büyük cadıya kışlık bot ve mont bakmaya gidiceğiz
Gitmeden spor çantamıda hazırlayacağım ki kızları direk eve bırakıp hiç eve çıkmadan Spor salonuna atayım kendimide Havuzda bir güzel yüzeyim
Tabi önce bir duş almam şart dışarı çıkmadan malum reglm yeni bitti

Hazır cimcimem uyurken bir duşa atayım kendimide ondan sonra rahat oturayım

doktorlar ancak ilac para tuzagi ne varsa evde dogada var gene ben ovulotion testlerinden aldim adetimden 1 hafta sonra kullanmaya basladim bakaim artik bu ay ve incir havuc kuru yapiyorum yumurtam gelisip catlasin diye ya insallah bu ay tutar cok kötü zor bir durum

canım Allah razı olsun helal et hakkını. şuan okadar çok duygulandım ki anlatamam.hiç görmediğin bilmediğin bir insanın sabah duasında olmak çok mutlu ettin beni.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. sabah sabah ağlattın beni
çok dengesizleştim bu aralar. sebepsiz sinirleniyorum, sebepsizağşıyorum,sebepsiz neşeleniyorum. Allah sonumu hayır etsin :) tırlatıyorum galiba. adet olamadım ona bağlıyorum. yarında olmazsam primolut alıcam.ay okadar dengesizleştimki eşime bile gıcık oluyorum. her hali batıyo her tavrı batıyor. daha kavga moduna geçmedim inşallah da geçmem.

dün resmen şok geçirdim kızlar tartda 79 gördüm. gerçi tok karnına ve kıyafetleirmle hatta ayağımda kocaman pofuduk terliklerimle tartıldım.
bu sabah 75 i gördüm yine. ben buraya ilk girdiğimde 74.4 düm.diyet yapmaya başladığmda ise 73.6 dım. şu halime bak başladığımdan fazlayım. hep gaza geliyorum başlıycam diorum olmuyor.

Dün akşamki menüm.
(yemeğe Kuzenim bizdeydi doğumgünüydü)
1 ufak kase buğday çorbası
2/3 tabak etli türlü
1/2 tbk bulgur pilavı
azıcık piyaz
1 dilim ekmek

1 küçük dilim pasta

1/2 fincan ıhlamur+kuşburnu+kuru erik karışımı çay (sallama değil ve şekersiz)

1 mandalina

yerken bu kadar sürmüyor. ama akşam yemeğinden yatana kadar ne çok şey yemişim ((
spor olarak da ev temizliğini sayıyormuyuz :))))

Bugünki menüm
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
kibrit k kadar peynir
iki dilim beyaz ekmek
öğlen
1 kase çorba
4 ızgara köfte domates
1 dilim ekmek
ara öğün
1 elma
1 bardak yarım yağlı süt
bir avuç beyaz leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…