Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

yemek yemek tatlı tuzlu aşure yaw ne oldu bana derken aklıma geldi işte benim vitaminler açtı iştahımı ben 1,5 kg almışımmmmmm sabah aç karnına tartıldımm sinirlerim bozuldu .Ya bebişler hissediyor sevgiyi öyle güzeller kii Rabbimiz bize de tüm azaları tam olan evlatlar versin tez zamanda hayırlısıyla inşallahhhhh psikoloji çok önemli .Canımız sıkıldıkça pko kazanıyor beyin kendini yemekle tatmin etmeye çalışıyor
Allahım sana tevekkül ediyoruz bizimde evlatarımızı dünyaya getirip sevdiklerimizle büyütmeyi nasip et
Allah razı olsun bende her namazdan sonra ayetelkürsinin ardından dua ediyorum.Birbirimize de edelim inşallah

bugünkü listemi yazayım evde olunca baya düzenlendi :)
sabah

2 yumurta 2 kaşık az yağlı peyniri güzel peynirli yumurta yaptım
1 dilim ekmek
yarım domates 1 salatalık
1 kaşık tahinli bal
2 büyük bardak ılık su
ara
Türk kahvesi :) 2 bardak ılık su
öğlen
prasa kocaman bir tabak
az yağlıydı zaten belki 20 gr et vardır nohutlu limonlu ay her şey içinde
1 dilim ekmek

ara
2 bardak tarçınlı yeşil çayımmm
akşam öğlenin aynısı eşimi bekliyorum hemen yiyeceğiz geç olmadan :)

saat 9 gibi de mandalin ve yoğurt inşallah

vee bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım
kışlıkları çıkarttım yaw geçen 100 kg dım şimdi 95.5 yine de dar alıpta zayıflayıp giyeceğim diyerek aldıklarıma sığamadım en az 85 olmam gerek
kız sen kaç kg benden baya zayıftın dimi? lütfen ilerletmee
bu pko yapıyor bunlarıı ben 3 yıl önce 60-68 en fazla ay sinirlerim bozuldu
kıyafetlerimden bazılarına kıyamadım çok seçiciydim severek almıştım bekliyorlar beni
hadi dostum hep birlikte gitsin bu kg lar

Akşam
az çorba
koca bır tabak brkoli haşlaması uzerıne sarmısaklı yoğurt doktum yağ tuz yok
sanki göbüşüm dahada büyüdü kilo vereceğime aldımmı ne

selam kızlar, bugünde bütün gün annemlerin ordaydım, yarında yengemde olurum bütün gün.... bu aralar canım evde durmak istemiyor, evde vakit geçmiyor... bi yanım umutlu, bir yanımda herşeye hazır ol diyor, her ne kadar bu duyguyu çoook yaşamış olsamda yinede kötü oluyorum...

bizi bizden iyi kim anlayabilirki canım, hepimizin duyguları aynı, dualarımız aynı... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

ben evlenirken 53tüm şu an 65 im... dra başlamadan kilo vermem lazım ama bir türlü başlayamıyorum diyete, Rabbim yardım etsin yaaaa...
dua ediyoruz tabi, ama insanın her zaman başkasına etmek gelmiyor aklına... ben aklıma geldikçe ediyorum benim durumumda olan herkese... aklıma gelince sizin adınızada ediyorum...

kızlar size bir mucize anlatmak istiyorum...
yeni taşınmış bir komşumuz vardı, hamile olduğunu öğrenmiştim geçen ama düşük tehlikesi vardı yatıyordu, sonra duydumki düşmüş bebeği daha doğrusu düşmemişte karnında ölmüş... haftasonuydu galiba ablamla geçmiş olsuna gittik p.tesi kürtaj olcam dedi. bugün kapısına tıklıcaktım kardeşini gördüm, dedim nasıl oldu ablan kürtajı nasıl geçti falan, olmadıki dedi. kürtaja gitmiş dr muayene sırasında bir kese daha görmüş...
Rabbim ne kadar büyük, üzüntünün içinden mutluluk çıkarıyor...
henüz kalp atışı alınmamış ama Allah'ım inşallah nasip eder bu sefer.

öğle yemeği

1 tabak karnabahar
1 tabak firik pilavı
kereviz salatası

ufacık kase aşure

akşam
1 kase çorba
kereviz salatası, havuç borani(mayonezsiz yoğurtla)
çok az ince lavaş

2tane mandalina

canımm benimm iyiki sizde varsınızzz...yoksaa geçmezdi ..inşşallah birlikte kiloları vericezzz..ve en güzel haberlerimizle burda bayram yapıcazz inşallajhhh...şimdi dönelim bi ara ne güzel diyet yapıyordukkk...yine yapalımm verelimm fazlalıkları..hep destek tam destekk..

canımmm..allah razı olsunn..rabbim kabul etsinn yaa ben hiç kalkamıyorum sabah namazlarınaaaa

inşallah peşpeşe veririzzz haberlerii...

sende geziyorsunn ben gibi kafa dağıtmaya derslerde beni bekliyorr...aynı bende kaçırdım ipin ucunu...ama toparlıcazz inşallahh...

canımmm işlerin ras gitmiştir inşallahhh...büyük cadının ilk seferde bişşi begenip aldığını görmedim amaaaa...bu sefer alır inşallahh..

canımm inşallahhh...rabbimmm nasipp ederseeee hiçbirşeyy engel olamazzzz..ama nasipdee yoksadaa ne yapsak boşş...

canımm her zamann birbirimize dua edelimm...rabbim kabul eder inşallahhh...

bu aradaa artıları dert etme adet olamadın yaa onunda şişkinliği var adet olunca o artılarda giidecek dert etmeee.....

bugünde harikasınn tek kelimeylee..harıkaaaa....izinden geleceğimmmm...

ooo mucizeyii bende istiyorumm artıkkkkkkkkkkkk......bendeeeeeeeeee....

kızlarrrrrrrrrrrrrrr....ben annemlerdeyimmm size bakmadan rahat edemedimm....şimdilik öpüyorum yarın yine ugrarımm...

selamun aleyküm kızlar hayırlı sabahlaarrr..

soğuk ama güneşli bir gün..inşallah güzel geçer..
küçük kızım ödül olunca bir günde düzeldi azıcık bile kaçırmıyor..tabii ödülünde bir sınırı var..alışana kadar devam bakalım
iki gün önce tartıldım 76.6 kg çıktım -1 kg yani..oda regl sonu olduğu için...yoksa saldım çayıra mevlam hayraa...

ben kreşte çok acıkıyorum yaa..kızlarla öğle arasında da iyi yiyoruz..ama toparlanacamm..dersler beni bekler zaman azalıyor..sınava girecek arkadaşlar kitaplara gömüldüler bile..hayırlısı inş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ya kusura bakmayın dün bir türlü uğrayamadım
Dün alışveriş sonrası kızları direk anneme bırakıp kendimi Havuza attım
Normalde 6 tur yüzen ben dün yan kulvardaki bir kadınla gizli bir çekişmeye girdim neme lazımsa tabi kadının bu rekabetten haberi bile yoktu
Kendi kendime kadına avans verip sonrada deli gibi yüzüp kadından evvel kulvarı bitirmeye uğraştım üstüne birde 6 yerine 8 tur yüzünce baya bir yordum kendimi
Eve girmeden birde eşimin tekrar hastaneye yatan anannesini ziyaret ettik ve eve girdiğimde okadar yorgundum ki koltuğa bir 5 dakika uzanayım derken uyuya kalmışım

Geç saatte eşim hadi yatağına geç dedi ve ben hiç uğrayamadan gittim yattım
Gecede nasıl birşeyse sabahın 3ünde bacağımda bir ağrıyla uyandım. Meğer kendimi fazla zorlamaktan herhalde damar damar üzerine bindi ve ben sıcağıyla anlamadım :26:
Bugün annemle pazara gidecektim ama adım atacak halim yok. Akşamda annemler yemeğe gelicek nasılsa ancak yavaş yavaş bir üstten temizlik yaparım
Eşim sağ olsun ben uyuduktan sonra mutfağı pırıl pırıl yapmış bana bir tek salonu süpürmek ve banyoyu temizlemek kalmış

canımmm işlerin ras gitmiştir inşallahhh...büyük cadının ilk seferde bişşi begenip aldığını görmedim amaaaa...bu sefer alır inşallahh..[/B]

Nasılda tanıdın artık beni cadıyı
İnan kaç yere baktık yok anam bir tane bile beğenmedi
Aslında LCWde çok hoş bir deri ceket giydi hatta eldivenleride vardı takım ama inadı tuttu ben bunu beğenmedim diye :26:
Birde Ceket ihtiyacı varken gidip ayakkabı bakıyor yok takı bakıyor deli etti beni hatta bir ara kız yolacağım seni diye takıldım nasıl gülüyor ne yapayım dayanamıyorum dedi
Allahtan havalar çok soğumadı daha da şimdilik bekleyebiliyoruz artık başka yerlerede bakarız elbet birşey beğenecektir huysuz prenses

Aklımdayken dünki menümüde paylaşayım :

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli su

Sabah;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yumurta

ara;
1 yeşil çay, 1 elma

Öğlen;
3 Yk bulgur pilavı
4 YK taze fasülye
1 kase yoğurt

ara;
1 fincan kakaolu sıcak su, 4 Form bisküvi

akşam;
1 kase çorba
3 YK zeytinyağlı patlıycan ( dünden kalma )
1 kase salata
1 kase yoğurt

Bugün yaptığım spor; 40 dakika tempolü yüzme + suyun içinde hareketler
Bugün içtiğim su; 2 litre

harika olsam ne yazar kilo veremedikten sonra :) sen ceconun peşine takıl :)

Kahvaltımı yazayım hemen
sabah uyanınca hemen 1 bardak limonlu sirkeli su
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek

kızlar tünaydın

kahvaltım
2 dilim ekmek
5 zeytin
kibrit kutusunun çeyreği kadar peynir
diğer çeyreyi kadar tulum peynr
2 kupa şekersiz çay

ara yapamadım
daha kına videosunu resimlerini yeni aldım .Annem dün kayınvaldeme oturmaya gelmişdi. bırakmadım bizde kaldı. çok mutlu oluyorum beraber olunca. kahvaltıdan sonra açtık resimlere baktıki video izledik.

öğle
1 kase çorba
1 tabak bulgur pilavı
havuç turp mor lahana salatası

tabak diorum ama kızlar benim tabaklarım öle büyüklerden değil. porisyonlarımı azar azar küçükltüyorum.
öle şu kadar kaşık bu kadar hesabı sıkıyor beni

spor olarak: annemle pazara kadar yürüyüeceğiz, pazarda da dolaşıcaz,:))
akşamda erken gelirsek eşimle spora inmeyi planlıyorum. bakalım

bide sizi seviyorum hepimizie bol enerjili bir gün olsun inşallah

ayy Maşallah Suphanallah

Canım senin kilonda yok ay hadi inşallah senden güzel haber bekliyoruz tabi dualarda aklımıza geldikçe ihmal etmemek gerek birbirimizi çünkü anlayacak başka kimse yok

Öğlenide yazayım
salata
eşime kavurmalı yumurta yapmıştım ondan yarım yumurta kadar yedim
1 dilim ekmek
ama acıktığımı hissediyorum birazdan ara öğün yaparım 1 elma 1 bardak süt yada yoğurt

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Anam sabahtan beri totoşum yeni yer gördü
Bacaklarımdaki ağrılar eşliğinde salonumu toparlayıp süpürdüm, banyomu temizledim, mutfakta az bir işim vardı onları hallettim sonrada oturdum tam 2 saat hamsi ayıkladım bir ara midem bulanmaya başladı :26: az daha balık yüzünden fenalaşacaktım ilk kez bu kadar balık ayıkladım
Annemler birazdan gelir herhalde bende onlar gelene kadar bir size bakayım dedim sonrada biraz uzanayım ki akşama okadar kalabalığa ancak hizmet edecek güçü bulayım

Tam iki tepsi hamsi buğlama yaptım Akşama inşallah çok sağlıklı bol salatalı bir akşam yemeği yiyeceğim
Annemler çay faslından sonra gider gitmez damlarım yine buraya nasılsa

kızçeler;
dışarıda olduğumdan ara öğünümü saat 3.30 da çeyrek tost

akşam 1kase çorba,1 tabak türlü ve bulgur pilavı

azönce 1 bardak nar ve greyfurt suyu

spor olarakda yaklaşık 2,5 saat yürüyüş

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Geçte olsa gelebildim
Akşam çok iyi geçti ama tabi felaket yoruldum
Yarın öğlene kadar yatarım diye düşünürken yarında sabah kahvaltıdan sonra Pendike geçeceğimi hatırladım :26: Malum günler kısa olduğundan erken kararıyor o yüzdende erken gidilecekmiş
Birde şu cumayı bir atlatsam tam süper olucak o günde aşuremi yapayımda bitsin bu koşturmaca

Annem titizlik abidesi yine yaptı yapacağını Salı günü bana temizliğe geliyormuş sen iki çocukla yetişemezsin bari birlikte bir kere dip köşe girelim dedi fazlada dip köşe girmeyelim öööö gelmesin bana dedim nasıl gülüyor yok öyle yağma o temizlik yapılacak diye ondan sonra inşallah en azından bir 10 gün rahat verir herhalde temizlik konusunda

Aklımdayken yediklerimide yazayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
1 Fincan yeşil çay
kaşarlı sandeviç ( ufak kepekli ekmeğe )

ara;
1 Fincan yeşil çay
1 elma
1 mandalina

Öğlen;
1 kaşarlı tost ( çok işim olduğundan basite kaçtım )
1 nescafe

ara;
1 çay bardağı süt + 1/2 çay bardağı leblebi

akşam;
1 kase Telşehriye çorbası
Bol hamsi buğlama
3 dilim patates
1 bardak portakallı gazoz ( onu içmeseydim süper olurdu ama işte oldu bir kere )

gece;
1 ufak tabak patlamış mısır

selam kızlar. iyisiniz inşallah... ben yine dün uğrayamadım, bütün gün yengemdeydim, akşamda eltim geldi örgü ördük. yeni bir bebek yeleği başladımda, çok şeker bi görseniz. geçen senede kendime hırka başlamıştım onuda yeni tamamladım bi ara resmini atarım foruma
kızlarrrrrrrrrrrrrrr....ben annemlerdeyimmm size bakmadan rahat edemedimm....şimdilik öpüyorum yarın yine ugrarımm...
sende ben gibi uğrayamamışsın kızzzzz, ne zaman dönecen evine... bu arada kardeşinin işi ne oldu, babanız ikna oldumu...

ayy Maşallah Suphanallah

Canım senin kilonda yok ay hadi inşallah senden güzel haber bekliyoruz tabi dualarda aklımıza geldikçe ihmal etmemek gerek birbirimizi çünkü anlayacak başka kimse yok
inşallah canım inşallah...

ne güzel işte temizliğine yardım eden biri var daha ne istiyon ceco yap dip köşeni otur rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…