selam kızlar, dün giremedim bi kaynatmışsınız oku oku bitmedi, tam okudumda eşimin tepemden kalkmasını bekledim, o aradada uykum geldi yazamadım. dün bütün gün annemlerin ordaydım, sabah ablama kahvaltıya gittim akşama kadarda biraz annemde biraz ablamda takıldık öyle.
bende aynıyım kız canım hep yemek istiyor, tatlılar tuzlular herşey..benim etrafımda aynı kız, artık arkadaşlar 2.leri yapmaya başladılar, ben hala bekliyorum.waw biliyor anlatmıştım ona geçen sene falan benim etrafımda tam 10 hamile vardı, onların arasında geçirdim vaktimi tabi şimdide bebeklerin arasındayım. bide kuzenlerim vardı onlarında olmuyordu hep beraber tedavi oluyorduk, dertleşiyorduk şimdi ikisininde var çocuğu ben hepten yalnız kaldım, ben çok severim bebekleri kuzenlerimin bebeklerinide çok seviyorum herlade onlarda hissediyor ya bi görseniz nasıl oynuyor benle kuzular... bizimde olacak şirine psikolojimizi bozmayalım, elimizden geleni yapalım ve Rabbime tevekkül edelim inşallah....
inşallah canım inşallah, benim hayalim peş peşe hepimiz verelim güzel haberi. bu sabah namazdan sonra hepinize dua ettim, sana şirineye minimaxa ve yağmurluya... Rabbim kabul eder inşallah...
hangi ilacı aldın kız? çok yoğunmuş dr yaa 10nundan önce gitmen gerekirse ne olacak, bence sen daha az yoğun bir dr bul böle olmazki... sonuçta bu keyfe göre gidilen bişe değilki...
ahh ahhh benide gaza getirin kızlarrrr... 1 kg geri aldım bile.. bu ay olmazsa bidahaki ay dra gidicem, ne dicek adam vere vere 3 kgmi verdin dicek acilen başlamam lazım...
bizi bizden iyi kim anlayabilirki canım, hepimizin duyguları aynı, dualarımız aynı... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...canım Allah razı olsun helal et hakkını. şuan okadar çok duygulandım ki anlatamam.hiç görmediğin bilmediğin bir insanın sabah duasında olmak çok mutlu ettin beni.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. sabah sabah ağlattın beni
çok dengesizleştim bu aralar. sebepsiz sinirleniyorum, sebepsizağşıyorum,sebepsiz neşeleniyorum. Allah sonumu hayır etsin :) tırlatıyorum galiba. adet olamadım ona bağlıyorum. yarında olmazsam primolut alıcam.ay okadar dengesizleştimki eşime bile gıcık oluyorum. her hali batıyo her tavrı batıyor. daha kavga moduna geçmedim inşallah da geçmem.
dün resmen şok geçirdim kızlar tartda 79 gördüm. gerçi tok karnına ve kıyafetleirmle hatta ayağımda kocaman pofuduk terliklerimle tartıldım.
bu sabah 75 i gördüm yine. ben buraya ilk girdiğimde 74.4 düm.diyet yapmaya başladığmda ise 73.6 dım. şu halime bak başladığımdan fazlayım. hep gaza geliyorum başlıycam diorum olmuyor.
yemek yemek tatlı tuzlu aşure yaw ne oldu bana derken aklıma geldi işte benim vitaminler açtı iştahımı ben 1,5 kg almışımmmmmm sabah aç karnına tartıldımm sinirlerim bozuldu .Ya bebişler hissediyor sevgiyi öyle güzeller kii Rabbimiz bize de tüm azaları tam olan evlatlar versin tez zamanda hayırlısıyla inşallahhhhh psikoloji çok önemli .Canımız sıkıldıkça pko kazanıyor beyin kendini yemekle tatmin etmeye çalışıyor
Allahım sana tevekkül ediyoruz bizimde evlatarımızı dünyaya getirip sevdiklerimizle büyütmeyi nasip et
Allah razı olsun bende her namazdan sonra ayetelkürsinin ardından dua ediyorum.Birbirimize de edelim inşallah
bugünkü listemi yazayım evde olunca baya düzenlendi :)
sabah
kız sen kaç kg benden baya zayıftın dimi? lütfen ilerletmee
bu pko yapıyor bunlarıı ben 3 yıl önce 60-68 en fazlaay sinirlerim bozuldu
kıyafetlerimden bazılarına kıyamadım çok seçiciydim severek almıştım bekliyorlar beni
hadi dostum hep birlikte gitsin bu kg lar
Canım benim teşekkür ederim iyiki varsın moral veriyorsun nefsime o kadar hakim olabilmişken şimdi pes etmek olmaz tabi
evet yarından itibaren yoğurtlu gevreklerime , yeşil çayıma tarçın çayıma bol proteinlerime ve az az da olsa yürüyüşlerime başlıyorum inşallah
bu arada aklıma geldi ben arginmax ve q10 içiyorum ya iştahımı o mu açtı acaba
ya geçen arkadaşla konuştum obunları içmiş ve e vitami almış + olarak birde folikasit şuan
ya onun adına çok sevindim tabi ama sağım solum her yerde sevinip artık kendim için de sevinmek istiyorum ondan bezginim biraz hayata karşı ağlayasım var pofff
ama yanımda olduğun ve o nefsi zaferlerimi yenidenn hatırlattığın için çok teşekkür ederimmm
gramla giden kilo kilo gelmeyecek inşallah :13:
selam kızlar, dün giremedim bi kaynatmışsınız oku oku bitmedi, tam okudumda eşimin tepemden kalkmasını bekledim, o aradada uykum geldi yazamadım. dün bütün gün annemlerin ordaydım, sabah ablama kahvaltıya gittim akşama kadarda biraz annemde biraz ablamda takıldık öyle.
bende aynıyım kız canım hep yemek istiyor, tatlılar tuzlular herşey..benim etrafımda aynı kız, artık arkadaşlar 2.leri yapmaya başladılar, ben hala bekliyorum.waw biliyor anlatmıştım ona geçen sene falan benim etrafımda tam 10 hamile vardı, onların arasında geçirdim vaktimi tabi şimdide bebeklerin arasındayım. bide kuzenlerim vardı onlarında olmuyordu hep beraber tedavi oluyorduk, dertleşiyorduk şimdi ikisininde var çocuğu ben hepten yalnız kaldım, ben çok severim bebekleri kuzenlerimin bebeklerinide çok seviyorum herlade onlarda hissediyor ya bi görseniz nasıl oynuyor benle kuzular... bizimde olacak şirine psikolojimizi bozmayalım, elimizden geleni yapalım ve Rabbime tevekkül edelim inşallah....
inşallah canım inşallah, benim hayalim peş peşe hepimiz verelim güzel haberi. bu sabah namazdan sonra hepinize dua ettim, sana şirineye minimaxa ve yağmurluya... Rabbim kabul eder inşallah...
hangi ilacı aldın kız? çok yoğunmuş dr yaa 10nundan önce gitmen gerekirse ne olacak, bence sen daha az yoğun bir dr bul böle olmazki... sonuçta bu keyfe göre gidilen bişe değilki...
ahh ahhh benide gaza getirin kızlarrrr... 1 kg geri aldım bile.. bu ay olmazsa bidahaki ay dra gidicem, ne dicek adam vere vere 3 kgmi verdin dicek acilen başlamam lazım...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
İnşallah bugünde hepimiz için çok verimli geçer
Bugün öğleye kadar evdeyim şükürhem biraz iş yaparım hemde biraz keyif
Öğleden sonrada artık büyük cadıya kışlık bot ve mont bakmaya gidiceğiz
Gitmeden spor çantamıda hazırlayacağım ki kızları direk eve bırakıp hiç eve çıkmadan Spor salonuna atayım kendimide Havuzda bir güzel yüzeyim
Tabi önce bir duş almam şart dışarı çıkmadanmalum reglm yeni bitti
Hazır cimcimem uyurken bir duşa atayım kendimide ondan sonra rahat oturayım
doktorlar ancak ilac para tuzagi ne varsa evde dogada var geneben ovulotion testlerinden aldim adetimden 1 hafta sonra kullanmaya basladim bakaim artik bu ay ve incir havuc kuru yapiyorum yumurtam gelisip catlasin diye ya insallah bu ay tutar cok kötü zor bir durum
canım Allah razı olsun helal et hakkını. şuan okadar çok duygulandım ki anlatamam.hiç görmediğin bilmediğin bir insanın sabah duasında olmak çok mutlu ettin beni.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. sabah sabah ağlattın beni
çok dengesizleştim bu aralar. sebepsiz sinirleniyorum, sebepsizağşıyorum,sebepsiz neşeleniyorum. Allah sonumu hayır etsin :) tırlatıyorum galiba. adet olamadım ona bağlıyorum. yarında olmazsam primolut alıcam.ay okadar dengesizleştimki eşime bile gıcık oluyorum. her hali batıyo her tavrı batıyor. daha kavga moduna geçmedim inşallah da geçmem.
dün resmen şok geçirdim kızlar tartda 79 gördüm. gerçi tok karnına ve kıyafetleirmle hatta ayağımda kocaman pofuduk terliklerimle tartıldım.
bu sabah 75 i gördüm yine. ben buraya ilk girdiğimde 74.4 düm.diyet yapmaya başladığmda ise 73.6 dım. şu halime bak başladığımdan fazlayım. hep gaza geliyorum başlıycam diorum olmuyor.
Dün akşamki menüm.
(yemeğe Kuzenim bizdeydi doğumgünüydü)
1 ufak kase buğday çorbası
2/3 tabak etli türlü
1/2 tbk bulgur pilavı
azıcık piyaz
1 dilim ekmek
1 küçük dilim pasta
1/2 fincan ıhlamur+kuşburnu+kuru erik karışımı çay (sallama değil ve şekersiz)
1 mandalina
yerken bu kadar sürmüyor. ama akşam yemeğinden yatana kadar ne çok şey yemişim((
spor olarak da ev temizliğini sayıyormuyuz :))))
Bugünki menüm
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
kibrit k kadar peynir
iki dilim beyaz ekmek
öğlen
1 kase çorba
4 ızgara köfte domates
1 dilim ekmek
ara öğün
1 elma
1 bardak yarım yağlı süt
bir avuç beyaz leblebi
kızlar size bir mucize anlatmak istiyorum...
yeni taşınmış bir komşumuz vardı, hamile olduğunu öğrenmiştim geçen ama düşük tehlikesi vardı yatıyordu, sonra duydumki düşmüş bebeği daha doğrusu düşmemişte karnında ölmüş... haftasonuydu galiba ablamla geçmiş olsuna gittik p.tesi kürtaj olcam dedi. bugün kapısına tıklıcaktım kardeşini gördüm, dedim nasıl oldu ablan kürtajı nasıl geçti falan, olmadıki dedi. kürtaja gitmiş dr muayene sırasında bir kese daha görmüş...
Rabbim ne kadar büyük, üzüntünün içinden mutluluk çıkarıyor...
henüz kalp atışı alınmamış ama Allah'ım inşallah nasip eder bu sefer.
canımmm işlerin ras gitmiştir inşallahhh...büyük cadının ilk seferde bişşi begenip aldığını görmedim amaaaa...bu sefer alır inşallahh..[/B]
harika olsam ne yazar kilo veremedikten sonra :) sen ceconun peşine takıl :)canımm benimm iyiki sizde varsınızzz...yoksaa geçmezdi ..inşşallah birlikte kiloları vericezzz..ve en güzel haberlerimizle burda bayram yapıcazz inşallajhhh...şimdi dönelim bi ara ne güzel diyet yapıyordukkk...yine yapalımm verelimm fazlalıkları..hep destek tam destekk..
canımmm..allah razı olsunn..rabbim kabul etsinn yaa ben hiç kalkamıyorum sabah namazlarınaaaa
inşallah peşpeşe veririzzz haberlerii...
sende geziyorsunn ben gibi kafa dağıtmaya derslerde beni bekliyorr...aynı bende kaçırdım ipin ucunu...ama toparlıcazz inşallahh...
canımmm işlerin ras gitmiştir inşallahhh...büyük cadının ilk seferde bişşi begenip aldığını görmedim amaaaa...bu sefer alır inşallahh..
canımm inşallahhh...rabbimmm nasipp ederseeee hiçbirşeyy engel olamazzzz..ama nasipdee yoksadaa ne yapsak boşş...
canımm her zamann birbirimize dua edelimm...rabbim kabul eder inşallahhh...
bu aradaa artıları dert etme adet olamadın yaa onunda şişkinliği var adet olunca o artılarda giidecek dert etmeee.....
bugünde harikasınn tek kelimeylee..harıkaaaa....izinden geleceğimmmm...
ooo mucizeyii bende istiyorumm artıkkkkkkkkkkkk......bendeeeeeeeeee....
kızlar size bir mucize anlatmak istiyorum...
yeni taşınmış bir komşumuz vardı, hamile olduğunu öğrenmiştim geçen ama düşük tehlikesi vardı yatıyordu, sonra duydumki düşmüş bebeği daha doğrusu düşmemişte karnında ölmüş... haftasonuydu galiba ablamla geçmiş olsuna gittik p.tesi kürtaj olcam dedi. bugün kapısına tıklıcaktım kardeşini gördüm, dedim nasıl oldu ablan kürtajı nasıl geçti falan, olmadıki dedi. kürtaja gitmiş dr muayene sırasında bir kese daha görmüş...
Rabbim ne kadar büyük, üzüntünün içinden mutluluk çıkarıyor...
henüz kalp atışı alınmamış ama Allah'ım inşallah nasip eder bu sefer.
Canım senin kilonda yok ay hadi inşallah senden güzel haber bekliyoruz tabi dualarda aklımıza geldikçe ihmal etmemek gerek birbirimizi çünkü anlayacak başka kimse yokselam kızlar, bugünde bütün gün annemlerin ordaydım, yarında yengemde olurum bütün gün.... bu aralar canım evde durmak istemiyor, evde vakit geçmiyor... bi yanım umutlu, bir yanımda herşeye hazır ol diyor, her ne kadar bu duyguyu çoook yaşamış olsamda yinede kötü oluyorum...
bizi bizden iyi kim anlayabilirki canım, hepimizin duyguları aynı, dualarımız aynı... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
ben evlenirken 53tüm şu an 65 im... dra başlamadan kilo vermem lazım ama bir türlü başlayamıyorum diyete, Rabbim yardım etsin yaaaa...
dua ediyoruz tabi, ama insanın her zaman başkasına etmek gelmiyor aklına... ben aklıma geldikçe ediyorum benim durumumda olan herkese... aklıma gelince sizin adınızada ediyorum...
sende ben gibi uğrayamamışsın kızzzzz, ne zaman dönecen evine... bu arada kardeşinin işi ne oldu, babanız ikna oldumu...kızlarrrrrrrrrrrrrrr....ben annemlerdeyimmm size bakmadan rahat edemedimm....şimdilik öpüyorum yarın yine ugrarımm...
inşallah canım inşallah...ayy Maşallah Suphanallah
Canım senin kilonda yok ay hadi inşallah senden güzel haber bekliyoruz tabi dualarda aklımıza geldikçe ihmal etmemek gerek birbirimizi çünkü anlayacak başka kimse yok
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Geçte olsa gelebildim
Akşam çok iyi geçti ama tabi felaket yoruldum
Yarın öğlene kadar yatarım diye düşünürken yarında sabah kahvaltıdan sonra Pendike geçeceğimi hatırladım :26: Malum günler kısa olduğundan erken kararıyor o yüzdende erken gidilecekmiş
Birde şu cumayı bir atlatsam tam süper olucako günde aşuremi yapayımda bitsin bu koşturmaca
Annem titizlik abidesi yine yaptı yapacağınıSalı günü bana temizliğe geliyormuş sen iki çocukla yetişemezsin bari birlikte bir kere dip köşe girelim dedi fazlada dip köşe girmeyelim öööö gelmesin bana dedim nasıl gülüyor yok öyle yağma o temizlik yapılacak diye ondan sonra inşallah en azından bir 10 gün rahat verir herhalde temizlik konusunda