Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

girmişken kahvaltı menümü paylaşayım.
eşime söz vermiştim o yüzden ilkgün biraz fazla oldu biliyorum.

uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su

kahvaltı
1/3 kibrit kutusu kadar b.peynir
3 yeşil 2 siyah zaytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz çay
2/3 servis tabağı sucuklu yumurta

ara olarak da10:30 da
1 mandalina 1 kase yoprut yiyeceğim

akşama kuzenim yemeğe gelicek, evi temizlmem lazım.zamanım kalırsa gündüz spora inebilirim.

öpüyorum hepinizi :)
hadi bakalım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir hafta diliyorum :KK34:
Ben haftaya yine hızlı bir başlangıç yaptım :KK1: sağ olsun annemler temelli türkiyeye geldiklerinden beri totoşum yer görmedi :KK1:
Bir yandan iyi bir yandanda kötü :KK53:
Bazen kendime özel bir hayatım kalmadı gibi hissediyorum ama sonra kendimde dayanamıyorum:KK1:

Şu anda beni bekliyor hatun :KK1: birlikte pazara gideceğiz :KK1:
Kahvaltımı ettim şimdi cadıyı uyandırıp hemen çıkıyorum :KK3:
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın :KK34:

sorr bakalımm merakk ettimm...

buarada hoşgeldinnn...kaç kilosunn..yaş kaç...acık tanıt kendinii....

ben kac ayidr hamile kalacam diye sporu pilatesi biraktim 67 Kilo oldum ve 28 Yas Boy 165 ve 40 gunde bir adet oluyorum:KK43::KK43: suan hem pilates mekik falan yapsam ve hamile kalmak icinde calisiyorum bi sorun olurmu??

hoşgeldinn canımm..sanadamı kilo ver dediler yoksa kendi isteğinmii ?? yaz valla burası motive ediyorr..bu ara moreller bozuk diye diyetlerde bozuldu ama toparlanma vaktii..benimde ilk hedefim senin kilona düşmek..benimde boy 162..kilo 78..ilk 3 kiloyu verip bi 75 şi görsemm...

Doktorum tahlillerin iyi çıksada kilo vermezsen tedaviye başlamıycam dedi
selam kızlar... bugün iş yapıyordum evde eşim aradı hadi dışarı çıkalım diye, eyüp sultana gittik eşimle ikindi namazını kıldık, kuran okudum, dua ettim ağladım... güzel geçti yani... inşallah Rabbim kabul eder dualarımı...
git bakalım canım, bu ay nasıl bir yol çizecek dr, bende merak ediyorum ne yapcağını... hayırlısı ile gelsin artık bebişilerimiz....

hoşgeldin canım, burdakiler genelde uzun boylu iyi sen geldin bende yalnız kalmam artık. benimde boyum 1,54 kilom 65.
Hoşbuldum canım...kaç kilo vermeyi hedefliyosun
Hoş geldin :)

bende 160cm 75 kg yum. dr 60 ol dedi. bi diğer dr 5 kg bile versen adetlerin normal iner .zamanlada ideal kg na ulaşırsın dedi. o yüzden düzenli ve sağlıklı beslenme +spor yapabimek hedefim.

umarım gider bu kg cuklar
İnşallah sağlıklı ve hızlı bir şekilde kurtuluruz fazlalıklarımızdan

selam kızlar... bugün iş yapıyordum evde eşim aradı hadi dışarı çıkalım diye, eyüp sultana gittik eşimle ikindi namazını kıldık, kuran okudum, dua ettim ağladım... güzel geçti yani... inşallah Rabbim kabul eder dualarımı...
git bakalım canım, bu ay nasıl bir yol çizecek dr, bende merak ediyorum ne yapcağını... hayırlısı ile gelsin artık bebişilerimiz....

hoşgeldin canım, burdakiler genelde uzun boylu iyi sen geldin bende yalnız kalmam artık. benimde boyum 1,54 kilom 65.

woww süpee olmuşşş..böle plansız gezmeler hep güzel olurr...rabbim dualarını kabul etsinn...

bizede ettinmi kızzduaaaa...

canım diyete sabah başladık öğlen son buldu eşim önceki gün hastanede sabahladığımızda üşütmüş hastlanmış diyet günü ölen eve geldi.bugün yeniden başladık. dün spor için eşofman falan baktık ona. bakalım hayırlısı.

eşimin iş yerine desteğe gidiyorum bazen. Akşam eve gel hengame. Ve ben maalesef ceco kadar becerikli olmadığımdan uğrayamıyorum. canım.
Çok istersdim o kadar enerjik o kadar hamarat olmayı. ama sanırım ben tembelim :KK43:

adet olmana sevindim. inşallah bende olurum. dr yakın dedi ama bişi yok. sadece ruhsal sıkıntısı var.

evett anlıyorumm..yaa bende senin için diyorumm...böle yazınca insan hesap veriyormuş gibi oluyorr düzenli yiyor ve kaçamakları azaltıyorr...ondan dedimm..yoksa bende diyeti sallayınca girmeye vakit bulamıyorum..ama artık burdayım..derslerim başladı ..işler..dr..bendede vakit yok ama pc yi açıcam sabahtan..aralarda yada tv ye bakerken yazıcamm..

inşallah istediğimiz kilolara erişirizdee bebişlerimizde gelir...

şimdi sen adet olduktan sonra doğum kontrole devam edicenmii...ban sen kaç günde bir adet oluyorsunn..??bizim gibi dengesiz adet olanların yumoşları 14 günü çatlamıyorr...şimdi adet oldugun günü bil..ondan geri 15 gün say..o tarih önceki adetinden kaç gün sonraya denk geliyorr..??ozaman yumurtlamışsın..

yani kısacası şu..sağlıklı bi yumoşum gelişti çatladı vee..yumoş çatladıktan 16. günü adet oldum..neyse anlatamadıysam yine anlatırımm:KK1::KK1:

girmişken kahvaltı menümü paylaşayım.
eşime söz vermiştim o yüzden ilkgün biraz fazla oldu biliyorum.

uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su

kahvaltı
1/3 kibrit kutusu kadar b.peynir
3 yeşil 2 siyah zaytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz çay
2/3 servis tabağı sucuklu yumurta

ara olarak da10:30 da
1 mandalina 1 kase yoprut yiyeceğim

akşama kuzenim yemeğe gelicek, evi temizlmem lazım.zamanım kalırsa gündüz spora inebilirim.

öpüyorum hepinizi :)
hadi bakalım
harikasınn canımm..bence kahvaltın fazla olmamışş..amaa eğer sucuklu yumurtayı sık yiyorsann..bi önerii sucukları dilimledin yaaaa..onu yağda pişirme..tavaya incecik su koy..suda pişsin sucuklarrr...hem pişiyorr hemde yağını suya bırakıyorr...sonra al sucukları..tavanı kurula..sucukları koy yumurtanıda dök ve pişirr...yani yagı az olunca daha karda olursunn..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir hafta diliyorum :KK34:
Ben haftaya yine hızlı bir başlangıç yaptım :KK1: sağ olsun annemler temelli türkiyeye geldiklerinden beri totoşum yer görmedi :KK1:
Bir yandan iyi bir yandanda kötü :KK53:
Bazen kendime özel bir hayatım kalmadı gibi hissediyorum ama sonra kendimde dayanamıyorum:KK1:

Şu anda beni bekliyor hatun :KK1: birlikte pazara gideceğiz :KK1:
Kahvaltımı ettim şimdi cadıyı uyandırıp hemen çıkıyorum :KK3:
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın :KK34:

ohh maşallahh yarasınn cecomaa...anneyede maşallahhh...

ben kac ayidr hamile kalacam diye sporu pilatesi biraktim 67 Kilo oldum ve 28 Yas Boy 165 ve 40 gunde bir adet oluyorum:KK43::KK43: suan hem pilates mekik falan yapsam ve hamile kalmak icinde calisiyorum bi sorun olurmu??

hımmm..canım sendede pko varmıı..bi sorun yok gebelik mi bekliyorsunn ??yani riskli bi durum varsa acık daha dikkatli ol diyecektimm..plateste zararlı olabilecek hareketleri yapmaa...yürüyüş yap bence bi ara emin ol onlar kadar iyi gelecektirr....

olsunn tahliller iyi çıksındaa veririzz kilolarııı..bugünn başladınmıı diyetee...yediklerini yazz birlikte değerlendiririzz...hadi bakalım başarıyorr...sloganıımızz malumm..GİTSİN GÖBÜŞLERR..GELSİNN BEBİŞLERRRR :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

EVETT KIZLARRR günaydın diyecektim sabah 10 da geldimd bi türlü yazamadımm..hepinize tünaydınnlar olsunnn :KK1::KK1::KK1:

kalkar kalkmaz kendimi mutfağa attımm..sonradan tembellik yaparım diyeee..vee kahvaltımı yaptım çokşükürr...şu 2 günü diyetle geçirsem devamı gelir inşallahh..

kahvaltıı...

1 kaşık lor la 1 yumurtalı omlet..2..3 damla yağla yaptım varla yok arası bişiydii..

1 domates..2 salatalık..

2 zeytin..

2 dilim ekmek....(beyaz halk ekmeğiydi..bugün tambugday almalıyımm..)

hadi bakalım bismillahh....

canım sende de pko var mı?
Evet canım
woww süpee olmuşşş..böle plansız gezmeler hep güzel olurr...rabbim dualarını kabul etsinn...

evett anlıyorumm..yaa bende senin için diyorumm...böle yazınca insan hesap veriyormuş gibi oluyorr düzenli yiyor ve kaçamakları azaltıyorr...ondan dedimm..yoksa bende diyeti sallayınca girmeye vakit bulamıyorum..ama artık burdayım..derslerim başladı ..işler..dr..bendede vakit yok ama pc yi açıcam sabahtan..aralarda yada tv ye bakerken yazıcamm..

şimdi sen adet olduktan sonra doğum kontrole devam edicenmii...ban sen kaç günde bir adet oluyorsunn..??bizim gibi dengesiz adet olanların yumoşları 14 günü çatlamıyorr...şimdi adet oldugun günü bil..ondan geri 15 gün say..o tarih önceki adetinden kaç gün sonraya denk geliyorr..??ozaman yumurtlamışsın..

yani kısacası şu..sağlıklı bi yumoşum gelişti çatladı vee..yumoş çatladıktan 16. günü adet oldum..neyse anlatamadıysam yine anlatırımm:KK1::KK1:

harikasınn canımm..bence kahvaltın fazla olmamışş..amaa eğer sucuklu yumurtayı sık yiyorsann..bi önerii sucukları dilimledin yaaaa..onu yağda pişirme..tavaya incecik su koy..suda pişsin sucuklarrr...hem pişiyorr hemde yağını suya bırakıyorr...sonra al sucukları..tavanı kurula..sucukları koy yumurtanıda dök ve pişirr...yani yagı az olunca daha karda olursunn..

hımmm..canım sendede pko varmıı..bi sorun yok gebelik mi bekliyorsunn ??yani riskli bi durum varsa acık daha dikkatli ol diyecektimm..plateste zararlı olabilecek hareketleri yapmaa...yürüyüş yap bence bi ara emin ol onlar kadar iyi gelecektirr....

olsunn tahliller iyi çıksındaa veririzz kilolarııı..bugünn başladınmıı diyetee...yediklerini yazz birlikte değerlendiririzz...hadi bakalım başarıyorr...sloganıımızz malumm..GİTSİN GÖBÜŞLERR..GELSİNN BEBİŞLERRRR :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
geçen hafta başladım canım ama kaçamaklar yaptım hep bugün henüz kaçamak yok

Bende yazmaya başlıyayım
sabah
2 dilim ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytın
ara öğün
1 ayva

waw cım ben doğum kontrolü kullanmadım. dr dedi ama ben kullanmadım. zaten bebiş olmuyo boşu boşuna onu kullanmak istemedim. adetlerim düzenli değil. 12 ekimde oldum kasım için geçen hafta dr yakında olursun dedi ama henüz olmadım.
daha sık gelmeye çalışacağım.
öğle menüm
yağsız yoğurtlu naneli ve bol pul biberli makarna porisyon büyük şimdilik büyük yakında küçülecek bu porsiyonlarda

kizlar pko dediginiz gec adet olma degilmi?? benimde adetim duzensiz ve 40 gunde bir oluyorum tarih karisik off yaa:44::44::44: hamilede kalamiyorumm:KK43::KK43:

kızlarrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çayla beraberr bisküvili pasta yedimmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aayy bu hafta sonuna ne planlarr kurmuştumm bennnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

pepe şarkısıylaa eşime baba olacagını söylicektimmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

eeyyyy sen kimsinki planlar kuruyorsunn:KK20::KK20::KK20::KK20:

Afiyet olsun Wawcım bende haftasonu kaçırdım ipin ucunu yaw bu iştahım nasıl artttı benim ye ye doymuyorumm :18::18: su içiyorum midem resmen gurulduyor :KK53: ne bu iştah böyleee:KK52: Allahım sağlıcakla iştahımı azaltsın hayırlısıylaa Aminn:KK16:

o Güzel planları yapıyoruz yapıyoruz bişi olmuyor testte yapmadım bakmadım da Önüm arkam sağım solum hep :KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: artık Allah affetsin de iyice gocunur oldum psikolojim iyi değil sanırsam:KK37::KK37::KK37::KK37::KK53::KK22:

[sıze=3]selamun aleyküm kızlar sizi görmek ne güzelll[/sıze]:KK16:

Bende yazmaya başlıyayım
sabah
2 dilim ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytın
ara öğün
1 ayva

başla bakalım hadi hayırlı olsunnn....bence güzelll..sende diyetisyene gidiyordun dimii ??

kizlar pko dediginiz gec adet olma degilmi?? benimde adetim duzensiz ve 40 gunde bir oluyorum tarih karisik off yaa:44::44::44: hamilede kalamiyorumm:KK43::KK43:

canım her adet gecikmesine pko diyemeyizzz..benimkisi tahlillerlede belgelendi kesin inatcı bi pkomvarr :) :) adetlerin düzensizs 40 günde demişsinn..o zaman dr dabi takibe başla derimm..çünkü yumoşun ne zaman çatladığını kestiremiyorsundur sanırımm..40 günde bir oluyorsann öyle drların dediği gibi 14 . günü yumurtlamıyorsunn...daha sonraoluyorr..onu takiba al o zamanlar ilişkiye gir nasipde varsa gelir bebişin inşallahh....
Afiyet olsun Wawcım bende haftasonu kaçırdım ipin ucunu yaw bu iştahım nasıl artttı benim ye ye doymuyorumm :18::18: su içiyorum midem resmen gurulduyor :KK53: ne bu iştah böyleee:KK52: Allahım sağlıcakla iştahımı azaltsın hayırlısıylaa Aminn:KK16:

o Güzel planları yapıyoruz yapıyoruz bişi olmuyor testte yapmadım bakmadım da Önüm arkam sağım solum hep :KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: artık Allah affetsin de iyice gocunur oldum psikolojim iyi değil sanırsam:KK37::KK37::KK37::KK37::KK53::KK22:

yaww keşke yapaydınn yaa bi testtt..valla benim kulağımm sizdee...yagmurluyla ben fos çıktık..minimax yurtdışında...bi sen bide kloroformdan haber bekliyoruzz..güzel haberler verin bizeee...

kaçamaklarına bişi diyemicem artık amaaa listeden çıkarttım onu diyeyimm...biliyorsunuz cumaları bildirim günü..yaaperşembe akşamdan yada cuma sabahtan yazın kiloları..bundan sonra yazanı listeye eklerimm..vee sende yazz canımm...yoksaa kaçamak kaçaamakk ne olacak bu işin sonu şirine hanımmmmmmmmmm:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

çocuklar uyuyor ve ben dinleniyorum..kreşten gelince 1 saat uyutuyorum yoruluyorlar..

küçük kızımla uğraşıyorum altına yapmaya başladı tekrar..büyük tuvaletini yapınca çok tepki verdim daha da fazla yapmaya başladı..
nazar değdi kızıma..çok zeki..herkes yaşını soruyor..tuvalet eğitimden sonra öğrenilse bile gerileme dönemi oluyormuş..şimdi tekrar ödülle tuvalet eğitimine başladık..inşallah çabuk düzelir..
:KK31:

kızlarr ben geldimm...dr gittim ama boşu boşuna oldu hanfendi ameliyattaymışş...bende çıktım geri geldimm..ilacı aldım başlıcamm..aynı şeyler zatenn ilaç bitince giderim ne var ne yok diyee..hanfendiden randevu almak bi ölümmm..dün aradımm aralıgın 10 na taaa....artık böle alacak beni yaniii napamm...

yarınyine bi tahlil verim diyorum hormonlarda varmı bişilh düşmüşmüü..ssk da vericem inşallah iyi bi dr çıkardaa yazar tahlilleri..geçenki pek mırın kırın ede ede 2taneyi zor yazdıı..

oooooohh kızlar kahve istermisinizz??:nazar:

yanında da tarifini verdiğim tahinli kurabiye olsa...

kilo alma topiğindemiyiz??
:26:

niye ben bu kadar saldım kendimi??
:KK37:

kızlarr ben geldimm...dr gittim ama boşu boşuna oldu hanfendi ameliyattaymışş...bende çıktım geri geldimm..ilacı aldım başlıcamm..aynı şeyler zatenn ilaç bitince giderim ne var ne yok diyee..hanfendiden randevu almak bi ölümmm..dün aradımm aralıgın 10 na taaa....artık böle alacak beni yaniii napamm...

yarınyine bi tahlil verim diyorum hormonlarda varmı bişilh düşmüşmüü..ssk da vericem inşallah iyi bi dr çıkardaa yazar tahlilleri..geçenki pek mırın kırın ede ede 2taneyi zor yazdıı..

Rabbimin izniylen olacak..Rabbim dağına göre kar verir..

dışardaydım ara öğünümü atladımm..yanıma cubukk alacaktım güya stresten unuttumm...hastaneden çıkıstada misgibi kokula geliyorduu..zaten morel bozukk karnı burnunda hastalarlaa 1saat oturdum çıktımm..dedimm wawww gir bi yere yee doya doya başka ne var hayatta zevk veren sanaa:KK56::KK56::KK56: :KK50::KK50::KK50:

sonra vazgaçtimm..olmazz dedimm sağa sola bakma tam yol ilerii...eve geldimm gelirkende balık aldımmm:KK1::KK1:gülüyorum çünkü inanamıyorum kendime..istavrit aldımbide hayatta balık temizlelemiş ben adama temizlettimm..ama bide diş fırcası aldımm:KK1::KK1:evde 1 saatte ben yıkadımmbalıkların cıvkıı cıktı yaniii ...

fırına atmayı düşünüyorum acık yağlayıp unlayıppp..böle yapan varmı kızartma çok kokutur onu göz alamam evdeilk balık yapıcamm...ama napımm çok canım istiyor bu ara ergök balık...kaynım anasına yaptırırdı geneldee..ama kv geçenlerde söylenmiş evim kokuyor diye almıyor ozamandan beride...annemlerdede hafta sonları kız isteme olayları felann yiyemedim ne zamandır..dışarda yemeyede içim sinmiyor nasıl yıkandı diyee...bakalım atıcam fırına nasıl olacak adam abla bunun kızartması olurfırına atma dedi ama atıcamm..

ay çok yazdımm..gelelim öğle yemeğimee...

1 dolu kase tarhana çorbasııı..

2..3 kaşık mısırkonserve...

1 armutt..

biliyorum çok saçma olduu..ama bugünlük böle...balık yicem şimdiden tırsak ben yogurt yemedim o yüzdenn...bimdendemısır konserve almıştımm bu arada harikaymışş..kendimlesavaşa savaşa ondan yedim bikaç kaşık..

akşama balık..salata var..eşime kola aldım istedi özelliklebalıgı pek sevmezz..illa balık alıyorsan banada kola dedii..kendimede soda aldım..

X