Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Biliyorum baya geç oldu ama işte ancak gelebildim
Kardeşimde çay içtik ve tabiki kaçınılmaz olan aşureyi yedik ama ben gittim hem akşam yemeğimi ona göre dengeledim hemdeeeee en ufak kaseyi aldım
Eskiden olsa madem bir tane yiyeceğim bari en büyük kaseyi alayım derdim kesin
Şükür herşey tam yolunda gidiyor inşallah hepte böyle devam eder

Aklımdayken hemen bildirimimide yapayım

Uyanır uyanmaz ;

1 büyük fincan az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 büyük fincan yeşilçay

ara;
1 çay bardağı süt
1 elma

yarım saat sonra 1 türk kahvesi ( çok az şekerli )

Öğlen;
1 kase kerevizli mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 büyük kase yağsız salata
1 dilim ekmek

ara;
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sarı leblebi
1 elma

akşam;
1 kase çorba ( kalan bitsin dedim )
3 YK bulgur pilavı
1 büyük kase yağsız salata
1 büyük bardak ayran

ara;
1 kase aşure

Gece;
1 çay bardağı süt
1 elma
1 büyük fincan yeşilçay

ayyy cecomm ne sohbett ne sohbett kimseciklerr kalmadıkii herkezler bi yerdee....akşam gezmesi varmışş iyi eğlenceler...

Evet yaaa bir ara ne güzel daha yoğunduk şimdi kimsecikler kalmadı yoğunluktan
Ama biz sohbet edecek insan arıyoruz ilanmı versek topiğin tanıtımını mı yapsak

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform6464.5
83.3kgwaw78.778.7
120ceco34120118.8

Ellerine ve emeğine sağlık canım
Bİraz ironik bir liste ama işte 3 kişiye düştük bir kere bildirimde
Kızlarrrrrrrrrrrr hadi dönün artık yaaa

Naptin be güzelim
Hani hazır hamile değilken daha sıkı sarılacaktın diyetine
Rabbim inşallah eşine dilediğin gibi bir müjde vermeyi en kısa zamanda nasip edecektir ama sen o zamana kadar hem sabretmen lazım hemde fırsatın varken çok az daha kilo vermeye bakman lazım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Aslında dışarı çıkmak için hazırlanmam lazım ama sizlere bakmadan çıkmayayım dedim
Bugün KKdan tanıdığım bir arkadaşımla buluşacağız
Anadolu yakasında görüşeceğimizden bana bir güzel vapur geziside olmuş olucak
İnşallah sizlerinde günü çooooook güzel geçer ve kaçamaksız bu günüde bitiririz

Şimdiden hepinizi öpüyorum
Akşam ilk fırsatta geç saatte de olsa buralardayım yine ( eğer eşimin halasına gitmezsek daha bile erken )

Kızzzz nee ısınn varr senınnn hemde bu tarafta veeee kk dannn...kımmıss ooo..bıgun bızde bulusalımmmn...

Cecommm lıstelerınn harıkaaa...bende kesın baslıyorumm...75 e 3 kılo kaldı ama bı veremedımm nedırkı 3 kılo yaaaaaaa.... Sınırr oluyorumm ıceee...

Kızzzlarrrrrrr benn sonunda adett oldunmm... Ve adett olacagımaa bu kadarr sevınecegımm aklıma gelmezdııı..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Biliyorum gece yarısı oldu ama bugün gezentiliğim tuttu
Daha yeni girdik eve
Tüm günüm dışarda geçti ama gerçekten iyi geldi
KKdan tanıdığım Nuhan ( nüket ) diye dünya tatlısı bir arkadaşla buluştuk. Daha doğrusu faceden üye olduğumuz bir grubun toplantısıydı ama Nüket ve ben sırf biraraya gelebilmek için o buluşmaya katıldık
Hayatımda tanıyabileceğim en düzgün insanlardan biri ve iyiki gitmişim okadar yolu dedim kendi kendime
Eşiminde hakkını yemiyeyim sağ olsun nasıl olduysa hiç itiraz etmeden gönderdi

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
( yumurta ve salatalığım kalmamış sabah sabahta almaya gitmek zor geldi )

ara;
1 simit

Öğlen; ( dışarda olduğumdan )
1 tavuklu ılık salata
1 ayran

ara;
Yapmadım maalesef

Akşam;
1 kase çorba
1 ufak karnı yarık ( tamamen yağsız ve tuzsuz )
2 YK pilav
1 kase cacık

Ara;
1 ufak meyve tabaği

gece:
1 su bardağı süt

O yapamadığım tek araya taktım ama neyse bir dahakine çantama birşeyler atarak evden çıkarım

selamun aleyküm kızlar..

havalı kapalı olsa da güzel bir pazar günü..06:30 dan bu yana uyumuyorum 40 dk ders çalıştım 8 de eşim işe gitti..11 de gelecek..
cuma tartıldım..perşembe regl oldum artı çıkacağımı bile bile tartıldım;
77.7 kg.. sefam olsun ooohh oohhh....

cecoo sana diyoruz ama bende gezmeden geri kalmıyorum..dün büyük temizliğe kalktım perde halı vs. görseniz taşınıyorum sanırsınız..işin arasında arkadaş aradı..başka bir arkadaşta buluşuyoruz diye..valla evi öyle bıraktım gittim 3 saat oturdum geldim devam ettim..akşam eşim bana trip atıyor..ev bu haldeyken ne gezmesi diye??ama işimin çoğu bitti..bugünde gezmeye gideceğim...
çalışma hayatını sevdim ben yaa...ama saatleri çok olmayacak..hayatım daha düzenli ve pozitifim..iş-çocuk-ders-yemek-temizlik.......

birde küçük cadımla uğraşıyorum..altına kaçırıyor az da olsa..sık sık olmaya başladı..bir kaç metot denedim devam ediyor yarın çocuk doktoruna götüreyim tahlil yaptırayım enfeksiyonmu var acaba??
:44:

cecoo süper gidiyorsun??bizi de gaza getir..

waw
regl öncesi sinir sitres durumlarındaydın çok şükür oldun..çocuk konusunda neolur pozitif olun..zor değil..olacak inanın..tevekkül..

kloroform senin kilonda olmak hayaliimm..benim boy 1.70 67 olsam da yeter..
ya ben yemek yemekle mutlu olan bir insanım...keşke ideal kiloda takılı kalsakkkk

günaydın kızlar... nasılsınız?
salı günü sohbet grubumuzla başlıyoruz inşallah. kendi aramızda gençlerden oluşan bi grup yaptık, inşallah verimli ve güzel geçer.
ilk haftada benim evimde olacak o nedenle biraz temizlik yapıyorum, ve forumada çok giremedim malesef...
şimdide kuymak yaptım pişmesini bekliyorum, kahvaltıdan sonra yine iş.. bide bugün pazar var pazarada çıkmam lazım...
hepinize iyi günler iyi pazarlar diliyorum...
Kızzzlarrrrrrr benn sonunda adett oldunmm... Ve adett olacagımaa bu kadarr sevınecegımm aklıma gelmezdııı..

3.günü dra gideceksin dimi? yeni ay yeni yumoşlar yeni umutlar demek... şimdiden yürek dolusu dua etmeye başla canım, inşallah Rabbim bu ay nasip eder... hepimize.........

Ya nasıl birşey bu anlamıyorum
Haftaiçi çok güzel erken uyanıyorum ama haftasonu oldumu içimdeki 7 uyur ortaya çıkıyor
Daha bir saat oldu uyanalı ve direk mutfağa daldım bir kaç yıkanacaklar vardı diye.
Benim uykucu kocada uyanırsa hemen kahvaltımızı edeceğiz inşallah

Tabi o arada metabolizma boş durmasın çalışsın diye kendime koca bir bardak az elma sirkeli su yaptım

bende aynı ceco, haftaiçi namazdan sonra yatmıyorum hafta sonu eşim uyuyor diye bende uyuyorum.
ama erken kalkmak çok güzel oluyor, erkenden işleri bitiyor insanın...

aminnn..inşallah canımm..bu ay sen güzel haberler ver inşallahhh...bakalım yarın gidicem dr a...bu ay bizi neler bekliyorr...

aayyy o sirkeli suyu nasıliçiyorsun cecomm....ben içemiyorumm...

yarın bende inşallah başlıyorumdiyete..üzerimde nasıl bir hal var anlatamamm...bi bezmişlik var allah sonumu hayretsinn...

Waw bende sözde diyetteyim yarından itibaren bende yazayım yediklerimi...boyum 1.52 kilom 73,5...diyetisyenim hedefimiz 57 dedi benim hedefim 62 :)

Waw bende sözde diyetteyim yarından itibaren bende yazayım yediklerimi...boyum 1.52 kilom 73,5...diyetisyenim hedefimiz 57 dedi benim hedefim 62 :)

hoşgeldinn canımm..sanadamı kilo ver dediler yoksa kendi isteğinmii ?? yaz valla burası motive ediyorr..bu ara moreller bozuk diye diyetlerde bozuldu ama toparlanma vaktii..benimde ilk hedefim senin kilona düşmek..benimde boy 162..kilo 78..ilk 3 kiloyu verip bi 75 şi görsemm...

selam kızlar... bugün iş yapıyordum evde eşim aradı hadi dışarı çıkalım diye, eyüp sultana gittik eşimle ikindi namazını kıldık, kuran okudum, dua ettim ağladım... güzel geçti yani... inşallah Rabbim kabul eder dualarımı... git bakalım canım, bu ay nasıl bir yol çizecek dr, bende merak ediyorum ne yapcağını... hayırlısı ile gelsin artık bebişilerimiz....
hoşgeldin canım, burdakiler genelde uzun boylu iyi sen geldin bende yalnız kalmam artık. benimde boyum 1,54 kilom 65.

Çok geç olduğu için hemen menümü paylaşıp kaçıyorum
Kusuruma bakmayın ama hem çok yorgunum hemde eşim yatmıyormuyuz diyip durdu ben pc başına oturunca bir 5 dakika ancak müsaade etti uyuzum

Evet günün menüsü

Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan az elma sireki sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 yumurtadan bir omlet
Domates, Salatalık
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 mandalina, 1 elma

Öğle;
1 ufak kase tel şehriye çorbası
1 ufak karnıyarık ( yarım patlıycandan )
2 Yk pilav
1 kase cacık

ara;
1 şekersiz nescafe, 1/2 kase aşure

Akşam;
1 kase çorba
4 Yk Kuzu Kavurma ( yağsız )
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek

ara;
2 bardak şekeriz çay

Gece;
1 su bardağı tarcınlı süt

Bende aranizda zayiflamak istiyorum ama bir sorum var..

İkinizde aramıza hoşgeldiniz o zaman
Kuruincir seninde sorun ne acaba :44: merak ettim şimdi

amaa çokk normall...nerelerdesin sen buradada hiç paylaşım yapmıyorsunn..başlamıştınız ne güzel diyete eşinlee..ne oldu ??

canım diyete sabah başladık öğlen son buldu eşim önceki gün hastanede sabahladığımızda üşütmüş hastlanmış diyet günü ölen eve geldi.bugün yeniden başladık. dün spor için eşofman falan baktık ona. bakalım hayırlısı.

eşimin iş yerine desteğe gidiyorum bazen. Akşam eve gel hengame. Ve ben maalesef ceco kadar becerikli olmadığımdan uğrayamıyorum. canım.
Çok istersdim o kadar enerjik o kadar hamarat olmayı. ama sanırım ben tembelim

adet olmana sevindim. inşallah bende olurum. dr yakın dedi ama bişi yok. sadece ruhsal sıkıntısı var.

Hoş geldin :)

bende 160cm 75 kg yum. dr 60 ol dedi. bi diğer dr 5 kg bile versen adetlerin normal iner .zamanlada ideal kg na ulaşırsın dedi. o yüzden düzenli ve sağlıklı beslenme +spor yapabimek hedefim.

umarım gider bu kg cuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…