- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
ayyy cecomm ne sohbett ne sohbett kimseciklerr kalmadıkii herkezler bi yerdee....akşam gezmesi varmışş iyi eğlenceler...
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 64 64.5 83.3kg waw 78.7 78.7 120 ceco34 120 118.8
kızlarrrrrrrrrrr
çayla beraberr bisküvili pasta yedimmmmmmmmmmmm
aayy bu hafta sonuna ne planlarr kurmuştumm bennnn
pepe şarkısıylaa eşime baba olacagını söylicektimmmm
eeyyyy sen kimsinki planlar kuruyorsunn
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 64 64.5 83.3kg waw 78.7 78.7 120 ceco34 120 118.8
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Aslında dışarı çıkmak için hazırlanmam lazım ama sizlere bakmadan çıkmayayım dedim
Bugün KKdan tanıdığım bir arkadaşımla buluşacağız
Anadolu yakasında görüşeceğimizden bana bir güzel vapur geziside olmuş olucak
İnşallah sizlerinde günü çooooook güzel geçer ve kaçamaksız bu günüde bitiririz
Şimdiden hepinizi öpüyorum
Akşam ilk fırsatta geç saatte de olsa buralardayım yine( eğer eşimin halasına gitmezsek daha bile erken )
benim artıda kızlar 75 oldum
Kızzzlarrrrrrr benn sonunda adett oldunmm... Ve adett olacagımaa bu kadarr sevınecegımm aklıma gelmezdııı..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ya nasıl birşey bu anlamıyorum
Haftaiçi çok güzel erken uyanıyorum ama haftasonu oldumu içimdeki 7 uyur ortaya çıkıyor
Daha bir saat oldu uyanalı ve direk mutfağa daldım bir kaç yıkanacaklar vardı diye.
Benim uykucu kocada uyanırsa hemen kahvaltımızı edeceğiz inşallah
Tabi o arada metabolizma boş durmasın çalışsın diye kendime koca bir bardak az elma sirkeli su yaptım
günaydın kızlar... nasılsınız?
salı günü sohbet grubumuzla başlıyoruz inşallah. kendi aramızda gençlerden oluşan bi grup yaptık, inşallah verimli ve güzel geçer.
ilk haftada benim evimde olacak o nedenle biraz temizlik yapıyorum, ve forumada çok giremedim malesef...
şimdide kuymak yaptım pişmesini bekliyorum, kahvaltıdan sonra yine iş.. bide bugün pazar var pazarada çıkmam lazım...
hepinize iyi günler iyi pazarlar diliyorum...
3.günü dra gideceksin dimi? yeni ay yeni yumoşlar yeni umutlar demek... şimdiden yürek dolusu dua etmeye başla canım, inşallah Rabbim bu ay nasip eder... hepimize.........
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ya nasıl birşey bu anlamıyorum
Haftaiçi çok güzel erken uyanıyorum ama haftasonu oldumu içimdeki 7 uyur ortaya çıkıyor
Daha bir saat oldu uyanalı ve direk mutfağa daldım bir kaç yıkanacaklar vardı diye.
Benim uykucu kocada uyanırsa hemen kahvaltımızı edeceğiz inşallah
Tabi o arada metabolizma boş durmasın çalışsın diye kendime koca bir bardak az elma sirkeli su yaptım
Waw bende sözde diyetteyim yarından itibaren bende yazayım yediklerimi...boyum 1.52 kilom 73,5...diyetisyenim hedefimiz 57 dedi benim hedefim 62 :)
git bakalım canım, bu ay nasıl bir yol çizecek dr, bende merak ediyorum ne yapcağını... hayırlısı ile gelsin artık bebişilerimiz....aminnn..inşallah canımm..bu ay sen güzel haberler ver inşallahhh...bakalım yarın gidicem dr a...bu ay bizi neler bekliyorr...
aayyy o sirkeli suyu nasıliçiyorsun cecomm....ben içemiyorumm...
yarın bende inşallah başlıyorumdiyete..üzerimde nasıl bir hal var anlatamamm...bi bezmişlik var allah sonumu hayretsinn...
hoşgeldin canım, burdakiler genelde uzun boylu iyi sen geldin bende yalnız kalmam artık. benimde boyum 1,54 kilom 65.Waw bende sözde diyetteyim yarından itibaren bende yazayım yediklerimi...boyum 1.52 kilom 73,5...diyetisyenim hedefimiz 57 dedi benim hedefim 62 :)
Waw bende sözde diyetteyim yarından itibaren bende yazayım yediklerimi...boyum 1.52 kilom 73,5...diyetisyenim hedefimiz 57 dedi benim hedefim 62 :)
Bende aranizda zayiflamak istiyorum ama bir sorum var..
Bende aranizda zayiflamak istiyorum ama bir sorum var..
amaa çokk normall...nerelerdesin sen buradada hiç paylaşım yapmıyorsunn..başlamıştınız ne güzel diyete eşinlee..ne oldu ??