- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
yemek yemek tatlı tuzlu aşure yaw ne oldu bana derken aklıma geldi işte benim vitaminler açtı iştahımı ben 1,5 kg almışımmmmmm sabah aç karnına tartıldımm sinirlerim bozuldu .Ya bebişler hissediyor sevgiyi öyle güzeller kii Rabbimiz bize de tüm azaları tam olan evlatlar versin tez zamanda hayırlısıyla inşallahhhhh psikoloji çok önemli .Canımız sıkıldıkça pko kazanıyor beyin kendini yemekle tatmin etmeye çalışıyorselam kızlar, dün giremedim bi kaynatmışsınız oku oku bitmedi, tam okudumda eşimin tepemden kalkmasını bekledim, o aradada uykum geldi yazamadım. dün bütün gün annemlerin ordaydım, sabah ablama kahvaltıya gittim akşama kadarda biraz annemde biraz ablamda takıldık öyle.
bende aynıyım kız canım hep yemek istiyor, tatlılar tuzlular herşey.. benim etrafımda aynı kız, artık arkadaşlar 2.leri yapmaya başladılar, ben hala bekliyorum.waw biliyor anlatmıştım ona geçen sene falan benim etrafımda tam 10 hamile vardı, onların arasında geçirdim vaktimi tabi şimdide bebeklerin arasındayım. bide kuzenlerim vardı onlarında olmuyordu hep beraber tedavi oluyorduk, dertleşiyorduk şimdi ikisininde var çocuğu ben hepten yalnız kaldım, ben çok severim bebekleri kuzenlerimin bebeklerinide çok seviyorum herlade onlarda hissediyor ya bi görseniz nasıl oynuyor benle kuzular... bizimde olacak şirine psikolojimizi bozmayalım, elimizden geleni yapalım ve Rabbime tevekkül edelim inşallah....
inşallah canım inşallah, benim hayalim peş peşe hepimiz verelim güzel haberi. bu sabah namazdan sonra hepinize dua ettim, sana şirineye minimaxa ve yağmurluya... Rabbim kabul eder inşallah...
hangi ilacı aldın kız? çok yoğunmuş dr yaa 10nundan önce gitmen gerekirse ne olacak, bence sen daha az yoğun bir dr bul böle olmazki... sonuçta bu keyfe göre gidilen bişe değilki...
ahh ahhh benide gaza getirin kızlarrrr... 1 kg geri aldım bile.. bu ay olmazsa bidahaki ay dra gidicem, ne dicek adam vere vere 3 kgmi verdin dicek acilen başlamam lazım...
Allahım sana tevekkül ediyoruz bizimde evlatarımızı dünyaya getirip sevdiklerimizle büyütmeyi nasip et
Allah razı olsun bende her namazdan sonra ayetelkürsinin ardından dua ediyorum.Birbirimize de edelim inşallah
bugünkü listemi yazayım evde olunca baya düzenlendi :)
sabah
2 yumurta 2 kaşık az yağlı peyniri güzel peynirli yumurta yaptım
1 dilim ekmek
yarım domates 1 salatalık
1 kaşık tahinli bal
2 büyük bardak ılık su
ara
Türk kahvesi :) 2 bardak ılık su
öğlen
prasa kocaman bir tabak
az yağlıydı zaten belki 20 gr et vardır nohutlu limonlu ay her şey içinde
1 dilim ekmek
ara
2 bardak tarçınlı yeşil çayımmm
akşam öğlenin aynısı eşimi bekliyorum hemen yiyeceğiz geç olmadan :)
saat 9 gibi de mandalin ve yoğurt inşallah
vee bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım
kışlıkları çıkarttım yaw geçen 100 kg dım şimdi 95.5 yine de dar alıpta zayıflayıp giyeceğim diyerek aldıklarıma sığamadım en az 85 olmam gerek
kız sen kaç kg benden baya zayıftın dimi? lütfen ilerletmee
bu pko yapıyor bunlarıı ben 3 yıl önce 60-68 en fazla ay sinirlerim bozuldu
kıyafetlerimden bazılarına kıyamadım çok seçiciydim severek almıştım bekliyorlar beni
hadi dostum hep birlikte gitsin bu kg lar