Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ben hep spor yaparım ve hep su içerim
dün zorlayım kendimi 2 litre su içeyim dedim susayarak 2.5 lt içmişim
önceleri ne kadar içtiğimi ölçmediğim için ama kilo aynııııı
neyse gidecek inşallahhhhh bu yağlar

Son düzenleme:

bravo harikasınn süperr fikirrrr....bak ne dicemm evde sarella varsa onu hemen eşine süle tüketsinn bi süre eve almaa...cısss ne varsa alma eveee..o gitsin dışarda yesin annesine insin yesin 2 ay..sana böyle destek olsun...

bende zayıf bir resmimi buzdolabına yapıştırmayı düşünüyorum :))

kızlarr harikasınızz ikiside süper fikirrr...ben tartıyıı ara koridorda tutuyorumm..o yüzden mutfaga gitmiyorum bile tartıyı görünce geri dönüyorumm..bidee evde bişi bırakmadımm..tatlı krizinede girsemm evde tatlı bişi yokk

canımm sen o hergünlük çikolatayı bıraktın yaa gerisi boşş..sigarada gitti ohh mis gibii...hafta sonu bi kaçamak yapmışsın ama bende yapıyorumm onu...haftada bir şımart kendiniki diğer günler iraden güçlensinn..yeni ben öle yapıyorum...bir haftaa off canım istiyor yiymeiyorum bunalımıyla yasamaktansa yiyorumm..sonra onu yakmaya çalışıyorumm...ama kaçamak devam etmesin dikkat et..battı balık yangider deme skınaa...

canım senin neden hala glukofene başlamadığına anlama veremiyorum..hiç araştırmıyormusun bu pko konusunu nettenn ?? dr sorsanaa ?? artık drlar acayip olmuşş..sen kendi hastalığını araştırr dr bilmediği bi çok şeyi bile öğreniyorsun eğer yenilikleri takipteysenn...

yaww tubişş senin şu gazıı kesmekk yok verin çoskuyuu lafınn bana evde ssli kahkaha attırıyor yaaaaaaaa...valla siz bana verdiniz çoşkuyu..bende işlerimi bitireyim..netten indirdiğim program var onu açıcam önce egzersiz sonrada plates yapıcamm..tabii inşallahhhhhh..

sanada hayırlı sabahlar canımm..hayırlı işlerrr...

kahvaltın süpermiş..çörek otluyu merak ettim denicemm..ben peynir yiyemıyorum lor yiyorum ona katıcam denicemm..

kız sen daha 4 aylık evliymişsinn ne çabuk kirlendi halın koltuğun...canımm sen onlara hemen bi örtü uydurr..benim salonda koltuklar beyaz halılar beyaz..oturma odamdaki koltuklr beyazz... en güzeli örtüü..2haftada bir yıkıyorum öörtüleri ohh miss..örtü dediğim düzz kumaslar..yere krem rengi polar aldım halılara..koltuklarada beyaz kumaşş..

misafir gelince hepsini topluyorum..ohh misss..

aynen canım istenbuldada aynı hava varr..insan uyanamıyor bir türlüü :) kış moduna geçmeliyiz hemenn..bu arada ben kışın daha rahat kilo veriyorumm...inşallah bu yaza incecik oluruzz... tempo düşmesinn tempoo..ben şimdi spor yapıcamm..ve bende 2 litre su içicem bugünn..

inşallahh...benimde 10 kilo hedefimm..inşallah burda hep beraber veiriz kilolarıı...ve sonra gelecekbebişlerimizzz...inşallah sömestra kadarr bebeğin sana gelmiş olurr...

evet bu sabah menemen ve iki dilim ekmek 2 şekersiz çay

bugün akşam gidecem spora :13:

hadiii bakalımm kızlarrrr durmakk yokk yola devammmm

ben şimdi çıkıyorum dersim var sonra gelince spora gidecem
evvett durmak yok yola devammmmmmmmmmmm

içmemmi sabah form limonlu sallama çay içtim :) Valla yaa zayıflayalım. Bak bayram alışverişi var. Ne gircekse bu .öte :))))

Kız öyle deme insan gaza geliyor :) Deli gibi kendi kendimi gaza getiriyom işte

Bu arada öğle yemeğim

1 kepçe yoğurt
1 kepçe çorba
1 büyük dalyan köfte ....

kızlar kahvaltımı bugün hafif yaptım..sabah eşim giderken 5..6badem yemiştim...11 gibideacık ekmek arası lor 2 dilim domatesle sandviç yapıp onu yedimm..şimdi kalkıp evi toparlayıp..spor yapmak istiyorumm..ayy evde bi başımayımm ve çokk sıkıldımm..feci şekilde canım sıkılıyorr..

Teyzelerii biz geldikk 3lu taramadan
Ultrastonda hersey normaldi y avrumun elleri ayaklari hersyi normal dedi drum
Cinsiyetind.bakti goremedi kiz gibi dediii ama tam emin olamiyorum acmamis tam dedi ayrintili ultrasynda belli olacakmis :)))
Sonuclarimi cuma gunu gosterecegim rabbim herkeze hayirlisini versin

geçmiş olsun canım, inşallah problemlerin ortadan kalkmıştır...
Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sanada bizede hayırlı sağlıklı bebekler versin...

Kız öyle deme insan gaza geliyor :) Deli gibi kendi kendimi gaza getiriyom işte

Bu arada öğle yemeğim

1 kepçe yoğurt
1 kepçe çorba
1 büyük dalyan köfte ....

güzel güzel, bu arada bizde gaza gelmiş oluyoruz işte, yakında uçacaz hepimiz :)
menüde güzel, afiyet olsun.

Evet canım evde yanlızlık can sıkıcı. Bir dönem çalışmamıştım. Evin duvarları üstüme geliyodu sıkıntıdan

hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
darısı başımıza :)

haklısın canım insan sıkılıyor, iş iş nereye kadar yaa...
bu arada seni dinledim ve o dediğin drdan randevu aldım ama dolu heralde haftaya verdiler randevuyu bide onu deniim bakiim ne diyecek...

maşallahh bizim kuzumuzaaa...rabbim kucagına aldığın günleride gösterir inşallahh...

Evet canım evde yanlızlık can sıkıcı. Bir dönem çalışmamıştım. Evin duvarları üstüme geliyodu sıkıntıdan
ayyy hiçç sormaaaaaaa...bende çalıştım 6 yıl kadarr..ama evlendim eşim çalıştırmıyorr..ve ben evinn içinde sıkıntıdan patlıyorum..böle demekde istemiyorum allahın gücüne gider alır elimden ama..işte sıkılıyorum aradaa..

haklısın canım insan sıkılıyor, iş iş nereye kadar yaa...
bu arada seni dinledim ve o dediğin drdan randevu aldım ama dolu heralde haftaya verdiler randevuyu bide onu deniim bakiim ne diyecek...
ayy hadi bakalımm hayırlısı olsunn...bende o kadına gitmeyi çok istedim ama uzak...filiz ve pınar kızların ismi ikiside onda aşılama oldu...8 ay olacak iştee..söylersin arkadaşların tavsiyesiyle geldim diyee...

bende burdaki medipolden randevu aldımm benimkide doluyduu...bayramdan sonraya aldım 22 ekime adetimide ozamana denk getricem..ilaçlara ona göre başlıcamm..3. günü gidicem bakalım hayırlsı olsun hakkımızdaa..

süpersin canım ,
evet gitsin kilocuklar gelsin yeni kıyafetler :))))

Evet ya temizlik düzen bi yere kadar koca gün boş geçmiyor. Sonra bi ara evlendirme programlarına başlıyon :) Sonra oda bi yere kadar. Ama boşver kendine bol bol zamanın var. Güzellik bakım filan takıl işte. Oyalancak bişiyler bulursun. Bak kış geldi örgü ör kız ben acayip stres atıyom örgü örünce :)

HAyırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum senin adına.
Allaım bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :) Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…