- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
bravo harikasınn süperr fikirrrr....bak ne dicemm evde sarella varsa onu hemen eşine süle tüketsinn bi süre eve almaa...cısss ne varsa alma eveee..o gitsin dışarda yesin annesine insin yesin 2 ay..sana böyle destek olsun...
kızlarr harikasınızz ikiside süper fikirrr...ben tartıyıı ara koridorda tutuyorumm..o yüzden mutfaga gitmiyorum bile tartıyı görünce geri dönüyorumm..bidee evde bişi bırakmadımm..tatlı krizinede girsemm evde tatlı bişi yokk
canımm sen o hergünlük çikolatayı bıraktın yaa gerisi boşş..sigarada gitti ohh mis gibii...hafta sonu bi kaçamak yapmışsın ama bende yapıyorumm onu...haftada bir şımart kendiniki diğer günler iraden güçlensinn..yeni ben öle yapıyorum...bir haftaa off canım istiyor yiymeiyorum bunalımıyla yasamaktansa yiyorumm..sonra onu yakmaya çalışıyorumm...ama kaçamak devam etmesin dikkat et..battı balık yangider deme skınaa...
canım senin neden hala glukofene başlamadığına anlama veremiyorum..hiç araştırmıyormusun bu pko konusunu nettenn ?? dr sorsanaa ?? artık drlar acayip olmuşş..sen kendi hastalığını araştırr dr bilmediği bi çok şeyi bile öğreniyorsun eğer yenilikleri takipteysenn...
yaww tubişş senin şu gazıı kesmekk yok verin çoskuyuu lafınn bana evde ssli kahkaha attırıyor yaaaaaaaa...valla siz bana verdiniz çoşkuyu..bende işlerimi bitireyim..netten indirdiğim program var onu açıcam önce egzersiz sonrada plates yapıcamm..tabii inşallahhhhhh..
sanada hayırlı sabahlar canımm..hayırlı işlerrr...
kahvaltın süpermiş..çörek otluyu merak ettim denicemm..ben peynir yiyemıyorum lor yiyorum ona katıcam denicemm..
kız sen daha 4 aylık evliymişsinn ne çabuk kirlendi halın koltuğun...canımm sen onlara hemen bi örtü uydurr..benim salonda koltuklar beyaz halılar beyaz..oturma odamdaki koltuklr beyazz... en güzeli örtüü..2haftada bir yıkıyorum öörtüleri ohh miss..örtü dediğim düzz kumaslar..yere krem rengi polar aldım halılara..koltuklarada beyaz kumaşş..
misafir gelince hepsini topluyorum..ohh misss..
aynen canım istenbuldada aynı hava varr..insan uyanamıyor bir türlüü :) kış moduna geçmeliyiz hemenn..bu arada ben kışın daha rahat kilo veriyorumm...inşallah bu yaza incecik oluruzz... tempo düşmesinn tempoo..ben şimdi spor yapıcamm..ve bende 2 litre su içicem bugünn..
inşallahh...benimde 10 kilo hedefimm..inşallah burda hep beraber veiriz kilolarıı...ve sonra gelecekbebişlerimizzz...inşallah sömestra kadarr bebeğin sana gelmiş olurr...
hadiii bakalımm kızlarrrr durmakk yokk yola devammmm
WAW cım, evet 4 aylık evliyim :)))
istediğim örtüyü daha bulamadım. fon perdelerim mor :) mor kendinden desenli polar tarzında bir kumaş var ondan istiyorum. eşim eve gelince oturmuyor hep uzanıyor ve sadece onun koltuğun silicem :) birde bizim camlar hep açık tozum eksik olmuyor evden . aslında diğerlerinide silsem tozunu almış olurum sadece süpürmek yetmez :)