Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

anamm o zamanda feci oluyor insan çok acıkıyorr..iyi olmuşşş acık atıştırmışsın çok aç olmazsınn..

tamam canım ekliyorumm...yaa keşke yakın olaydık birlikte çıkardık yürüyüşeee...benimde yakınımda park var ama bi türlü çıkamıyorum..bende çıkayımm barii yaaa....

verinn kızlarr çoşkuyuu verinn kızlar çoşkuyuuuuu...

geç kalmış sayılmam kız, ben üni mezunuyum ikinci üni kayıtları daha yeni başladı. karar vermek için 25 günüm var....

eee süperrrr...hemen kayıt ol ozamann..ne varmış yapılmıcakk yaparsınn sennn...valla hiç ertelemeee...

kızlar benim bugün aklıma çiğ köfte girdi
almadım tabiki
şimdi bir araştırdım ara öğün olarak yiyebiliyormuşuz
aslında hiççç yemem ama sanki aşeriyorum

ayyyy ben çokk severimm ama etsizzz...lavaşlada sevmemmm...göbekle beraberrrr lüpp lüpppppppp ayyy olsada yesemmmm.....şimdi çok kötü oldumm....

benim yürüyüşte tavsiyem telden radyoya giriyorum kulaklıkla
birde çok hızlı değil tempolu uzun yürüyüş yapıyorum
yürüyüşü bu şekilde iple çekiyorum
birde gerçekten yanyana olaydık birlikte çiğ köfte yerdik
Allahım topiği baştan çıkartırrmışım

Son düzenleme:
benim yürüyüşte tavsiyem telden radyoya giriyorum kulaklıkla
birde çok hızlı değil tempolu uzun yürüyüş yapıyorum
yürüyüşü bu şekilde iple çekiyorum

tek başına sıkıcı olmuyormu yav, ben yürüyecek birini bulsam hemen başlicam

kız sen hafta sonu mahalleyemi gelmiştin neden uğramadın kız :))))

ben tek giderim spora eşim gelmeyi çok istiyo gelmeyi
ben istemiyorum
çünkü kendim için ayırdığım bir zamanı paylaşmıyorum kimseyle
istediğim tempoda yürüyorum
birileriyle gidince yavaş kalıyolar
kızlar ben beden eğitimi öğretmeniyim ve spor benim için çok önemli

kız taktikler ver bize o zaman... bizde yapalım bişiler...

kız taktikler ver bize o zaman... bizde yapalım bişiler...

taktik şu oksijeni bol olan yerlerde tempolu en az 30 dk bol nefes alarak yürüyüş
yapın ve zorunluluktan değil mutlu olmak için yapın
çünkü spor endorfin hormonunu yükseltir
endorfin hormonu mutluluk hormonudur
hani çikolata yayince mutlu oluyosunuz ya spor yapın
musmutlu kilo verelim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Geçte olsa gelebildim ve maşallah bir geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim
Maşallah ne güzel sohbetler edilmiş valla dışarda koştururken aklım hep buradaydı

Gece annemler geldi ve bizi evde görünce şok oldular tabi inanılmaz sevindiler
Çocuklar uyuyordu ama biraz oturup sohbet ettik sonrada herkes yattı doğal olarak
Sabah 8de hortlayıp kahvaltı hazırladık daha annemler tam kendine gelemeden
Sağ olsunlar yine bir sürü kıyafet getirdiler çocuklar için ve benim küçük cadı kız olan kuzeniyle kıyafet ve ayakkabı kavgasına tuttuştu ay ne güldük hallerine Annem valizden ay bu kimindi diye bir şey çıkardıkça ikisi birden atlayıp benim diye kapışmaya çalıştı
Öğlene kadar valizlerle uğraştık ( şükür bitti ) sonrada eve gıda alışverişine gittik tabi annem benim cadıya bir çift ayakkabı getirmişti büyük gelince diğer kuzenine verdim boşuna dolapta durmasın diye ve benim ufak cadı kıyameti kopardı onlar benimdi niye verdin diye en sonunda hadi gel sanada alalım diyince annem ufaklık sustu
Edepsizliğiyle aldırdı kendine yine bir cift ayakkabı ama eve gelince yine diğerinde gözü kaldı
Saatlerce dışarda yürüdük ve eve geldiğimizde bitkin düştük ama iyi oldu spor salonuna gitsem bu kadar yorulmazdım herhalde
Yarında yine koşturmaca devam edecek hatta cumaya kadar sürer sonra zaten haftasonu olduğundan annem pek ses etmez gelin diye birde çocuklar bir arada çok kuduruyorlar valla her gün her gün çekilecek dert değil
Pazartesiden itibaren inşallah daha rahat olurum ( tabi pazartesi bizim sosyete pazarınıda bir parmakladıktan sonra ) ve yine spor salonuna dönerim

Hee az daha unutuyordum babam sen baya bir süzülmüşsün Almanyadan döndüğünden beri dedi İnanılmaz sevindim çünkü hayatta kolay kolay zayıflamışsın demezler dur daha devamı gelicek inşallah dedim bende

Neyse şimdilik benden bu kadar sizler iyisinizdir inşallah

cecom kaçta geliyorlar annelerr ?? bide sizin soakdaydı dimi annenlerin evii

Gece 2 bucukta geldiler canım Evet doğru hatırlıyorsun sokağın başında o sonunda ben artık bol bol evcilik oynarız zaten

Rabbim inşallah bayrama kadar 70i görmeyi nasip eder sana ....Aminnnnnn
Darısı benimde başıma

Oy maşallah inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin canım
Çok çok heycanlı bir süreç bu ve her anın tadını doyasıya çıkarın
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat verir inşallah kız erkek önemli değil ama biz tetelerinide bilgilendir biliyorsun çatlarız

Kendine ve kuzuya iyi bak

anammm ne varr yaniii yerdikk sonra yürürdükk hiçbişi kalmazdııııı....yaww çıkınca bende zevk alıyorumdaaa..o çıkana kadarki vakit kötü iştee..bi türlü çıkmıyorum..yoksa benimde karşımda güzel bi park varr....kızz sen nerdesin hangi şehirdee..ayy keşke yakın olaydıkk...

aynenn kuzumm aynennn...kızz çıkın gelin butarafaa...dee zayıflıcam ben de eşine arkadaş buldum dee

kız sen hafta sonu mahalleyemi gelmiştin neden uğramadın kız :))))

ayyyy öyle karışıktıkii..sabah 10 da geldim kv le beraber..saat 4 de geri döndüm bu yakaya saat 6 da birdaha karşıya geçtim eşimleee...sonra saat 2 de yine eve geçtikk..valla bigün tanışalımm yaaa...güzel olur..hamur kovanı yakınmıydı sana bi çay içelimm.. :) :) tabi eşime çaktırmamam lazımm mahfederr benii :) :)

ohh süperr..kızz bize taktik ver çoşku verr...çıkart bizide parklara sporaa...

oohh cecommmmm...maşallahhh...hadi gözün aydın annenler geldii..şimdi dönmeyecekler mi birdaha ne oldu ordaki evlerii..ay çok sevindimm..senin kv duydumu teyzenin geldiğini?? bide araları nasıldır kızz hiç duymadık maceralarınıı

senin ufaklık katmış yine ortalıgı birbirinee...dede de farketmişş kilolarıı...ayy cecomm bu kızlar beni fecii gaza getirdii..yeni bi atakla sallıcaz inşallah listeyii...ekim ayı çok verimli geçeçek gibi hissediyorummm

Çok sağ ol canım şükür kavuşturana
Sorma cadı bütün gün ağladı durdu istedikleri olana kadar ( annem kıyamıyor tabi ) sonra eve gelir gelmez küp gibi uyudu
Valla bu devamlı böyle yaparsa çekeceğim var bundan

Sorma annemle KV kolay kolay bir araya gelmiyorlar ancak senede bir eşimin anannesini annem ziyaret ederse ama geçen sene KVnin olmadığı bir güne deng getirmiştim KP vefat etmeden evvel annemlere durduk yere tavır almıştı neymiş ben onlara istedikleri gibi davranmamışım hiç onlarda bana ceza vermek için annemlere hoşgeldin dememişler bende o zaman bundan sonra hiç gerek yok dedim ve annemlerde kırıldılar doğal olarak görüşmeyi tamamen kestiler bir tek kp öldüğünde annem baş sağlığı diledi telefonda okadar adam olana çok bile

Bu saatten sonra zaten hiç düzelmez ki bende istemiyorum çünkü KV beni sinir etmek için annemlerede yalan yanlış birşeyler uydurur bari kadıncağız şahit olmasın

Günaydın kızlar.
sabah kalktım su içtim işe geldim. Gene kahvaltıya oturamadım. Ekmeğe domates peynir sıkıştırıp şimdi yedim.
Dün akşam 1 saat spor yaptım bütün hareketlerden karışık :)
Sizin nasıl gidiyor. Hava çok bozuk ya içim kapandı :)

kızlar akşam feci şeyler yaptım.
ama gündüz dikkat ettiğimden kg almamışım. Eşimle markete yemek yemeden gittik. Hanı şu reklamlarda çıkan üçgen ütü fındıklı kekler var ya dayanamadım kahve yaparız ynına deyipeşimin de kanına girdim saat 10 da ondan yedim meyve yedim.

Ama 300 gr da eksiltmişim gündüz dikkat etmenin ve ev temizlemenin mükafatı sanırım :)))))

KIzlar durmak yok yola devam spor konusunda muhtemelen pazaretsi size arkadaş olucam. Akşam annem bende kalıcak çok mutluyum ::::DDDD

Daha kahvaltı yapmadım işlerim var biraz geç yapıcam

Afferim sana ye kekleri maşşalllah. Hemen sporla takviye et valla :)

kız ben çıkıp gelip ne yapcam orda, sen gel bu tarafa hem ailende burda onlarlada görüşmüş olursun :)
hamur kovanına çook yakınımn ben, bi daha geldiğinde tanışalım haber ver.

burdada yağmur yağıyor insanın kendini battaniyenin altına sokup yatası geliyor yaaa :)

enn mantıklısıı..sen üzülüyorsun bide o üzülmesinn...aman eksik kalsı kv de..

şimdi bikaçgün size dolu dolu gecer bi süre sonra bu tempo düze dönerr...yakınmışta ne güzel kahvaltılar yemekler birlikte yenir bi süre...ama bizi çok boşlama yinedee özlerizz senii..

aynen canımm istanbulda öyle hava kapalı olunca benim içimde kapalı oluyorr..kahvaltıya oturmadım diyorsun hazırlıyor evden çıkıyormusunn ??acık erken hazırlaa..kahvaltıda zengin yiyebilirsinn..o zaman daha tok oluyor insann...

spor yapmışsın süperr..nette güzel programlar varr...lesli.. güzel terletiyor insanı vaktin olursa bi bakarsınn..

aferin aferin ye :)
millet benim gözümün önünde götürüyor ben tatmıyorum bile, ama ne kadar sürer bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…