Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

bende yazayım mı ne yediysem

bugün 6 da kalktım 3 km yürüdüm
sonra okulda açma yedim ve şekersiz çay içtim

öğlende az yağlı bulgur yoğurt birde domates yedim

arada bisküvi ile şekersiz çay

akşamda türlü ve bulgur pilavı bir kase yoğurt

bakalım olmuş mu listem :26:

Kızlar sabah
bolca menemen yedim , 2 dilim ekmek ile

yeşil çay

öğle yarım kase yoğurt 3-4 kepekli galeta

1 mandalina

5 gr erik pestili

akşam yemeği 2 kabağı rendeledim. seramik tencerede zeytin yağı ve azıcık tuzla kendi suyuyla pişirdim biraz üzerine yoğurt döküm 2 dilim ekmekle yedim

az önce de 1 avuç soslu fıstık yedim o olmayaydı iyiydi sanırım
ya benim önceki hafta ne güzel iştahım kapalıydı bu hafta çok yedim açıldı gene önceki haftaki istikrarıma dönmem lazım

he birde bugün lesli yi açtım 500 adım ayrıca 2 milin de yarısını yaptım.

okurkenn yoruldumm cecommm...valla okurken yoruldummm....hadi bakalımm byük buluşmaa gelecek annenlerr..sana bikaç gün izin ama çok boşlama bizi özlerizz senii....

Sorma canım valla yorgunluktan ölüyorum hala ama işte mecbur
Çok sağ ol canım gündüz fırsatım olmayabilir bayrama kadar ama her gece buralarda olurum nasılsa akşamları kesin evimdeyim

ayyyyyyy bu yorgunluklada ne çekilir yaa eişte dırdırıııııı......

enişşşteeeeeeeeeeeeeeeee duyyy beniii sessiz sessizz uzaklaşşş oradannnn...günün sonu sende son bulabilirrrrrrrr...

Yok anam yok huysuz işte beğenmediği yemek yaptım diye söylendi biraz ulen o vardı onu yaptık hem yorgunum diyince iyice fit oldu çokta lülüüüü hiç uymadım ona oda kendi kendine sakinledi hala birşeyler temizliyor ben keyif yaparken anam kılıklı detaycı ille bitmiş olucak sanki kaynanası doğurdu

İnşallah herşey gönlünce olur
Rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda mucizeni yeterki sabret ve o arada kilo vermeye çalış
Bu arada evet sende her gün yediklerini buraya yaz ki düzenli paylaşım olmuş olsun

İnşallah canım daha güzel gider kilolarımız
Bende diyetisyene gideceğim sonunda olmuyor böyle

Herşey gönlünce olur inşallahda Rabbim sana en kısa zamanda mucizeni verir

evet o olmayaymış iyiymiş. ikimizde kabak yemişiz bu akşam, hmmm lezizzz :)

çokta lülü :))))
alemsin kız :))

evet o olmayaymış iyiymiş. ikimizde kabak yemişiz bu akşam, hmmm lezizzz :)

evet farklı usulde yapmışız aslında aklıma iyi fikir verdin. yarında 1 tane kabağım kaldı onu kızartmalık dilimleyim ızgara gibi yapayım fırında, hatta yanına domatesde olur ayy ben çok severim öle domatesi zeytinyağı limon pul biber nane de dökerim mis gibi olur :))))

ay yemek tarifide verdim hehehe :)

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak kaçayım
Duşumu alıp annemin evine geçeceğim

Bir iki gün gündüz uğrayamam koşturmacalardan ama akşamları geç saattede olsa uğrarım sizleri görmeye
Şimdiden özleyeceğim sizleri

canımm hoşgeldinn...amacımız aynı hepimizin kilooları var verecek ve yerine bebek gelecek inşallahh...

sen ne zamandır istiyorsun bebişş?? ne tür tedaviler gördünn ?? kaç yaşındasın?? hangi şehirdensinn :) amma çok soru sordumm :)

ben 4 yılı geçti evliliğimm..26 yaşındayım..pkoluyum..kilo vermek için tedaviyi bıraktım 3 yıl önce..ve şimdi bu ay yine başladımm..bu ay olumsuz..bakalım bayramdan sonra allah kerimm..istanbulda anadolu yakasındayım..

oyyyyy oyyyyy meryy..herşeyde vardır bi hayır diyorumm..bunlarda gececekelbett...şuan kaç kilodasın canımm.. ??ayy ne güzel cevap vermişsin sen klomene..ben bu ay ilk içtimm..günde 2 tane..bir tane yumoş oldu..oda 10 mm de kaldı dahada gitmedim..şimdi tarlusal içicem bayramdan sonraya denk getireceğimm...

femala diye bi ilaç duydum oda etkiliymişş..bu ay dr dan onu isticemm..eger oda etki etmezse birdahaki aya aşılama.. istiyorum..o yüzden dru değiştircem bayramdan sonra başka biyere gidicemm...

sen yine diyetisyene başlamışsınn ..iraden boll olsunn..spor e durumdaa?? ben hala spor yapmıyorum hazedemedim gitti..

şuan kaç kilodasın canımm ??

ohhh süperr...acıkda dereotu kataydınn harikaaa...

bende yazayım mı ne yediysem

yazz kuzumm yazzz...sanada fikir olurr..bizedeee..

ay keyfimi yerine getirdin kloroform..

ne haklısın zaten irade olsa zayıf olurduk:)))

ahh o iradeeeeee....bendede olaydıııııııııı......

listen güzell ama bence eksiklikler varr...meyve yemelisinn 2..3 porsyon...bide öğünlerinde salataa...bolcasalata yiyebilirsin az yağlı..

açma sabah yamişsin aslında tam bugdayla sandviç söğüş eşliğinde seni daha çokk tok tutar aklında bulunsunnn..

bideee bollllcaaaaaaa suuuuuuuu

ayy bende böle yaptım diyetlerimde hepp..acıkda dereotu dogruyorum ben kabaga..ohh misss...ama öğlen az yemişsin...acıkk et te yiyebilirdin.n..protein daha hızlı kilo verdiriyorr..

evet evet, sebze yiyoz madem çeşitlendirelim dimi...
hem hafif hemde lezzetli olsun.. tattanda ödün vermemek lazım...

cecom kaçta geliyorlar annelerr ?? bide sizin soakdaydı dimi annenlerin evii

kızlarr yaaa klomenden başka yumurtlamaya destek bi ilaç biliyormusunuzz...dr bana bu ay başka bişi denicez dedi ama ilacın adını unuttumm....ama ilaç ararken femara diye bi ilaç buldum oda çok etkiliymişş...ayyyy umutt doldu içimm..rabbimde nasip eder inşallah bunları vesilekılıpp..

kızlar akşam yemeğinde barbunya yedik. Neyse sonrasında o ses türkiyeyi izliyoz. Bn 1 avuç kabak çekirdeği yiyip kendimi durdurdum. kızım hoopp napıyon dedim gittim hemen tartıldım. kızlar şok oldum tok karnmına 73,4 geldim 300 gram vermişim.
Ay çok mutluyum :)))
masaya kahvaltılıklarımı hazırladım. öyle çukulatalı ekmek filan yemicem. yasak :) cısss öööööö :)

tartıyı buzdolabının yanına koydum artık bişiy yerken tartıyı düşünüp yemicem hehehehhe çok kötüyüm yaaaaa :)

ben klomenden başka hap bilmiyorum canım. bide iğneler var işte. femarayı hiç duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…