Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

WAW cım, evet 4 aylık evliyim :)))
istediğim örtüyü daha bulamadım. fon perdelerim mor :) mor kendinden desenli polar tarzında bir kumaş var ondan istiyorum. eşim eve gelince oturmuyor hep uzanıyor ve sadece onun koltuğun silicem :) birde bizim camlar hep açık tozum eksik olmuyor evden . aslında diğerlerinide silsem tozunu almış olurum sadece süpürmek yetmez :)

ya bende evdeyim evlenince istifa ettim daha kafama uygun bir iş bulamadım. ama ben evlilik programları izlemek istemiyorum ya ((
öle ev hanımı olmak istemiyorum

nasıl yaramadı canım? bide tadı nasıl oluyor?

sabah aç karnına 1 çubuk tarçını 1 bardak suda üzeri köpük köpük olana kadar kaynatıp hafif ılıyınca 1 çay kaşığı bal katıp içiyordum aynı ölçülerde akşam yatmadan önce içiyorum. tadı güzel. Yani ben tarçın severim. ama açıkçası bir fayda görmedim.

kızlar bişi sorucam

ben matofin kullanıyorum bugün doz arttırdık. günde 1000 e çıktı dr um tek seferde almamı söledi. ama acayip uyku yaptı. sizde de böle bişey oluyormuydu . haftaya da 1500 e çIKAcak merak ediyorum normal mi ?

bende severim örgüyü...ama yapmıyorum ne zamandırr...dün kitaplarım geldii artık derslerimi çalışırımm..işletme 3. sınıfı vericem bu senee...

valla bende ilk yıllar çok bunalıma girdimde..bi bakmışımki alışmışım evde olmaya :) :)

evett camları açsan olmuyorr açmasan olmuyorrr...hadi bakalımm kolay gelsin sanaaa...

ayy doğru diyon kız örgülere başlamak lazım... geçen kış ne bebek yelekleri ördüm ben yaa ama hep ona buna (
bu kışta kendi bebeklerimize öreriz inşallah....

ooo kolay gelsin, bu sene bende açık öğretim istiyordum ama eşim diyo sen çalışmazsın boşuna yazılma, bilmiyorum...
bende ilk evlendiğim zamanlar bunalıma girmiştim, panik atak olmuştum neler çektim ozaman yaa, Allah bi daha göstermesin...

geçmiş olsun canım, inşallah problemlerin ortadan kalkmıştır...
Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sanada bizede hayırlı sağlıklı bebekler versin...

amin canım inşallah hepimizin sorunları ortadan kalkar
hayırlısı ile zayıflayalımda öncelikli hedefim buu
sonrada şişsin göbüşlerimiz

öğlen de kalan bulgurum vardı 3 kaşık bir kase yoğurt
ve salata
şuana kadarda 1 litre su içtim
olcak bu iş olcak
akşamada çorba salata yapıp spora gideyim görüşürüz kızlar

1 kocaman buyuk kase corba ekmeksiZ
1kupa yarim yagli soguk sute 1kasik nescafe oldu soguk kahve :)))
1 tane kayisi
suana kadar 2 litre su

aksamds tavuk pirzola
bol yesillikli yumurtali salata
belki 1 kase.mercimek corbasi planliyorum
bugun spor yok kizlar ev temizligi yetiyo
belki yemekten sonra kocam erkeb gelirse markete gidicez oda yuruyus sayilir dimi :))))
masallah bugune

bide az once sordugum soruya cvp verirmisiniz metofin icerikli ilaclar uyku yaparmi

normal canım bende sabah ve akşam 850 mg içiyorum

ayrıca daha öncede dediğim gibi bu ilaç depresyona bile sokuyor ilk zamanlar..uyku,bulantı,halsizlik,baş dönmesi,her türlü isteksizlik vs.yapıyor..bünye alışana kadar

kızlar birazdan yemek yiyeceğiz
sebze yemeği
yoğurt 1 dilim ekmek ve bool salata

ayakkabım yarın gelecekmiş..bugün spor yok
kaçamaklarım oldu bugün ama akşam yemiyorum..
reglime var ama tatlı isteğim var neyse dengeleyeceğiz artık..
kuru üzüm kayısıyla..
kreşte su içmeye vaktim olmuyor yaa şaşalımı yanıma alayım bundan sonra..
topik motive olmuş..cuma bildirimde görüşeceğiz kızlar..gitsin bu kilolar..

evet canımm ,lk zamanlar yaparrr...bulantıı..halsizlik..ishal..uyku ama sonra düzeliyor hepsii...

maşallah güzelgeçmiş bugünn..misafirler yarına mı geliyorr..o zamanda koşuşturma olurr..oda spor niyetinee..

sağol canımm...keşke başlasaydınn bu sene..valla bende korkuyordumm ama çok şükür hiç kalmadan 3. seneye geldim...

ben başörtü sorunu yüzünden okuyamıyordum..sorun kalktıgı gibi öss ye girdimm..ben uzun yıllar anaokulunda çalıştım ondan çocukgelişimi istiyordum ama olmadı..işletme yazdımm..ilerde bu konuda bişiler yaparsam işe yarar diye..

ilk senemde umreye gittim final sınavlarım ben ordaykene denk geldi..geldim bütünleme sınavlarına girdimm rabbim yardım etti hepsinden geçtimm..2 de bitti gitti..şimdi sıra 3de..bende bu sene sende hazırlan..başta 2 yıllık yazarsınn..baktın o bitti..hemen 4 yıla geçiş yaparsınn..

ben bitirebilirsemm eşimle yüksek lisans bile yapmayı düşünüyorumm oda iktisat mezunu ben işletmee..ohhh miss..bide cıtır bi bayann olsamm...ben senin kilona gelsemm yeterrr

öğlen de kalan bulgurum vardı 3 kaşık bir kase yoğurt
ve salata
şuana kadarda 1 litre su içtim
olcak bu iş olcak
akşamada çorba salata yapıp spora gideyim görüşürüz kızlar

nereye gidiyorsun sporaa ???olacakk tabii bu iş olacakk...

canım senin kilo kaç...listeye ekleyeyimmi senii...cuma günü yine bildirim yaparsın aradaki farkı görürüzz ??

zeynelimmmmmmmmm nerelerdesinn kuzummm bugunn dr gidecektinnn...inşallahh güzel haberlerle gelirsinnn...

misafirlerim yarın akşama gelicek,
ben daha akşam yemeği yemedim eşim geç gelicekmiş
benim eşim tek yemek yemiyo illa beraber yiicez geç geldiğinde de bende geç yemiş ouyorum uffff

dayanamadım kuru kayısı yaban mersini 1 tane kepekli galeta 3-5 zeytin 1 tane kıvırcık yaprağı yedim nerdeyse akşam yemeği kadar

canım ben 94.7 kiloyum bu sabah itibariyle ekle canım benim lokomotifim olun diye geldim buraya
spor için parka gidiyorum bugün 3 km yürüdüm aynı zamanda aletlerde yarm saat çalıştım
artık hergün gidiyorum spora önceden haftada 3 gün gidiyordum

geç kalmış sayılmam kız, ben üni mezunuyum ikinci üni kayıtları daha yeni başladı. karar vermek için 25 günüm var....

kızlar benim bugün aklıma çiğ köfte girdi
almadım tabiki
şimdi bir araştırdım ara öğün olarak yiyebiliyormuşuz
aslında hiççç yemem ama sanki aşeriyorum

kızlar bugün öğlen
2 kepçe çorba
1 tabak kıymalı menemen yedim...
arada 2 ceviz 4 kuru kayıısı
akşamda
2 kepçe çorba
mantarlı tavuk
salata yedim
ama akşam yemeğini zor bekledim çok acıktım bugün :)

şimdide meyvemi yedim...

bugün herkesin diyeti güzel geçmiş galiba, ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…