- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
bravo harikasınn süperr fikirrrr....bak ne dicemm evde sarella varsa onu hemen eşine süle tüketsinn bi süre eve almaa...cısss ne varsa alma eveee..o gitsin dışarda yesin annesine insin yesin 2 ay..sana böyle destek olsun...
kızlarr harikasınızz ikiside süper fikirrr...ben tartıyıı ara koridorda tutuyorumm..o yüzden mutfaga gitmiyorum bile tartıyı görünce geri dönüyorumm..bidee evde bişi bırakmadımm..tatlı krizinede girsemm evde tatlı bişi yokk
canımm sen o hergünlük çikolatayı bıraktın yaa gerisi boşş..sigarada gitti ohh mis gibii...hafta sonu bi kaçamak yapmışsın ama bende yapıyorumm onu...haftada bir şımart kendiniki diğer günler iraden güçlensinn..yeni ben öle yapıyorum...bir haftaa off canım istiyor yiymeiyorum bunalımıyla yasamaktansa yiyorumm..sonra onu yakmaya çalışıyorumm...ama kaçamak devam etmesin dikkat et..battı balık yangider deme skınaa...
canım senin neden hala glukofene başlamadığına anlama veremiyorum..hiç araştırmıyormusun bu pko konusunu nettenn ?? dr sorsanaa ?? artık drlar acayip olmuşş..sen kendi hastalığını araştırr dr bilmediği bi çok şeyi bile öğreniyorsun eğer yenilikleri takipteysenn...
yaww tubişş senin şu gazıı kesmekk yok verin çoskuyuu lafınn bana evde ssli kahkaha attırıyor yaaaaaaaa...valla siz bana verdiniz çoşkuyu..bende işlerimi bitireyim..netten indirdiğim program var onu açıcam önce egzersiz sonrada plates yapıcamm..tabii inşallahhhhhh..
sanada hayırlı sabahlar canımm..hayırlı işlerrr...
kahvaltın süpermiş..çörek otluyu merak ettim denicemm..ben peynir yiyemıyorum lor yiyorum ona katıcam denicemm..
kız sen daha 4 aylık evliymişsinn ne çabuk kirlendi halın koltuğun...canımm sen onlara hemen bi örtü uydurr..benim salonda koltuklar beyaz halılar beyaz..oturma odamdaki koltuklr beyazz... en güzeli örtüü..2haftada bir yıkıyorum öörtüleri ohh miss..örtü dediğim düzz kumaslar..yere krem rengi polar aldım halılara..koltuklarada beyaz kumaşş..
misafir gelince hepsini topluyorum..ohh misss..
aynen canım istenbuldada aynı hava varr..insan uyanamıyor bir türlüü :) kış moduna geçmeliyiz hemenn..bu arada ben kışın daha rahat kilo veriyorumm...inşallah bu yaza incecik oluruzz... tempo düşmesinn tempoo..ben şimdi spor yapıcamm..ve bende 2 litre su içicem bugünn..
inşallahh...benimde 10 kilo hedefimm..inşallah burda hep beraber veiriz kilolarıı...ve sonra gelecekbebişlerimizzz...inşallah sömestra kadarr bebeğin sana gelmiş olurr...
hadiii bakalımm kızlarrrr durmakk yokk yola devammmm
Evet ya temizlik düzen bi yere kadar koca gün boş geçmiyor. Sonra bi ara evlendirme programlarına başlıyon :) Sonra oda bi yere kadar. Ama boşver kendine bol bol zamanın var. Güzellik bakım filan takıl işte. Oyalancak bişiyler bulursun. Bak kış geldi örgü ör kız ben acayip stres atıyom örgü örünce :)
nasıl yaramadı canım? bide tadı nasıl oluyor?
Evet ya temizlik düzen bi yere kadar koca gün boş geçmiyor. Sonra bi ara evlendirme programlarına başlıyon :) Sonra oda bi yere kadar. Ama boşver kendine bol bol zamanın var. Güzellik bakım filan takıl işte. Oyalancak bişiyler bulursun. Bak kış geldi örgü ör kız ben acayip stres atıyom örgü örünce :)
WAW cım, evet 4 aylık evliyim :)))
istediğim örtüyü daha bulamadım. fon perdelerim mor :) mor kendinden desenli polar tarzında bir kumaş var ondan istiyorum. eşim eve gelince oturmuyor hep uzanıyor ve sadece onun koltuğun silicem :) birde bizim camlar hep açık tozum eksik olmuyor evden . aslında diğerlerinide silsem tozunu almış olurum sadece süpürmek yetmez :)
bende severim örgüyü...ama yapmıyorum ne zamandırr...dün kitaplarım geldii artık derslerimi çalışırımm..işletme 3. sınıfı vericem bu senee...
valla bende ilk yıllar çok bunalıma girdimde..bi bakmışımki alışmışım evde olmaya :) :)
evett camları açsan olmuyorr açmasan olmuyorrr...hadi bakalımm kolay gelsin sanaaa...
geçmiş olsun canım, inşallah problemlerin ortadan kalkmıştır...
Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sanada bizede hayırlı sağlıklı bebekler versin...
normal canım bende sabah ve akşam 850 mg içiyorumkızlar bişi sorucam
ben matofin kullanıyorum bugün doz arttırdık. günde 1000 e çıktı dr um tek seferde almamı söledi. ama acayip uyku yaptı. sizde de böle bişey oluyormuydu . haftaya da 1500 e çIKAcak merak ediyorum normal mi ?
1 kocaman buyuk kase corba ekmeksiZ
1kupa yarim yagli soguk sute 1kasik nescafe oldu soguk kahve :)))
1 tane kayisi
suana kadar 2 litre su
aksamds tavuk pirzola
bol yesillikli yumurtali salata
belki 1 kase.mercimek corbasi planliyorum
bugun spor yok kizlar ev temizligi yetiyo
belki yemekten sonra kocam erkeb gelirse markete gidicez oda yuruyus sayilir dimi :))))
masallah bugune
bide az once sordugum soruya cvp verirmisiniz metofin icerikli ilaclar uyku yaparmi
ooo kolay gelsin, bu sene bende açık öğretim istiyordum ama eşim diyo sen çalışmazsın boşuna yazılma, bilmiyorum...
bende ilk evlendiğim zamanlar bunalıma girmiştim, panik atak olmuştum neler çektim ozaman yaa, Allah bi daha göstermesin...
öğlen de kalan bulgurum vardı 3 kaşık bir kase yoğurt
ve salata
şuana kadarda 1 litre su içtim
olcak bu iş olcak
akşamada çorba salata yapıp spora gideyim görüşürüz kızlar
evet canımm ,lk zamanlar yaparrr...bulantıı..halsizlik..ishal..uyku ama sonra düzeliyor hepsii...
maşallah güzelgeçmiş bugünn..misafirler yarına mı geliyorr..o zamanda koşuşturma olurr..oda spor niyetinee..
sağol canımm...keşke başlasaydınn bu sene..valla bende korkuyordumm ama çok şükür hiç kalmadan 3. seneye geldim...
ben başörtü sorunu yüzünden okuyamıyordum..sorun kalktıgı gibi öss ye girdimm..ben uzun yıllar anaokulunda çalıştım ondan çocukgelişimi istiyordum ama olmadı..işletme yazdımm..ilerde bu konuda bişiler yaparsam işe yarar diye..
ilk senemde umreye gittim final sınavlarım ben ordaykene denk geldi..geldim bütünleme sınavlarına girdimm rabbim yardım etti hepsinden geçtimm..2 de bitti gitti..şimdi sıra 3de..bende bu sene sende hazırlan..başta 2 yıllık yazarsınn..baktın o bitti..hemen 4 yıla geçiş yaparsınn..
ben bitirebilirsemm eşimle yüksek lisans bile yapmayı düşünüyorummoda iktisat mezunu ben işletmee..ohhh miss..bide cıtır bi bayann olsamm...ben senin kilona gelsemm yeterrr
nereye gidiyorsun sporaa ???olacakk tabii bu iş olacakk...
canım senin kilo kaç...listeye ekleyeyimmi senii...cuma günü yine bildirim yaparsın aradaki farkı görürüzz ??
evet canımm ,lk zamanlar yaparrr...bulantıı..halsizlik..ishal..uyku ama sonra düzeliyor hepsii...
maşallah güzelgeçmiş bugünn..misafirler yarına mı geliyorr..o zamanda koşuşturma olurr..oda spor niyetinee..
sağol canımm...keşke başlasaydınn bu sene..valla bende korkuyordumm ama çok şükür hiç kalmadan 3. seneye geldim...
ben başörtü sorunu yüzünden okuyamıyordum..sorun kalktıgı gibi öss ye girdimm..ben uzun yıllar anaokulunda çalıştım ondan çocukgelişimi istiyordum ama olmadı..işletme yazdımm..ilerde bu konuda bişiler yaparsam işe yarar diye..
ilk senemde umreye gittim final sınavlarım ben ordaykene denk geldi..geldim bütünleme sınavlarına girdimm rabbim yardım etti hepsinden geçtimm..2 de bitti gitti..şimdi sıra 3de..bende bu sene sende hazırlan..başta 2 yıllık yazarsınn..baktın o bitti..hemen 4 yıla geçiş yaparsınn..
ben bitirebilirsemm eşimle yüksek lisans bile yapmayı düşünüyorummoda iktisat mezunu ben işletmee..ohhh miss..bide cıtır bi bayann olsamm...ben senin kilona gelsemm yeterrr
canım senin kilo kaç...listeye ekleyeyimmi senii...cuma günü yine bildirim yaparsın aradaki farkı görürüzz ??