kızlar akşam yemeğinde barbunya yedik. Neyse sonrasında o ses türkiyeyi izliyoz. Bn 1 avuç kabak çekirdeği yiyip kendimi durdurdum. kızım hoopp napıyon dedim gittim hemen tartıldım. kızlar şok oldum tok karnmına 73,4 geldim 300 gram vermişim.
Ay çok mutluyum :)))
masaya kahvaltılıklarımı hazırladım. öyle çukulatalı ekmek filan yemicem. yasak :) cısss öööööö :)
tartıyı buzdolabının yanına koydum artık bişiy yerken tartıyı düşünüp yemicem hehehehhe çok kötüyüm yaaaaa :)
Hoşbuldum :) Canım hamile kalmak istiyorsun di mi? Hamile kalmak isteyen arkadaşlarım genelde Metmorfin içerikli ilaçlar kullandılar, 3-4 ay içinde hem biraz kilo verdiler hem de hamile kaldılar. Senin doktorun önermedi mi?
Aman yha kılo almıyayımdaaaaa
kızlar farkındamısınız, neredeyse hepimiz bayramdan sonra tedavi niyetindeyiz....
inşallah hepimiz hayırlısı ile istediğimize kavuşuruz.
bende bayramdan sonra aşılama yapmayı düşünüyorum... bakalım nasip....
bende zayıf bir resmimi buzdolabına yapıştırmayı düşünüyorum :))
oh maşallah sen herşeyi bırakmışında kiloları neden bırakamıyon bakiim :)))""canımm yasen bizi çokk boşluyorsunn...arada bak bizee yaaa...bizi boşlarsan diyetide boşlarsın fakına varmazsınn...hani cuma ne oldu bildirimmmm,??
canımm herşey nasip kısmett...biliyorum hayırlısını istiyorumm amaaaaa bazen duygularım çıldırıyor engelleyemiyorumm...""
Waw sorma canım yaa benim işte vakit olmaz oldu evde de net yok bazen alıyorum annemlerden lakin eve pc alırsam başından kalkmaayız biz diyerekten eve almıyorummmCuma bildirimlerini kaçırır oldummm ama değişmiyor böyle bir neşeli değişiklik yokki
kilo durdu yine takıldıııgeçtiğimiz hafta sonu çok cıslar yaptımm
Yeşil çaya da ara verdim ama başlayacağım yine bugün 4 lt su içtim sanırsam masaya şişe koyuyorum artık
bugün sabah güzel başladı akşam makarna olmasa çok iyiydi lakin oldu artıkım bu yakmışımdır bu hareketlee umarım :18:
öğlen yulaf ezmesine başladım arada değiştirmek gerekiyormuş beden o "k " lara da alışıyormuş
yulaf da asında fazla besleyici onuda buldum araştırırken de yağlı yemekler yemektense yoğurtla 5 kaşık yulaf ezmesi daha iyi olur sanırsam arada değişiyorum yinedebaktımda 4 ay bitti bu mamalara başlayalı koskoca 4 ayy yaw nedir bu böyle sigarayı bıraktım nescafeyi bıraktımm demli çayı çayda kahvede şekeri bıraktımmm çikolatayı bıraktım
tatlı yok zatenbaktım delirdim hafta sonu aldım çokonatı patlattım ee dedim
yok bu böyle sporsuz olmuyor kış gelmeden yürüyüş yapmalıyımmm
az önce süper enerjik günaydın msjı atan şuan acayip moralsizim.
başladığım kg ya vernişim 2 hafta da verdiğim kg yu 1 haftada geri almışım.
74.4 olmuşum
çok moralim bozuk şuan43:
Günaydın Kızlar
Sabah aç karnına tartıldım 73 geldim. çok mutluyum. Sabah kalkar kalkmaz su içtim. Çeyrek ekmeğe domates peynir sıkıştırdım kahvaltıya oturamadım. İşyerindeyim geldim yedim. Şimdi sallama form çay içiyorum limonlu.
Hadi kızlar gazı kesmek yok verin çoşkuyu
üzülme canım böyle gel-gitler oluyor..ben 20 kg verirken aynı durumları çok yaşadım ama her yeni gün yeniden başladım..inan gidiyor kilolar önemli olan beyinde bitirmek...
oh maşallah sen herşeyi bırakmışında kiloları neden bırakamıyon bakiim :)))
bende yıllardır çaya kahveye şeker atmıyorum ama yetmiyor malesef, ben tatlı şeyleri çok yiyorum diyet yapmadığım zamanlar
tarçın çayı nasıl oluyor sallama çay falanmı?
evet evet, sebze yiyoz madem çeşitlendirelim dimi...
hem hafif hemde lezzetli olsun.. tattanda ödün vermemek lazım...
Eki Görüntüle 819180
hayırlı sabahlar kızlar...
birazdan çocuklara kahvaltı yaptırıp kreşe gideceğim..ben eşimle yaptım kahvaltımı..
bu arada gitti gidiyor dan spor ayakkabımı sipariş ettim bugün yada yarın gelir..hemen yürüyüşe başlıyorum...spor konusunda birbirimizi çook motive edelim..kimse düzenli spor yapmıyor..hadi kızlar sporaaaaa.....
birde bol su içmeyi unutmayınn..
Günaydınlar kızlar,
Kahvaltı
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 ufak domates
1 kırmızı biber
1 yumurta
1 kibrit kutusundan bile az beyaz peynir
birde çokgüzel bir tarif öğrendim kayınvalidemden , yağsız çökelek peynirine çörek otu serpiyor bolcana, üzerine gerçek zeutin yağı gezdiriyor. 2 tatlı kaşığı kadarda ondan yedim
1 kupa sekersiz çay(çayımı 1,5 yıldır şekersiz içiyorum zaten)
Bugün güzel bir temizlik yapmayı planlıyorum. Beyaz koltuklarımı silicem. beyaz halımda bir iki leke olmuş onları çıkartmaya çalışıcam, ütüm var. Yarına misafirim gelicek yemeğe, aile büyüğü annemde gelicek neler yapsam die düşünüyorum
Sadece sarmayı buldum. azıcıkda barbunya plaki yapabilirim , tatlıda yapmam gerekiyor oy oy
kızlar tarçınlı ballı bir cay tarifi almıştım burdan hiçbi işe yaramıo
kızlar bildiğiniz gibi ben manisadayım ,
sabahdan beri hava kapalı sabah yağmur çileştiriyodu. Bugün eve gidince kışlıkları çıkarcam :)
ben bayram tatili 9 gün o zaman çıkarmyı planlıyordum ama baksana hava bozdu
olmucak böyle incecik yazlıklarla. Cuma günüde hava çok soğucakmış. Hayırlısıyla kış yüzünü gösterdi artık.
Bu arada işyerinde çay kahve çok içiyorum. İlk olarak çayda şekeri kestim şimdide nescafemi süt tozu koymadan sade içmeye başladım. Ayrıca su içmeyen bi tipim. ama artık bol bol su içiyorum. İnşallah incecik oluruz. İnanın 1 tane bişiyim olmuy üstüme. Biyere çıkarken 40 saat üzerime ne olur diye dolabı kurcalıyom. 38 beden olmam lazım.
Motivasyon için gaz verin kızlr ya. Tempoyu düşürmeyelim.
canımm hoşgeldinn...amacımız aynı hepimizin kilooları var verecek ve yerine bebek gelecek inşallahh...
sen ne zamandır istiyorsun bebişş?? ne tür tedaviler gördünn ?? kaç yaşındasın?? hangi şehirdensinn :) amma çok soru sordumm :)
ben 4 yılı geçti evliliğimm..26 yaşındayım..pkoluyum..kilo vermek için tedaviyi bıraktım 3 yıl önce..ve şimdi bu ay yine başladımm..bu ay olumsuz..bakalım bayramdan sonra allah kerimm..istanbulda anadolu yakasındayım..
oyyyyy oyyyyy meryy..herşeyde vardır bi hayır diyorumm..bunlarda gececekelbett...şuan kaç kilodasın canımm.. ??ayy ne güzel cevap vermişsin sen klomene..ben bu ay ilk içtimm..günde 2 tane..bir tane yumoş oldu..oda 10 mm de kaldı dahada gitmedim..şimdi tarlusal içicem bayramdan sonraya denk getireceğimm...
femala diye bi ilaç duydum oda etkiliymişş..bu ay dr dan onu isticemm..eger oda etki etmezse birdahaki aya aşılama.. istiyorum..o yüzden dru değiştircem bayramdan sonra başka biyere gidicemm...
sen yine diyetisyene başlamışsınn ..iraden boll olsunn..spor e durumdaa?? ben hala spor yapmıyorum hazedemedim gitti..
şuan kaç kilodasın canımm ??
ohhh süperr...acıkda dereotu kataydınn harikaaa...
yazz kuzumm yazzz...sanada fikir olurr..bizedeee..
ahh o iradeeeeee....bendede olaydıııııııııı......
listen güzell ama bence eksiklikler varr...meyve yemelisinn 2..3 porsyon...bide öğünlerinde salataa...bolcasalata yiyebilirsin az yağlı..
açma sabah yamişsin aslında tam bugdayla sandviç söğüş eşliğinde seni daha çokk tok tutar aklında bulunsunnn..
bideee bollllcaaaaaaa suuuuuuuu
ayy bende böle yaptım diyetlerimde hepp..acıkda dereotu dogruyorum ben kabaga..ohh misss...ama öğlen az yemişsin...acıkk et te yiyebilirdin.n..protein daha hızlı kilo verdiriyorr..