- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
az önce süper enerjik günaydın msjı atan şuan acayip moralsizim.
başladığım kg ya vernişim 2 hafta da verdiğim kg yu 1 haftada geri almışım.
74.4 olmuşum
çok moralim bozuk şuan43:
Kızlar nasılsınız, hepinize iyi haftalar diliyorum. HAftasonum ev temizliği ile geçti. Ayrıca moral olsun diye saçımıda boyadım iyice diplerim çıkmıştı :) Ayrıca manikür pedikürde yaptım. Pazar günü kendimle uğraştım anlıcanız :)
Sabah kalktım işe geldim. 1 tane muz yedim. çeyrek ekmeğe nutella sürüp yedim valla. Tatlı krizine girdim sabah sabah :)
itiraf ediyorum napıyım. Öğlende işyerinde kuru fasulye vardı. kuru fasulye ile az pilav yedim. ekmek yemedim. yoğurdun tadıda tuhaf geldi kendileri mayaladı herhalde pek yoğurt yemedim.
alla alla noluyorr kızlarrr sizeeee...tok karnına felanmı tartııuoysunuz?? yada adet dönemi yaklaştıysaa oda artı çıkartırr tartıda..morall bazmayınn onlarda verilirr..diyete devammm...
afiyett olsunnnnnnn....ama o çikolata ne öyle sabah sabahhhneyse bugünlük bişi olmazzz yemişsin artıkk..yaww salata neden vermiyorlarr sizeeeeeeee...sen yapsana salatanıı...bakk ben pazardan geldiği gün yıkıyorum..kıvırcık havuç kırmızı lahana...güzel bi salata yapıyorum..yag ve limon sıkıyorum sadece...karıştırıp..4...5... kase yapıp streçfilmle kapatıyorum..hergün bi kasee öğünlerde yiyorum..hiçbişi olmuyorr..çünkü banada hep zor geliyor salata yapmak amaböle yapınca iyi oluyrr...
hafta sonu arkadaşda kaldık sabah 6 ya geliyordu yattığımızda e tabi homini gırtlak yedik. dünde dışarda aparatif yemek zorunda kaldık.
çok moralim bozuk WAW ne yapıcam bilmiyorum.üstüne çok duygusalım. sabah birde haberde 3 ayda 35 kg verip bebek sahibi olan bir kadının hikyesi vardı ne oluyo bilmiyorum 1 avuç ilaç yutuyorum her gün ya sıkıldım artık. hemde daha en başından sıkıldım.
deme canımm öyle demee...daha çok çok başındasınn..bidee her pkolu aynı değill..korunmayı bıraktıgın an hamile kalabilirsin belkidee..o yüzdenn rahat oll...aklına bile getirmeee...ilaçlarda ..napcazz mecbur içicezzz...cuma ya kadar dikkat et..cuma +lar gider inşallahh...
kız ben senin hiç boş durduğunu görmedimki, maşallah sana hep iş hep iş....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ayağı yanmış kedi gibi gezdikten sonra ancak eve attım kendimi ve ağrıyan yerlerim daha beter ağrır oldu
Neyse bugünlük dinleniceğim yarında birtek yatak odamdaki yerleşecek eşyalar var sonrada üstten bir silip süpürüp kapanışı yapacağım
Sade bir posta çamaşırım var yıkanacak ama onlarıda salı hallederim
Kızlar günaydın,
Hepimize günaydınlar , Bol enerjili, motivasyonu yüksek, giden kg ların olduğu, musmutlu hatta yeni bebiş haberleri aldığımız süper bir hafta diliyorum ....
ne çabuk mod değiştirmişsin öyle, sıkma canını kurtulcaz bu kilolardanaz önce süper enerjik günaydın msjı atan şuan acayip moralsizim.
74.4 olmuşum
daha sıkılmak için yolun çooooook başındasın kız. şimdiden bu moda girersen ilerde daha çok zorlanırsın (tabi inşallah bizim gibi uzun süre beklemezsin sen )hafta sonu arkadaşda kaldık sabah 6 ya geliyordu yattığımızda e tabi homini gırtlak yedik. dünde dışarda aparatif yemek zorunda kaldık.
çok moralim bozuk WAW ne yapıcam bilmiyorum.üstüne çok duygusalım. sabah birde haberde 3 ayda 35 kg verip bebek sahibi olan bir kadının hikyesi vardı ne oluyo bilmiyorum 1 avuç ilaç yutuyorum her gün ya sıkıldım artık. hemde daha en başından sıkıldım.
kız biz ne yapak acaba, baksana daha şimdiden sıkılmışlar :)deme canımm öyle demee...daha çok çok başındasınn..bidee her pkolu aynı değill..korunmayı bıraktıgın an hamile kalabilirsin belkidee..o yüzdenn rahat oll...aklına bile getirmeee...ilaçlarda ..napcazz mecbur içicezzz...cuma ya kadar dikkat et..cuma +lar gider inşallahh...
kız ben senin hiç boş durduğunu görmedimki, maşallah sana hep iş hep iş....
ne çabuk mod değiştirmişsin öyle, sıkma canını kurtulcaz bu kilolardan
daha sıkılmak için yolun çooooook başındasın kız. şimdiden bu moda girersen ilerde daha çok zorlanırsın (tabi inşallah bizim gibi uzun süre beklemezsin sen )
kız biz ne yapak acaba, baksana daha şimdiden sıkılmışlar :)
maşallahh cecomm maşallahhh...kızz başkası olsaa bu koşturmaya iğnelere ipp olurrr...senin bünye alışmışş galibaa...du bakalım bu hafta sonucu merak ediyorumm...bide o dediğim diyet listesine başladınmııııı??
az önce süper enerjik günaydın msjı atan şuan acayip moralsizim.
74.4 olmuşum
Kızlar nasılsınız, hepinize iyi haftalar diliyorum. HAftasonum ev temizliği ile geçti. Ayrıca moral olsun diye saçımıda boyadım iyice diplerim çıkmıştı :) Ayrıca manikür pedikürde yaptım. Pazar günü kendimle uğraştım anlıcanız :)
Sabah kalktım işe geldim. 1 tane muz yedim. çeyrek ekmeğe nutella sürüp yedim valla. Tatlı krizine girdim sabah sabah :)
itiraf ediyorum napıyım. Öğlende işyerinde kuru fasulye vardı. kuru fasulye ile az pilav yedim. ekmek yemedim. yoğurdun tadıda tuhaf geldi kendileri mayaladı herhalde pek yoğurt yemedim.
kız ben senin hiç boş durduğunu görmedimki, maşallah sana hep iş hep iş....
enerjıe hayranım ceco :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam hele şükür Anamında benimde evimin temizliği bitti
Tabi bende bittim
Bir ara iki kız kardeş bayılacak gibi olduk ama zor da olsa bitirdikKızkardeşimde diyor bir daha asla girişmem böyle ev temizliğine olurda annem bir dahaki gidişinde siz iki kardeş yaparsınız nasılsa temizliği derse hemen kadın tutup ücretini ortaklaşa ödeyeceğiz anamada biz yaptık deriz diyor
Şu an her yerim ağrıyor ama bir kaç saat dinlenirsem geçer inşallahbenim evde bir tek banyom kaldı onuda gece yaparım Annemin evine geçmeden gece artık mecbur eşimin cebinden girerim annemlerde internet olmadığından
Olurda bir kaç gün gelemezsem merak etmeyin sonuçta ilk bir kaç gün yoğunluk olur ama gece yemekten sonra Annemlerden eve geçince mutlaka uğrarım Allahın izniyle
Sorma şekerim yaaa inan bana bir sürü insan aynı şeyi söylüyor ama işte yapıştı anasını satayım kilolar :26::26:
Bakalım canım yaa inşallah eksi görürüzde biraz motive olurum böylelikle
Şimdi zaten bir kaç gün koşturacağım o aradada gitmezse yuh yani
Moral bozmak yooooooookgüzelim belki su eksik içmişsindir yada ödem vardır yoksa o kadar dikkatli gitmenin sonucu artı görmen inkansız
Ohhhhh ne güzel kendine vakit ayırmış güzelleşmişsingülle gülle kullan yeni saçlarınıda
Bende benimkileri bayrama bir kaç gün kala boyatacağımbu haftayıda atlatayımda
Anam durmuyorum ama kilolar inatla duruyorvalla başkası olsa bir deri bir kemik kalmış olurdu kesin ama benim etten kemik görünmeyecek neredeyse
Neyse yinede bıkmadan devamşimdi anam emekli oluduğundan daha sık burada olucak ve çat kapı yapabileceğinden hep elim üzerinde olması lazım evin kadın çok titiz tutturur hadi ben yapayım bari diye onada ben kıyamam
şarjım bitti şekerim ama herif geldi hala şu yapılacak bu yapılacak diye kaşınıyor sanki bütün gün yattım bu adam beni bazen deli ediyor böyle devam ederse bu gece kaşıyacağım haberi yok
Kurban olur tetesi kuzuya
Kız hele bir müjde ver anında başlamazsam banada banu demesinler
Sorma yaa hala kül kedisi modundayım
Annem yarın gece geliyortemelli hemde eeee onun evi temizleniyor tabi bizimkilerde meloş yoksa pis görürse yollar bizi
İnan her an aklımdasın canım yaa valla hala hep buradaki kızlara dua ederken senide katıyorum dualarıma
senin gibi takipciye can kurban kız
Yeminle özlemişim nikini görmeyi bee
biz iyiyiz canımya hala tam toparlayamasakta kötü de olmamaya çalışıyoruz..Meryemciğim sen nasılsın kuzum
Eniştem nasılİyisinizdir inşallah
Kız bu topiğe takıl inan çok uğurluburaya gelenler bir kaç ay sonra farkında olmadan hamile kalıyor
Topik açıldığından beri 2.ci kuzu haberimizi aldıkArtık WAW ve senden bekliyorum yakında müjde ondan sonra bütün kız bebek cicileri öreceğim Allahın izniyle
hayırlı olsun arkadaşım.Allah kucağına almayı nasip etsinHamdolsun rabbim mucizele ru ni gosteriyo cecooom :))
Bebisler cogalir insallahbenm 4 ay oldu sali gunu kontrolum var 3lu taramaya girecsgim
Muhtemelen.orda belli olacak cinsiyeti yazarim buraya ogrenir.ogrenmez ins allaah
Icime.hep erkek doguyor rabbim saglikli eli ayagi akli duzgun versin amin
canımm yaaa nasılsınn..valla hep aklımdasınn...nasıl gidiyorr?? kilolar ne durumda pko ne durumda...tedaviye başladınmı ??
ben iyi diyelim iyi olalımm...2 gün önce ufak bi bunalım atlattım..yada sinir boşalmasıda diyebilirizz...bu ay tedaviye başladık klomen kullandımm..1 yumurta oluştu amabüyümedi...ve sonunda baya bi hayal kırıklıgıı..bide gittiğim dr lar ne klomen nede aşılama hemen tüp yapalım dediler sinirimi bozdularr...aynı hastanede 3 dr daaynını dedi..neymişş aşılama olursa yumurtaları kontrol edemezlermişşş çogul gebelik olurmuşş..muş muş ta muşş muşş...
bayramdan sonra değişik bi ilaç vericem dedi dr..bakalımm ne olacak sonuççç...rabbim herşeyin hayırlısını versin hayırlı vakitte..o zamana kadarda güç kuvvet versin bizleree...
kloroform;
o enerjik msj tartılmadan önceydi,tartıldıkdan sonraki modda sıkılmış olan modum. ben çok sabırsız biriyim.inşallah. BEnde erkenden verirsem kg ları doğum kontrol hapını kullanmayıda erken bırakırım diordum ay ne biliyim karmakarışık bir ruh hali işde :s