- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
merhaba bende yeni katıldım buraya merak ettiğim bişey o kadar araştırmama rağmen bulamadım bu konuda bi açıklama acaba bu pko dan zayıflayarak kurtulmak mümkün mü yada zayıflayınca hamile kalma şansın ne bende 5 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum kilomda fazla fazla var
sağoll cecomm inşallah sende öle bigün geçirirsinn...ben bu ara böle gezmelere gidip kekli poçalıı günler geçirmek stiyorum amahiç yok böle bi komşu kültürümmiyikide yokmuşşş
yemek yedik termusları doldurup CECOOOMMMMMMM eyüp sahile indik amcamlarda geldi kuzenler felan..saat 1gibi kardeşlerimi eve bırakıp bizde eve geldimm....ama negüdü...
Aramıza hoşgeldin
Hİç ümitsizliğe kapılma WAWında dediği gibi bende de pko var ve doktor kendiliğimden ikinciye hamile kalınca ( birincide varmıydı bilmiyorum ) imkansız demişti hatta aşılamamı tüpmü diye sorup durmuştubende Rabbim ol dedikten sonra pkoda neymiş demiştim
Sende kilo vermeye odaklan ve sonrasındada sadece dua edip sabretRabbim inşallah sizlerede nasip eder kuzu sahibi olmayı ....Aminnnnnnnnnnn
Yok valla benim aklım gidiyor Nisa Ablam taşınırsa diye benim büyük kız bile bir ara tutturuyordu eğer nisa Ablam taşınırsa bizde evi satıp aynı apartmana gideriz banane diye
Kadıncağız tabi oğluna bağlı oğlu ev aldığı an ( ki her an da olabilir) oda ona göre onlara yakın bir yere taşınacak gelini hamile kaldığı andan itibaren
Valla o taşınırsa zaten iltibatı koparmayız ama öyle bir komşunun bir daha bana deng gelmeyeceğine eminim :26:
Rabbim tabiki yinede gönlüne göre versin komşu ablamın diye dua ediyorum çünkü gerçekten herşeyin en güzeline laik yüreği güzel bir insan
Sanada deng gelirse inşallah öyle bir komşu deng gelir canım ....Aminnnnnnnnnn
İnan o olmasaydı ne evliliğim kalırdı nede ben bu halde olurdum ( Allah korusun çok daha bunalımlı olurdum kesin )
Rabbim herkese yüreği güzel ve dürüst insanlarla komşuluk yapmayı nasip etsin .....Aminnnnn
Anammmmmmmmmm bak yine kaçırdım sizi desene
Bizde o saatlerde daha yeni evden çıkmış Beyazıta doğru gidiyorduk
Kısmet bakarsın bir gün hep bir araya gelmekte nasip olurdüşünsene seninkiyle benimki bir araya gelse kesin ikiside KKdan şikayet eder senin hatunda bizimki gibi bilgisayarın içine düşecek gibi oluyormu falan gibi sorular olur kesin sohbetlerinde
Birde bakmışsın bunlar kanka olup birlikte bize karşı KK savaşı ilan ediyorlarmış
valla olurmuu olurr yaniii hiçç şaşırmammm...bizimki yandaşş arayışı içinde zatii :) :)
aman aman snin nisa abla gitmesin ozamann..oğlu ona yakın ev alsa yaaaa...yaww bende pek yok komşulukk...bizim bina aile binası..yanda karşıda oturanlarıd a kv tanırda ben 4 yıl oldu kimseyi bilmemm..ızaylı gibi bişiyim benn..kapıdan çıkar arabaya biner giderim okadardırr sokaktaki görüntümmm
merhaba bende yeni katıldım buraya merak ettiğim bişey o kadar araştırmama rağmen bulamadım bu konuda bi açıklama acaba bu pko dan zayıflayarak kurtulmak mümkün mü yada zayıflayınca hamile kalma şansın ne bende 5 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum kilomda fazla fazla var
Yandaş arıyor hee bizimki ara ara söylenir sonra yine kendi halime bırakır beni
Ya Nisa ablamın gelini karşıda çalışıyoro yüzden biraz zor onların bu yakınlara gelmesi ama herşey nasip kısmet
Gelini İzmit yolundaki büyük Toyota Fabrikasında yönetimde ( İstanbul diye geçiyor ama sınırda diyebiliriz ) oğlu desen bu tarafta çalışıyor ama Çiko her sabah 6ya doğru yola çıkmak zorunda karşıda oturduğu haldebu tarafta otursa sabah 5 de çıkmak zorunda kalır :26:
Sana gönderim komşu olarakbaşkasına kıyamam kaptırmaya
Valla benide çocuklarımıda mahallede tanımayan yokbizde tam tersi sanki mahalle Muhtarı gibi olduk
Annem hep der kız kadın yada erkek bir kişiyide tanıma diye
Bazılarının adını bilmem ama selamlaşırım
Selam kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım :) İyi pazarlar :)
Fena halde pantolonsuz kalıncakendime kot aldım iki tane eski bedenimin bir küçüğü Fazla alışveriş yapma taraftarı değilim şu ara, hem para fazla gidecek hem de onların taksitleri daha bitmeden tedavülden kalkacak gibi Benim en az taksidim 6 aydır da
Yarın da diyetisyenle ikinci görüşmeye gideceğim şu öküz doyuran diyetini biraz değiştirsin
ya canım ben de yataktan kalktım mı birdaha istesemde uyuyamam..ama bugün eşim için 08:30 da kalktım eşim gittikten sonra yattım kitap okurken uykum geldi tekrar yattım çocuklarda 1 saat sonra kalktı..aslında yeterince uyuyorum ama yataktan yorgun kalkıyorum.bugün eşimi yolculadımm ve hiç odama bakmadan oturma odasına geçtim uyumamakk içinnn...tv açtım neti aldımm..başta yemek bloglarına bi gözattımm sonra size..daha kahvaltı yapmadımm kahvaltımı yapıcammm...
kendi kendimle konuşuyorumm dışarı atabilirsemm kendimi acık çıkıp yürüyeyim diyorum ama hiç işim belli olmazz...bendede pazartesi sendromu varr...
ya canım ben de yataktan kalktım mı birdaha istesemde uyuyamam..ama bugün eşim için 08:30 da kalktım eşim gittikten sonra yattım kitap okurken uykum geldi tekrar yattım çocuklarda 1 saat sonra kalktı..aslında yeterince uyuyorum ama yataktan yorgun kalkıyorum.
sen regl olmadın mı canım ya?
Hayirli gunler kizlarrrrr
dun esim izinliydi ve bizimkilerle koye gitti. Nohut ekmisti annemler onlarla ugrastik biraz ama kafayi yiyecektim.
Neden mi?
Ari sokmasina karsi alerjim var ve gittigimiz tarlada yuzlerce esek arisi vardi bu sene fazla yagmur yagmadigi icin insani kovaliyorlar.
Ben tabi cok sansliyim ya ilk 20dk da siftahi yedim. Bizimkiler hemen cabaliyor ilac ic diye ama arabanin icinde daha fazla ari vardi esim ilaci getirdi sagolsun ve arilardan kacarak suyla 2tane birden ictim ilaci. Ve eger sabit kalirsam basima abartisiz 20-30tane ari doluyordu. Tek bana degil tabi herkese 20-30ar ari dolaniyor. Ben tarlada bi o yana bi bu yana kosturuyorum. E bi taraftanda is yapmam lazimki hemen cikalim o tarladan. Neyse ben elektrikli makine misali kosturdum durdum ortada. İs bitti bide hoscakal hediyesi verdiler arilar bi tane elimden bi tanefe kolumdan ama sukur alerji olmadim... Bi tanede esimi sokmuslar canim yaaaa kiyamam ama ona bisey olmuyor maasallah...
Kizlar annemlerin tarlada minik bi evi var ve domates salatalik vs yetistiriyorlar ben de kitliktan cikmis gibi domates yedim dun. Bide aksama dogru koz patlicanla salata yaptik ondan cok yedim iste. Esim guluyo kiz bi kilo verdin 2kilo geri alacan diyo... Aman ya dedim ne varki salata bu hem koz patlican nezaman buluyom diye. Tek hatam ekmekle yememdi. Keske yemeyeydim o ekmegi. Askim bi hafta ac kalirim napiyim dedim bende zaten ac kalmani istemiyom diyo...neyse oyle boyle gecti. Ha birde ben sobali evdeyim onun icin odunda kestik yuppuiiii kislik odun derdimde yok...
Bu kadar keyifin icinde bi buruklugumuz vardi ki icimiz acidi. 5,5aylik dogan yegenim vefaat etmis LLAH im rahmet eylesin. Doktorlar zaten umut vermemisti ama insan kiyamiyor ya 2gunluk omru varmis kuvozde yasadi onuda. Ne yuzunu gorduk ne elimize alabildik. Ne diyelum ALLAH im anne babasini korusun da yine verir Rabbim bebi insaallah...
canımm allah rahmet eylesinn üzüldümmmm..annesine babasına sağlık versin yine olur inşallah bebekleri...
ohh yemişsin organikk tomatesleri yarasın şifa olsunnn....ekmek yemeyeydinn eyiydi amma neyseeeeee....cumaya görürüzz listedeee...
arılarda seni yemişşş...şükür bişi olmamış geçmiş olsunnn...
Sagol canim Rabbim isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah. İcinde bizede insaallah.Amin...
Sorma kuzum cok yedim ya baya bi acikti istahim. Ben koyde yada annemlerde hep cok yiyorum psikolojik bu galiba... Fazla gitmiyorum heleki...
Ari meselesine gelince cok sukur ALLAH ima ki bisey olmadi bana cunku abartisiz soyluyorum ayak parmagimdan soktugunda kafam gozum sisiyo hemde oyle boyle degil iki katina cikiyo nerdeyse. Ama genelde bal arisi cok zehirliyo beni. Hayatimda 3kere alerji oldum ve hepsinde de olecegimi sanmistim...
Hayirli gunler kizlarrrrr
dun esim izinliydi ve bizimkilerle koye gitti. Nohut ekmisti annemler onlarla ugrastik biraz ama kafayi yiyecektim.
Neden mi?
Ari sokmasina karsi alerjim var ve gittigimiz tarlada yuzlerce esek arisi vardi bu sene fazla yagmur yagmadigi icin insani kovaliyorlar.
Ben tabi cok sansliyim ya ilk 20dk da siftahi yedim. Bizimkiler hemen cabaliyor ilac ic diye ama arabanin icinde daha fazla ari vardi esim ilaci getirdi sagolsun ve arilardan kacarak suyla 2tane birden ictim ilaci. Ve eger sabit kalirsam basima abartisiz 20-30tane ari doluyordu. Tek bana degil tabi herkese 20-30ar ari dolaniyor. Ben tarlada bi o yana bi bu yana kosturuyorum. E bi taraftanda is yapmam lazimki hemen cikalim o tarladan. Neyse ben elektrikli makine misali kosturdum durdum ortada. İs bitti bide hoscakal hediyesi verdiler arilar bi tane elimden bi tanefe kolumdan ama sukur alerji olmadim... Bi tanede esimi sokmuslar canim yaaaa kiyamam ama ona bisey olmuyor maasallah...
Kizlar annemlerin tarlada minik bi evi var ve domates salatalik vs yetistiriyorlar ben de kitliktan cikmis gibi domates yedim dun. Bide aksama dogru koz patlicanla salata yaptik ondan cok yedim iste. Esim guluyo kiz bi kilo verdin 2kilo geri alacan diyo... Aman ya dedim ne varki salata bu hem koz patlican nezaman buluyom diye. Tek hatam ekmekle yememdi. Keske yemeyeydim o ekmegi. Askim bi hafta ac kalirim napiyim dedim bende zaten ac kalmani istemiyom diyo...neyse oyle boyle gecti. Ha birde ben sobali evdeyim onun icin odunda kestik yuppuiiii kislik odun derdimde yok...
Bu kadar keyifin icinde bi buruklugumuz vardi ki icimiz acidi. 5,5aylik dogan yegenim vefaat etmis LLAH im rahmet eylesin. Doktorlar zaten umut vermemisti ama insan kiyamiyor ya 2gunluk omru varmis kuvozde yasadi onuda. Ne yuzunu gorduk ne elimize alabildik. Ne diyelum ALLAH im anne babasini korusun da yine verir Rabbim bebi insaallah...
Cecom sagol ALLAH im kimseye gostermesin evlat acisi... Rabbim canlarini sag etsin de yine olur bebisleri ALLAH imin izniyle.Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ay sabahtan beri ancak gelebildim ama bu sefer gezentilikten değil çırçırdan
Sabahtan beri zaten halsizdim ve sonunda olan oldu ve ben cırcır oldum ayıptır söylemesi
Bir salona bir tuvalete koşturdum durdum bugün
Cumartesi günü 3 saat yürümüştük ya ailecekBugün hala paytak paytak geziyorum fazla yormuşum kendimi herhalde kas ağrısı çekiyorum şu anda bile ama yarına inşallah birşeyim kalmaz.
Bugün sadece bir ara zar zor doktora gittim tahlil sonuçlarımı almak için ve sonuç; troid bezlerine kadar herşey yolunda bir tek erkeklik hormonum hariçbirtek o yüksek çıkmış ama doktor kilo verince düzelir diyip ilaç vermedi.
Bir kaç ay sonra tekrar gel bakalım dedi diyette olduğumu öğrenince
Baştan pek sevmemiştim doktoru ama fena değilmiş
Bu arada psikatrenin verdiği ilaçlarıda söyledim prozacı duyunca bende onu verecektim sana dedi çünkü o hormonun yüksek olması sinir yapar dedidedim he valla öyle günde bir içiyordum bu doktor 2ye çıkardı hatta 4de kadar yolu var ama şimdilik sabah akşam iç dedi
Hakikaten bu ara yine Trafo gibi gerginim hatta eşime bile patladım durduk yereAllahtan kapışsakta yarım saate kalmaz barışıyoruzda sorun olmuyor
Beyfendide geldi benle kendinde kontrole gitmesi gerekiyor diye ve neymiş efendim niye dışarda çay içip teyzelerle sohbet etmişimde yanına gelmemişim madem işim bittiysesanki bayan o ben erkek
Zaten erkeklik hormonum yüksek çıktığı için dalga geçiyorum bak yakında başka birşeyimde çıkacak üzerime gelme diye
Bakalım 3 ay sonra yine gittiğimde kaç kilo gitmiş olacak ve sonuçlar ne çıkacak
Şükür demir eksikliği yada kansızlık yokmuş
Canım öncelikle başınız sağ olsun
Rabbim hepinize sabırlar versin ve Allah rahmet eylesin ....Aminnnnnnnnnnn
Elinize alamadığınız bir yandan iyi olmuş özellikle anne için o zaman daha zor olurdu ( hani öyle derler ya kokusunu alınca anne daha çok yanar diye )
Rabbim inşallah onlara sağlıcakla tekrar bir mucize verir ve acılarını bir nebzede olsa dindirir sağlıklı bir bebeği kuçaklarına vererekAminnnnnnnnnnn
Bu arada sanada çok büyük geçmiş olsun
Gerçekten verilmiş sadakan varmış
RAbbim bir daha göstermesin ....Aminnnnnnnnnn
amannn allahh korumuşş deseneee...dikkat et kuzumm kendinee...bakk daha anne olucazz bizzz...ayyy bebişlerimizz göbişimizdeee sonra kucakımızdaaa...böle düşününce içim nasıl bi garip oluyorr :) :)
ne zaman gidiyorsun dr a?? ben gün sayıyorumm..ve eşim vazgeçmesin diye dua ediyorummmm....