- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılar ki normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Patron bir haftalığına tatile gidince büyük kız babasıyla iş yerine gitmek istemişti tabi ufaklık bende işe gidiceğim diye ağlayınca dün babası hadi sende gel bari ama yaramazlık yok diye pazarlık yaptı
Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdular milletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
İyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Kahvaltımı rahat rahat ettim şimdi sabah nescafemi içeyim daha sonra nasılsa komşu ablamla rahat rahat türk kahvemizi içeriz
Öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için
Bugün tam keyif günü ilan ettim kendime
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatsız edilmeden duşumu aldım havluyla keyif yapıyorum
Gel keyfim gelllllllllllll
Sorma canım bizimde aklımız gidiyor taşınırsa diye ama eninde sonunda olacak birşey maalesef
Taşınsa bile kesinlikle kopmayacağımız kesin zaten kendide hep diyor oğlumun yakınına taşınsamda her zaman bir arada oluruz hatta siz geldiğinizde yatıya kalırsınız salmam öyle birşey olursa diye
Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin ama işte insan istemiyor taşınmasını. Zaten ondan başka hiç kimseyle görüşmüyorum apartmanda hepsi dedikoducunun önde gideni yüzüne canım der arkandan canın çıksın diyen tiplerden maalesef
Yok kuzum yaa ondan değil herhalde bir gece evvel kızkardeşimin terasında oturduk ya bende yerde minder üzerine yayıldım totoşum yel aldı herhalde ama geçti şükür
Vardı spor da o 3 saatlik yürüşümüzden dolayı paytak paytak geziyordum birde eşimin hastane işi uzayınca eşim gitme dedi ama bugün kesin gidiyorum şekerim yüzmeye
Perşembede inşallah Fitnesse düzenli olarak başlıyorum
İnsan ara verince biraz düzenli gitmek zor geliyor hele bide eşim hadi yorma kendini bugün gitme diyince anında atlıyor insan hee öyle yapayım diye ama bu son kaytarmamdı Sözzzzzzz
Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılar ki normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Patron bir haftalığına tatile gidince büyük kız babasıyla iş yerine gitmek istemişti tabi ufaklık bende işe gidiceğim diye ağlayınca dün babası hadi sende gel bari ama yaramazlık yok diye pazarlık yaptı
Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdular milletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
İyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Kahvaltımı rahat rahat ettim şimdi sabah nescafemi içeyim daha sonra nasılsa komşu ablamla rahat rahat türk kahvemizi içeriz
Öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için
Bugün tam keyif günü ilan ettim kendime
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatsız edilmeden duşumu aldım havluyla keyif yapıyorum
Gel keyfim gelllllllllllll
Cecom sagol ALLAH im kimseye gostermesin evlat acisi... Rabbim canlarini sag etsin de yine olur bebisleri ALLAH imin izniyle.
Ari meselesinde gercekten ucuz kurtuldum inan okadar korkunun icinde 2tane soktu ama onlarin acisini bile hissetmedim pek. Korku daha agir basti. Cunku en yakin hastane en az yarim saat mesafede. Hele ki cifter cifter ilaclari aldik yanimiza da sukur baya faydasi oldu ilacin...
Sana da gecmis olsun canim aceba cok gezdiginden mi circir oldunki
birazda evde otur diye... Aman Maasallah vallahi ALLAH im nazardan saklasin evini yavrularini aileni mutlylugunuzu ve senin kosusturmacalarini... Ha bide komsunla olan dostlugunuzu... Benimde komsularim ailem gibi ALLAH onlardan razi olsun... Gecen esim gicikligina diyorki aman tasinacam burdan abla ev sinir ediyo beni diyo bide ev sahibi tabi... Komsu ablam bi firca cekiyo oturun oturdugunuz yerde hic biyere gidemezsiniz diye ... Baya gulmustuk...
Sorma canım bizimde aklımız gidiyor taşınırsa diye ama eninde sonunda olacak birşey maalesef
Taşınsa bile kesinlikle kopmayacağımız kesin zaten kendide hep diyor oğlumun yakınına taşınsamda her zaman bir arada oluruz hatta siz geldiğinizde yatıya kalırsınız salmam öyle birşey olursa diye
Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin ama işte insan istemiyor taşınmasını. Zaten ondan başka hiç kimseyle görüşmüyorum apartmanda hepsi dedikoducunun önde gideni yüzüne canım der arkandan canın çıksın diyen tiplerden maalesef
aminnnnnn diyorum AYKURT...
CECOMMMMM...geçmiş olsun kuzumm glukofen mi içtinn..ara verip içince glukofeni benide öle yapıyorr..senin bugün spor yokmuydu kuzumm ??? şükür tahliller iyi çıkmışş sırada bizimkiler var inş bizdede iyi çıkar...
Yok kuzum yaa ondan değil herhalde bir gece evvel kızkardeşimin terasında oturduk ya bende yerde minder üzerine yayıldım totoşum yel aldı herhalde ama geçti şükür
Vardı spor da o 3 saatlik yürüşümüzden dolayı paytak paytak geziyordum birde eşimin hastane işi uzayınca eşim gitme dedi ama bugün kesin gidiyorum şekerim yüzmeye
Perşembede inşallah Fitnesse düzenli olarak başlıyorum
İnsan ara verince biraz düzenli gitmek zor geliyor hele bide eşim hadi yorma kendini bugün gitme diyince anında atlıyor insan hee öyle yapayım diye ama bu son kaytarmamdı Sözzzzzzz